2004.07.26 16:19
2004.07.26 17:25
És még annyit akartam elmesélni, hogy lassan gondolkodunk azon, hogy külön szobát kap. Baromira éberen alszik mostanában, talán jobb lenne. Főleg nappal, és semmit sem tudok mellette csinálni, mert még a padlónyikordulásra is felébred. Ma bezzzeg 2 óra 40 percet horpasztott a karomban
Olyan nyűgi napja van, hagytam neki
2004.07.26 20:54
De egész nap nyávogott, süvöltött, sikítozott, délelőtt összvissz fél órát aludt, nem szokott ő ilyen lenni. Folyik a nyála, rágja a kezét, cuppog, most tört át a negyedik fog, tutira fáj neki. Szopi közben elaludt, és nem tettem le, mert tudtam, hogy a kezemben jól kialussza magát, egy ínyenc ám a kispasi
Néztem a Spektrumot
2004.07.27 08:25
2004.07.27 19:36
Az egyik csajnak olyan combja volt, mint az alkarom, no mindegy
Azonkívül a bútorokon támaszkodva oldalazva szépen eljut egészen messzire. 2004.07.27 19:52
Anyósom 1-kor jött Marcusért, szegény, lesett, mikor ő bekerült a kocsiba, mi meg nem. De jól viselte, és aludt egészen Horányig (először a 12.-be mentek, a cuccokért). Nem volt vele egyáltalán gond egész hétvégén
Persze rossz volt Marcus nélkül, naponta 5x - 6x telefon, meg állandóan a gépben lévő képét néztük
Azért csak ennyire keveset telefonáltunk, mert lemerültünk anyagilag mindketten... de anyósom jelentett 3x egy nap
És utána kicsit nyűgös volt, ha nem látott - de ez már okés megint. 2004.07.27 21:05
Szupi-ügyi!!
Hát, hogy Regi mikortól tért rá a napi egy alvásra, az egy jó kérdés...de szerintem kb egy éves kora körül. Úgyhogy lehet már Miksánál is ez érik
Pont vmelyik nap jutott eszembe, mikor először láttam a pólyában a kórházban...istenem, milyen pici volt!!!! Amúgy sokat gondolok arra, hogy elrohant az idő. Még pocakosan itt aggódtunk mindannyian, és már lassan, sorban egy évesek lesznek a fiúk-lányok
Nem semmi...
Hiába, addig nem tud aludni...szép kilátások
Szerintem már nagyon álmos volt, alig bírt elaludni. Legalábbis remélem, hogy nem beteg lesz!!
2004.07.27 21:07
Most tűzök aludni, mert már baromira kivagyok, csak annyit akarok mondani, hogy sztem nem lehetnek kizárólagos forgalmazók, mert az ember a Bébikerben vette a Váci úton a pihenőszéket, márpedig az ABC Design. Jó, tudom, hogy az nem babakocsi, de talán... 2004.07.28 19:52
Egyébként gratula Marcusnak és nektek is a hétvégéhez, én biztos vagyok abban, hogy nekünk ez még nem menne. És este is nyűgi nélkül elaludt Marci, és nem is keresett? Vagy keresett, de meg lehetett vigasztalni? Miksa mostanában akkor is ordít, ha kimegyek a szobából. Ha játszik, időnként felnéz, hogy megvagyok-e még, és csak akkor folytatja, ha igen
2004.07.29 15:32
2004.07.29 20:09
Viszont a szája eléggé megdagadt.
Jól viselte, az tény
Szerintem nekünk azért nem volt gond így a hétvége Marcussal, mert ugyebár sokat van anyuval és sokszor látja anyósomékat is. Bár állítólag ez kb. másfél éves korban már nem lesz ilyen egyszerű... Egyébként nálunk is megvan ez a sírás, ha kimegyünk a szobából. Most már konkrétan igényli a foglalkozást!
A minap láttam, hogy kipakolták teljesen. Vhol van még egy Bébiker, tán az Üllői úton, nem tudom.
Az tény, hogy a gyereknevelés örömteljes aggódás, mint hallottam. Az tuti, hogy én is vszleg még jobban fogok aggódni Marcusért, ha kamasz lesz (ha meg lányom, azért még jobban).
Egyébként én hébe-hóba használom a járókát, ha pl. eszem, vagy más helyiségbe megyek, ahová ő nem jöhet... 2004.07.29 21:25
Nem tudom, mi lehet Máténál.
Olyan ijesztő látvány tud lenni az ilyen
De szerencsére, ők hamar túlteszik magukat rajta.
Regi rendszeresen ellöki, ha négykézláb van, persze nem rosszból
Na, de tényleg, mert ő azt szokta meg, hogy Máté fekszik a hátán, mint kisbaba, és folyton hanyatt akarja fektetni
Lök egyet rajta, Máté gurul, aztán koppan a feje...ezt ma pl kétszer eljátszották. Öcsi meg csendben tűr
Máté egy mukkot nem szólt, csak kikerekedett a szeme, Regi nagyon sírt, de szerintem azért, mert tudta mi vár rá
2004.07.31 08:15
Egy kicsit én is elmaradtam, mert Miksabuckó lassan olyan, mint egy őrmester, hihetetlenül hisztis lett. A memem-et felváltotta a nem, nemnem, és ezt ordítozza bele a képünkbe ha kell, ha nem...
És már akkor is nyüszít, ha nem rá figyelek, hanem a papához is szólok egy szót, vagy rápillantok a tévére vagy egy újságra. Mászik rám, de ha felveszem, mászik ki a kezemből, egy percre sem marad nyugodtan. Ha meg elindulok kifelé, nahát arról ne is beszéljünk. A fele kajáját klasszul megeszi, de aztán elindul kanálvadászatra, tátja a száját, adom is neki, de akkor egy jól irányzott mozdulattal kiüti a kezemből. Olyan is van, hogy a már szájában lévő kanalat üti ki, aztán ordítva reklamál, mert nem érkezett meg a falat. Tiszta gáz..., már az is átfutott az agyamon, hogy agresszív lesz a gyerek, de aztán jól kiröhögtük magunkat az emberrel
Viszont baromira elfáradok, pedig most még dolgoznom is kéne. Ráadásul az elmúlt héten a 8-9 órás kelést fél 7-7-re cserélte, az sem esett jól, meg mindez párosul azzal, hogy anyukám elment, és mondjuk amíg a konyhában kell egy-két dolgot megcsinálnom, addig nincs kinyalva a kis feneke. Akkor is beszélgetünk, meg énekelek neki, meg minden, de hát nem mászhat ellenőzizetlenül, mert mindent magára ránt, mindenhol föláll, oldalazva lépegetve méterekre eljut a bútorok mellett, fölemeli a 2,5 kilós súlyzómat és hasonlók. Így addig vagy kihúzom a járókát, vagy beültetem az etetőszékébe. Nohát onnét meg aztán csak röpülnek a játékok szerteszéjjel... Tegnap olvastam, hogy ebben a hónapban már másodszor lesz telihold a napokban, hát remélem, hogy attól vannak megőrülve a kölykök, merthogy mások is panaszkodnak. Meg ahogy nézem, Miksának talán már jön is a következő foga.
Széttörte a bal első lámpát, úgyhogy lámpacsere, meg talán egy elem is, majd kiderül. Nagyon megvisel a dolog, annyira megborultam tőle. Azonnal elismerte, kitöltötte a betétlapot, nekünk meg van Cascónk is, meg Assistant biztosítás meg minden szar, na de mégiscsak egy új autó
Egyébként nem én vezettem az ember jött vele éppen az Apehből...
Nagy-nagy drukk Marcusnak, hogy javuljon meg a kis szája, és soha többet ne történjen ilyen! A frászt kaptam volna én is.
Mondjuk mostanában nem tettem ilyet, ugye a diéta az diéta. Egyébként -20 kilónál tartok
2004.07.31 21:42
2004.08.01 18:42
Már akartam mondani, hogy Miksa legújabb legkedvencebb játéka egy régi telefon, tudjátok a mi gyerekkorunkból való tárcsás, malackafarkához hasonlító zsinórral. Mondjuk ott kell vele lenni nagyon, mert imádja a zsinórokat, azzal pedig azért bajba lehet kerülni ha mondjuk magára tekeri.
Majd ha már továbbképzem magam, akkor esetleg mutatok is
Mildi.
12 mm volt és dobogott a pici szíve, tisztára belelkesültem
Március 11. a kiírás. Engem is megnézett doki bácsi, méhnyálkahártya még tök vékony, petefészkek nem működnek, illetve az egyikben látott aprócska készülődő tüszőcskéket, de azt mondta, hogy lehet, hogy ez még hónapokig így marad. Úgyhogy nálam aztán működik a szopis fogamzásgátlás, tudnám, akkor minek költök ennyit Cerazettre
Nem semmi, hogy 9 hónap elteltével sincs még ciklusom. Mindegy, így kaptunk még időt kistesóügyben a döntésre. Mondjuk nekem nem kell döntenem, én tudom,hogy akarok
2004.08.02 07:37
Azért voltunk hajózni, ez nagyon bejött neki, voltunk biciklizni, olyna ülés volt ami a vázon volt, tehát a kormány és a férjem között ült, na ez is nagyon tetszett neki, azóta a saját kis bicaján is oda ülteti a mackót. Grilleztünk is jópárszor. Igazából kedd-szerda volt a legrosszabb, mert olyna szél volt hogy a parton nem lehetett megmaradni. Szombat reggel akartunk hazaindulni, de olyna jó idő lett, hogy kiharcoltam egy strandolást. Így szombaton 11-4-ig a parton voltunk, Emma fürdött, homokozott, ismerkedett más gyerekekkel. nagyon tezszett neki, kár hogy nem tudtuk mindne nap ezt csinálni. kb 1 óra után mezteleül nyomult, nem volt hajlandó felvenni a fürdőbugyit. Így a legtöbb fénykép nem nyilvános, pláne hogy mások gyerekei is vannak rajta pucéran
De azért majd teszek fel más nyarlásos képeket, csak be kell szkennelni.
Pedig ott fű sincs az udvarban, csak a puszta föld, d eneki megfelelt, ezt látta a rokon gyerekektől is. Ráaádsul kezdek kétségbe esni, mert alig beszél valamit, d eazt néha olyan ottnai tájszólással, hogy szörnyű. pl megszólal a mamájának hogy: Nízd, otó. 

Hát remélem ez csak sajpítés és nem az ottani kiejtés, végülis egyfolytában engem hall bezsélni, remélem nem tőlük tanulja meg a kisejtést, mert az kétségbeejtő lenne itt Pesten
Méga férjemen is mindíg hallani, pedig már 10 éve Pesten él, meg fősulura is itt járt, apósom kiejtése katasztrófa, és anyósomon is nagyon hallani. Mondjuk nekem már hozzászokotta fülem és értem, sőt néha fel sem tűnik, de aki még nem járt arra az nem mindíg érti meg. Érdekes, anyukám is ott nőtt fel, de rajta nem hallani. 

2004.08.02 09:22
2004.08.02 19:14
Hétvégén egy cicás talin voltunk (szombat), vasárnap meg Kertesen, ezért nem jöttem. Tegnap meg, mire hazaértünk, szokásos hullaállapot....
2004.08.03 19:04
De ha nem hallja, elfelejti. Különben merre laknak az anyósodék?
Az az igazság, hogy Kréta déli partjainál, Matalán odavágott egy jó nagy hullám egy sziklához, és hát akkoriban stoppos-hátizsákos túrák formájában nyaraltunk. Orvos a környéken nem volt, meg biztosításunk se volt, így 2-3 napig nem mentünk tovább, de aztán már tudtam járni. Pedig jól föl is repedt, mondjuk szemöldökcsipesszel kiszedték belőle a kavicsokat és pálinkával fertőtlenítették a barátnőim
Aztán további 2-3 hét múlva értünk haza, akkor elmentem dokihoz, aki a röntgen alapján repedést állapított meg, de aszonta, hogy tök jól gyógyul, semmi teendő nincs vele. És hogy baromira jól megúsztam. Mondjuk frontnál kicsit érzem. Végkövetkeztetés: jó esélyed van a gyógyulásra
Horányba mikor jöttök?
A kenyér az egyébként nekünk nagyon bejött, az egyetlen az evőkanálon kívül, amivel étteremben le lehet foglalni Miksabuckót. Ez talán jól jöhet a nyaralásnál
2004.08.04 11:27
2004.08.04 19:38
Én a helyedben elmennék a Sportkórházba, Dobos doktor pl. nekem kitűnően összerakta a bokámat, és emberileg is csúcsnak ismertem meg. Kérdés, hogy most az olimpia előtt-miatt hány doki nincs...
Pedig úgy örültem, hogy tegnap este amíg írtam, hagy netezni, és olyan szépen csöndben elvan a járókában. Na aztán kiderült, hogy a járóka kicsit közel került a macskatálkához, amit végül a járókán belül találam meg
Azt nem tudom, hogy megkóstolta-e az eledelt, de a tálkát tutira megrágicsálta, azt biztos nem hagyta ki. Mondjuk csak függőlegesen húzhatta be, úgyhogy kiömlött a táp belőle
Előző nap meg a babaolajas flakon nyitotta ki a fogával, csak azt láttam, hogy folyik a száján az olaj
nohát volt szájkimosás, remélem nem nyelt belőle. Keménykedik mostanában velünk a kölyök
2004.08.04 20:40
de pl most kiaradt egy hétvége hogy nem voltunk itthon. Nem vagyok büszke rá, de ilyen vagyok, nem tudok változtatni. Még megtartani s etudoma rendet amit más helyettem rakott
Szóval mindebből adódik hogy nálunk Emam aztán nyel koszt szegénykém, és hát semmi baja. Úgyhogy hagyj fel az aggódással.
De tudnék olyna fényképet feltenni ami azért elrémiszetne titeket, a férjem direkt lefényképezte a csatateret.
2004.08.04 20:51
Általábanegy héten egyszer azért próbálok rendet tenni, de aztán 1 nap múlva újra káosz van. És a kuytám mániája hogy a legközepébe fekszik

2004.08.04 22:08
2004.08.05 15:16
2004.08.05 21:21
2004.08.06 08:21
De nyaraláskor azért kizárólag azt kap.
Általában akkor, ha valami nem tetszik neki. Kerestük az okot, de azt hiszem, nem csak egy ok lehet, hanem ez általában a nemtetszés jele. Legtöbbször szomjas olyankor, de volt már más is. Kifejezetten idegesítő, és ezt ő is tudja, szóval ha huhog, azonnal ugrunk

2004.08.06 10:05
2004.08.07 21:53
, úgyhogy akkor majd lesz időm netezni bőven. 2004.08.08 19:54
Na hát röviden ennyi, holnap jövök hosszabban is, meg pár képpel
2004.08.09 12:28

2004.08.09 12:51
2004.08.09 19:23
). Attól nem szokott gondja lenni Marcusnak.
). Én is szívesen megkóstoltatnám Marcussal, mert szerintem sem lehet tőle megfázni - csak hát a lehetséges allergia...
Aztán tessék képeket feltenni
Off: ma megszülettek a Pál Andi ikrei. Két csajszi: Csenge 2720g/52cm, Anna 3220g/51cm csaszival. 2004.08.10 08:29
Kényelmesnek is tűnik, bár egyáltalán nem tud benne úgy ugrabugrálni, mint a hordozóban, és elég jókat is aludt benne.
Letelik lassan, látod. Azért minden tiszteletem a tiéd, baromira kemény lehet gipsszel teperni Vikóca után.
A tesóm kislánya is majdnem szobatiszta lett 2 évesen nyáron, amikor anyukámmal volt. Nagyon sokat engedte gatya nélkül lenni a nagy melegben az udvaron, és már tényleg nagyon ügyes volt Anna, aztán egyszer a saját anyja vigyázott rá, és akkor becsurrantott, és a hülye nő berágott és visszapelenkázta. No, aztán egy egész évet kellett várni, mire újra sikerült a dolog. És épphogy sikerült csak az ovi előtt. Én sem vagyok az erőltetés híve, meg hogy túl korán csinálják a kicsik, de ha szépen nyugisan megy, akkor 2 évesen nagyon klassz dolog ez. Mármint hogy bilibe pisiljen a gyerkőc
2004.08.10 10:53
Gratula a fogicákhoz!
Úgyhogy a kertben az utsó napokban már szinte vagy csak ölben volt, vagy a kocsijában trónolt. Persze, azért tepert a kertben is, de elég sok volt a darázs a leesett cserkók miatt, így nem nagyon mertük sokáig mászkálni hagyni.
Tölcsért viszont kapott, azzal jól elvolt. A kiflit is imádja, egy fél volt az adagja általában
Viszont van egy nagyker állítólag a Fáy utcában (XIII.ker), de a nőci szerint belépés szükségeltetik hozzá. Hát nemtom, érdemes felhívni talán őket.
), és mesélte ő is a Pál-Tamás ikreket
Szép nagyok lettek, de hogy mitől?????
De igyexünk
2004.08.10 10:56

2004.08.10 11:13
2004.08.10 11:28
Az ember tegnap különben már arról ábrándozott, hogy mekkora üzlet lenne felfújható járókát gyártani, simán kiváltaná az utazóágyakat, gyorsan el lehetne tüntetni, ha hely kell, és be sem veri magát a kölyök sehová. Még a részleteket azért nem dolgozta ki
2004.08.10 11:58
Igen, van még kérdés
Szóval, hogy és a mostani rákszűrés előtt neked is a terhesség elején csinált? Csak mert, hogy írtad, azt mondta, hogy már muszáj. Aztán viszonyítok akkor, hogy nekem mikor kéne, mert engem is idegesít már bazira. Nekem akkor csinált utoljára, mikor Mátéval pocis lettem. 
2004.08.10 12:26