Sziasztok!
A mai napunk nagy eseménye, hogy voltunk kint, 3 napja először.

Nem volt kedvem a babakocsit levinni, mert akkor Babókát be kell öltöztetni overallba, babakocsit elővenni, aztán eltenni, de csak azután, hogy fél órát törölgettem a sárt a kerekéről... szóval nem. Így vettem a hordozókendőt, benti ruhában beletettem Babókát és rávettem a terhesség alatt hordott kabátomat. Éppen hogy beérte. Úgy néztünk ki, mint a kétfejű sárkány.

Babóka orrocskáját bekentem babakrémmel, mielőtt kimentünk volna, de így is olyan piros lett szegénykémnek, mint egy bohócnak. Nagyon ronda idő van, nem ajánlom senkinek a kimenést, de nekünk muszáj volt, mert elfogyott a kenyér. Van kenyérsütőgépünk, csak amióta Babóka megszületett, nem használtuk. Ma akartunk kenyeret sütni, de nem találtam sehol sem a lapátját. Arra a következtetésre jutottam, hogy alighanem kidobtam valami maradék kenyérvéggel együtt...
A szopisztrájkkal egész jó a helyzet, most már úgy érzem, a vége felé haladunk, látom a fényt az alagút végén.

Még mindig van olyan, hogy felsír és elfordul a cicitől, de csak akkor, ha nagyon álmos. A cumival is ezt tette, úgyhogy ez még belefér. Sima éjszakánk volt, egyszeri keléssel, megszoptattam, visszaaludt. Úgy érzem, mégis megérte kínlódni.
Csilla: Az almaevés nálunk úgy működött, hogy hétfőn kezdtük, akkor megevett 3 kiskanállal, láthatóan nem ízlett neki. Kedden megpróbáltam tejjel keverni, attól konkrétan öklendezett.

Szerdán is 3 kiskanállal evett, szintén nem láttam rajta a kitörő lelkesedést. Viszont ma cuppogott, beszívta a kiskanálból, és a negyed almát teljesen megette, hogy reszelni kellett neki még! Még egy negyedet bevágott utána, és úgy tűnt, hogy ízlik neki, ráérzett az ízére.

Úgyhogy kitartást, menni fog ez!
Adraci: Isten éltessen!
Szofi: Szerintem is lehet összefüggés a nem alvás és a nappali rossz élmények között. Nekünk is vannak ilyen éjszakáink, szerencsére ez a ritkább. Tudom, hogy nagyon nehéz, de lesz ez még jobb is, fel a fejjel.
Köszönöm az ajánlatot, hogy elvinnél Trixiékhez, köszönettel elfogadnánk. A 86-os busznak itt van a végállomása nálunk 100 m-re, nagyon jó lenne. Csak az autósüléssel nem tudom, mi legyen... ha simán autósülésben viszem, azt le tudom tenni a busz ülésére úgy, hogy egy nagyobb fékezésnél ne repüljön le gyerekestől? Van babakocsitalpunk is hozzá, az jó lenne, csak nem tudom, beférne-e az autódba, elég nagy.
Na, megyek főzni, mert nagyon elszaladt az idő, és a kaja még csak tervben van.
Réka