sziasztok!
én is itt vagyok, csak a hétvégék mindig rohanósak! szóval nem vagyunk itthon, csak kb. este, akkor meg sok a tennivaló a mütyűrrel...
Iminek nagyon boldog születésnapot!!!!
betegeknek továbbra is jobbulást!
Anna, szerintem is nagyon szuper lett Emma portréja! én sosem tudtam rajzolni, így mindig nagyon felnéztem azokra, akik ilyen szépen tudnak! szóval lehet, hogy kicsit elfogult is vagyok, de akkor is nagyon hasonlít Emmára!!! papája nagyon maximalista, de nem baj!

lesz még sok gyönyörű rajzotok róla!
börzén mi is voltunk. jól el is fáradtunk a férjemmel. elköltöttünk egy zsák pénzt, de tényleg jó cuccokat vettünk! még tudtam volna költekezni, de még jó, hogy jött az uram, és ő kicsit visszafogott!
történetesen: 2 db egybe overállt (egyik 990Ft, másik 800 Ft), az egyik vízlepergetős, a másik nem, de nagyon meleg. 1 h&m-es kabát, meg egy szintén h&m kord, bélelt gatyó.
ezek pedig újak: 2 vastag frotír harisnya, egy kis kesztyű, egy sapka+sál garnitúra. libero pelusok, humana tejdesszertek, és hipp bébikajcsik!
amúgy kismama rucik is voltak! elég sok, de tényleg sok idő volt végigrágni magunkat a teljes pavilonon...
sajnos a mi méretünkben nagyon nehéz volt vásárolgatni, de a lényeg, hogy az overállok megvannak, és most ez volt a lényeg!
Mecsi, szuper az overáll! szerintem újonnan méregdrágák a decathlonos cuccok!

hótaposók még aránylag jó áron, de a kabik, kantáros gatyók!?
Aproo, ügyik voltatok a lomolást illetőleg! Levinek remélem, hogy sikerül ezt a vashiányos állapotát hamar rendezni! jobbulást neki, bár az erőnlétével akkor ezekszerint semmi gond!
Cs-andi, jobbulást Csenginek! hamar túl lesztek rajta, meglásd! tényleg, szopi megy még nálatok? vagy a te dokidnak mi volt a véleménye új baba és szopi témában!?
Katica, ez a nurofen beadás nálunk is hányással végződött! Beni sajnos nem érti még, hogy az ő érdeke, szóval vagy eltereljük a figyelmét, vagy nem adjuk be neki a vitamint, gyógyszert, semmit!

nem egyszerű a lelkem! még szerencse, hogy Pistike már ilyen nagy fiú!!!
Boni, jó, hogy jöttél! jól levett a lábatokról titeket is a betegség!
JázminAndi, de jó, hogy írtál! továbbra is minden jót nektek! remélem, hogy minden helyrejön köztetek! örülök, hogy a lányok is jól érzik magukat! majd dobj néha ám képeket, hogy mizújs veletek!!!
Julcsi, szerintem Binyekék ikres fóruma zártkörű lett, ezért nem jön mostanában!
Sziszka, tényleg Te is ritkábban jössz mostanában! remélem, hogy minden okés!?
Barbi, jobbulást a fiúknak! kirakókat Áginál megtalálom már? vagy majd szólsz!? picit lemaradtam... bocsi!
ja, deichmann. mi 23-as cipőt vettünk abból a dei-tex fűzősből. 22-esben sírt Beni, szerintam szorította... nagyon durva! még gondolkozom olyan hótaposón... 3e itt a bundás, vízállós.
Kata, nem semmi Kristóf fogzása! mi még csak mindig a 7. fogunkkal szenvedünk! alul a 3.
Dia, szuper szerzemények a börzéről! voltak ám nagyon cuki falat rucik kiscsajoknak!
tényleg,
Julcsi, találtál magadnak kismama ruhát!?
Panna, kár, hogy mi sem tudtunk találkozni!

téli bevásárlást jól elintztétek! ügyesek vagytok tényleg!
na most már eldugulok! jó éjt mindenkinek! szép hetet!!!