Sziasztok!
Tegnap korán feküdtem, már a Barátok közt is csak fél füllel hallottam, pedig szoktuk nézni

de fájdogált a fejem. Bekaptam egy Algopyrint, már úgyis rég kellett. Aztán el is aludtam. De úgy tűnik 6 óra alvás elég a szervezetemnek, mert 3 után éberen forgolódtam... Nem is fáj semmim, csak a torkom, de már sokkal jobb, mint tegnap éjjel. Kezdek inkább taknyosodni

De jó, mert valsz. csak egy gyenge influ, és nem a H1N1
gio: szóval mostantól te is többet leszel net közelben

Dokija válogatja, hogy kiír e orvosi igazolás nélkül táppénzre vagy sem. Mondjuk szerintem 7 hónapos kismamákkal már nem akadékoskodnak. Engem amúgy is kiírt volna a dokim anno, de azért rákérdeztem az igazolásra, és mondta, hogy hozzak, ha tudok. Aztán jól is jött. Mára már jobban szigorították az ellenőrzéseket - mármint hogy kit miért tartanak táppénzen, ezért jobb ha minél hamarabb viszel neki igazolást, h ne húzza a száját!
judyka: dehogy nem van ruha bajom. Sőt, a kismama nacijaim kezdik megadni a szolgálatot. Ok, már a harmadik terhességgel hordom őket... Az egyik ülepe már olyan szinten megkopott, hogy elkezdett szakadni. Meg tudom varrni, de hát azt már csak itthonra, vagy hosszú kismama felsővel tudom felvenni. A másikat is már többször varrtam, hála Istennek, csak a varrás mentén vannak problémák. A fölsőim meg alig takarják el a pocakomat, pedig én is a legalább csípő középig érőket szeretem

Egy kismama felsőm van, amit csak úgy vettem nem terhesen, de van rajta egy pici lyuk, tán beakadtam valahová

De hát én se akarok beruházni semmi ilyenbe, úh most ilyen szakadtan járok. Na meg az ezer éves kardigánjaimban. Gazdasági válság van vagy mi
gombi: esetleg francia bugyi? Én arra szoktam rá. Megutáltam a normál bugyikat, mert itt-ott bevágtak. A C&A-ban vannak jó kis 4db-os pamut bugyik, azt szerettem meg. Meg a Tesco-ban F&F-es francia bugyik. Bár a C&A-s jobban bírja a strapát.
Melltartó ügyben én már ajánlottam a Dorina szoptatós melltartóját. Nagyon jó az anyaga, és tartós is. Szinte az összes nagy bev. központban kapni, és max 3000Huf körül vannak. Úgy tudom, C&A-ban is vannak jók, szintén többes összecsomagolás, és nem annyira drága, de ezt még nem ismerem.
tedorka: akkor lehet hogy az uh-os csajjal volt baj? Már valaki felhozta a témát, én arra gondoltam, hogy a esetleg szülök, vagy kórházba fektet a doki, neked küldenék sms híreket, ha nem gond!
Most nézem, hogy azt
el is felejtettem írni rólunk, hogy a nagyobbik baba, a baloldali, és ő már szépen befordult, de a kisebbik még mindig faros

A doki mondta, hogy így szeretnek a legjobban lenni az ikrek, de azért még befordulhat, van rá némi esély, bár kevés. Mindemellett azt is mondta, hogy ha a 36. héten kinyílik a méhszáj 2 ujjnyira, akkor befektet, és ha nem indul be a szülés magától a 38. hétig, akkor indítják. Ami gáz, hogy ezen időbe pont bele esik karácsony és szilveszter is

De nem nyílok ki, és nem kell befeküdnöm, mert beindul a szülés időben! Karácsonyra otthon akarok lenni! Főleg ha ilyen ütemben nőnek a babák. Ja és még annyi, hogy a méhszáj teljesen rendben van.
lemon: hát lehet hogy mégis inkább az AEK uh-al van baj, nem a babáink nagyfejűek