Én meg még azt mondtam Akirának, hogy kevesen vagyunk, nem pörög úgy a topic.
Akkor először neked kedves barátnőm (mondhatom ezt?) Akíra.

A lányaid gyönyörűek, szinte már meg sem ismetrem volna őket. Fanni nagyon nyúlt és karcsúsodott (csajosodott), de a szép szája még a régi! Kyra meg kész hölgy már, nagyon szép! És hogy megnőtt a haja. Pedig kis kopter volt, amikor utoljára képet láttam róla.

Penicilin érzékenység... hm. Még jó, hogy időben kiderült. Székrekedés van még náluk? Nem akarok reklámozni, de van egy lötty, már írtam róla, ami nagyon jó erre is, Alveo a neve. Ez múlasztotta el Kornél allergiáját. Már 9 hónapostól lehet inni. Itt találsz róla bővebb infót:
www.akuna.hu
Ezt a többi allergiás, ekcémás betegséggel küszködőnek is írom.
Klarissza, lehet hülyeség, de valami küzdősportra nem iratod be? Ott jól levezethetné a feszültségét a rúgásokkal, ütésekkel.
Kornél is üt-vág mostanában, a játékait gyilkolja, de nem szólok rá nagyon, mert ő is levezeti csak a feszültséget. Meg ő a futással is. Rengeteget fut. El sem hinnétek, ha látnátok. Kinnt az udvaron meg sem áll, míg legalább 5x körbefutja a házat. Utána teszvesz, majd ismét. Nem hiába ilyen vékonyka.
Peteérés. Amikor Panna fogant, én világosan éreztem, hogy pé-m van. Két oldalt éreztem a petefészkemet és a mellem is feszült kicsit. De csak aznap. És lány lett. pedig eszerint fiúnak kellett volna lennie.
Csuri, annyira csodásak ezek a csajok! Én is ilyen hajat szeretnék Pannának. Csak ő szőke. Az, hogy göndörödik, mikor derül ki? Mert nálunk amíg kisebb haja volt, fennt volt egy kis kunkor, de ahogy nőtt, az lesimult. Én kis hullámosat szeretnék (micsoda igények, mi? )
Móni, barátnőm fodrász szerint hülyeség (bocs) hogy erősödik a haj a nyírástól, de erről hajasbabamama Csuri bizti többet tud
Évi, tök jó lehettél Lillával kareokeezva.

nem alszik el másnak? Akkor estére nem is tudod lepasszolni? Pedig nappal jól elvan máshol is, nem?
Fiú-lány téma:
Én csak lányt tudtam elképzeni magamnak, mert én is olyan csajos nő/csaj vagyok, amikor megtudtam, hogy fiam lesz, eléggé elkenődtem( mint Aniko), és aztán megszületett és én is fiúsodtam vele. Focizni járunk, autózunk, labdázunk, sárt dagonyálunk, stb. Aztán Pannámmal újra visszacsajosodtam én is, mert ő totál nőci. Minden porcikája nő. Nem hiába kb 3x annyi ruhája van, mint Kornélnak...

De azért jó a vegyespáros.