A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Bibi... bocs nem írtam privit... ahányszor elkezdtem annyiszor kellett felállnom a gép mellől... :? :? :?
Kérdésem: (bakker mintha Dóri érezné, hogy ideültem... el kellett fussak hozzá csittegni.... :? :shock: :roll: :roll: :roll: )

Nooo a kérdésem.... írtad a chamomilla 15 ch-t... nem kaptam 15-öst... csak 9-est... az is jó lehet? Mi a különbség? Gyengébb? (gyógyszertáros néninek fogalma sem volt... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ) Mennyit adhatok Dórának? Kiskanálba vízzel oldjam? Vagy tejjel? Bocs de fogalmam sincs.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
vikiviktor

Kösz csajok,majd este megmutizom apikának a szavazást,mert nem örül neki,hogy nem tiszta Őőőőő.

Hát igen,Kriszti ezen már én is sokat gondolkoztam,hogy mit várok ettől a szegény kis csomagtól,hisz az első kilenc hónapjában is éjszakázott velem :cry: ,gondolom ez most a "nesze neked anya éjszakázást"!!!!

sutimano76

Süti... erre már én is gondoltam, velem kapcsolatban... nnnnne éjszakai műszak.... :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol:

Na tényleg lefekszem... mert mindjárt hív a picicsomag... :wink: :wink:
vikiviktor

akkor,Bex ,Kriszti és Andi is így fog járni,hisz ők is éccakások voltak!!!!!Hihihihi

sutimano76

Bocsi SütiApa, de szerintem is tiszta anyja Berni :) :)
Andi, nem 7 alatt, hanem felett, úgy írtam, ahogy akartam. De látom nem csak én teszek rá, mennyi :lol: :lol: :lol:
Viki :lol: :lol: elolvadtam :lol: :lol:
Egyszer írtátok, hogy abban az időben ébren vannak, amikor születtek. Fruzsi tutira nem alszik egy nap sem fél hatkor. Tuti, hogy előtte már egy órával felébred, és nem alszik! Érdekes!! :shock: :shock:
lili34

Manónak el is felejtettem írni, hogy Ákos is milyen édes zsömleképű :lol: :lol: :lol: :lol:
Taranee, Babci, mennyi tápit esztek? Mi 120-at, napi kb. öt-hatszor, egyszer pedig 120-140 anyatejet. Két napja emeltem a tápi adagot, mert baromi éhes volt utána, igaz, hogy ez már az egy hónapos adag, de nagyon nagy baba Fruzsi.
lili34

éééééééés nem írtatok semmit a Rota oltásra!!!!! Beadatjátok?
lili34

Próbálkozom a vonalzóval :)

Kép
lili34

Lili, Én semmilyen extra oltást nem adatok be

Süti, de hisz mi is éjszakázunk, írtam is egy csomószor :)

vicger

Lili,enyim baba 16.05-kor született és úgy alszik már 15-óta mint a bunda!!!!

sutimano76

Viki!! Nagyon édes Dóri a képen, szupi a kép!! :)

Lili! Klassz a vonalzód! Édes Fruzsi ahogy alszik hátracsukló fejjel... :) Én be szeretném adatni a rotát.. csak nem tudom, mikor lehet... ???

Manó! Ákos nagyon édes a képeken! :)

Süti!
Szerintem is inkább Rád hasonlít Berni! :wink:

Mabe! Imola képek szupik! :) [img]

Scooper! Nagyon helyes Noémi!

Bex! Tomika szép kisfiú!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.10.13 16:02-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Rota,majd beszélek dokinénivel róla!!!

sutimano76

Molli képek naon szépségesek. Kis falat a kosárban. :)

Bex, mi volt varratszedésen???? Ugye minden rendben van!!!

Köldökcsonk... leesése nagymértékben függ a vastagságától. Minél vékonyabb annál könnyebben leesik majd. És az se mindegy milyen szorosan van elkötve.

Scooper, ezt még olvasni is szörnyű volt... persze a léyneg már ott van a kezedben, de sajna azt kell hogy mondjam ha nincs választott orvosod, akkor nem igazán foglalkoznak veled. Legalábbis nálunk is ez volt.. sokkal jobban el voltak azok hanyagolva, akinek nem volt saját dokija... :( Ez pedig így nincs rendjén... csak sajna nem tudunk ellene mit tenni.
Képek nagyon szépek. Micsoda segítségetek volt. :lol:

Süti, nálunk sincs rendszer... vannak hasonló napok, de még messze nem alakult ki, csak kb-ra... Ami rendszer van, az Míra miatt van és próbálom (több-kevesebb sikerrel) ahhoz igazítani Ákost is...
Berni meg egyértelműen rád hasonlít jobban. MOST! De később még bármi lehet belőle! Nyugtasd ezzel apikát. ;)

Rita, mi még pocisan Bartos Erikának a Kistestvér érkezik könyvét bújtuk esténként Mírával. :) Andris mikor megy oviba?

Andi, éjszaka miatt simi neked... Ezek a rohadt hasfájások :twisted: úgy megkínozzák szegényeket... meg ezáltal minket is.

Lili, apás kép naon cuki! Olyan édesen szuszognak egymás mellett. :lol: Mi nem rotázunk... már túl vagyunk egyen, ami Mírát illeti (azért volt kórházban Ákos születése után)... de nem vagyok nagyon oltás párti...
Vonalzót már épp akartam említeni hogy hol van már?

Erika, nekünk is nagyon bevált a pihiszék... Mostanában este is abban van altatva és így sokkal könnyebb és jobb is nekünk. De napközben is elnézegelődik benne (na nem sokáig :D) Elég hasonlóan gondolkodunk úgy látom sok mindenben. ;)

Viki, Dorkás ko-képe!!! :lol: Annyira téged látlak benne, kicsi Viki. :)

Itt qrva hideg van... Délelőtt azt hittem megfagyok... csak egy kardigán volt rajtam (még jó hogy a gyerkőket állig felöltöztettem)... olyan bolond jéghideg szél fúj... és holnap még hidegebb lesz. Már havazást is mond a hegyekbe!! Basszus itt a tél egyik pillanatról a másikra. :? Izgalmas lesz így 2 gyerekkel levegőre menni...
Én meg olyan szarul vagyok... görcsölök mint állat... úgy megjött tegnap, mint még soha... még szülés után se volt ilyen erős. Holnap kellett volna a 6 hetes kontrollra menni, de le kellett mondanom... Már nagyon elegem van ebből! :twisted:

Na, épp sikerült végeznem Ákos már nyög! :lol: De komolyan.. úgy ébredezik, legalábbis olyan hangokkal, mint mikor valakinek szorulása van és nyög a wc-n. 8)

Kép Kép
manósziget

Pont most kaptam egy levelet a Felicitas Kft-től... rota vírusról van benne szó, és hogy szájon át adják be a babáknak a vakcinát! :O

Bescanneljem, érdekel vkit?

Kép Kép
manósziget

Álomszuszék :)

Kép

Peppino
Kép

Kép
peppino

Helloka Istennők!

Jaj,a tegnapi napom zűrös volt, a hétvége folytatása… vagyis inkább érzelmileg… Apa csak jövő hét második felében jön haza (tegnap helyett) :cry: ezen úgy elszomorodtam, meg kiakadtam, h csak bőgtem egész nap megállás nélkül :( ma kora délutánra sikerült mennyugi :( :cry: tiszta kész vagyok…

Köszi a tejcis tanácsokat!
A doksit elolvastam, belenézek majd újra!

Tejcim jobb, vérzés is, köldök leesett, és most nagyon szííp… a doki ma volt itt, mondta, hogy micsoda spirál (tényleg úgy néz ki :) nagyon dizájnos hehe) Eltettem a csonkot, nekünk műanyag nem is volt rajta.
Ebano kicsit nyugtalanabbul alszik, nem csodálom, biztos érzi az én kiborulásomat, szegény, vele is bőgtem egy csomót, meg amilyen idő van kinn, csoda, h azért elvan…

Csunyeszka, Madar, Andi, Manó, Mabe, Bex-Beatrix, Cicke, Lili, Viki, Süti, Dorka, Peppino!! Baba (és kutyi-cica :D ) képek naon jók!! Süti, mind a kettőtöket látom benne!

Bibi, én onnan tudom, h mennyit eszik, mert előtte-utána mérem. Mikor nem indult még be a tej, a védőnéni mondta, h kölcsönözzünk addig mérleget, azt min 1 hónapra lehet, ha meg itt van, méregetem néha.
Pálcikát használok köldökre!

Erika, köszi az infót, írok privit nemsokára!

Bex, de jó, h vagy, és jobban!! Minden oké lesz holnap!!

Süti, nem alvás… azt esetleg próbáltad, h vele szorosan összebújva alszol?

Manó, lehet, ha front bolondította meg a vérzésem, vagy a stressz, neked jobb???

Scooper, annyira átéreztem a szülésedet!! Hüpp… Nagyon örülök, h végül minden jól alakult, és Noémi biztosan feledteti az éjjeli történéseket!!!

Pont arra gondoltam én is, hogy lehetne csinálni egy szüléstörténetes doksit Picasán!!

floranan

Köszönjük a dicséreteket!

Ma nagyon depis vagyok... eső, hideg... :cry: :evil:
Csak kajázni keltem ki az ágyból... :oops:
Vendég

[quote="lili34"] írta:lili34ééééééés nem írtatok semmit a Rota oltásra!!!!! Beadatjátok?

Molli tegnap kapta meg....

http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDF ... 906hu1.pdf

Prevenarról
http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDF ... 000hu1.pdf
Vendég

rota

én először nem akartam beadatni.... de kaposváron eléggé durva a helyzet egyrészt.....
.....mondjuk ez ellen indok is volt.... mert csak azért mert a kórház képtelen megszabadulni a mindenfélecaroktól ne az én gyerekem kapjon már mindent magába bele....

....másrészt viszont a doktornénink azt mondta, hogy cseppfertőzös vagy mi.... szóval ha vki hordozó és talizunk vele akkor lehet elkapja.... és akkor megint belejött az, hogy kaposvár tényleg eléggé fertőzött.....

..szóval mi az igen mellett döntöttünk.... - ha máshol laknánk nem adatnám be....

KépKép
dorkamartini

Vendég

mi nem adatjuk be a rotát....
vikiviktor

Derűs estét Istennők!

Ahogy látom,összeszedték magukat a manóink,és talán ma kipihenjük az elmúlt,front előtti napokat.

Én lekopogom,pici nyűgi volt ma csak,de szinte evett és aludt ma Barni.Most este 7 kor evett,és alszik megint.Nem tudom,hogy lesz így ebből fürdés :roll:

Timi
,nagyon cukker apa karján Dóra.

Mabe,azt nem csodálom,hogy nem is keltál fel másért.Tényleg car idő volt ma,és ez csak rosszabb lesz sajna.

Süti,az esetek többségében Barni alszik éjjel,szerencsére,nem zéro kóla csörgedezik az ereiben :D Nálunk nincs rendszer,és nem is nagyon akarom erőltetni.Nagyjából hasonló időpontokban eszik,de ha nyűgi,akkor úgyis borul minden a nyugi szopik miatt.Majd 6 hónapos kora körül már talán lehet.

Manó,csuda édes Ákos,látszik rajta a jól tartás.Őt már lehet rágcsálni :lol: :lol: Máris megjött???Jaj,én még nem akarom .....

Bex,mi volt ma varratszedésen????Remélem minden okés.

Mi ma lecsattogtunk védőbanyához mázsálásra megenst. 3130-cal jöttünk ki,és most 3600 gramm.2 hét alatt majdnem fél kiló.Ezek szerint a tejcsivel rendben minden.

Kép
v.andi

Sziasztok Istennő Anyucik!

Bex, én is örülök, hogy jobban vagy :) Erre én is kíváncsi lennék, hogy mi a csudától történt az veled ami történt :cry:

Babás képek nagyon cukik

Süti, szerintem is most rád hasonlít jobban Berni, de idővel ki tudja, lehet apikátokra fog ütni, szóval Berni apa, nem csüggedni :!: :wink:

Lányok, akkor is orrszívóztok, ha csak kis szörcsögés van? Úgy értem, hogy pár percig szörcsög a nózi, utána rendesen veszi a levegőt.

Az nem gáz, hogy mi még nem voltunk sétálni? Holnapután leszünk három hetesek, de pont, ahogy már kivihettük volna jött ez a hüle hideg....
Be van tervezve a hétre a séta, remélem nem fog minden nap esni :roll:

Flora, nagyon sajnálom, hogy apikátok ilyen sokára megy haza :cry: :cry:

Oltások: még én sem tudom, hogy mit adatunk be. Mindenképp elolvasom azt, amit Mabe belinkelt, hátha sikerül döntésre jutni.

Csak ezt úúúgy utálom, nem vagyok én orvos, miért én döntsek, hogy milyen oltás kell, hasznos a gyermekemnek :?:
Védőnőm pl. azt mondja, hogy felesleges a rota, más meg azt, hogy hasznos, no akkor most mitévő legyen egy aggódó anya?
:roll:

Csaszisok: ti mikor kísérelitek meg a hason alvást? (persze amikor nem akar szétdurranni a cickó :lol: )

Ja, és picúrokkal kb. hány hetes korban vállaltok be 1,5 órás utakat? (majd valamikor anyumékhoz szeretnénk vidékre menni, csak kíváncsi vagyok, hogy kb. mikorra tervezzem az utat)
Védőnénink azt mondta, hogy kb. négy hetesen már lehet, nem korai az még?

És babanézőket mikortól "fogadtok"? (nagymamikon-nagypapikon kívül)

Bocs, hogy ilyen sokat kérdezek és keveset reagálok :oops: :oops: :oops:

Flora, gratula a csonkhoz :wink:

Ja, és sírás nálam is bejátszik, három napja mindenen bőgök :oops:
+ amit írtatok régebben, én is mindig nézem, hogy vesz e levegőt a babó
Vendég

Mabe: A kislányod egy angyalka abban a kosárban...

Lányok: Apukás képek is nagyon jóóók!

Dorka és Tomika is gyönyörű alvóbabák!

Alvás: Nekem ma volt itt a barátnőm egész délután babanézőbe és egyszer nem hallotta sírni a piciket.
Éjjel is csak akkor sírnak fel, ha éhesek, de én velük alszom. A páromnak van egy másik szoba "legénytanya" ahova anyu átjár néha huncutkodni :oops: , de éjszaka csak babázok.
Igaz nem könnyű így sem, mert van, hogy egyszerre van hogy külön kelnek és alig alszom, de én nem hagyom sírni szegény piciket.

Oltás: Csak kötelezőt adatok be, rajtam nem gazdagszik gyógyszercég!!! :evil: Mindent kitalálnak a profit növelésére!!!
Mérgezik a társadalmunkat tudatosan---itt nem folytatom rasszista mondások következnének...

Mindenkinek nyugodt éjszakát kívánok!

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Boboka,gyerekorvosotok mit mond?Én őt kérdeztem meg,hogy a kötelezőkön kívül ő mit javasol,és miért.Én is valószínű,csak a kötelezőket adatom be.

Én az utazást bő 4 hetes kora után fogom megejteni,ha megejtem.Nekünk egy egész nap körbe járni a szülőket,így inkább jöjjenek ők,ha megoldható.Látogatót mi még nem,illetve én még nem.Jól esik a nyugalom,két szopi között pihenni Barnival,én nem érzem úgy még,hogy körbe kellene ugrálnom bárkit is itthon.Most Barni a fontos és a tejci,nekem.

Anna?????

Kép
v.andi

Andi, még én sem vagyok vendég fogadóképes, örülök, ha kb. dél körül reggelihez jutok stb. stb, csak sokan szeretnének már jönni, és mindig mondom, hogy még pár hét...
Nem gáz, ha csak a 6-8. hét körül hívunk vendégeket?

Persze tudom, hogy csak azt csináljuk ami nekünk jó, csak pl. a keresztszülők is már annyira jönnének :)

Anyuék sokat vannak pesten, nem őmiattuk mennénk főleg, már nekem van nagyon honvágyam + kezd pest fóbiám lenni
Vidéket akarok :!: :!: :!: + az udvaron babakocsizni Nikivel :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boboka,látogatókat szigorúan 6 hetes kortól tömegével,persze volthogy a varoodából átjöttek a csajok 5 percre,meg két-3 naponta átmegyünk,a gépek zaja nyugtató Berninek.De a tömeges látogatást jobb az első oltás utánra hagyni,én csináltam egy pic-es fiókot és oda rakok képeket amiket meghívóttaim megnézhetnek....aki babázni akar az szüljön magának!!!
Utazás.....hmmmmm,hát nem tudom mikor vállalnám be...talán azt is csak 6-8 héttől!!!!Mamik jöjjenek megnézni sztem is!!!

hasonalvás:,hát én régen se teljesen hason aludtam,hanem félig hason-félig oldalt,tegnap este már fájdalom nélkül simán ment,bár én már az oldal fekvéssel is megelégszem,hisz nekem terhesen az se ment!!

Nem gáz,de felöltöztetve azért a nyitott ablak elé tedd ki mielőtt kimentek,hogy szokja!!!!

Peppino,Tomika gyönyörű!!!!

Andi,zéro kóla Kép

Még szerencse hogy nővéremék 50 m-re laknak,de míg áértem is majd megfagytam... Kép

Flora....együtt alvás....annyira félek hogy ráfekszem,hogy most is párnával kicsit magasabban fekve alszik,ha mellettem van,volt már hogy simiztem a homlokát elaludtam és mikor megriattam(pár másodperc múlva)a tenyerem az arcán volt :oops: ,úgyhogy mostmár erre is nagyon figyelek!!!iszonyú para vagyok!!!

sutimano76

Sütinek:

Kép

remélem nem baj, hogy apidat eltüntettem róla..:) legközelebb meghagyom őt is:)))

Kép
erről loptam....

KépKép
dorkamartini

Boboka,én mindenkinek értésére adtam,hogy a mai influenzás,hányos-fosós vírusos világba,amikor a picinek még nincs immunrendszere ne akrják kipróbálni mennyit bír...türelem mindenkinek ,majd én szólok ha lehet jönni....addig meg küldj képeket!!!No,meg amíg én is csak délbe jutok reggelihez,és nincs aki rendet rakjon,addig ne jöjjön ide senki!!!

sutimano76

Jajjjj,TIMI,ez szuper ,apinak is tetszett,nagyon köszi,csúcs,annyira örülök,köszikösziköszi!!!!!

sutimano76

Elolvastalak Benneteket és képtelen leszek reagálni. :oops: Olyan napom volt, hogy bele sem kezdek leírni. Minden összejött, ami lehet :? még szerencse, hogy volt ma segítségem a lányokhoz ... nem tudom, hogy enélkül, hogy éltem volna túl a mai napot. :? De a lényeg, hogy este van, nyugi, lányok alszanak és én is már úgy írok, hogy az ágyban ülök. :wink:

A képek gyönyörűek a babákról. :D

Manó: jól látom, hogy Ákos tiszta apája? :)

Mabe: Molli tényleg egy kicsi Hercegnő. :wink:

Scooper: Noncsi is micsoda zabálnivaló kiscsaj. :wink:

Bex: Tomika ahogy alszik ... annyira édes. :)

Cicke: jó hogy vagy Te is. :) Norka hatalmas szemei ... gyönyörűek. :wink:

Lili:
látszik, hogy Fruzsi is jól van tartva. :wink: és olyan szép Ő is ... apás képek .... hüp, hüp ... :)

Viki:
jaj de jóóóóó kép ez Dóráról, imádom a buksiját. :)

Sütikém: remélem, még nem késtek el a voksommal, és még nem összesítettél, szóval az én szavazatom: lehet, nem leszek népszerű apánál, de Berni tiszta anyája. :wink: De apa kép ... nadon szíp kisbaba volt. :) Csajszikám, Te meg elég bombasztikusan nézel ki azon a képen, nagyon tecc :wink:

KépKép
KépKép
madar

Ne haragudjatok, de csak a "képes anyagokra" tudtam reagálni. :oops:

Timi
, ezek a képek nagyon jók.

Ja, igen, kérdeztetek oltást. Én is csak a kötelezőket adatom be (Julcsivak is így tettem).

Boboka:
szerintem semmi ciki nincs abban, hogy még nem hívtál vendégeket. Ez annyira egyéni, ki, hogy, mikor érzi, hogy jöhetnek. Nálunk már elég hamar jöttek vendégek, de én sosem bántódom meg, ha valaki azt mondja, hogy csak pl. 2 hónapos korában. Tiszteletben kell tartani, hogy kinek mi az igénye, nincs ezzel semmi baj, ha valakinek nem tecc, akkor az meg ne is jöjjön. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Madar,
[quote]S írta:ütikém: remélem, még nem késtek el a voksommal, és még nem összesítettél, szóval az én szavazatom: lehet, nem leszek népszerű apánál, de Berni tiszta anyája. De apa kép ... nadon szíp kisbaba volt. Csajszikám, Te meg elég bombasztikusan nézel ki azon a képen, nagyon tecc
,kösziköszi,rólam kép.....igaz se volt hogy ilyen jól néztem ki!!!10 éve volt!!!!

sutimano76

Boboka: ja kérdezted még a hasonalvást csaszi után. Én már szerintem pár hete hason alszom, nekem ez a kedvenc póz, illetve olyan féloldalt, félhason ... háááát, nem tudom, így érthető-e, de ennél jobban nem tudom leírni :lol: :oops: .... szóval már pár hete így, de én olyan könnyen gyógyulós, regenerálódós vagyok ... engem sem a seb, sokkal inkább a cicik hátráltattak addig. :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Süti: 1 év vagy 2 vagy annyi se és ugyanilyen leszel. :) Hallom is Flora szavait: "igaz, Istennők" :lol:

KépKép
KépKép
madar

Köszi csajok, megnyugtattatok vendég ügyben:)

Én is úgy gondoltam, hogy az első oltás után (vagyis két hós kora körül) jöjjenek főként. Addigra én is úgy ahogy össze szedem magam meg a lakást meg mindent
:lol:

Dorka, milyen programmal alkotod ezeket a szupi fotókat?

No, akkor egy sírós-picsogós kép:
Kép

És egy nyugis szép kislány jó kislány kép:
Kép

Ja, és tegnap szopizta az ujját :lol: annyira édes volt, csak mire előszedtük a fényképezőt abbahagyta
Vendég

Én már amúgy nagyon jönnék mennék,de ilyen időbe a fene se vágyik annyira ki....

Enyim babó már kétszer majdnem bealudt,de mindig felkel,lehet erőltetem az alvást csak nem álmos????Ha egy baba ásít akkor az álmosság jele???jó mondjuk most egész 15-20-ig aludt szinte csak szopi volt,meg fél óra nézelődés vigyorgás, amíg be nem aludt!!!

sutimano76

Köszi a hason alvós válaszokat is :) Szerintem jövő héten megpróbálom én is.

Ja, többen írtátok, hogy a kiságyban még nem nagyon volt a bébi. Én sem tudom, hogy minek vettünk, mert eddig a majdnem három hét alatt összesen kb. 20-30 percet volt benne a lánykám :oops:
Mellettünk alszik, annyira hüle vagyok, hogy nem akarok tőle külön szobában aludni még :oops: Persze én is félek, nehogy rátegyem a kezem, de ezt úgy oldom meg, hogy párna alá be mindkét kezem, és így is ébredek
Vendég

Én szerencsés vagyok. Veronika szereti a kiságyát, az első naptól éjszaka abban alszik. :D :wink: Nappal pedig vagy a babakocsiban az udvaron, vagy nappaliban a járókában. :)

Süti: 15-20-ig??? Ne panaszkodj! :wink: Jó gyerek ez a Berni. :)

KépKép
KépKép
madar

Lecsukom a gépet és alszom én is. Holnap is nehéz napom lesz, de csütörtökön ki sem teszem a lábam a házból. :wink:

Mindenkinek szép és nyugodt éjszakát! :)

KépKép
KépKép
madar

HellóHalló Anyucik!!!

Annyira édik a fotókon, MINDENKI :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Peppino babót azért emelem ki,mert mintha nem láttam volna még Angyalkát :oops: :oops: Tündéri!!!

Mabe, köszi az infót, megemlítjük nekik, csak még nem tudjuk h hogyan... minden infót gyűjtök , amit hallok..
2 éve próbálkoznak, s annyira jó lenne már , ha sikerülne.. volt egy idő, amikor "szégyelltem" magam, h nekünk egyből vagyis kettőből sikerült... hüleség tudom, de szinte mindenki babás már körülötte :?
jobb kedvet Neked!!!

MAnó , Momó nyújtózkodott azon a képen:)
olyan mint Popei:)
De Ő is kezd husisodni, bár Ákost nem éri utol. Annyira édi Ő is...Ő már olyan dögönyözős lehet:)

mai mérés alapján 4640 (elviekben 3580-nal jöttünk haza - de szerintem nem... 270 most meg 290 volt egy hét alatt a gyarapodás...)

Scooper
, olyan jó volt olvasni a születés történetedet.. mármint nem azt h szenvedsz, hanem azt h mennyire megérte!!!:D:D:D

Bex, örülök, h vagy, varratszedés??

Lina
, köszi még egyszer az emailt!! holnap intézkedek... csak az a baj, h nagyon elment a kedvem az ügyintézéstől.. ma kénytelen voltam BAbóval menni bankba meg postára babakocsival...
mit ne mondjak, nem volt egy álom...
a biztonsági őr az ajtót se fogta meg , a postán meg előttem behúzta a nőci az ablakot... brrr
no , mindegy, de ügyes kislány vagyok, Mór pedig nem reklamált (nekem is van kicsit olyan fóbiám, amit írtatok páran, h Úristen mi lesz ha sír:))

Reggel óriás sírás volt, meg tegnap is nyűgösködött.. természetesen mindent az időre fogok:D:D
De télleg le a kalappal azok előtt az anyukák előtt, akiknek babója sokat sír... olyan rossz.. s semmi sem segített 1, 5 óráig áááááááááá

Bobóka, nekünk van mózesünk, s be is tudom csatolni a kocsiba, úgyh vízszintesen van a Pici, s én rendszeresen kocsikázok vele...
de a NAgy utunk 23-án lesz Egerszegig.. 2 óra.. bár itt pesten is volt , h 1 óra alatt értem haza, mert bedugultunk.. szerencsére ügyesen számoltam, s pont beájult a srác:)::)
Vendégek hozzánk sem jöttek.. dokinéni azt mndta lakásba inkább ne, de a séta alatt talizhatunk emberekkel.. valószínűleg a zárt tér miatt mondta...

most lépek, mindenkinek szebb éjszakát!!!!
Azért hoztam pár képet a kisÖregről, aki holnap 1 hónapos lesz.. atyavilág eltelt egy hónap!!!:) hihetetlen .. az előbb még egy hónap volt, h szülünk..:)

no dugulok..

Ő a kisSzerelmem.. azé Apa a nagy (csak hogy meg ne sértődjön:P )

Kép

Kép

Kép

Kép
móka:)

Úgy látom szinte minden babó olyan mintha könyökölne alvás közben!!!
Boboka,nagyon édes Nikibaba is......talán nem jó hogy felhozom,de remélem azért már megnyugi,hogy minden oké vele,és talán már icipicit halványítja a fájdalmat amit Angyalkád miatt érzel-mégha feledtetni nem is tudja!!!!

sutimano76

Jó estét!!!!

Jelentem: túléltem! Nagyon féltem, de szinte nem is éreztem! De amitől tartottam... még nem nyugodhatok meg. 3 hétig még semmit és 6 hétig semmi hasizomra is hatással lévő dolgot nem csinálhatok! Babámat sem emelhetem. :cry: :cry: :cry:
Eddig is megoldottam karból, de eddig párom rengeteget segített... jövő héttől viszont egyedül leszek, gyerkőc egyre nehezebb és varratok sem tartanak már, hisz kivették....
Szóval nagy megkönnyebbülés volt, de megnyugi mikor lesz???
Amikor kijöttem el is bőgtem magam a megkönnyebbüléstől.
És semmi hasizomra hatást gyakorló dolog???? Felülni az ágyban is arra megy. Már mindenhogy próbáltam, de akkor is érzem azt is!!!
Mindegy, megpróbálok nem parázni, bár ezek után nehéz lesz.
Pont mondtam a barátnőmnek, az egyetlen dolog ami megnyugtatna, ha tudnám, hogy műhiba történt. Mert abban biztos vagyok, hogy mégegyszer nem fog. De ha a fonalat nem bírta a szervezetem, az előfordulhat megint, ha gyulladás volt.... vérvétel szerint most is van a szervezetemben..... még sorolhatnám. Nehéz lesz elfelejteni. Feldolgozni meg.... majd leírok mindent egyszer csak, talán attól kicsivel jobb lesz majd....

Éjszakánk nem volt rossz. Peti elment itthonról este 6 előtt.... 3-kor evett, gondoltam 6 körül megint.... Anyu még itt volt velem és csak néztük, vártuk, de semmi. Már mondtam, hogy apjára vár, azért nem ébred fel. Anyu mondta, hogy pont ez jutott neki is eszébe! :lol: 7-kor még nyikkanás sem. Már mondtam, hogy okés, visszamegyek dolgozni, gyerek elalszik náluk is egész nap, mert apája minden! :lol: :lol: :lol:
Végül 3/4-ed 8-kor ébredés, pelusozás, kaja. 9 után még fent volt, aztán Peti rakta be valamikor a kiságyba. Én már nagyon hulla voltam később, de mire lefürödtünk, stb. 11 elmúlt. És nem akartam aludni, mert akkor annál rosszabb, fél-1 óra után felébredni etetni. Már fáztam a fáradtságtól, de csak nincs ébredés. Végül 1-kor ettünk. Hurrá. Csak jött a pocifájás az infacol ellenére is, ahogy szokott. 5-6 perc szopi után jön az erőlködés, kis test megfeszül, lábfelhúzás, pocak keményedés. Már mindent megpróbáltam hulla fáradtan, poci talpi maszír, tornáztatás, de semmi. Végül fél 3 után valamikor köztünk aludt el nagy nehezen. 4 után valamikor volt egy kis nyekergés, de felébredés csak 6 után volt. Aztán 9-kot mi keltettük, mert menni kellett. Nem is evett sokat, de ennek ellenére mi már délben anyuéknál voltunk, de nagy nehezen csak 2-kor kelt fel. Akkor is nagyon keveset evett, de nem kellett több. Így anyóséknál is megéhezett így fél 5-kor ettünk megint kicsit. Ott bealudt, hazajöttünk és fél 8-kor volt már nagyon éhes. Most rendesen bekajált és még alszik. Igaz nyugtalanul, de még igen. Meddig?
Nagyon örülök neki!!! Kibékülnék az ilyen éjszakákkal!
De most megint hulla vagyok és nem tom mikor lesz ébredés, sebem is fáj, a rohadék időtől a fejem is hasad 2 algo sem segít... már 2-3 napja ez van, iszonyat fejgörcsök visszatértek. Már a könnyeim is potyogtak a fájdalomtól... Tomi míg pocakban volt, ezt is elfelejthettem, de most visszatért. Migrénem nincs állítólag, de látásom már maradt ki vezetés közben, és főleg 3 éve többször is előfordult az összeesés közeli állapot. Ami annyit jelent, hogy mindig volt, ki elkapott, nem lett volna zuhanok. Egyszer Peti a kezében vitt az ügyeletre annyira gáz volt.
Mit is mondhatnék??? Meg vagyok én áldva minden betegséggel. Miért is? Andi már soxor írtad, de mi az a könyv??? Asszem el kell már nekem is olvasnom!

Elolvastam mindenkit, akartam is reagálni egy-két dologra, de egyre rosszabb a fejem így bocsi, de megyek, talán holnap...
Puszi mindenkinek és szép, pihentető éjszakát!!!
Én nem tok rövidebb lenni, bocsi.
bex13

Enyim babó most aludt csak be 8 óta :cry: :cry: :cry: , most jöttem fel kikapcsolni a gépet ... áááá... mosott rongy... holnap visszaolvasok. Pusza nektek!

floranan

Szép reggelt!

Floranan!

Látom, nem unatkoztál az éjjel :cry:

Apa elutazás: megértelek, én is hasonló cipőben járok :wink:

(várom a privit)

Bex: azért vigyázz magadra, amennyire tudsz!

Látogatás: mi már túl vagyunk, de szerencsére mindig aludt Lotti, így nem lehetett unygyulubungyizni vele. Amúgy tetszik-nem tetszik, én mindenkivel kezet mosatok, sőt van olyan kórházi nejloncipőnk, amit rá lehet húzni a cipőre, ha idős jön, vagy valaki nem akarja levenni a cipőjét, ráhúzom és nincs kosz. Monjuk ebben annyira következetes vagyok, hogy mindenkivel ezt csinálom(szerelő, rokon, bárki, persze csak ilyen szuttyos időben). Kézmosásnál is van, aki megsértődött(pl. anyós közölte, hogy ő mosott kezett, mielőtt eljött :oops: , de mondom a liftet azért megfogtad, nem?)Na, előtted legalább ezren megfogták már....de miért kell ezt mondani.

Még egy hülye szokás, amit sosem leszek képes megérteni: miért kell a baba kezét simizni a látogatóknak?Azt beveszi a szájába....
Szóval első gyerekesek legyetek nyugodtan következetesek, első a baba egészsége. Nem vagyok sosem bunkó, próbálom a lehető legudvaroasabban kérni, de ez van.

Kiságy: nekünk is többnyire dísznek volt eddig, de azért ha azt akarom, hogy ne cseszegessék(jó indulatból, persze) a gyerekek, beteszem oda. Viszont úgy néz ki, megvan a pihiszékünk (4 ezerért vettem az Expressz-en), így abban lesz szerintem napközben többet.

Na, indul a reggeli 2. műszak, mennem kell...

Kép
arvaerika

Kép

Ilyen a pihiszék!

Kép
arvaerika

Erika: tetszik a következetességedet. :) Ha meg valaki ezen megsértődik, tegye nyugodtan, legalább nem lesz vele tovább gond. :wink: :wink: :wink:

Pihiszék:
jóóóó! :) Kíváncsi vagyok a tapasztalatotokra, mert én is gondolkodom hasonlón. Csak amiket eddig láttam, úgy tűnt, hogy nagyon belelógnak a játékok, kütyük a gyerek fejébe, arcába. Lehet, hogy nem így van valójában, vagy nem zavarja őket, sőt ... ????

Floranan:
éjszaka :( Lesz ez jobb is,kitartás! :)

Nekem apa még a héten nem lesz, szombaton hajnalban utazott el és vasárnap este lesz újra. Már lassan túl vagyunk a felén. :) Azért látszik, hogy azóta kevesebbet vagyok.

KépKép
KépKép
madar

Újra kellene értelmezni a laptetőt, hogy mit jelent. :lol: :wink:

Na, nekem is indul a nap, valahogy csak túlélem majd ezt a napot is, sok dolog van, napközben biztosan nem leszek, de holnap nyugi és itthon ... legalábbis remélem. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Madar!

Laptető értelmezés: találjuk ki :wink:

phiszék:nem lóg bele az arcába, messzebb van tőle, inkább rugdossa a lábijaival :lol:

Kép
arvaerika

Jó reggelt!

Erika nekem is tecc a pihiszék!!!!

Madar,laptető:nyugodt éccaka???? :wink:

Floranan,nem irigyellek,nálunk hála az égnek rövidebb volt....és éccaka a tegnapihoz hasonló,hajnaltájt némi ébrenléttel,kicsit nyüszi.de 8 után újból szinya van.10-kor evett,most alszik,de meddig????

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?