A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Timi: Zsófival voltunk cirkuszban tavasszal, Fruzsi még nem volt meg, szóval olyan másfél éves lehetett. Másfél órás előadás volt, egyszer ki kellett jönni, mert félt a labdát dobáló bohóctól :shock: 10 percet kinn voltunk, aztán visszamentünk, és élvezte. Most kezdte el megint emlegetni, hogy menjünk el cirkuszba :)

Bocsánat, most csak ennyi.
Vendég

mesi!
ruagmas kendő: jessz! ;)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Vindo!
ha lenne csepp időm akkor keresnék Neked fejbeverős szmájlit :) ne légy már lüke :) B. 87 cm és 12,3 kg (na jó súlyban több)

:arrow: felkelt,M. úgy zörgött :evil:

KépKép
viranka

Itt minden ok..csak kutya hideg van és a széll..brutális, eső is esik...
anet és a tv is elment..most jött viszza.

Vindo: ne parázzzz! Rugó azonnal mndatokban fog beszélni..Ő nem akarja elsietni , néz figyel, raktároz, egyszer csak majd mondja a magáét!
orchidea: nem kell szerintem semmit csinálni...nekem a fürdőszobába ( párás, napos ) van, hetente 1x a csap alá tratom, jól átmossa, aztán a kis tálkájába..ennyi..
még nem hallottam h átültetnék, tápoznák... :?

Maggie: nagyon cukik a fiuk! a kedvenc a fürdőkádas!!!!! :lol: :lol:

huh nem is tudom mikor aludtunk teljesen végig egy éjszakát..f7 kor kelt emma ..:-) délben s moccanás nélkül aludt..biztos ez az idő elnyomja..mondjuk du-án már kissé hisztis volt...kiváncsi vgyok a ma estére..jó lenne ha ma is "nem" végig aludná az éjszakát felsírások nélkül!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo!
Botond 86 cm és 11,6 kiló!
Most kezdeget beszélni, de a megértéséhez egyelőre értelmező szótár kell. A legtöbbb szava egyszótagú.
Persze mond több szóból álló mondatokat is :
Aoa oa csüccse hamma hurka = Lotti odaült, hogy hurkát egyen. :lol:
Szóval no para, mi sem emelkedünk ki beszédben.
De sztem Botondon is és Rugón is látszik az intelligencia. Rugón érzékenységgel, Botondon huncutsággal párosul. :wink:

Ildikó
KépKépKép
sense4

[quote]D írta:e sztem Botondon is és Rugón is látszik az intelligencia. Rugón érzékenységgel, Botondon huncutsággal párosul.

Ezt nagyon jól megfogalmaztad!!!! :D
Zsozsi eléggé hosszú... 94 cm.... 15 kiló...
Gegit nem mértem, legutóbb volt talán 74 cm :lol: de ő 11,5 kiló.

Tegnap először fürödtek együtt a nagy kádban. Azt a pacsálást senki nem tette zsebre. És ki volt a fő pacsáló? Gegi! :shock: :lol: Tiszta vizipók. Nem zavarta, ha szeme-szája telement vízzel, úgy csapkodott és kacagott közben, hogy öröm volt nézni. Zsozsikám egy ideig jó mókának találta, de egy idő után már inkább szabadult volna. Ő nem bírja, ha vizes az arca. Mint egy hű sminkes törölgettem az arcát keményen. :lol:

Egyébként olyan egyformák (nem belső tulajdonságokban), néha nem tudom, melyikőjük kacag.

Beszéd:
Zsozsi mondatokban beszél (menjünk mamához buborékot fújni, ott van szekrényben). Persze van, amit az apja sem ért, de átlagban nagyon szépen beszél.
Gegi mindenben utánozza, próbál hangokat formálni, mintha mondani akarna valamit. No meg "sikongat", mint a nővére.

Együtt altatni őket (mindegyiket a saját ágyában, de ebéd után egyszerre) nem lehet, mert megy a sikítozás, huncutság, kacagás. :lol:

Annyira jó őket látni/hallgatni, de persze meg kell szakítanom a bulit, mert alvás van.

Kép
Kép
Kép
gremese

Csajok úgy döntöttem nem akarok ma éjjel szülni még.....még mindig nem tudok aludni és mindenféle rendszeresség nélkül, de jönnek a fájások :( szegény Peti úgy aggódik, h az éjszaka közepén neki indult magne B6ot beszerezni.

Küldjetek erre valami álom manókat, meg görcs űzőeket is. Megyek megpróbálok aludni valamit.....

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, sok-sok görcsűzőt küldök Neked!!! Azért szerintem, ha nem múlik, mindenképpen menj dokihoz! Én is a 35. héten feküdtem bent 9 napot, görcsöltem, úgy, mintha szülni akarnék. Éjjel bementünk, 1 ujjnyira kinyílt már a méhszájam. Bár mást ott sem kaptam, csak Magne B6-ot, de 9 napig bent kellett feküdnöm, hogy ne nyíljon tovább. Vigyázz magadra csajszi!!!!

Panka 89 cm és 13,5 kg. Ő is folyamatosan, mondatokban beszél, bár ha pörög és boldog, hadar és tarangál :D . Énekel és mondókázik, és rettttenetesen rossz :twisted: .

Tegnap nagyon sz@rul voltam, hányingerem volt, nem volt étvágyam, szédültem, rázott a hideg. Bencének is volt enyhe hányingere délután :? . Remélem, leküzdöttünk egy vírust és ennyi volt. Pisti is rendes volt tegnap, engem pátyolgatott és ellátta a gyerekeket munka után. Ötös :wink: .

Az idő itt is borzasztó volt tegnap (is), bár én csak reggel és este érzékelem. Még nem kellett begyújtanunk, de azt hiszem, ma már elkerülhetetlen lesz :? . Úúúúúútálom a hideget és a szelet...

Szerintem Panka nem ülne végig egy cirkuszt.

Maggie, Ti aztán jól összehoztátok: még ilyen gyönyörű pasikat :wink: :D !!! Bercó szeme döglesztő 8) .

Amióta nem hajlandó Panka delelni, vagy keveset delel a bölcsiben, este egyedül és korán (1/2 8 ) lefekszik és elalszik :D . Egyedül bújik be az ágyába-az én gyerekem. Éjjel ha ébred inni vagy pisilni, akkor sem bulizik, visszaalszik rögtön :D . Ha ezt valaki Bence után előre megmondta volna :roll: ...Szuper.
Megyek dolgozni, mindenkinek szép és kellemes napot :roll: ...
dettyk

Most nézem az OTP Direktemet, megérkezett a GyES-em ma hajnalban :D !
dettyk

Halihó!

Gyorsan bejelentkezek. :lol:
Aztán lassan készülődünk, megyünk vissza az orvoshoz. Kíváncsi vagyok, mert még mindig nem látom a javulást. :twisted:
Reggel olyan hidegnek éreztük a levegőt, hogy be is indítottam a fűtést. Még a Kedves is fázott, pedig az nagy szó ám.

Jaj, Fleur! Küldöm a görcsoldókat akkor. Remélem mindenféle esemény (szülés) nélkül folytatódott az éjszaka.

Sense, akkorát szóltál! :lol: Tényleg nagyon jól megfogalmaztad. Ez a lényeg.

Gremese, milyen szőrösszivű mami vagy Te? :wink: :lol: :lol: Cukkancsok lehetnek. :lol:

Dettyk! Jobbulást! Panka: :lol:
dmaggie

Jó reggelt!

Fleur, mi újság????
Vigyázz magadra, pihenj, amennyit tudsz :!:

Maggie, tényleg, milyen furcsa időpontokban írsz, ahogy otthon vagy :wink: Egy kalappal akkor Nektek, remélem, Bercó meggyógyul hamar.

Dettyk, jó munkát akkor :!: Panka biztos jól kifárad napközben:)

Sense, köszi :oops: :wink:
Meg mindenkinek köszönöm a vigasztalást, de sajnos néha nem jó érzések kerülgetnek.

Rugó ideális esetben nem kel fel éjszaka. Inni meg nem tud kérni:O MOndjuk inni nem is szokott kapni, elég sokáig is szopott éjszaka, és ahogy az elmaradt, semmi nem lépett a helyére. De ha tud majd beszélni, lehet, szól, ha szomjas lesz :roll:
Ma viszont felsírt többször is, olyan fogfájósan. Talán az utolsó két foga kínozza.

Megrendeltük tegnap a függönyöket, gyönyörűek lesznek. De csak jövő hét végére lesznek készen :roll:

Én ma megyek dolgozni sajna. Holnap valami protokolláris megjelenésem lesz, pénteken meg vizsgáztatok :shock:
A fene essen bele.

De jövő hét őszi szünet, már előre készülök 8)

Lassan köröztetni kellene Irinát és Silkát is.

Szép napot, este vagy holnap jövök. V.

Kép
vindolanda

Fleur: odaértek a görcsoldók? tudtál pihenni?????

Dettyk: Panka csúcs.......Emma is olyan ügyes..szerintem túl van a bölcsin..mármint megszokta..és megint nyugisan alszik..és az elalvás is pár perc..kijövök..néha még szól h Anya..de már alszik is..:-)

Emma is mondatokban beszél..de már több mondat egymás után..és annyira kis édesen..mindet elmesél, elmond, kommentál..meg kell zabálni...olyan nagylány már..annyira élvezem h végre meg lehte vele beszélni mindent..így hiszti sincs...:-)..olyan jó kis társasági lény..nagyokat szórakozunk együtt...

méretek: 86cm, 10,8kg....bármikor bármiveb áll a mérlegre mindig ennyit mutat... :shock: :shock: :shock: :shock:
még a tavalyi dzsekije, nadrgok ...jók rá! :shock: ..akkor picit nagy volt..most meg jó...annyira takaréko gyerek!!! :lol: :lol:

ma megyek harisnyákat beszerezni neki..Vindo? Maggie? Ti hol szoktátok????

Mesi: fürcsi... :lol: :lol: :lol: édesek lehetnek!

Sense: teljesen igazad van! :lol:

:arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Most mértem meg Zsozsit: 96 cm :shock: Gegi: kb. 74 cm

Kép
Kép
Kép
gremese

Kaqk, van a My Box-ban egy Kik nevű (?) bolt, vagy hogy hívják, ott elég olcsó volt, ha jól emlékszem. De a tavalyiakat használjuk :oops:
A Corában is szokott akciós lenni :roll: :roll:

Ezek csak emlékek, idén nem vettem még.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Megvagyunk, jól vagyunk, csak ritkán jutok ide... :?
Szeli szereti a bölcsit, és azóta itthon is jobban elvan!
Bár zsinórban folyik az orra, de kapja a homeós szereket, így talán nem rosszabbodik az állapota!

Munka még mindig nincs... :(
Ágica! Neked van kilátásban valami?

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Most beszéltem Fleurrel. Jobban van már. Most pihen. Remélem nem haragszik meg, hogy beírtam :roll:

Cica olyan 92-93 cm kb és 13 kiló

Vindo nem is írok semmit. A lányok már mind leírták amit gondolok.
Nyugi csajszi.

Maggie majd írd le mit mondott a doki.

Harisnyákat nekünk is kell venni, meg sapkát is :roll: Meg csizmát.
Azt hittem bőven ráér novemberben erre holnapra havat mond :shock:

csajok mi a neve annak amit az ablakra ragasztanak, hogy ne legyen olyan huzatos? Azt kéne vennem de fogalmam sincs hogy kérjem majd az eladótól :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Egyébként megint elkezdtem fogyózni, mert felment a súlyom 72-re, ami nem vészes ugyan, de nem akarom, hogy tovább emelkedjen.
Most éppen főzök magamnak: rakott pulykamell mexikói zöldséggel (természetesen Príma Konyhás recept ;)), nagyon jó illata van eddig! :)
Meg most újra tudok tornázni menni, Szeli nem csimpaszkodik annyira, hogy már megszokta a bölcsit. Úgy szeret menni egyébként! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Haliho! :)

Talan gyermekeim engednek 5 percet... :)

Vindo, neked muszaj irnom!! A korai beszed nem egyenlo a kesobbi okossaggal!!!! (Lasd, en is masfel evesen folyekonyan beszeltem, es nezz meg most!! :lol: )
Na, azt akarom mondani, hogy Rania sem beszel, csak szavakat, azt sem sokat... tegnap a babaklubban egy kislany 19 honaposan vegigmondta a betuket, hogy S for Sarah, M for monkey es stb...az osszeset.... de: parom kislanya is nagyon koran, mar masfel evesen beszelt, most pedig az utolsok kozt van a suliban matekbol es olvasasbol is..
En azt vettem eszre, hogy sokszor a csendesebb emberek intelligensebbek, mint azok, akik f@ssak a szot.... :roll: :lol:
Rugo olllyan jofej es okos, es a legszebb kisfiu, akit valaha lattam!!! :)
Vendég

Ja, kepzeljetek, tegnap lefoglaltam a repulojegyet nov 13 tol 20 ig megyek haza egyedul a ket gyerekkel.... :shock: bele sem merek nagyon gondolni.... :? parom szerint bator vagyok (ehhez latnotok kene Raniat, hogy tudjatok, mirol beszelek...meg boltba sem merek nagyon elmereszkedni vele, amiota megvan Alex interneten rendelek a Tescobol....)
Vendég

Vonalzoim eltuntek...
Vendég

Móni drága dehogy baj, h írtál. Mondhatom, h brutál sz@r volt az éjszaka, azt hiszem fél 5 körül sikerült elaludni. Szegény Petinek is. Jó hír, h Danival még egyben és talán ettől durvább front már nem jön. Remélem legalábbis.
Már beszéltem a szülésznővel és a dokival is. Délután megyek a dokihoz és utána hívom a szülésznőt és megbeszéljük hogyan tovább. Most MagneB6-ot javasolt a szülésznő is.
Utána majd jelentkezem.

KépKép
KépKép
fleur

Halihó!

Bercó még nem mehet a bölcsibe, de Gergő sem százas még, így maradnak velem együtt mindketten. Ez az idő nagyon nem kedvez a gyógyulásnak. Mindegy, hétfőre azért van igazolásunk, nekem meg lezárták a tp.papíromat. No, majd ezt mantrázzuk. :lol:

Gyorsan beugrottunk még az I.sparba is. Nagyon nem vásároltunk, majd du-n apával. Én is harisnyát kerestem ezerrel itthon, de egyet sem találtam. Mehetünk venni. Most egyelőre egy bélelt nadrágot adtam Bercóra zoknival. Kocsival mentünk, nem hiszem, hogy nagyon fázhatott.
Az Intersparban 900 Ft volt a harisnya, nem vettem végül. :oops:
No, meg kinti cipőt is kell majd venni Bercónak a bölcsibe. A kis tornacipőjében ilyen időben már nem lehet vinni. De vajon vannak-e már melegebb cipők? Nana azt mondta reggel, hogy szerinte egyből bakancsot vegyünk inkább. :roll: Igaza lehet.
Meg overallja sincs Bercónak. Azt meg a szomszédunk hoz majd Angliából, ha talál. Néztük a hv-n a Tesco-ban, de a B. méretében nem volt semmi. Hiába volt leértékelés. Szerintem du-n szétnézünk a Fórumban majd.

Harisnyát tavaly a Coraban vettem egészen olcsón, valami 400 Ft körüli áron. Ja, és a kínait is megnézzük majd.

No, meg a rend kedvéért Bercó kezdi kinőni az összes h.ujjú pólóját is.

Gremesi, akkor Zsozsi lehet, hogy 2 méter fölötti lesz? :roll: Nem semmi. :lol:

Mónikám, köszi a tájékoztatásért. Izgulok ám nagyon Fleur miatt.
Ha jól gondolom, akkor ez valamilyen szigetelő. Ilyesmi? http://www.euplaza.eu/index.php?categoryID=18011 Mert akkor purfix a neve.

Regi, végre. Már éppen köröztetni akartalak. Hajrá-hajrá! Örülök, hogy Szelike ilyen jól beszokott.

Bizony, bizony Silka és Irina is nagyon hiányzik és Juba is meglépett kissé. No, meg ezeréve nem volt, de nekem Bongyi is rettenetesen hiányzik.

Niki! :lol:
dmaggie

Szia Maggie! Jobbulast kisfiaidnak! Kepeid nagyon szepek, Berco olyan sarmos fiu!!! A nagyobbak nagyon hasonlitanak Rad! :D

Fleur! Drukk megy tolem is, de Dani mar nagy fiu, akkor sem lesz semmi baj, ha mostansag kibujik!
Vendég

Köszi Maggie ez az :lol: :lol:
Na megyek, mérek aztán veszünk :lol: nagyon rosszak az ablakok :?
Egyedül a konyhai a jó na de azt kicseréltük azért :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo!
ismink fia B-nél 2-3 nappal fiatalabb ,szókincse kb. annyi mint Rugónak :) másik ismerősőm kiakadt6 B. mennyit beszél Ő fia csak 3 évesen kezdett el beszélni :)
S Mesi Gegéjével ne hasonlítsuk össze :wink: Róla mindig Nolka jut eszembe :wink:

Fleur!
még minyima 2 hét :!: :!: :!: lassan kezdhetünk tippelni?

tegnap elmentünk Vácra,Mirusék is mentek Bojtorján koncertre :) B. is nagyon élvezte,hazajöttünk lelkesen "mesélte" hol voltunk és közben ugrált :)

:arrow: mert lasan 2 órája írom,s B. már itt sír :)

KépKép
viranka

lasan=lassan :oops:

KépKép
viranka

Vindo!
Kép

KépKép
viranka

s felhívtam a gasztrót,nem a megszokott asszisztens volt,kb 1-2 hét kapok levelet eredmény kiértékeléséről.tej tojás ha jól értelmezem megmaradt allergiának :cry:

KépKép
viranka

Viranka, mi nem eszunk tojast, itt lehet kapni tojaspotlo port, en azt hasznalom suteshez. Lehet, hogy otthon is lehet kapni, fogalmam sincs, de ha nem, szivesen viszek...
Vendég

tejtermeket eszunk, de lattam, hogy a boltban, ahol vasarolok sokretu a "tejmentes tejtermek" is. (sajt, joghurt, stb...)
szivesen viszek Balintnak barmit.
Vendég

Írtam egy kisregényt Böszörményből, erre a Mozilla összeomlott.
Szóval köszönöm a kedves szavakat.
Megyek készülni az órákra :arrow:

Kép
vindolanda

Csajok itt havas jég eső szerü hull..... :cry: :cry: :cry:

Vettem Emmának harisnyákat . igaz 600 ft volt darabja de jó minőségű pamut nem az a cérnavékony.....nagyon cuki mintával ( a kispiacon )

Niki: de jó h jelentkeztél!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Drága lányok,
nagyon köszi a köröztetést, jövök majd, csak egy agyrém az októberem. Konferencia pénteken, még sehogy nem állok, este meg más munkák várnak, kissé idegbeteg is vagyok. Plusz túlestünk egy hasmenéses izén egy hete, most meg náthás Ádi, és folyton izgulok, tud-e menni bölcsibe, mert most nem tudok itthon maradni vele.
De nagyon sokat gondolok Rátok, amint lesz időm, visszaolvasok és írok is. Mindenkinek a legjobbakat ebben a rémes időben! ;-)
Puszi!

Kép
Kép
irina

Niki!
de drága vagy :) tojáspótlóport használok(mert abból is létezik olyan amiben tejből készült vmi található) :) tejmentes tejtermék mit takar? laktózmentes? s mikor hazajöttök egy villámtalit ne hozzunk össze tiszteletedre :)

hogy én mennire utálom ezt az időt :evil: itt "csak" fúj a szél és esik vmi de az még nem hó :) Míra nagyon várja :)

Irina!
kitartás :) ha van időd akkor gyere :)

harisnyát B-nek vettem,M-nek csupán 3 dbja vana többit kinőtte :) s lányomnak nem egyszerű ám harisnyát venni :) a 122-128 lábrésze rövid :shock: teljesen szétfeszítem a harisnyát mikor segítek neki :roll: az ülepe mind1nek lent van :) pedig csak 116-122es rucikat hord :)

no meg összeszedtem nagyjából amit szombaton viszek ki a börzére :) annyi számunkra felesleges cuccunk van :) pl. 2003as Babamagazin és Babapatika összes bekötve :) még jó h. a kocsi elbírja majd :)
+ olvasom A lány aki a tűzzel játszik c. könyvet :) lerakni alig bírom :) megyek is :)

KépKép
viranka

Hu, en is epp most csekkoltam az Origo-t, latom, 5 fok van feletek... :shock: :shock: Az ev 95 szazalekaban irigykedek az otthoni idojarasra, most nem.....
Itt meg csodak-csodajara hetagra sut a nap....
Viranka, megnezem legkozelebb reszletesebben, milyenek azok a termekek...
Hat...villamtali nagyon jo lenne, de mivel egyedul megyek, nem hiszem, hogy most menni fog...A ket es fel ora repulouttol is ugy izgulok, hogy mar most alig tudok aludni miatta.... :roll:
Vendég

Fleur: mit mondtak? pihenés-pihenés-pihenés!! magneB6....

Vindo: irgum-burgum!!!! már írtam egyszer neked a barátnőm férje és fia is 3 éves koráig nem beszélt csak mutogatott.elmúlott 3 éves mindegyik és folyékonyan beszéltek!!!!!
De mivel okos az anyukája,nem strapálja magát :wink:

Niki: nem semmi,bátor vagy :roll: Minden rendben lesz :wink:
varga tünde

Jaj Vindo elfelejtettem,az orchidea: én úgy olvastam,hogy nem kell átültetni,addig amíg nincs tele gyökérrel,gondolom amit kaptál nincs,mert akkor a gyökereket növeszti,ha nagyobb edénybe rakod.nem a virágokat.tápoldat huu az edényekben általában a boltiban kb. 2 hétre elegendőnek kell lennie,de én a helyedben ennyit várnék,és utána kezdeném a speckós oldattal,ha nagyon akarod az oldatot. a dédi ablakában van kettő nagyon szépen virágzott mindegyik,tovább mint a másik amit mi egy időben adtunk másnak,akkor mikor ő is kapott.holnapra megkérdezem,hogy hogyan öntözi.de ő nem adott neki tápoldatot.azt tudom,hogy mellette szokott lenni az víz,mert állott vízzel kell öntözni.és nyugati ablakban van,nem erős fénynél.
varga tünde

Kis hisztizsákot csillapítani próbáló anyukáknak szeretettel :)http://www.bergjudit.hu/hiszti/mesek_hmesek.html

Niki!
köszönöm :)

KépKép
viranka

Ja, Viranka, :lol:
Gondolom, én vagyok a jobb oldali golyófej :roll: :wink:
Szegény Bálint az allergiával.

Szia Irina!
Hogy megy a vezetés?

Köszönöm lányok még egyszer :wink:
Az orchideás tanácsokat is. Egyelőre hetente egyszer locsolom állott vízzel, és naponta többször permetezem a környékét :roll: A tápot majd később meglátom.

Ez lett a sötétítő függönyünk:
http://www.diego.hu/fuggony_termek.php?id=5996285874144

Ez a világos:
http://www.diego.hu/fuggony_termek.php?id=5996285876599

Annyit írtam délután, és minden elszállt.

Niki, jó, hogy itt vagy újra :!:
Életed párja hol lesz, amíg Ti utaztok?

Sense, köszi :wink:

Megyek fürdetni :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo!
de szép a sötétítő :)

S HOL VAGYTOK CSAJOK :lol:
ezt a kérdést még úgysem tettem fel szerintem :wink:

KépKép
viranka

Sziasztok

Viranka én is megyek a börzére de én csak vásárolni.
Merre leszel ?
20200310173350

Halihó!

Na, alvás előtt még egyszer bejelentkezem.

Niki, beindult már a "vállalkozásod"? Tanulás? Raniaról meg az jutott eszembe, hogy neki meg egyáltalán nincs könnyű helyzete. Két nyelvet hallgat, tanul, azért ez némiképp nehezít ám a dolgokon.

Vindo, egyfolytában azon gondolkodom, hogy vajon a rokonoknak van-e ahhoz köze, hogy ilyen gondolataid vannak? Esetleg más ültette el azt a bizonyos bogarat a füledbe? Hehe, Viranka nagyon jót talált neked. :lol:
Gondoltam ám tegnap, hogy valamilyen beszerzésen vagytok. Nekem is nagyon tetszik.

Viranka, én is éppen kérdezni akartam, hogy van-e már v.milyen eredmény. Háááát ez nem a legjobb. Nagyon sajnálom.
Ügyes legyél a börzén! :lol:

Tünde, Te meg már megint rohanásban? Fiúk?

Irina, jaj. Várunk!

Fleur??????
dmaggie

Ó, már megint elfelejtettem valamit.

Viranka, képzeld véletlenül találtunk rá a Minimaxon egy vonatos mesére. Bercó teljesen rákattant. Chuggington. Még Gergőt is elbűvölte. :lol:
dmaggie

Grandának és Dotildinek tegnapra utólag boldog szülinapot!!!

Tombol a szél :evil: .

Vindo, nagyon szép a függöny :) . Tényleg nem occsó :oops: :lol: ...
dettyk

Halihó!

Nagy történések nem voltak mostanság itt, ahogyan látom. :wink:

Grandát és Dotildit Isten éltesse!

Köszi Dettyk. :oops: :lol:

Tegnap elmentünk vásárolni. Sikerült is bélelt cipőt, meg csizmát is venni Bercónak. Vindo! B.S. :lol: :lol: Aztán A Canda-ban vettünk néhány pólót, meg végül ott vettem harisnyát is. Aranyárban, de legalább jók. :oops: Este megengedte, hogy felpróbáljuk. Le sem akarta venni a fürdéskor. Sőt, fürdés után egyfolytában csimdzázott. Mármint, hogy adjam vissza rá. :lol: Pedig az üzletben meg állandóan le akarta vetetni a lábáról.

Szegény Dávid is nagyon taknyos. De nem engedtem meg ma neki, hogy itthon maradjon. Matekból dolgozatot írnak. Majd holnap pihenhet, így döntött a családi kupaktanács.

Na, ennyi.
dmaggie

Jó reggelt!

Gyorsan bejelentkezek, aztán sajnos pakolás és indulás :roll:

Szülinaposok fórumozóknak sok boldogságot kívánunk!!!

Nekünk is lassan aktuális lesz a téli cuccok vásárlása. Bélelt cipő (Maggie :wink: ) meg egy overál kellene. Vastag sapka, sál, kabát van tavalyról. Ugye, ezek jók rá :roll:

Hát, Maggie, lehet. De a fórumot olvasva is mindig rácsodálkozok, hogy más babák mennyi mindent tudnak. MOndjuk, azt, hogy Rugó normális-e, nem a fórumon kérdezték :wink:

Nekem is kell valami melegebb kabátot vennem. A bőrkabátom ilyenkor már hideg, a téli meg már vagy négy éves, elég kis ócska :roll:
Szerencsére kocsival járok, nem fagyok meg.

Sajna holnap is le kell majd adni Rugót a csanában, délután vizsgáztatok, G. meg nem ér rá.

Megyek is, mert elkések mindenhonnan.
Köszönjük a függönyös dicséreteket. Nekem is tetszenek, de sokba kerültek. Pláne három ablakra
:oops:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Tegnap volt Fleur dokinál. Minden rendben. Majd jön és mesél.

Vindo nagyon szép függöny :D

Maggie Bercó :lol: :lol: :lol:

Niki nyugi, minden rendben lesz a repülőn. Érezni fogja Rania is, hogy majd másképp kell viselkednie.

Dettyk itt kicsit enyhült a szél de esik.
Pedig ma busszal akartam menni elintézni pár dolgot :roll:

Granda, Dotildi boldog születénapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo: nagyon szép a függöny..

Dmaggie:nem rohanok. szép kényelmesen fogok ma is pakolni meg főzni,nem viszem túlzásba,azért sem :wink:

Regi:szorítok,hogy hamar találj megfelelő munkát.. :)
varga tünde

Vindo!

Van egy 22-es Elefanten bélelt cipőnk. Ha érdekel szívesen odaadom. Csak már nem emlékszem, hogy Rugónak mekkora cipők kellenek. :oops:
dmaggie

Viranka madaras tescoba is vannak kaják Bálónak
Nézzek körül ha legközelebb megyek?
Festés a szobába mikor legyen?
Van fehér falfestékünk, meg némi szinezőnk is. Csak pár színt kellene még venni.

Meggie mi azt már nézzük egy kis ideje. Cicus is imádja :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?