A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Meli nagyon szépek vagytok!!Így képen nekem teljesen úgy tűnik, hogy a fiad tiszta Te vagy!

Kata, itt reagálok a levlistás képre. Annyira szép a pocakod, mind közül a legnagyobb, no de érthető módon:-) És nagyon cuki a lányod ott a háttérben.
Jó 5let hogy írjuk alá a becenevünket is a levélre, én beraktam az emailcímem elé is, hogy Gioia a könnyebb beazonosíthatóság érdekében. Aztán gondolom idővel majd úgyis felismergetjük egymást már :)
Vendég

Dorka,
te írtad hogy tegyem keresztbe a lábam, ha mozgást akarok kicsikarni? Nos most 5 perce keresztben van, reklamál is a kisasszony. Nem baj, még pár percig azéris szivatom , ahogy eddig ő tette :P
Vendég

Ezek szerint ma kelttésztás nap van. ÉN lángost sütöttem, hát meg is feküdte a gyomromat a jó fokhagymás-tejfölös-sajtos lángos. De isteni volt.
Csajok mióta kiderült, hogy a cukorterhelésem rendben van, én úgy nekiálltam zabálni, hogy néha már szégyenlem magam, de nem tudok ellenállni a kajáknak.

Meli!
Én azt hittem hogy tök nagy pocim van, de te is csak két nappal vagy előrébb nálam és a tiéd is legalább akkora. Szépek vagytok a kisfiaddal együtt!

tücsökbogár

Briell!
Igazából az Ilonából származik a név, de nálunk Krúdy meg Kosztolányi regényekből jött - ilyen kis romantikusok vagyunk.

Úgy irigylem azokat, akik már 30. héten túl vannak. Én úgy érzem, hgoy nagyon lassan megy az idő.

tücsökbogár

Hajrá Gombi, veled vagyunk, tuti, hogy jól fog sikerülni! :) Annyira mondjátok a finomságokat, hogy én is ráteszek egy lapáttal... elhatároztam, hogy anyukámmal ,szülinapja alkalmából, vasárnap darázsfészket csinálunk együtt! :D Már csorog rá a nyálam, persze a lekváros buktát sem utasítanám vissza..... :P
Meli, nagyon csini vagy és boldog névnapot Dénesnek! :wink:
Gio, én is szoktam ilyenekt csinálni :P , nekem az összegörnyedést nagyon nehezen tűri! Na de, ha nagyon lusti inkább piszkálom egy kicsit, mert akkor megnyugszom, mint hogy idegeskedjek. :lol:
Vendég

Tücsökbogár! Hogy csináltad, hogy neked több vonalzód is van? Nekem azt írja ha a profilba, az aláíráshoz bemásolok egynél többet, hogy túl hosszú az aláírás és nem engedi........... :oops: ezt akkor most, hogyan kell csinálni, hogy többet is tudjak beilleszteni???? Előre is köszi a segítséget! :D
Vendég

Csak megcsináltam valahogy! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Megvagyok én is, csak a derékfájásom olyan szintre emelkedett, hogy semmihez nincs kedvem. A levlistás képeket mindig megnézem, mindenki nagyon csinos, :wink: de a fórumot csak most futottam át. Tegnap szembesültem azzal, hogy valószínű ez már így marad, nem csak múló dolog, viszont akkor rohadt hosszú két hónap elébe nézek. Bocs! :cry: El is keseredtem rendesen. Fájdalomcsillapítón nem akarok élni, de tudom, hogy az sem jó a babának ha én szenvedek. Így mikor már nem bírom, beveszek 1 algopyrint, de azt sem napi rendszerességgel. Próbálok minden nap kimenni kicsit sétálni, hogy levegőn legyek és ne punnyadjak teljesen le, viszont csak nagyon lassan, sántítva tudok menni és megbámulnak az emberek. Ez is rosszul esik. :( Nem tudják elképzelni, hogy mi a fene bajom lehet, hisz hasam még mindig alig van. :shock: (Persze, mert befelé nő babóca és feszíti szét a derekam) Így inkább megvárom a férjem, hogy együtt menjünk -nem mint ha lenne kedve szegénynek- de akkor úgy tűnik csak együtt andalgunk. Itthon is nehezemre esik minden tevékenység, mert fájdalommal jár, de nem akarom a férjem terhelni, elvégre én vagyok itthon egész nap. Ahogy tudom megcsinálom a főzést, mosogatást, felmosást, teregetést stb. de még a lakásban való közlekedés is nehézkes.
A doki legutóbb azt mondta mikor panaszkodtam, hogy nyugodtan szedjek fájdalomcsillapítót, ezzel mást nem tudnak csinálni, meg hogy nem hajt senki. :roll: Mármint ráérek sántikálni az úton, vagy otthon szépen csinálni a dolgokat, persze ezt így nem mondta ki. Ezért elég szar a hangulatom, ha belegondolok, hogy még lehetne kettő, na jó egy aktív hónapom, nézelődni, vásárolni -főleg, hogy már nincs dög meleg- vagy csak kettesben elmenni beülni valahova a párommal...
De, nem panaszkodok tovább, megyek próbálok összeütni valami kaját. Tegnap főtt krumpli volt spenóttal, tükörtojással. Férjem ráncolta rendesen a homlokát mikor megmondtam mihez vásárolunk, de aztán úgy bekajált belőle, megállapította, hogy ez nem is rossz. :D (először csináltam, eddig nem is próbálkoztam ilyennel, de most azt mondtam én kívánom, ezért lesz) Legalább megérte gürizni a kajával, volt sikerélmény.

Ahogy olvasom szoptatás alatt eléggé körültekintően kell kajálni. Csak azt nem tudom, hogy ha a hüvelyesek, K-betűsök kiesnek, (velük egy csomó leves és főzelék) szénhidrátot minél kevesebbet, akkor mit fogok enni? :shock: Amennyi húst én eszek, attól tönkre mehetne a húsipar. Azt hiszem maradnak a gyümik, bár attól a férjemnek ugyanúgy főzni kell majd és még meg is állni, hogy ne egyek belőle. Na de a babáért mindent.

Ha nem leszek mostanában az a fentebb leírtak miatt van, de azért próbállak olvasni titeket. Hétfőn III. rutin vérvétel, ultrahang, fogorvos, szóval akkor biztos jövök beszámolni, mit művel babóca bent, mivel boldogít így engem. Remélem azért növöget rendesen, legalább befelé, ha már kifelé nem akar.
csillag25

Köszi a drukkokat, elkészültem :)

Sütinek süti, lekvárosnak lekváros (kivéve amit túróval töltöttem), finomnak finom, deeeeee nem éppen bukta :lol:
Ez a kelttészta nekem nem megy :cry:
Legalább nem lett ehetetlen és nem a kukában végezte 8)
Vendég

Csillag részemről kiérdemelted a 2009. decemberi kismamik topicjának az elismerését, dobogós helyezett, sőt első helyezett vagy a legtöbbet küzdők között :?
Nem a legszebb korszakod az elmúlt pár hónap, de a legfontosabb, hogy egészséges babátok fog születni hamarosan, én úgy gondolom, ennél rosszabb már nem lehet, mint amit átéltél az elmúlt hetekben.
Kitartás, telnek-múlnak a hetek, és ha kicsit viccesen is, de azzal vigasztallak, hogy ennél rosszabb már csak akkor lenne, ha derékfájdalmaid hányingerrel párosulnának...

Üdv. Gabi
Vendég

Hahó!!Mindenkienk nagyon szép pocija van!!!
Majd a listára én is teszek meztelent.

Én is kész vagyok!!!Csillag,úgy sajnálom,h te ilyen sokat szenvedsz....mai nap 2 híre nálam:egy rossz:iszonyatos fül,vagy fogfájás jött elő,képtelenség megmondani,melyik,fáj az egész jobboldali fejem
:roll: ebből csak egy jó hír következik?kiderült az ismeretlen gyulladás forrása,ami miatt magasak lettek az értékeim vérvételkor.MA délután fél 4-kor kezdődött és 10 perc alatt olyanná durvult,h nem tudok már rágni :o jöhet a pépes kaja és a szájzár....

Kép Kép
meli1118

Sziasztok lányok!

Lassan sikerült visszaolvasnom,és persze megnéztem a képeket,mindenki nagyon szuperül néz ki! :)

Én tegnap körbenyaltam az egész lakást,ma meg főztem annyit,hogy vasárnap sem fogok talán még :):) Eléggé hulla is vagyok.

Viszont egy dolog ami nagyon feldob,ma kintvolt egy aranyos középkorú fiatalember a gyermek és család védelemtől Ádi ügyében és végre sínen vagyunk!!
Azt mondta sokszor fogunk még találkozni,de ők mindent megtesznek,és segítenek,de mindenképp jogi útra kell terelnem az ügyet.. Most az következik,hogy szépen elkapják apuka frakkját a "dolgai" miatt.

Jajjj, a sütiket ne is említsétek.. tegnap óta rigójancsit ennék.. :D:D
Tegnap este 9kor pedig megettem két hatalmas házi hamburgert,és nagyon jól esett.. :) :D Viszont ma nagyon ég a gyomrom.. :(

A derekam nekem is egyre többet fáj...
Vendég

Meli: Nagyon sajnálom.. :( gyógyulj meg minél hamarabb!!!! de ha gondolod szivesen főzök neked tejbegrízt, nagyon nagy gyakorlatom van benne :D
Vendég

Gombi van valahol bukta receptem már én is készültem csinálni, de még nem jutottam el odáig. Ha megtalálom felteszem azért.

o'hara nekem is ilyen érzésem volt eddig kétszer, csak gondolom, hogy ez volt a csuklás. Köszi az életmentős cikket.

Tücsökbogár feltennéd a lángos receptet. Már egy ideje én is nagyon benyomnék egy-két sajtos tejfölöset :wink:

Csillag remélem javulni fog azért a helyzeted! Lehet, hogy valami ideget nyom a baba.

Kép
Kép
akella

Briell! Igazán csodaszép a kicsi lány! Gratulálok hozzá!

Csillag kitartás, nagyon sajnálom. De cél érdekében a nő mindenre képes!!!

Meli! Húúú! F..sza lehet! Gyógyulgass!!! Jók a képek! Csini vagy! :)

Gabicika Te pedig pihizz egyet a nagy főzés és takarítás után!

Gombi! Én azért bevállanék egy olyan lekvárosat!!! :D

Ma az én Annám is lusti volt. Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy én miután megfőztem az ebédet, megebédeltünk, úgy ahogy elpakoltam, és rá fél órára már aludtam is. Majdnem fél 6-ig!!! :oops: :oops: :oops: Pedig az éjszakát is végigaludtam. Úgy látszik ez az időjárás lenyom bennünket is!
Vendég

Hello, lányok!

Milla, Pókica, köszi a kalkulátorokat, tök jók, bár nekem is nagyobb súlyt becsült, mint a doki. :lol: (1800 gr, 41 cm)
Briell, nagyon szép a kislányod!
Gio, neked, pedig aranyos az új vonalzód.

Csillagnak jobbulást!Meli, te is csini mami vagy!
Anita, szuper a hinta, pláne ilyen áron.

Gombi, gratula a buktához, ne izgulj, a kelt cuccok nekem sem mindig sikerülnek! :shock:

Én is vágyom sütire, de holnap szülinap van a családban, úgyhogy lesz torta, ráadásul diabetikus!!!Reszkessen az a torta!!!
Ma egész nap szombat feeling-em volt, mert Apa itthon volt, úgyhogy mégegyszer:

Jó hétvégét lányok
Üdv. Judit
Vendég

Eddig engem nem zavart babóca esti vagy hajnali mocorgása, de egy pár napja nehezen megy az alvás és olyankor oldalra fordulva nem is kényelmes feküdnöm.

Nekem ma egész nap fájt a fejem, gondolom a csúnya idő miatt, viszont ma már legalább csináltam két képecskét a falra csöppnek.
Holnap folytatom, nagyon szeretek ilyen kézműves dolgokat csinálni.

Lányok nektek a cicitek alatt (ahol már a hasunk kezdődik most) nem szokott fájni? Gondolom ahogy nő a pocak húzódik vagy valami ilyesmi.

Elteszem magam holnapra, mindenkinek további szép estét.
Puszi a pocakotokra!

Kép
Kép
akella

Csillag, próbálj minél többet pihenni, feküdni, hogy tehermentesítsd a derekad. Hagyd a csudába a sétát, ha fájdalmas. Az a babának sem jó. Ha úgy jó, feküdd végig a két hónapot, a párod biztosan segít a házimunkában. Miután megszületett a baba, még inkább szükséged lesz a derekadra az emelgetéséhez, de reméljük a szüléssel elmúlik ez a fájdalom. Meséltem, hogy a fiammal az utolsó 4 hónapot kellett ágyban fekve töltenem és az is nagyon-nagyon hamar elment. Kitartás és csak annyit csinálj, amit még elbírsz, még ha az nagyon kevés is.

Meli! Nagyon sajnállak téged is. Elmész a fogorvoshoz vagy a házidokihoz vele?

A lekváros bukta jól hangzik, bár én nem vagyok nagy buktás, viszont az édességre rendesen rákaptam. Tegnap és ma is somlói volt ebéd után. :oops:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Köszi a dícséreteket,kedvesek vagytok.Dénes kiköpött én és öcsém.Apját én azért látom benne,de az öcsémre félelmetesen hasonlít.

Gabicika,köszi,majdnem csináltam is tejbegrízt,de győzött a lustaság és inkább csináltam fini kakaót.Ma voltam a kedvenc bioboltomban,vettem magas kakaótaralmú biot,meg bio nádcukrot,olyan finom lett,igazi főzött kakaóból.Tökjó,h elindul a procedúra.Kitartás hozzá,azt hiszem kemény lesz majd.

Judy,köszi,te is szép kismami vagy!!!

Akella,nem lehet,hogy az epehólyagot nyomja fel a méh a bordád alá??Nálam ez van,nem tud kiürülni az epehólyag olyan mértékben,ahogy kellene.De szülés után minden kellemetlen tünet elmúlik....vigasznak kicsit sovány,tudom,még olyan sok van addig hátra...

Kép Kép
meli1118

Pókica,szeretnék,de nálunk péntek délben megáll az élet és még magánba sem tudtam bejelentkezni.De nem is tudom,h fog,vagy fül?????Így nehéz...

Somlói...nem is szeretem,de most elfogyna :lol:

Kép Kép
meli1118

Köszi lányok.
Gabi, ráhibáztál. :D Pont ma éreztem egy nagyon pici hányingert, eszembe is jutott, hogy más már nem is hiányozna. Szerencsére csak múló fél perces érzés volt. :wink: Egyébként nem értem miért kapom ezt -biztos megvan az oka- mi igazán terveztük, várjuk a babát. Általában aki nem tervezte vagy nem akarta a terhességet, annál mondják, hogy problémásan éli meg. :roll: Nem baj, volt jó két hónapom, amikor tényleg élveztem a várandósságot. Azért a szépet sem felejtem. :) Csak azt nem tudom hova fog fajulni ez a derékfájás vajúdás alatt? Anyukám azt mondta, szorozzam meg ezt tízzel! :shock: Nem mint ha tudná én most milyen erős fájdalmat érzek, de mindegy. Ha addig kibírom így, akkor az a max. 1 nap vajúdás, már túlélhető (remélem). Legfeljebb nem lesz séta mint ahogy elterveztem, csak fekszem majd a szülőágyon.

Meli, kitartás a fájdalmakhoz. :( Nincs tipped melyik okozza? Esetleg rossz fogad? Férjemnek hétfőn lesz egy gyökérkiszedés, ami már nagyon aktuális, mert sokszor ő sem tudja már mi fáj, nem tud fogat beazonosítani, de attól a bent maradt gyökértől már gyulladásban lehet az egész állkapcsa. Reméljük ezzel megoldódik a problémája. Fél is rendesen tőle :oops: de én ott leszek és támogatom, nekem "csak" tömés lesz. Mondta is, hogy ilyen szép napot -ultrahang- ilyen csúnya dologgal elrontani... de muszáj! Reménykedjünk, hogy nem a szájsebészeten kötünk ki, ki tudja szépen szedni a körzetes dokinéni.

Nem főztem, párom "kivitt" sétálni. Látta, hogy még a fájdalmak ellenére is nagyobb szükségem van erre. Beültünk cukiba, kint rossz idő, eső, bent ittam a forró csokit. A derekamnak nem, de a lelkemnek jobb. :D
csillag25

Pókica, egy-egy rosszabb percemben már én is gondoltam rá, hogy hagyok mindent és csak fekszem. De félek attól, -lehet alaptalanul- hogy akkor teljesen elgyengülök a végére (plusz kilók, nem mozgás) és a szülés is nehezebb lesz majd. Tudod, hogy alapból sem voltam vékony, most meg csak úgy jönnek a kilók. :oops: :( Próbálom megtalálni az egyensúlyt, mi az ami még nagy fájdalmak nélkül megy és mostantól az lesz a program. Csak az a baj, hogy vágyom kifelé is, szeretem az őszi hangulatot, főleg ha nem esik az eső.
csillag25

Ja, egyébként a fekvés sem üdvözítő, mivel nem sokáig tudok egy testhelyzetben maradni (oldalt fekve kezem zsibbad) és átfordulásnál olyan fájdalom, hogy éjszaka is mindig ráébredek. :evil: Na jó, tényleg befejezem a nyafogást, már csak 2 hónap.
Puszi lányok, szép hétvégét! Megyek pocakot simiztetni apával. :)
csillag25

Sziasztok!

A szoptatás alatti szénhidrát fogyasztáshoz csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem attól volt igazán tejem. Tehát ha volt olyan időszak, mikor megcsappant a termelés, akkor ettem sok szénhidrátot, és az segített igazán. :I Nem tudom hol itt az igazság!

gombi: böködés=ujjal nyomkodás. Amikor CTG (NST)-re jártam, akkor ha nem mozgott az épp figyelt alany, a szülésznő megfogta a hasamat, és alaposan megrázta. Na én nem ilyen durván, de van hogy megfogom a hasam és megrázom. A 10 életjelbe bármiféle ici-pici mozzanat beletartozik!
Nekem van dagasztó gépem, és abban szoktam csinálni a dagasztó programmal a kelt tésztát. Az egyik porélesztő hátulján van nagyon finom bukta recept. Most nem tudom melyik, de én az alapján szoktam csinálni - mondjuk kalácsot csinálok belőle - de nagyon finom a tészta! Azt hiszem zöld a csomagolása...

briell: gratula a kislányhoz :) Tisztára olyan mint te az első képen :)

Mindkét gyerek bömböl! Tiszta zizik. Még jó hogy a férjemnek ilyen jó az idegzete! :) :oops:

vitamin: én most kezdtem megint nagyon figyelni a vitamin szedésre, mert nekem mindenkinél jobban kell növelni a babák súlyát. Na és influ ideje van, úh nem is árt!

csuklás: nekem is csuklanak a babák :) A lányok is sokat csuklottak annak idején, de nem volt ebből semmi gond. Én csak örültem, hogy érzem őket, és mosolyogtam rajta!

o'hara
: az lehet a csuklás, amit leírtál :) Köszi az életmentős linket!

tücsi: mindjárt te is túl leszel a 30. héten :)

csillag: kitartást! Nincs már sok hátra, ezt ki bírod még ágyban fekve is!

Holnap ablakcsere második felvonás... bár lehet hogy már írtam :roll: Szóval lesz munka elég, úh nem hinném, hogy itt leszek!

Jó hétvégét, és vigyázzon mindenki magára és a babára :)

Kata
labkat

Helló csajok! Helyesek a pocakok, asszem holnap csinálok telóval én is. Még egy sem készült rólam :(

Kép
Kép
Kép
endaaj

Kata: az ujjal böködés működik valóban, meg a tipikusan kényelmetlen pozi is... sértődötten visszadörömböl :)
Vendég

Jó reggelt lányok!!

Én már hajnal 4:07 óta szenvedek,nem tudok aludni.. :(
Még jó,h ma nem kell főznöm... ha kidőlnék,nyugodtan pihizhetek.

Kellemes hétvégét mindenkinek!
Vendég

Na szép.. az én vonalzóm is megállt.. :( :shock: :? :?
Vendég

Jó regg! Én is szarul aludtam. Este még szétizgultam magam a meccsen, Babó is érezte, mert nagyon intenzíven mocorgott végig a meccs alatt.
Fél 3-kor még fent voltam, meg már fél 6-kor is.

Front van?
Vendég

Hát Judyka, nagyon úgy néz ki... :(

Nálunk hajnalban és kora reggel az eső is esett... :? :(
Vendég

Reggel!!

Én 10-kor már aludtam,aztán kb.2 óránként pisi,4-kor fenn,6-kor visszaaludtam,7-kor D ébresztett....nem vagyok álmos,áááá.Szerintetek lehet,h a renie kicsit vízhajtó???Már egyszerűen nem tudok mire gondolni,tegnap este már alig ittam,de ugyanolyan sokat mentem ma éjjel is wc-re.Szerencsére már fenna kuktában a húsleves.És még a wc-t,fürdőt is kitakarítottam.Asszem kinézünk D-vel a piacra.
Szép nap mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Én meg kivételesen akkorát aludtam, hogy csak na. Bár 11-kor még nagy kerek szemekkel nézelődött Andris, de aztán reggel 8-ig nyomtuk a szunyát, persze 2 pisivel megszakítva. Csabi a maminál aludt, úgyhogy reggel lustizhattam.

Ma nekem is takarítanom kellene, kihasználva, hogy Menőmanóm nincs itthon, de nem túl sok kedvem van hozzá.

Akela!
A lángosrecept nálam nagyon egyszerű. Bár nem szoktam méricskélni, de kb fél kg liszthez teszek kis sót, egy tojást, 3-3.5 dl kefírt vagy aludttejet, egy csomag porélesztőt, meg egy kicsi olajat (hogy sütésnél ne szívjon fel olyan sokat). Jól kidolgozom, addig amíg már nem ragad az edény falára, kelesztem, majd kisodrom, még egy kicsit kelesztem és forró olajban sütöm.

Nálam reggel és este egészen biztos mozog Ilka, mert amikor a véralvadásgátló szurimat bököm, akkor mindig mocorog, biztosan utálja. Nem mondom én is, de kell. Remélem azért nem hiszi azt, hogy őt akarom bántani, utána mindig megsimogatom.

Sajnos a laboreredményemen az látszik, hogy hiába szedem a vastablettát, továbbra sem szívódik fel és a hemoglobinom tovább csökkent. Remélem azért nem szenved még hiányt a kicsilány semmiben. Pedig nagyon betartom a használati útmutatást.

tücsökbogár

Csillag! Gondolkodtam rajtad tovább és eszembe jutott, hogy lehet kapni derékfájós pockosoknak hastartó szalagot. Állítólag nagyon szuper dolog. Lehet érdemes lenne használtan a teszen nézni vagy kölcsönkérni valakitől, akinek van.
A fekvés miatti nehezebb szülés miatt ne aggódj, ez alaptalan. Azt hiszem a legjobban az én másfél órás szülésem igazolja, még jó hogy beértünk! :D

Kata! Szerintem a szénhidrátos étkezésnél az igazság mindenkinek magában van. Van akinek jó, van akinek nem. Én alapból kerültem az olyan kajákat amitől sok tejem van, mert már így is iszonyat mennyiség volt, pedig nem is fejtem. Az utcára kilépni sem tudtam, átázott még a nyolcadrészbe hajtott textilpelus is szoptatás után! Mindkét gyereknél így volt, még egy éves korukban is dőlt belőlem. Ezért leszek most tejadó.
Majd mindenki kitapasztalja úgyis, hogy neki és a babájának mi a jó.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Tücsökbogár! Köszi a lángos receptet, ezt én is kipróbálom! :D

Sorban nézegetem a levlistás pocifotókat és mindenki annyira virul, boldog és sugárzik! Olyan jó nézni! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Sziasztok!

Nem alvóknak sok pihit kívánok mára!!!

Tücsökbogár!
Nekem is nagyon alacsony lett a vasam (haemoglobinom),és Maltofert írt fel a dokim. Köv alkalommal mindkét védőnő és a doki is kérdezte, hogy mit csinálam magammal, mert a véreredményem tökéletes. Maltoferrel nem szokott ennyit javulni. Nos. Én a következőt javaslom. Valamilyen kismamavitamin, aminek van vastartalma, és minél több zöldség és gyümölcs a minél színesebb fajtából. Minden napra jusson vagy vörösszőlő, vagy áfonya, ...szeder, meggy, sütőtök, spenót,stb,stb. És ezekből jó sok. Ezeknek a vastartalma nagy mértékban felszívódik. A gyógyszereké nem. Amiből nincs már friss, abból jöhet a fagyasztott. Hidd el hogy jobb lesz, próbáld meg. :wink:

Na kész lett a könyvespolcunk, rá is pakoltuk a könyveket. Úgy néz ki 3 hét és kész lesz a babaszoba. Már türelmetlen vagyok. (Idáig inkább raktárszobának lehetett nevezni. Vasalódeszka, régi bútor, könyvek, száradó ruhák, stb. :oops: )

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Ja, azt nem írtam, hogy a Maltofert még csak ki sem váltottam. Semmi bajom az emésztéssemmel, és ezt nem is akartam kockáztatni.
Vendég

Sziasztok!

Ma mindenki ilyen álmos vagy csak én szenvedek álomkórtol? :)
Sajnos tegnap nagyon kiborultam....szendvicsevés közben kitörött elölről a fogam :shock: ... :cry: ....most úgy nézek ki mint egy utcaszéli...!
Próbálom megcsináltatni még szülés elött,mert ez így nem szalonképes! :cry: Szóval kényszerszobafogságom megkezdtem!
Remélem tud majd valami megoldást rá a doki!
Vendég

Tulipános! Szegénykém!
Tuti kitalál valamit. Már szuri is van olyan ami beadtható kismamáknak. Fel a fejjel! :wink:
Vendég

Tulipános sajnálom ami történt, de vigasztaljon az, hogy az útszélinek nincs szép nap 8 hónapos kismamis pocija, és most úgyis mindenki először a hasadat nézi :) nem azzal foglalkoznak, hogy megvan-e mind a 32 fogad.

Én most a jóalvók táborát bővítem, este 11től reggel 5ig folyamatosan tudtam aludni, és ennek nagyon-nagyon örültem :lol: Még egy-két ilyen éjszaka, és sokkal fittebbnek és kipihentebbnek fogom magam érezni.

Tovább gyűlnek a képeink, elég sokan küldtetek már, én nagyon várom a többiektől is!

Üdv. Gabi
Vendég

Sziasztok, kómásnak én is kómás vagyok és nincs kedvem a házimunkához sem.. pedig ma már muszáj lesz takarítani..
T. hajnal 4 körül ért haza, félálomban voltam, már az ágyikóban... odajött, megölelgetett, aztán kiült a teraszra kicist olvasni (ilyenkor sosem tud egyből aludni, annyira átesik a holtponton), én meg aludtam volna tovább... ha az a volna ott nem volna...
Az ölelgetés hatására ugyanis Maja olyan szinten beindult!!!! Teljesen zokon vette, hogy az apja nem maradt velünk az ágyban, pörgött mint a körhinta!!! Hülye hasonlat, de olyan volt, mint amikor egy kiskutya örül a régen látott gazdinak!!!!! :lol:
Egy órán keresztül "tűrtem", de már kezdett hányingerem lenni, a melleimet a nyakamban éreztem, úgyhogy szóltam az apjának, hogy jöjjön aludni, ha jót akar! Apa szót fogadott, egy kis pocaksimi, a kezét otthagyta és csodák csodája a gyerek lenyugodott... :shock:
Nekem mikor fog ennyire örülni??? 8)
Vendég

Köszi Nadja!
Ha meg mégsem tudja megcsinálni szülésig,akkor legfeljebb én leszek a szülőszoba réme....... :roll: :shock: :)
Vendég

Gombi :lol: :lol: :lol:
Aranyos történet, szerintem apát már most elvarázsolja a lánya
:lol: Bízzál abban, hogy ez a jövőben is így lesz, mert esetleges nyűgösebb éjszakákon is hátha ilyen gyorsan meg tudja nyugtatni majd Maját :)

Üdv. Gabi
Vendég

Az igaz Gabi....az útszélieknek nincs ekkora hasuk.. :lol:

Gombi,nekem is fel szokott ébredni éjjel Bogyó kisasszony,ha felébredek pisilni,és ezerrel nekiáll hemperegni/bukfencezni vagy az ággyal balhézik amihez hozzáér a pocakom,és gondolom ő meg nem akar osztozni! :lol:
Vendég

Hogy sikerült a bukta Gombi?
Nekem nagy kedvencem!Egy hónapban egyszer tuti van!Imáádom!
Vendég

Tulipános,a fogad miatt az aggódást megértem én olllllllyan hiúúúú vagyok :oops:
Már olyan szép ideiglenes pótlásokat is tudnak a fogdokik.... én ezért még a fájdalmat is bevállalnám, érzésteleníts nélkül.. :roll:

Kriszti, kíváncsi vagyok: én szedem a Maltofert, remélem azért ér valamit!!! Szerencsére emésztési gondokat nem okoz.... bár amennyi gyümölcsöt magamba tömök... meg mostanában lekvárt tudnék enni lekvárral... 3 nap alatt elfogy egy üveggel :roll:

A bukta? Hahahahaha :lol: T. meglátta és megkérdezte: ez miiiiii??? :evil:
Egyébként finom, de a tésztája nem "bukta"...

Csillag: a pocaktartó övről én is jókat hallottam!!!
Vendég

Ó és tegnap éjjel teszteltem a szopipárnát is (drukkoltam, hogy megszáradjona huzat..)! És nagyon-nagyon jó, nem 8ezer kispárnával aludtam :)
Csak ajánlani tudom!
Vendég

Gombi azért ugye sütsz még buktát? A pasik meg ilyenek....!
Hol vettél szopipárnát?Mennyiért?

A barátnőmmel pont az elöbb beszéltem,és arra jutottunk,hogy ez a foghiány felér azzal mintha kopaszra vágták volna a hajam!Sajnos a doki csak 19.-én hétfőn tud fogadni,de akkor is csak megnézi,és ajánl valami megoldást!Hát jó lenne ha pár héten belül,megoldódna ez a dolog!
Vendég

A szopiparna.hu-ról rendeltem, most akciósan!, 3.780Ftért!!!!

Az újabb bukta-sütéshez még kell erőt gyűjtenem :)
Majd jövőre újra megpróbálom :D
Vendég

Mondtam a férjemnek a buktát tegnap, erre ma hazaállított lekváros-csokis fánkokkal. :D Plusz újabb két adag nagy somlóival, a 900 ml-es kiszerelésűvel. Mondtam, hogy gurulni fogok, de csak hajtogatta, hogy nem baj. :)
Aztán lelépett a gyerkőcökkel horgászni, hogy pihenjek. Így most itt vagyok egyedül és fánkot majszolok. :oops:

Tulipános! Nagyon sajnálom a fogadat és át is érzem a helyzetedet. Nekem a szemfogam melletti fogam tört le, talán kisrágó a neve és az is nagyon látszik ha nevetek. Sajna olyan sokba kerülne megcsináltatni, hogy nincs rá pénzünk, így amíg össze nem gyűlik rá, addig lehetőleg nem vigyorgok vagy csak barátok közt.
Ha nem tört le teljesen, tud rá koronát tenni, de ha nem, akkor csak úgy, hogy a két mellette lévőre is kell korona, a hiányzóhoz pedig híd kell, viszont ha elől van a fog és látható, akkor az egész mosolyzónát megcsinálják, ami 8 fog. Nekem így mondta a doki. Nekem közel 200 ezer lenne az ára. Remélem nálad nem ilyen vészes a helyzet és elég csak azt az egyet újra felépíteni.
Jó hogy jelentkeztél, már hiányoltalak.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Pókica de jó neked!Csak a csokis fánkok és te...! :)
Múltkor mondtam páromnak,hogy neked ilyen meg olyan aranyos veled a férjed....erre ő(kérlek ne vedd sértésnek Pókica) :"és hogy,hívják?Papucs Palinak?"
...... :shock: :roll: Ennnyire féltékeny lett,hogy nem ő a legjobb!Mondanom sem kell azóta sokkal jobban próbál a kedvemben járni! :) Na de véleményem szerint a te párod mind közül a legjobb kispapa! :D A díjat szerintem neki is adhatnánk(A legjobb kispapa díjat)! :lol: :lol: :lol:

Ma én is kaptam finomságokat!Mákos kalács,diós kalács,kakaós csiga...!Szóval nem panaszkodhatok!Úgylátszik nem csak én lettem hirtelen ilyen sütimániás!Egy somlóiért mindent megtennék! :P Naon szeretem!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?