Sziasztok!
Hát ahogy beleolvastam az utóbbi 1 oldalba látom ez az oldal a visszatérők oldala
Szóval biztos sokan vannak akik nem is emlékeznek ránk, és nem is csodállom! Nagyjából szülés után eltüntem
De ma Dalmi írt nekem egy smst és kért, hogy ha van időm nézzek be ide

Nagyon örültem neki, hogy van aki még emlékszik rám!
Úgyhogy úgy döntöttem, hogy megpróbálok újra csatlakozni hozzátok, na persze csak ha nem gond!
Visszaolvasni biztos, hogy nem nagyon lesz időm, úgyhogy inkább azt mondom, hogy a mostani hozzászólásokat olvasom, és belerázódok

Remélem!
Szóval nagy vonalakban az elmúlt egy évünkről
Fanni édes, aranyos, tipikus skorpió, kis akarnok
Jelen pillanatban 8900g, és 74cm! 7foga van, mostanra már mindenevő, eddig semmi allergiája nem jött ki szerencsére, csak a penicilin érzékenység! Hát ennek sem örülök, de még mindig jobb mint ha étel allergiája lenne
A fejlődésében voltak kisebb gondok, kicsit későn kezdett mindent, így elvittem Dévény tornára, ami sokat segített nekünk! 4x kellett menni, és most minden rendben van vele
Mondjuk még menni nem megy, csak lépeget az ágy, asztal, szekrény mellett, de hát mindegy, majd csak elindul
Persze akarva akaratlanul össze hasonlítom Kyrával, aki 10 hónaposan már járt....

De hát nem lehetnek ugyanolyanok
Nem tudom itt ki hogy áll a járás kérdéssel, de remélem nem mi vagyunk a leginkább lemaradva!
Készülődök lassan az első szülinapra

A torta már ki van találva, az ajándékok nagy részét már beszereztem

Remélem jól fog sikerülni
Képeket majd mindjárt töltök fel a gépre, kicsinyítek, és rakok fel a lányokról!
Aztán ezt az oldalt elolvasom, és kommentálom ha lesz rá energiám
De a képeket már most kommentálom
Andy, hát gyönyörű a lányod! Nekem a fogas kép tetszik legjobban! Nagyon édes
Csuri, hát gyönyörű a lányod! Ezt a hajat! Nem semmi!

És hát gratula a menéshez

Az már tuti, hogy ti előrébb jártok mint mi

És hát gratula a legkisebbikhez
Klarissza, gyönyörű a fiad

Azok a nagy barna szemek! Nagyon édes
Móni, hát Johanna önarcképe

Nagyon édes! Nem semmi hosszú haja van neki is
Honey nem semmi a kis csajszi

Édes hurkás kis karok, és combok, imádom a dögönyözhető babákat
Dalmi, rengeteget változtak a gyerekek! Nagyon szépek! És hát még mindig ezek a szemek

Gyönyörűek! És nagyon hasonlítanak egymásra!
Reni, Krisztián nagyon édes! Ez a zongorás kép

Nagyon cuki! Drukkolok neked holnapra a pozitív teszthez!
Na megyek hozok képeket