Julcsi, ne haragudj, nem tudtam jönni, kicsit elvesztem a vizsgálatok tengerében. Isten éltessen utólag is!
Kiderült már pocaklakó neme?
Köszi a kérdést (mindenkinek), Levi javuló tendenciát mutat szerencsére, lekopogom. Valószínű, hogy tőlem örökölte azt, hogy a pocakja a gyenge pontja. Szóval volt vmi komolyabb fertőzése és a gyomrára, beleire húzódott. Még csüt. uh és hétfőn lesz vérvétel eredmény. Olyan hősiesen tűrte hogy csal na!
Most már 3 napja szívom az orrát és persze tegnap estére én is elkaptam, szóval tipikus őszi göthösség. Kúrálom magunkat!
Szisz, örülök Málnus kezének. Esetleg ha jöttök föl Pestre, hozzánk is benézhetnétek!
Szüret meg tényleg szupi lehetett. Mi most kerítéseztünk helyette múlt héten, de nálunk is volt. Szeretem!
A szőlőért meg Levi is rajong! Csak én rettegek tőle. Láttad tegnap a fókuszban azt a riportot. Amúgy nem csípem, de most megakadt a szemem rajta.
Mi ma hordozós klub délelőttön voltunk Börsön és bár még csak nézelődni mentünk oda sógornőmmel, ahogy beléptünk, oldalt épp kötöttek egy rugalmast....hát, szerelem első látásra. És 9 kiló helyett 13ig jó! Ez ritka rugiban, írtó kényelmes, szóval hiába keringtünk ott még egy órát és próbálhattunk föl 13 féle cuccot, végül győzött az első. Sógornőm először kötött életében, de otthon már 2 perc alatt feltette és olyan nagyon jól állt neki. Ilyenkor azért picit összeszorul a szívem, ilyen picurt nézni kendőben....
Mátyás meg 3 hós és 6800 gr, szóval életmentő lesz nem párductartásban cipelni egész nap.
Holnap reggel csiribiri torna és utána rögtön Halász Judit koncert. Már nagyon várom. Utoljára Kaláka karácsonyi koncerten voltam vagy 3-4 éve.
Kata, grat a vizsgákhoz!
Szilvi, Nektek meg a 8 foghoz. Bencus behozta Levit. Mi már 3 hónapja szenvedünk a rágókkal, de 8nál stagnálunk.
Zsófi, szuper hírek! Szilvi (Bucsek) elért?

most cipelem...
most meg csücsülök rajta

Csabi szereli a babakocsit