apa eddig is köldökparás volt, nagyon nem tudja elviselni a köldököt... a piercing ha bent volt, azért kerülte, ha nem raktam be, akkor a luk miatt kerülte... sose ért hozzá.
Most viszont egyenesen rá se mert nézni. Ha véletlenül hozzáér, visít, mint a malac

elég érdekes, ki lehet vele kergetni a világból
Most attól parázik, hogy mi lesz később, mert már elkezdett kifordulni
nemtom meséltem-e, hogy rémálmom volt szombaton... hajnali 3kor felriadtam, szinte egyszerre a pocaklakóval... én hamarabb megnyugodtam, őt vagy másfél órán át nyugtatgattam. Nem sokat aludtunk
Valamint a tegnapi nagy eső is érdekes volt. El akartam menni a postára, kiléptem az ajtón, és iszonyú rugdalózás kezdődött... no, mondtam, ebből nem lesz posta, de a sarokig elmegyek, ott a közért, ebédhez kell valamit venni... addig még elmentem, bent kicsit jobb lett, fészkelődés, ilyesmi... aztán mikor elindultam haza, még nagyobb eső lett, és még nagyobb rugkapa kezdődött. Kétszer kellett megállnom a parkolóban, és csurom vizes lettem, mert nem tudtam lépni sem rendesen... ördögi kör, hogy siessek, hogy szegényemnek jobb legyen, ha egyszer úgy dörömböl, hogy nem tudok menni sem?! Persze a lakásba érve az egész abbamaradt. Azért lefeküdtem és kicsit simiztem, hogy jobban érezze magát...
Nagyon abszurd és hihetetlen volt ez a dolog, nem is tudom, mi baja volt hirtelen, és hogy érezhette meg ennyire... lehet a front miatt, otthon viszont minden oké... vagy azt érezte meg, hogy nem annyira komfort érzetem van... nem tudom.
Esőben nem szeretnék még egyszer próbálkozni azért...