Sziasztok!!!
Na egésznap nem voltam, most van egy kis időm, míg a párom oda van focizni...
Tegnap anyósomnál voltunk, megcsinálta a szopipárnámat, este már azt se tudtuk ki feküdjön rajta, ugyhogy felhívtam anyósomat, hogy Sanyinak is kell egy, csak neki kicsit hosszabb, hogy a kezét végig rá tudja fektetni 2 oldalt. Halál kényelmes.. Azt varta meg, aminek fel raktam a szabásmintáját a gmailbe még anno... Na meg megvarta a kismamagatyóimat, mert kicsit hosszúak voltak nekem..
Ugyhogy tegnap nem főztem/még este is az elhozott kajcsikat ettük, meg ma sem főztem... Viszont ma mostam, takarítottam, vasaltam..beeeee
Ma egésznap ébren volt kicsi lányom, ugyhogy úgy sejtem, hogy holnap meg egésznap aludni fog..ilyenkor úgy szokta, hogy másnap bepótolja...
Szed valaki omega3-t a baba agyi fejlődése érdekében? Én szedek, eddig 3naponta ettem egyet, most, hogy most fejlődik igazán a kis agya, meg napi egyet.. mondjuk én baba előtt is ettem, csak az Q10-zel és E vitaminnal volt kombinálva, így az E-vitamin miatt abba hagytam, nehogy túladagoljam az elevittel együtt..
Ja és tegnap óta be van dugulva az orrom..és nem segít rajta az orrcsepp sem!
Betegek!!! Gyógyuljatok!!!! És Nóri, szerintem szedd azt az antibiotkumot, mert azzal már lehet 4nap alatt meggyógyultál volna és nem ilyen elhúzódó szenvedésnek lennél kitéve!!! A picibabák is kapnak antibiot, ugyhogy már a magzatnak sem árthat ennyi idős korában!
Most így elsőre ennyi, megyek kitöltöm a gmailes táblit...