A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Most jöttem rá, hogy ez a mei-tai amiben Bulcsú van a képen az ugyanolyan fajta mint Katkáé :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

És még feljebb. Figyelsz Anya? Mindjárt teljesen állok! :)

Kép

Hopppá! Ez meg van! Állok! Mindenki nekem tapsol! Király vagyok! :P 8)
Kép

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Hát Peti valami tündéri gyerek :D és milyen ügyes :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Katka: ez a sorozat nagyon édes!!!!!!!!!!! és milyen büszkén vigyorog a végén!!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
adryn

Erpé: üdv Samunak itthon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! örülök hogy minden simán ment!! most már egy kettő meggyógyul!!

KépKép
KépKép
adryn

Vica köszi, igen erre gondoltam. Gondolkodom nagyon, h jó lenne venni 1et főleg, h olvastam, h akár 5 éves koráig használható. 3 gyerek mellett gondolom hasznos lehet a szárító főleg télen de ha a lépcsőházban tartod más nem használja????
Katka ez a Peti, h milyen ügyes!!!!
Erpé örülök, h Samu hazamehetett

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Csak pár percem van, de:
Nagyon örülök, hogy Samu otthon van! :P
Peti pedig hihetetlen ügyes, és cuki! Nagyon érik az a puszi! Kata is csak ámul majd ha megmutizom neki! :lol:
Vica Bulcsú hagyja magát? Meg fogom próbálni én is. :roll:
Ágica hogy van? Zsófi köhögés? Mentek végül apuhoz? Tudtál aludni Katka?
Köszi a bókokat zsebeltük. Erpé természtesen neked is fennáll az ajánlatom, jövő csütörtökön és pénteken sincs még progink, szívesen vállalok egy kis felügyeletet. Bár tényleg szólok, kezdődnek a hadiállapotok, max az új lakásban kidobozolom a kicsiket. :lol: Á nem, annyira nem lesz még katasztrófa súlytotta a helyzet.
Csibb sztem pénteken is jó a turi. Én még asszem nem is voltam csütörtökön. :roll: Nemsoká jövök masszos hírekkel, lazán, és szétnyomkodva.
Szép napot!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Még: Alexandrában nagyon nagy mesekönyv akciók vannak. 300-400 Ft-ért vettem Micimackós és Disney-s köynveket (karira, téalpóra, stb...).
kuklika
Budapest VIII. kerület

KUKURIKÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ

Samunak gratula!
Petike még mindig tünemény, ÁGICA GYÓGYULJ MEG!!

Bababi: köszi a Lizanne infót, tök jó :lol:

Én is nagyon nagyon szeretem a meitai-om, sokat van benne, tegnap is abban plázáztunk :P vagy 3 órát lógott rajtam, és csak a végén fájt picit a hátam benne....

SZÉP HÉTVÉGÉT mindenkinek!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

na tessék kukli megelőzött, gondolhattam volna :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

erpé: vagyok, csak közben mamamizok. Lili hisztikirálynő és akaratos. Esztivel meg sokat gonoszkodik...már ha lehet ilyet mondani. Teljesen kifordul sokszor önmagából. Eszti meg istennőként tekint rá és folyamatosan vigyorog neki.

Katka:de édes Peti, és hofy örűl a felállásnak :D

vica: én meg egy ergot szereztem be :D ez is nagyon tuti. Ha pelust akarsz szárítani, előtte rakd ki őket a levegőre. Én múltkor csak szárítógépben szárítottam őket és tök pisiszaguk maradt :?

Kép

Kép
pgyöngyi

na a lényeg meg lemaradt

Jó, hogy Samu már otthon van, remélem többet nem kerűl sor kórházra

Kép

Kép
pgyöngyi

hűűű, Vica, még egy új hordozó, párod mit szól hozzá? Ez olyan csattos meitai? :lol: nem rossz

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok,

Most csak röviden jövök... Végre fenn vannak a gépek Galériában. Mármint a Csesznekesek.... Azokat tettük fel, amik nézhető minőségűek... több mint 100 lett törölve... :twisted:
Jó nézegetést! http://www.rajowski.hu/sgal :P

Katka

katka22

Nem nyitja meg. :?
kuklika
Budapest VIII. kerület

nekem megnyitotta :)

Nagyon jó képek :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Ma micimackót nézett és annyira belmélyedt a nézésbe :D:D:D

Kép

Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Erpé
a múltkori kontrolon hagytuk el a szívritmusszabályozót. ezt most fogjuk majd ellenőrizni egy holterezéssel nov. 4-én, hogy jól működik-e gyógyszer nélkül is a szíve. az utolsó gyógyszerre meg azt mondta a doktornő, hogy lehet, hogy a köv. kontrolig fogjuk szedni, ami nov. közepe-vége felé lesz. a holter eredmény után.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Gratula Peti fiúnak!! Úgy látszik ilyen gyorsak a babáink, mert Maja is áll, sőt tegnap elindult mama felé, nem akartam neki segíteni nehogy ártsak vele, de húzta a kezem és így odasétáltam vele, olyan boldog volt!

Erpé
, örülök Samunak!! Hogy van most?

Kuklika aszem kérdezted :oops: igen voltam táncon, de olyan nehezen viselte Maja, hogy jövő héten kihagyom.

Banokla
, háztartási gépek ugyanúgy, kivétel a micro, az mégis csak rossz :evil:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hú mennem kell ellenőrizni a levesemet, viszont belenézegettem a topictúra fotókba, nagyon szép helyen voltatok.

Bea, Maja

Kép
bea1978

bedagasztottam egy pizzát, megnéztem megkelt-e, viszont a levest elfelejtettem lecsekkolni, nagyon szétszórt vagyok :roll: ma

Kuklika, új lakás mizéria? lesz munka bőven :wink: Kata lány nagyon csini abban a miku ruhában, mi is beszerzünk egy ilyet :lol: :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Na csajok, jól megferőztetek ezzel a mei tai-jal. Eddig tartottam magam, de most ... :) :oops:
Fel is dobattam apával a kengurút vaterára :)

Mára meg volt hirdetve csepelre egy bababörze, ahol elvileg gremse is kint lett volna és megnézhettem volna a termékeit. Odaértünk, Lili elaludt a kocsiban és apa javaslatára először körülnéztünk és csak utána akartam kivenni. De már a bejáratnál láttuk a cetlit, hogy elmarad a börze. Nagyon mérges lettem volna, ha feleslegesen ébresztem fel Lilit

Katka: Peti nagyon cuki, ahogy örül a sikerének :)

Jaj a recepttel még lógok, pótolni fogom, csak tegnap este annyira görcsölt a hasam, mondtam is apának, hogy a szülés 1000x kellemesebb volt. Ott legalább voltak fájásszünetek.

Kép

Kép
gabka77

Katka üzent.
Ágicával kh-ban vannak. Lehet tüdőgyuszi. :cry: :cry: :cry:
kuklika
Budapest VIII. kerület

:(:(:( Mennek a drukkok Ágicának, hogy mielőbb meggyógyuljon, és ne tüdőgyuszi csak valami enyhébb lefolyású vacakság legyen ... :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Ágica jöjjön ki gyorsan meggyógyulva!

Kép

Kép
gabka77

drukkok Ágicának!!! gyógyuljon meg hamar!!! :(

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

MILLIÓ DRUKK ÁGICÁNAK ÉS SOK SOK GYÓGYPUSZI :!: :!: :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára papillon 2009.10.10 16:53-kor.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!
Ha Katka üzen még, megírom. Remélem nem tartják bent őket.
Csibb a masszsára sztem megéri elmenni. Nagyon nagyon jó volt! elején végén teázni kellett, volt rituáléja, nem olyan futószalgos dolog. Erőteljes,de mégis tudtam relaxálni is. A csaj (nagyon kedves Van nevű kis hölgy) mindig kérdezte nem e fáj amit csinál (sokáig azt hittem akkor gyengébbre vált, gondoltam masszírozzon csak meg rendesen) aztán rájöttem, ha azt mondom fáj, megkérdezi hol és nekiesik. Szval nagyon kigyúrt. Kedves volt, kaptam tanácsokat babamasszásra (magától figyelmességből mindig angolul elkaratyolta, megmutizta mi lesz jó Katusnak). Volt talp-, kéz-, és arcmasszsás is az egészben, szval 2 óra teljes kényeztetés. Mellesleg nagyon érdekes dolog történt. Úgy „bealudtam” a lábrésznél, hogy totál lemehettem alfamizébe. Nagyon érdekes élmény volt, én relaxáltam Botival ilyen csoportos muriba terhesen, és most előjött sok minden. A szülésemet láttam, de kívülállóként. A kitolási szakaszt. Nem tom melyik manóét, de tök kellemes, és megnyugtató érzés volt. Nem tom elmondani jobban, de nagyon nagy élmény. Megyek jövő hónapban is. Ennyire kikapcsolódni... húúúúú....
Most egyedül vagyok, Zsolti kicsit elment bratyizni, Katus alszik végre, szval eszünk vmit Botival. Sztem neki is vacakol a torka. Bár érdekes, hogy a rudi mindig le tud csúszni.
Bocsi, hogy nem reagáltam semmire, de agyilag még tompa vagyok.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Őszies az idő, megjöttünk a sétából, de milyen rossz hírre!!!Katka, drukkok ÁgicánakÁgica gyógyulj meg gyorsan!!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Ágicának jobbulást!!! Remélem hamar meggyógyul. Lehet hogy a bakonyi túrán fázott meg? :roll: :?

Bababi remélem nem használja senki rajtam kívűl a szárítógépet :D Amúgy az emeleten csak egy szomszéd van. Még fölöttünk laknak ketten, a többiek akik alattunk azok meg nem járnak erre. Szóval nincs nagy forgalom. Amúgy eszembe jutott hogy kiadom bérba, aki akar ruhát szárítani az jöhet én meg beszedem a pénzt. :lol:

Papillon, csak úgy vehettem meg a manducát hogy ha eladok egy másik hordozót. Így a mei-tai-om fog menni.

Kukli, igazából csak viccből raktam bele Bulcsút a mei-tai-ba, hordozni azt hiszem már nem fogjuk, max. ilyen kirándulásokkor. Nehéz is, meg pár perc után ki akart szállni.

Délelőtt elvittem Pannát jazzbalettre, élvezte nagyon.
Délután meg elmentünk Őriszentpéterre a tökfesztiválra. Háát az nem volt egy nagy szám, szerintem a gyerekprogramok nagy részéről lemaradtunk. MIndenesetre minden volt ott, csak tököt nem nagyon láttunk :lol: na jó azért egy-kettőt.

Gyöngyi nekem az Ergo nem jött be :? Pelus szárításhoz tippet köszi.

Anyósom megint teletömte Bulcsút pogácsával fél 6 körül. Most hogy adjak neki vacsorát :evil: Nem értem miért csinálja ezt.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Ágicának én is drukkolok,hogy ne tartsák bent,tudjon otthon gyógyulni,és hátha nem tüdőgyuszi!Szegény Katka,érezted,hogy inkább veled kéne maradjon. :( Villámgyors gyógyulást!
Katka!Petifiú hihetetlen zabálnivaló és nagyon szép kiskölyök!:)

Vica!
megkérdezhetem,milyen szárítógépet vettetek?Régóta kacérkodom vele,de olyan összevissza infókat olvastam :roll:

Ha nem tél jönne,én is beruháznék egy mei-taira... :roll:

Kukli!
Én is készülök masszázsra,most minden halogathatnékom elszállt,akarom énisénis :D A szépségszalonban ahol tesóm fodrász van,állítólag nagyon jó,és így még a pesztra is meg van oldva,csak vendégmentes időben kell mennünk :wink:

Másra hirtelen nem emlékszem :oops:

Kép
Kép
zazzy

No, itt vagyok. Szóval Ágica tegap elment apukájával, de volt egy rossz éjszaka és egy rossz lázas reggel is, szóval mondtam apukájának, hogy hívja ki az ügyeletet, mert ez már 48 óra és nem javul.... Ügyletes doki azt mondta, hogy hall valamit a tüdejében, vigye be röntgenre a Sote II gyerekklínikára. Be is vitte, ahol kiderült, hogy ügyeletben NINCS röntgen :twisted: , de azért nézbek egy vérképet és az nagyon rossz lett. Baktérium érték 10-szerese :shock: a megengedettnek, szóval mondták, hogy Ági marad. Ugyan nem tudják, hogy tüdőgyuszi vagy valami hörghurut szerű, de olyan antibiotikumot kap intravénásan, ami mindkettőre jó.
Most voltam bent délután éppen láztalan volt, szóval 3 órát játszottunk. Vittem neki új mesekönyvet, meg foglalkoztatót, szóval örült. Meg vittem egy laptopot is mesékkel, hogy jobban teljen az idő. Most apukája van bent vele, Zsófi a nagyijánál van. Holnap délelőtt lesz bent a nagyi (ZSófi lesz apával), én váltom a nagyit ebéddel, aztán délután jön váltani apája. Igyekszem úgy szervezni, hogy szopi ne maradjon ki Petinek, de hát szegénykém most így is jóval kevesebbet lát.
Ágica jól viseli az egészet, az összes tortúrát.... Remélem minél előbb hazajöhet. Most azt nézik, hogy reagál az antibiotukumra....
Köszönöm a drukkokat, jól esik nagyon...

Katka

katka22

Katka: továbbra is jobbulást Ágicának! Remélem Ő is gyorsan kijöhet a kórházból, mint Samu!!!!!!
Ha tudok bármiben segíteni csak szólj, bár látom, hogy nagyszerüen megoldjátok!

Kép

Kép
gabka77

Katka ha láztalan volt Ágica az már jó jel azért nem? :roll: Remélem mihamarabb hazaengedik.
Ijesztő belegondolnom, hogy a múltkor Bulcsúnak is alig tudtuk 39 fok alá vinni a lázát 2-3 napon keresztül, még szerencse hogy nekünk nem lett belőle kórház.

Zazzy Elektroluxot vettünk.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

katka:most olvasom,sok erőt,kitartást és gyors gyógyulást kívánok(akkor most nem megyek, pedig terveztem valamelyik nap)

Vica: manduca miben másabb? Nem ismerem. Húú,ma felkötöttem egy indiót...zara lehet, hogy lapát lesz :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi, manducát talán jobban, könnyebben be tudtam állítani, kényelmesebb volt.
Zarát én is lapátra tettem már :oops: bár nekem ez az indió fura kicsit, ultramarint próbáltam az valahogy nem jött be, nem volt annyira kényelmes, viszont a vándorkendő indió, na az nagyon jó volt, pedig még betörve sem volt igazán. Az azt hiszem kender volt, lehet hogy az volt benne a lényeg nem tudom :roll: Most egy Jakobom van, de megint gondolkozom hogy lecserélem :oops: kezdek én is megőrülni a kendőktől :lol:

Na dobok fel néhány képet a mai napunkról.
Délelött a játszótéren
Kép
Panna és a boszorkány :D
Kép
Panna fest
Kép
Azért volt tök is :D
Kép
És a művészi fotónk az üvegművész munkájáról
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Katka további jobbulást Ágicának, neked pedig erőt, kitartást!!!

Vica szép művészi fotók, anyósod miért töm vacsi előtt ?? az öregek már csak ilyenek, gondolom nem szólsz neki, nehogy megbántsd..

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea azt mi sem tudjuk miért csinálja :roll: Szerintem így fejezi ki hogy mennyire szereti az unokáit.
Amúgy egyrészt nem voltunk itthon, viszont épp akkor jöttünk haza mikor ők sétáltak a közelben és hát láttam hogy Bulcsú tömi a pogácsát, másrészt hiában mondjuk :? már évek óta mondjuk és hát ez az eredmény.
Mondjuk azt tudni kell hogy örülönk ha Bulcsú eszik valamit, mert nagyon rossz evő, de hát ugye nem mindegy mikor adjuk neki és mit.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Katka gyors gyógyulást Ágicának, drukkolok, h ne tartsák sokáig bent a korházban!!!!!
Vica nagyon jók a képek!!!! mi is gondolkodtunk a tökfesztiválon, ezek szerint még jó, h nem mentünk.
MI végül csak a közeli Farkas erdőbe mentünk, jót sétaltunk és szedtünk gesztenyét. Kb.1/2 6- ra értünk haza és én nekiugrottam és készítettem egy nagy adag szilvásgombocot( a krumplit már a délelőtt megfőztem). Már egy ideje fájt rá a fogam és a tegnap vettem finom szilvát így nem lehetett kihagyni (csak kicsit későre lett meg de a páromnak a kirándulás fontosabb volt így most én ülök a gép előtt ő meg főz holnapra :lol: :oops: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

helló éjszakai műszak :D

Katka: továbbra is kitartást, és gyógyulást nagylányodnak!!!!

csináltam végre felállós és mászós videót.. jó sokáig a nyamvadt picassával xarakodtam feltöltésileg, de a 2 perces videóból csak 14 másodpercet töltött fel jó sokáig.. ezt eljátszotta 3x. szóval feladtam és áttértem a youtube-ra.

íme a felállós:

http://www.youtube.com/watch?v=vjsL_3l3Bus

KépKép
KépKép
adryn

húúúúúúúúúúúú Vica: az az üvegfúlyós kép nagyon állat!!!! gyerekek pedig továbbra is csodaszépek!!! Nimródot hol rejtegeted?? :lol:

ja ez a felállás esti lefektetés után történt... kb 10-edszerre sikerül általában elérnem hogy vízszintben maradjon és aludjon.. folyton felááááááááááááállll :lol: holnap hálózsák lesz sztem.. bár nem favorizálom.. lehet egy megoldás :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Adryn megnéztem a videót, nagyon ügyes Nico :D Azért noszogatni kellett kicsit :) És közben miért fordul el a kamera az oldalára? :shock: :lol:

Bababi én is kééééérek szilvásgombócot!!! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Hát a hátamon hol máshol :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

noszogatni???? áááááááááááááááááááááááááá ha tudnád :lol: csak hulla álmos és nem adja fel.. kénytelen voltam elringatni és még aközben is járt a lába :shock:

KépKép
KépKép
adryn

ja és a kamerát én fordítottam el.. azt hittem úgy jobban belefér.. aztán végül csak picit hátrébb mentem... (na ennyit a szőke tincseimről :lol: :lol: )

KépKép
KépKép
adryn

Vica, érdekes anyósod van :lol: , de lényeg a szeretet :wink:

Adryn , én is főnöknek szoktam hívni Maját :lol: meg néha törpediktátornak :oops: Nico szuperügyes, áll mint a cövek, Maja még megroskad néha :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

hmm Nemlajos hiányzik az éjszakai műszakból, vagy elutazott? :oops: lehet nem olvastam valamit :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

vagyok én is ....

katka sok sok gyógypuszi Ágicának

Adryn nico nagyon ügyiii.. mászkálós videót is kapunk ??

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Bea: igen.. Dömeanyu elutazott 1 hétre anyujáéhoz asszem. és utána is hanyagolni akarja a netet... (persze ha hagyjuk neki 8) :lol: )

KépKép
KépKép
adryn

mászós videót is feltöltöttem.. de úgy döntöttem csinálok egy újat... a videó harmadánál elfordítottam a kamerát és fekszik az egész kép... látszik hogy nem vagyok gyakorlott videós :oops: :roll:
de persze ha nagyon kiváncsiak vagytok feltehetem.. de úgyis jövök majd egy jobbal :P

KépKép
KépKép
adryn

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?