Új privát üzeneted érkezett!

Viki, bocs hogy elfelejtettem valaszolni az arpas kerdesedre. Nem mericskeltem igazan, 1:4 arpa:viz aranyban azt hiszem de utananezek juliusban. Amugy az igy megfozott arpat lehet rizs helyett hasznalni, beletenni levesbe, fasirtba stb. Nagyon taplalo. Ne sozd csak eppen egy csipettel.
Amugy en nem kezdenek mar tapszerezni a helyedben.

szia, zsuzsanna
zsuzsanna
 


Kedves Pongrácz Viki!

Ha van ra lehetőséged, adjál igazi trhéntejet a babádnak.Lehetőség szerint olyan helyről, ahol rendszeresen leadják a tejet tehát a tej is a boci is bevizsgált. Az én nővérem csak ilyet adott most már 3 éves gyerekének és mi is sokszor kaptunk illetve ha náluk voltunk ezt adtuk a gyerekünknek. Alapos felforralás után prsze.
Az ég világon semmi bajuk nem lett tőle.
Kb. 10-11 hónapos koruk körül kezstül el fokozatosan hogitva,ez az árpás higitás jol hangzik. Biztos vagyok benne, hogy a házitejben
csak tej van :-)
Sztia
Antonia
Antonia
 


Sziasztok!
Én a Schöpf-Méreis topic lakója vagyok, csak azért nyergeltem át ide, hogy megkérdezzem:
Érdekelne-e valamelyikőtöket szép, permetszer-mentes sárgabélű őszibarack?
A szüleim termelik, elsősorban eladásra, tavaly nyáron én azt fagyasztottam le az akkor még pocaklakó gyermekemnek irdatlan mennyiségben és nagyon bevált (sajnos még így sem lett elég).
Ezért jutott eszembe, hogy ajánlom kisgyermekes anyukáknak is.

Az ára még bizonytalan, mert majd csak 1-2 hét múlva kezdődik a szüret és nyilván az akkori piaci ár fogja meghatározni. Mindenesetre lényegesen kedvezőbb áron szokták adni, mint a zöldségesek vagy akár a piacosok.

Pátyon van a barackos, de ha valakinek gondot okoz oda elmenni, úgy is megoldható a dolog, hogy hozzánk (Budafokra) elhozzák és innen viszitek el.

Ha érdekel valakit, írjon mailt (medvike@freemail.hu), mert mostanában nem nagyon érek rá olvasni a topicokat. Gyerkőc nagyon igényes

Üdv
Mackoo
 
 

 
 

Akkor nyergelj tovább, mert ezzel az erőszakos nyomulós stílussal, már más is próbálkozott és hidd el itt a babaneten ez nem jön be.

Kép

KépKép
 


Alice,
ez is
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó