Sziasztok!
Jól eltűntem, de be voltam programozva a héten.
Hétfőn voltam genetikain, pasi mindent mondott, mutatott, minden stimmel, és nagy valószínűséggel kislányom lesz!
Nálunk mindenki időpontos volt, ami azt jelentette, hogy 6-8 kismamának volt 9-re időpontja!

Még jó, hogy én már 8 előtt ott dekkoltam!
Szerda és csütörtök vezetni voltam, most csinálom a jogsit!

Hát csajok! Duna pláza körül fél 8 és 9 közt ne nagyon kujtorogjatok mostanában!
Tegnap voltam Halásznál, minden oké, minden eredménynek örülünk, most már csak a baba növekedését kell szemmel tartani. Vérnyomim csuda jó volt, 120/85, pedig ha hozzá megyek, még gyógyszer mellett is előfordult a 135/95 és még jóval magasabb is! Vasat kell elkezdenem, mert a vérképem romlik.
Pajzsmirigy: Nekem előző terhesség után jött ki, kb két hónapig túlműködött, aztán alul. Nekem nagy szerencsém volt a házidokimmal, hogy erre is odafigyelt, kérte ennek az ellenőrzését is, holott nem panaszkodtam én semmire.
Ági! Sajna ez a gyógyszer egy életre szól, szerintem ritka, aki elhagyhatja! Viszont természetes cucc, azt kapod a tablettában, amit a pajzsmirigy amúgy is termelne, tehát nem kell megijedni tőle! Én ide járok, dr. Nagy Dezsőhöz:
http://pajzsmirigyrendeles.hu/
Igaz, hogy magán és fizetős, de korrekt és van időpont, nem kell 3 napi hideg élelmet csomiznom, mint a Kútvölgyibe kellett volna.
No most megyek úszni, délután még jövök, ma lazább a nap!
Szép napot!
Dolli