Jó reggelt

!
Hűűűű, Mesi, ez nagyon tuti

!!! És Lotti milyen jól alszik benne

.
T. Kőszegi, jól láttam, hogy Ádi volt a tv-ben, a Házon kívül-ben? 99 %-ig biztos vagyok benne, hogy őt láttam a bölcsisek között, amikor az új influenzáról szóló riport volt

.
Szelinek boldog névnapot, Kolbinak boldog szülinapot kívánunk utólag

...
Mostmár pláne sajnálom, hogy pénteken lemaradtam, cserébe eltölthettem életem egyik legsz@rabb hétvégéjét

. Szombaton pl. rosszul lettem vezetés közben-ilyen még soha nem fordult elő velem, majdnem elájultam...még szerencse, hogy már a város szélén jártam, és meg tudtam állni apunál pihenni. Vszínűleg a vérnyomásom esett le

.
GyES-t még nem kaptam, csak küldtek kb. 3 hete egy papírt, hogy az eljárást felfüggesztik, mert még kell adat a munkahelyemről

. Egy nő is hívott, hogy semmi gond, az adatok megérkezése után lesz GyES...hát azóta sincs

. Az egész hülyén jött ki, mert Pestre küldették velem a papírokat, hogy oda tartozunk, onnan azonban elküldték Vácra, mert mégis oda

. A hugommal pedig egyből Vácra küldették

...Na mindegy, egyszer lesz majd pénzem, de mikor?! Pisti fél havi fizut kapott, 1,5 hónap kiesés minden tartalékomat felemésztette

.
Panka már 2. hete taknyos, mint mindenki a bölcsiben. Nagyon ügyesen egyedül szívatja az orrát, vége a harcnak

. Már szeret bölcsibe járni

. Hétvégén is gyakori téma, ki lesz a bölcsiben, mikor megyünk stb.
Kipöttyösödött, ezért most fehérjék megvonva tőle, nincs kakaó

. 99 %, hogy a dió a ludas, mert az utcánkban több diófa is van, és a boltba menet Bencével rendszeresen végigették az utat

. Gyerekkoromban én sem ehettem diót, de ezt ki lehet nőni. Csak akkor ver ki, ha telítődik a szervezetemben.
Egyébként tegnap extra gáz napunk volt, ilyen még soha talán

. Panka nem 7, de 700 ördög volt, én már totál idegbeteg

. Wc-re nem tudtam tőle kimenni, mert mindig csinált valami rosszat az alatt a 2 perc alatt (is), vagy a nyakamban csüngött. Azt már végképp nem érti meg, hogy hideg van és esik az eső (bár ezt én is nehezen fogadom el

), ő bizony menne ki papucsban tocsogni...Na mindegy, komolyan örülök, hogy ennek a hétvégének vége, és mehetek dolgozni

...
Mindenkinek sok puszi, próbálok ám olvasni

...