Cinicini
A héten már nem tudok elmenni felétek mert a párom meglepett, hogy se ma se holnap nem dolgozik,de ha benne vagy hétfőn bringázhatnánk vagy sétálhatnánk egyett.Amelyikhez kedved van. Ha jó neked, akkor 10 körül átmennénk.
Amikor elmentetek a Bogi közölte a házban, hogy pá-pá, ami nála annyit tesz, hogy ideje szuszókázni. Ekkor esett le végre, hogy persze, hogy nyűgös, hisz aznap már hajnali fél 5-kor kakukkolt.
Meronna
A kutyát aug. vége felé szeretnénk venni, mert most még nem döntöttük el, hogy megyünk e nyaralni, annak meg semmi értelme nem lenne, hogy megvegyük aztán meg itthagyjuk egy hétre, azért neki is kell idő az alkalmazkodáshoz. Én egyébként nagy kutyabolond vagyok, fiatal koromban foglalkoztam kutyakiképzéssel és azt terveztem, hogy tenyésztő leszek, aztán másképp alakultak a dolgok. De még lehet, hogy egyszer megvalósítom
Jó költözködést majd, mi novemberben költöztünk, akkor meg azért imádkoztunk, hogy ne essen az eső.
Persze a Boginak is van amire soha nem mond nemet: ez a cici. Ahoz képest, hogy 1 éves koráig akartam szoptatni, még most is ezerrel szopizik.
Egy tali majd tényleg jó lenne, ha lesz valakinek olyan kertje ahol szabadon mászkálhatnak a gyerkőcök akkor lehetne dumcsizni.
Na megyek mert nem bír magával a gyerkőc
szamóca

és odaadtam. Ennek nem lehetet ellenállni.