Sziasztok,
Randa egy idő van, de én is jól aludtam... úgy tűnik, a hidegfront nem fogott ki rajtunk.
Megvolt a CTG, minden teljesen ok, "rendkívül intenzív magzatmozgás".

)) többször is elmászott a szívhang a hasam másik oldalára.
Volt ott két szülésznő szakos hallgató, ők csinálták. Azt mondták, hogy a dokimnál voltak nőgyógyászati gyakorlaton előtte...
Tényleg, Zsuzsi, te mit gondolsz erről, hogy elvileg orvostanhallgatók bejöhetnek a szülésre?
Nem tudom eldönteni, hogy igaz, vagy csak "városi legenda", és nem akartam megkérdezni, hogy ne idegesítsem magam.
Nem mondanék nemet, mert úgy gondolom, fontos, hogy tanuljanak...
De nem élvezném különösebben a dolgot persze.
Nov. 13. péntek az tényleg nem egy jó nap... nov. 1-ről ne is beszéljünk.
Holnap reggel 1. személyes találkozó az új védőnővel az új kerületben (tudjátok, a "Béláné")
Mangora, te nem a Péterfyben szülsz? Úgy emlékeztem...
Amúgy én annyit hallottam róla, Szilvi, hogy támogatják, sőt ajánlják az érzéstelenítést (a Sote-val szemben pl, ahol mi szülünk...)
Szilvi, welcome back:) jól hangzik a céges hétvégéd, és kár a medencéért...
fura, amit írsz, hogy csak 11. kerületiek mehetnek majd a Tétényibe... talán azért, mert az utóbbi években azt hiszem, a Szent Imre lett a legnépszerűbb szülészet Budapesten.
Az APEH tényleg nem egy jó program, mit mondjak, de ilyen szar időben ideális.
Vettem én is málnalevél-teát (Herbária), de az van ráírva csak, hogy hasmenés ellen ajánlott, semmi más... ezt furcsálltam picit.
Kata, régen egy kismama kolléganőm azt kérte, hogy ha megyünk látogatóba majd, pelenkát vigyünk, ennyi - mi azt akkor kicsit sértőnek tartottuk, de most már úgy gondolom, igaza volt.
.
Azt hiszem, Fleur említette is korábban a "pelenka-tortát", mint ajándékot -hát az a legpraktikusabb.
Engem érdekelne egy jó avokádókrém recept, igen.
Amúgy meg: én is azt számolom, hogy 6 hónap, hozzátáplálás kezdete, és addigra pont lesz a piacon megint friss zöldség, gyümölcs.. alig várom, hogy főzögessek a babának.
Addigra csak odaférünk szemből is a tűzhelyhez:)
A listát "ápdételem", amint Fleur jelentkezik (és visszajutok a rendes gépemhez).
Lányok, a cipőjüket le nem húzó, primitív mesterek után, én most egy új típussal találkoztam: a tiszta, civilizált, gyors, precíz, szimpatikus szobafestővel - aki RENGETEGET BESZÉL!!!
Hát kb ennyi egyelőre.
Sziasztok!
Móni