Sziasztok!
Újra itt az eltűnő-feltűnő topiktárs
Moncsi!
Olyan ügyes vagy,én mindig csak lesek,és nagyon aranyos vagy,hogy mi is bekerültünk!Köszi!
Minden gyógyuló/meggyógyult babának/gyerkőcnek nagyon örülök!
Jót mosolygok,mikor bosszankodtok a széthulló habtapik miatt,ha jól látom,itt mindenkinek számos-betűs van,nekünk meg olyan amiben mindenféle figurák vannak,ezer apró részlettel.Na hogy mégegyszer nem vennék ilyet,az tuti!De tökre tájékozatlan voltam ezügyben,és csomó ideig sehol sem kaptam,aztán úgy megörültem ennek
Minden baba gyönyörű és nagyon ügyes!Már Lara is hintázik négykézláb

de még nem mászik,viszont anélkül is bejárja a szobát
Pulcsi!
Végül vettetek babakocsit?Amit feltett azt hiszem Moncsi,az is klassz,csak nyitottabb,mint a miénk.Meg nem tudom,fektethető-e meg van-e hozzá lábzsák.Ezek azért télre fontosak,nem(mármint,hogy zárt legyen meg lábzsákos).
És egyetértek veled,hogy nem hogy 1 hét alatt,napról napra hihetetlen miket művelnek!
Tényleg furi,hogy nincs Nemlajos,reméljük nem drasztikus lesz a megvonás.
Második napja van iszonyú pocsék idő,és én már látom téli sanyarú sorsunkat

Előre utálom,és fogalmam sincs,hogy fogom túlélni depi nélkül.Most is már majdnem egész nap villany kellett,olyan sötét volt

és ez hogy nem lehet kimozdulni...Úúúúúúúúúúúúúúúúútálom.
Ja!És képzeljétek!Azt gyanítom,nekem is gáz van a pajzsmirigyemmel

Pont ez hiányzik még a pcos mellé.Így is érzem,hogy nem szedhetem a gyógyszert arra(szopi miatt)erre most még ez is.Terhesség előtt pont kezdett alulműködni,de a terhesség alatt helyrejött,mostmeg szerintem megint gáz van
Mi nagyon gyatrán haladunk a ht-vel

De Kuklika azt mondta,ne aggódjak rajta,ha sokáig akarok szoptatni,hát nem is aggódom.Eszik ebédre főzit(nem túl változatos kínálat

)uzsira gyümit,és ennyi.De ez megy ugye majd 5 hós kora óta,és semmivel sem szopizik kevesebbet egyelőre,de én ezt nem bánom.

Ja,és ivással se haladunk sehogy.Megtörtem a vízszoktatással,ha a fejem tetejére álltam se itta meg,így kapott gyümölcslevet(hippeset)az csúszik,de nem igazán megy az sem.Bár múlt héten voltunk kirándulni,na aznap megivott 2 decit

amúgy 50 ml se fogy el egy nap.Utóbbi 2 napban nem is adtam.Azért kár,hogy mi igyuk ezeket a baromi drága leveket.Hogy csináljam?Szerintetek se erőltessem ezt az ivás témát?