csináltunk egy ilyet.
/Apa-fia/20*30asban előhívatjuk, aztán osztogatjuk a nagyszülőknek:)
gyanta: nekem volt patronos, de nem volt hozzá melegítőgépem, csak mikróban melegítettem. ragadtam én is mindenhol.és nem jött le olajjal sem!!De bnőm meg tök profin csinálja.Hozzátenném, ő szőke, kék szemű, én meg majdnem fekete-fekete. Sztem a gyanta kicsit szárazabb bőrőn jobban működik. Arra nem ragad rá, csak lehúzza szépen.
Én járok kozmikushoz 1-2 havonta, ha van idő-pénz, de én utána 4 nappal már majdnem ugyanúgy nézek ki, szóval közben a köztes időkben epilálnom kell.
van kérdésem: le szeretném a gyereket szoktatni a cumiról...

hogy lehetne? csak elalváshoz használja,napi játék közben csak akkor adom neki, ha már 2 órája nyavajog, és nem bírom cérnával:)
jobban örülnék, ha rágókára szokna, vagy plüsskendőre. jut eszembe, Lívi nagyon édesen aludt a nyuszijával.
Képzeljétek, egyik éjjel Nándi azért sírt, mert valahogy az arcára -orrára került a plüssjátékkendője, és gondolom nem kapott levegőt. Plusz egy ébredés volt, de örültem neki, hogy életerős gyerek, és nem történt semmi roszz./már nincs légzésfigyelőnk/.
rszg, én megértelek, hogy 5 kelés már jó

nálunk most 3 volt, plusz egy felsírás, de természetesen Nándi 5kor kel.Tehát azt már nem számolom bele.
anna, kösz az ecetes tippet, pont azon gondolkodtam, h csak sima vízzel kellene felmosnom, mert Nándi nyalogatja a perkattát, amit felfényeztem..
egyébként lehet roszzul mondom, de úgy tudom, a hypós víz száradás után sóvá plusz sima vízzé alakul, így nem ártalmas...de ez lehet nem bizti..