Sziasztok!
Képzeljétek, tegnap beszkenneltük az UH-s képet. Úgy van, hogy egy papírlapon van három kis kép, a papír alján meg a nevem és a születési dátumom. Így meg nem akarom feltenni ide a publikumnak a képeket.

Mindenesetre nagyon aranyos. Nem tudom, hogy a 12. heti UH-ról milyen képet fogok kapni, de ha lesz lehetőségem, azt felteszem ide.
Nálunk is nagyon hideg van, de ez már nemcsak országos, hanem egész Európában ilyen idő van. Tényleg kár, hogy egyik napról a másikra így elromlott az idő. Hiába volt eddig szép és meleg, ha most kétszer annyit fűthetünk, mint eddig. Igaz, megpróbálok spórolni, s mi inkább csak este és reggel kapcsoljuk rá a fűtést. napközben egyedül vagyok itthon, s akkor egyébként is jobban felöltözök. A picur nemsokára kap forró teát is.
Tegnap voltam a kínaiban, mert nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én esténként szeretek előbb letusolni, olyan 6-7 fele, utána pizsamát ölteni, de még nem fekszem az ágyba, hanem netezek, jövök-megyek a lakásban. Szóval, vettem magamnak egy szép kis köntöst, hogy fel tudjam venni a pizsamára, hogy ne fázzak. Nézegettem más ruhákat is, és képzeljétek, láttam nagyon remek kismamanadrágokat. Igaz, a méretemben nem volt, de már az megnyugtat, hogy egyáltalán ilyeneket is lehet venni. Bár lehet, hogy ez nem is kifejezetten kismamanadrág volt, mindenesetre vastag pamutból volt a csípő és derékrésze. Igaz, vászonból készült, tejhát maximum április-május körül lehetne hordani, illetve itthon bent a lakásban, ha nem megyek sehova (esetleg pizsamának is). Szerintem ott jóval olcsóbbak ezek a nadrágok, mint a kismama-üzletekben.
Nemegyszer olvastam itt a neten, hogy mikor a legjobb kismamának lenni. Hát, szeretném leszögezni, hogy szerintem ilyen időpont nincs, mert mindig jó annak lenni, de tény, hogy nekünk be kell szereznünk olyan téli darabokat is, amelyek nem két fillérbe kerülnek. Ezzel szemben, akik nyáron agy kora ősszel szülnek, elég egy-két nagyobb pólót beszerezniük, és máris kész a ruhatáruk.
Nekem többször is mondták, hogy milyen nagyon szép időszakban fogok szülni. Valóban, a május tényleg szép. Szinte olyan balzsamos. Tavaly május végén volt az esküvőnk, és gyönyörű idő volt.