A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

hozzátáplálás: tegnap megettünk 2 kávéskanál krumplit....később láttam, hogy kibrümmögte :lol:

Esztinek a másik kis metszőnél akkora pukli van, szerintem ma ki fog jönni neki.

Katka: ti jártok ebben a fos időben is lovagolni? Én lemondtam a mai napot...félek, hogy benyalnak valamit :oops:

Kép

Kép
pgyöngyi

Ja még azt akartam kérdezni, hogy ha Ágica meggyógyul, nem ugrotok ki valamelyik nap? Csak gyorsabban eltellik így a délelőtt, de mi is mehetünk....nekem mindegy :roll:

Kép

Kép
pgyöngyi

jó reggelt

köszi a dícséreteket.. dátumokat majd átjavítom hiányzókat pótolom :):D

Meglepi apának: de még nem kelt fel hogy megmutassuk :) :

Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

van egy másik is azt is majd lefényképezem. Úgy csináltattam és olyan jó anyaga van és szépen dolgoznak. hímzett minta és betűk vannak rajta

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Kép ezt még elfelejtette, nagyapó vezetni tanította:-)

moncsi: mit szólt apa? gyönyörű

gyöngyI: szóval ti Katkával kokettáltok.... :lol: :lol: :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Moncsi, dejóóó! Nekem is kell ilyen!

Csibb, Gyöngyi, én is a békásat használom, anyukám nagyon odavan érte :)

Autózásos hsz-eket köszi, Apa is ezt mondta, hogy be kell indítani előre a kocsit :roll: Meglássuk. De ma még biztos nem megyünk mi sem sehova. Julcsi is nehezen bírja már, este már tiszta nyügi, semmi sem jó neki, uncsizik. Persze mondom neki, hogy ne csak a hátán feküdjön, próbáljon meg valamit mozdulni, na azt már nem! :lol: Sajna még mindig nagyon szörcsizik, de már úgy látom nem zavarja, tök jókat alszik.

Este lefekvés után 2 órával felsírt. Na, mondom magamnak, akkor most megpróbálom cici nélkül visszaaltatni! Persze :lol: Olyan vadul kezdte el szopizni az arcomat, hogy feladtam. Kapott vacsi repetát, viszont utána aludt reggel 6-ig! 8)

Na, mennem kell játszani vele, mert reklamál. Már olyan nehéz kitalálni újdonságot neki! Legalább forogna már, talán jobban lekötné magát :?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Vica sütőtököt már eszik, tényleg szereti, céklát még nem adtam neki. Most a cukkini meg a husi jön.

Kép

Kép
rszg

Apa nagyon örült tetszett neki. lefényképezem majd a másikat is az is nagyon szép :)

zita belinkelem neked itt rendeltem : http://www.freeweb.hu/wikstudio/mintak.htm

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

papillon nagyon éééédes :) kis vagány

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

na itt a másik is : Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Jöhet más is :D csinálunk baba partyt :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

nem azé mondtam, tök jó, h találkoztok :lol:

és akkor egy mai, aztán befejeztem :oops:
Kép

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Anyum kórházban van, tegnap elütötte zebrán, zöld lámpánál egy autó, de szerencsére csak a karja tört el. Ma megműtik. Az autóban egy középkorú vidéki házaspár ült, a nő vezetett. Nekik is zöld volt, szemből kanyarodott. Végig anyuval maradtak, amíg megvizsgálták stb.

Masut
masut

Moncsi köszi, rácuppanok :D
Lizi a telefonos kisasszony :lol: Nagyon szép játékai vannak!
Masut, oh, szegény anyukád, jobbulást neki! Miért kell műteni?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

jajj Istenem, nagyon sajnálom. Szerencsére nem lett komolyabb baja, de borzasztó lehetett megélni........... anyumat is ma műtik, de csak a térdével.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok megint ezen a szép :shock: napsütéses napon!!!

Csak az a baj hogy a felhők felett süt csak ott meg hideg van.

Erpé : Kanári szigeteken voltunk mert Norbi barátai tavaly a válság kezdetén úgy gondolták hogy ott jobb az életszínvonal. Hívtak hogy látogassuk meg őket, mi komolyan vettük főleg hogy extra jó áron sikerült repjegyet venni, Hannának meg ugye minimál árat kell fizetni. Azt nem tudom hogy Hanna élvezte e a repülést , de nem sírt sőt bealudt. 2*(2*3) óra volt az út, Madridban átszálltunk. Apám az a reptér hatalmas plussz több terminál. Ferihegy bakfity hozzá képest. Hanna amikor ébren volt akkor meg elbűvőlte az utasokat meg az utaskísérőket.

http://www.youtube.com/my_videos

Van itt két medencés video.

Emese

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

Masut jobbulást anyukádnak. még jó hogy nem történt nagyobb baj...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

masut: nagyon sajnálom!!
utálom az olyan zöldeket, ahol mindkettőnek zöld!!
rendes volt a pár
A legjobbakat!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Sajnálom Masut. Elég gáz amikor az ember a zebra zöldben sincs biztonságban.

Az is vicces amikor az ember tolja maga előtt a babakocsit és át kellene meni az úton ami nem nagy kereszteződés, zebra nincs és autók közül lépel ki. Én elöször kinézek kimegyek aztán magam mögött húzom a kocsit, hogy inkább engem üssenek el mint a babakocsit.

Bababi: azért járunk, mert Hanna azt mondják laza izomtónussal rendelkezik és 6 hónaposan ne makart fordulni hátról hasra.
Papillon: szerintem a torna hatása és látsazik fejlődés. Már az egyik oldalára fordul normálisan, van már olyan kúszás féléje, és már fordulás előt elkezdett négykézlábazni és hintázik

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

kemse nekem nem nyitja meg.. mert asszem a saját videóim oldalt linkelted be úgyhgoy nekem a sajátaimat nyitja meg

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

moncsi,naagyon jó a body!!szép, minőségi.
apa gondolom, hogy elolvadt :wink: tök jó 5let volt.tavaszra lehet én is csináltatok. most nem érdemes, mert 2 pulcsi van Nándin :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

nálunk meleg van mert ugye már fűtenek úgyhogy azért is rendeltem mert ebbe nyugodtan lehet :)

annyi szép dolguk van amúgy :) tudnék még rendelgetni csak hát nincs annyi pénzem..

takaró is tök jó de mondjuk anyukám nekünk csinált egy ilyet: :) és ezt imádom Kép
ezt is reklámozni kéne jó lenne egy kis otthoni pénzkeresés neki

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi, tök jó lett a naptár!!!! Tiszta kreatív vagy!!!
Lívi baba nagyon helyes...és a rucik is, meg a takaró is. Anyud is ügyes!!! :wink: :)

Lizi baba, meg már autót vezet?????? Aztaaaaaaaaa......nagyon vagány... 8)

Masut, anyudnak gyors jobbulást! Hamar megvan a baj.... :(

Bababi, Kanári szigetek???? De jóóóó...én is mennék most egy meleg helyre.

Rszg, Mátés könnycsepp nagyon megható... :cry:

Meg bocs, ha vkit kihagytam....

Nekünknem vót túl jó iccakánk....vagyis nekünk MÉG nem volt ilyen, de másnak van rosszabb is, tudom. Szóval Szonja az istennek sem volt hajlandó elaludni. Fel volt pörögve, fújtra a nyálát, a levegőt, forgott, rötyögött, sikított....aztán 11 fele beszunyált. Na aztán éjjel sztem 3szor voltam nála, végül fél 7kor zokogott....ilyen még soha nem volt...meg kellett etetni, visszaaludt fél 9ig velem a nagyágyban. Lehet, jön a foga.....egyik nap olyan büdöset fosott (bocs), h csak na....Meg a fülét csavargatja állandóan. Szájába nem nagyon látok bele. Ajajajaajjjjjj.....
Du-n jön dokinéni, kivi vagyok, mit mond nemhízásra.

Nemlajos, most anyujáéknál van, nem??? Nem azért nincs, mert lecsökkenti a netezést. :lol: Amúgy télleg hiányoznak a hosszászólásai. :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Hú Masut! Szegény Anyud! Jobbulást neki, hamar menjen haza!

Kép

Kép
rszg

Masut - szegény anyukád, gondolom rendesen beijedtettek. Jobbulást neki!!!!
Katka sajnálom Ágica újabb lázát, jobbulást neki!!!
Kukli nem tudom h kinek mi jó én néha sokat használom a gőzgépet aztán jól elteszem és egy ideig pihen. Mostam már vele ablakot,csempét amióta van Kristóf a járólapot is ezzel ferötlenitem, egy hátránya van, h nagy darab ezért vettünk egy kisebbet is de az nem olyan profi, de a játékoknál azt használom.
Moncsi - táblázat is és a body is nagyon klassz, nagyon kreatív vagy!!!!!
Rszg - Kristófnak nagyon bejött a sütőtök is meg a cékla is (eddig csak a spenót nem volt nyerő, igaz ez egy kicsit még korai is volt neki)
Tehuti - Kanári szigetek???? Kemse volt nem mi, de én is szívesen mennék!!!!!! Kemse gondolom jól telt??? Jó idő volt???Hanna élvezte?

Akartam kérdezni tőletek, Kristófnak a térdei nagyon kattognak, nekem olyan rossz érzés mikor érzem, öt nem zavarja, legalábbis nem vettem észre, sőt mintha élvezné megfeszíti kicsi lábait és a térdkalács mozog. Na ezt nem tudom elmagyarázni, de valamelyiketek észlelt ilyent v hasonlót a gyerkőcnél???? A doki néninek is szóltam megvizsgálta de akkor szép lazán tartotta a lábait és nem "kattogott". Kb. 1-2 hete vettem észre a páromnak is mondtam de ő is csak az este halotta először mondta is vigyük el ortopédiára. Nos nem tudom túl izgulom-e a dolgot?????

Volt ma vki sétálni??? Nagyon hideg van????
Most még alszik a legény de ha megébred kiviszem, mert már nagyon unja a 4 falat. A héten még nem mozdultunk ki a házból (én nem is kívánkozom).

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Masut jobbulást anyukádnak! Hát ha műteni kell, akkor nem egy sima törés :? Remélem jobban megússza ezt a kéztörést mint az én anyukám (még mindig nem dolgozhat anyukám június óta :shock: :( )
Gondolom akkor az autós volt a hibás. Azért az rendes tőlük hogy ott maradtak a kórházban.

Panaszkodhatok egy kicsit?
Ez a nap eddig nem volt túl fényes nekünk. Nimród most aludt el nagy nehézségek árán, már sehogy nem volt jó neki még a hátamon se (pedig az már nem jó jel) Bulcsút nem tudtam levinni sétálni, egyszerűen nem volt rá időm délelött, ráadásul védőnő is jött reggel, meg ugye a Nimród nyügi volt, közben még Bulcsúval is játszak, na meg persze főzzek :roll: Délben meg jött az egyik nagyon jó barátom, ő meg panaszkodott egyet, jól elbeszélgettük az időt. Én pedig most ültem csak le megenni a fincsi spenótot és az almás palacsintát. Ja és másodszor megy a mosógatógépem is, mosógépből ruhákat kivettem de azóta is ott hevernek a fürdőben :oops: Ja és nem porszívóztam több mint egy hete :oops: :oops: Pedig nagyoooon kellene. Csibb küldd légyszi a takarítót!!!! :D
Szóval ennyi, most remélem legalább egy óráig csend lesz.

Amúgy a ti gyerkőceitek mennyit alszanak? Nimród mostanában nem viszi túlzásba. :? Komolyan mondom Bulcsú néha többet alszik, csak ő letudja egyszerre, Nimród meg több részletben.

Na most többre nem futja, muszály ennem.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Bababi, huuuu, összekevertelek Kemsével..... bocsiiiii Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

vica panszkodj nyugodtan legalább kibeszéled magadból. Lívia is rosszul alszik mostanában.. nem tudom mi lehet

ma sajtos körtés tejszínes csirkemellet sütök jaaaaj de várom már hogy kész legyen

kemse videók nagyon jóók

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Felébredt a Nimród. :evil: :evil: :evil: :cry: És Bulcsú is de ő visszaaludt szerencsére.
Azt hiszem tudom mi a baja, kaki lesz :roll: Próbáltam visszaaltatni, de úgy sírt és majdnem kiugrott a kezemből. Most beleraktam a bébihordóba, ebben a pozicóban tud kakilni :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

hát ez az utolsó videó :D:D nagyon édes :D a haja nagyon tetszik és azok a szemek!!! :shock: :shock: :shock: :shock: nagyon gyönyörűek

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

ja ezt még nem mutattam :) Annyira bírom ahogy mosolyog.. persze ezután vagy fél órán keresztül sírt mert nem tudott mozogni az overálba :) Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Na valami jó is van ebben a napban, kisütött a nap 8)

Moncsi kérünk receptet, jól hangzik a körtés husi, szeretem a gyümölcsös husikat. Kedvencünk az aszaltszilvás, meg mindenféle gyümölcsös husi.

Úgy csinálok mint aki nagyon ráér, csak irogat, de még mindig eszem Nimród pedig még nem végzett :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Kemse megnéztem a videókat, nagyon aranyos Hanna, jó dolga volt. :) Irigyirigyirigy :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

én most először csinálok ilyet de ha jól sikerül jön a recept :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

sziasztok!

katka ht-el, ill.ivással kapcs-os hsz nekem is jól jött. elég gyatrán állunk mi is. Kb mint zazzyék.
de. egy kis gyümi, 12.és 2 között főzelék pár csep olajjal, de ebből kevesebbet eszik. És a sütőtököt tényleg bejön, ma abból ebédre a 4 kanál helyett 6ot evett :-) miccsoda előrelépés...;-)

masut mielőbbi jobbulást anyudnak!!!!

bababy mi voltunk kinn, bevásárolni gyalog, és de. pedig játszóházban, ami nagyon közel van, de kimerészkedtünk.
vikk ebben a hidegben is kinn alszik bebugyolálva...hát nem tudom mennyire jó ötlet ez, és persze alaposan felöltötzettem körbetakargatom, de igy a babkocsiban 1 perc alatt elalszik.

a játszóház, vagy mondókázós-meseház nagyon jó volt, vikk volt a legfiatalabb, de élvezte a gyerekeket nagyon.
anna**

Masut: Juj, szegény anyukád! :shock: Miért kellett megműteni? Túl van rajta? hogy érzi magát.... Egyébként ez autóval tényleg gáz, hogy kanyarodik az ember a zöld lámpánál és egyszer csak rájön, hogy a gyalogosoknak is zöld van és elöntik a zebrát. És persze a gyalogos végkép honnan tudná, hogy az autósnak is zöld van???? Nagyon veszélyes egy megoldás....

Kemse: Hát rám is rám férne 2 hét Kanári-szigetek... Tenerifén voltatok? Esetleg jártatok a Loro-parkban vagy az Eco parkban? Szerintem mindkettő nagyon szép... De rám férne egy nagyobb pihenés.... :oops:

Moncsi: Klasz a body, elraktam a linket.... Ajándékoknak tök jó lesz.... És az overállba is nagyon szép Lívi.

Vica: Sajnálom a nehéz napokat... Nekem nagyon nagy könnyebbség, hogy van segítségem. De mostanában már így sincs időm semmire...

Tehuti: Biztosan a foga gyötri. Ma este adjál neki egy kis Nurofent. Ha jobb lesz az éjszaka, akkor biztos attól kínlódik szegény.
Mondtak valamit a súlyára?
Nekem Peti a második fogacskával küzd és már több, mint egy hete szabályosan fosik (olyan jó nyálkásakat), de akkorákat... :shock: , nem is hízunk mostanában mi sem...

Bababi: Szerintem nem aggódod túl. Nyugodtan mutasd meg szakembernek.... Ebben az időszakban inkább gumiemberkék és fura ez a kattogás. Szerintem jobb, ha megnyugtatnak, hogy mi ez.

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Anna: Szerintem, ha egészséges Vik, akkor nyugodtan kiteheted aludni, csak nagyon öltöztesd be és szélmentes helyre tedd ki. Én ilyenkor rendszeresen ellenőrizni szoktam a kis pofiját. Ha az meleg, akkor tuti nem fázik. ;)

Katka

katka22

Sziasztok!

MAsut nagyon sajnálom anyudat, remélem gyorsan helyrejön.
Javasolnám, hogy szedjen Arnica Montanat (homeos szer), segíti a gyógyulást!

most egy kis reklám következik :) :oops:
Hátha kell valakinek.
Anyós vett még annó Levinek egy overált, de egyik gyerekre sem tudom ráadni. 74-es méret, de nagy, fix lábrészes és viszonylag merev (lehet, hogy csak azért mert sosem használtuk és csak 1x volt kimosva). Nagyon praktikusan szinte teljesen szétnyitható, könnyen bele lehet csomagolni a gyereket.
Levinek nagy volt, amikor tudtuk volna használni, mert szeptember végi gyerek, következő évben meg már kicsi. Lili meg sokkal kisebb mint LEvi volt és sokkal mozgékonyabb annál, hogy egy ilyen darabban ellegyen. Arról nem is beszélve, hogy mi nem nagyon babakocsizunk és a kocsi üléshez viszont valahogy nagy darab.
Olyanoknak ajánlanám, akiknek nagy és kevésbbé mozgolódós a babájuk és babakocsiznak is.
teszek pár képet, akit érdekel írjon pü-t :)

Kép
Kép

Kép

Kép
gabka77

De szép babáink vannak, Moncsi szuper a naptár, köszi, átdobod e-mail-en: betty.mail@freemail.hu, köszi, köszi :oops:
Én is szerettem volna overálost Majáról ma, de elillant az alkalom :lol:

aranyos a tánci-tánci Kata :wink:

visszaolvasok!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kemse, tök jó videók, kicsit feltöltődtem napsütésből.... :)

Volt dokinéni, minden rendben, azt mondta, h az egészséget nem grammokban mérik, és Szonja egészséges. Ha eszik rendesen nincs baj. Ha látna okot rá, elküldene laborba, de nem lát semmi olyat. Mozgékony, ilyen alkat, gyors az anyagcseréje, ettől lehet amúgy alacsonyabb a testhője is. Írt fel sinlac pépet, azt is adhatok neki. Azért remélem most fog hízni.
Ja, és ő ajánlaná a H1N1 oltást.........hát én nagyon ellen vagyok... :roll:

Nurofennel várok, hátha nem a foga miatt volt rossz iccaka. Ha megint az lesz, kipróbálom. Meg az osanitot is.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

na lefényképeztem úgy is hogy ráadtam: Kép
olyan jól áll neki úúgy imádom

na a recept :

nem bonyolult amúgy

Én kettévágtam hosszába a csirkemellet középen, raktam bele egy szelet körtét meg egy szelet vastag füstölt sajtot, így végigraktam a tepsibe, leöntöttem tejszínnel ja és előtte bekentem bors,só,vegeta keverékével a husikat . sütöttem alufólia alatt egy órát, aztán leszedtem és még fél órát sült. és NAAAAGYON NAGYON FINCSI lett :D:D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Tehuti: Örülök, hogy értelmes a doktornőd és nem paráztatott be feleslegesen.
H1N1: Nekem vannak orvos rokonaim (gyerek és háziorvos), akiknek a véleményére nagyon adok. Ők azt mondják, hogy ez egy bussiness. Egy vagyont elköltöttek a vakcina fejlesztésére és most vissza kell hozni a pénzt. Az osztrák kollegáik azt mondták, hogy náluk semmi ügy nincs ebből az új influenza vírusból és nem oltanak... Pedig ugye nincsenek túl messze tőlünk. Ráaádul túl gyorsan jött ki a vakcina, szóval rendesen nem lehet kitesztelve, bár bajt valszeg nem okoz. Ők annyira nem érzik fontosnak, hogy a saját 3 éves unokájukat sem oltják be.

Moncsi: Nagyon aranyos a felső... Én is nézegtem mit lehet rendelni. De a lányaimnak már H2O kell és nem macikás figurák (az dedós) :roll:

Katka

katka22

ja valamit elfelejtettem. nemlajosnak írtam sms-t hogy hiányoljuk a topicból. puszil mindenkit!!!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

sziasztok (itt elveszett dán zombibárány :P)

Masut: jobbulást anyudnak, nagy szerencse hogy nem történt komolyabb.. bár azért egy kartörés sem vicces :(

Katka: Ágicával mi újság? mit mondott a doki?

Kemse: Kanári szigetekért irigy, mi is úgy volt odamegyünk idén ősszel, de párom párhónapos munkanélkülisége lezérózta ezt a dolgot.. :( Hanna nagyon édesen pancsol!!! és az a fekete hajkorona!!!

depisek: bocsi, de nem értem azért mert hűvösebb az idő miért ültök a 4 fal között.... akkor én nagyon ritkán mozdulnék ki ha csak a jó időben lennék hajlandó.. és akkor egész télen a lakásban lesztek bezárva??? a babák sem cukorból vannak, nem lesz semmi bajuk ha normálisan felöltöztetitek őket, és az anyukájuk sem egy depihalmaz lesz hanem jókedvű imádnivaló anyuka.. itt is ku..a hideg van és minden nap sétálunk, játszóterezünk (hintázunk együtt , sétálunk miközben fogom a kezeit ) irtóra élvezi, és én is hogy nem csak a 4 falat látom egész nap. dán közmondás: nincs rossz idő, csak nem kellően megválasztott ruha ;)

Moncsi: jó a naptár :) milyen lett a husi? Livi nagyon édi abban az overállban ;)

Papillon: Lizi édesen huncut. az a grimaszos a kedvencem :D

nagyon "jó" éjszakán vagyunk túl.. fél 4-től gyakorlatilag nem aludtam mert nagyon gyakran felsírt.. fogzik :?

Nemlajosnak nem most a napokban kéne hazajönnie???
a nap képe következik: :roll:

Kemse: nagyon helyes Kristóf :D és nagyon látszik hogy várva várt környezetbe került és nagyon nagyon szeretik!!! ;)

ééééééééééééés következik a nap képe : Nico ahogy épp farsangra gyakorol :lol: :lol: (kicsit korai de hát superNicohoz illően szuperjó akar lenni ugye.. :lol: ) (csak átszaladtam a másik szobába az egyik krémjéért és ez várt :lol: )
Kép macikám

és még kettő csak úgy :P Kép alvás előtti tévézés kacsaúrfival karonöltve :D

Kép pancsizni akarok.. és nem érdekel hogy még csak dél van :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Moncsi: megelőztél... :P na ilyet csinálok ha apa hazajön.. (Kukli: kedden repült dógozni asszem te kérdezted ... :) ) édes Livi :P jó a bodyja is.

Nemlajost mi is cuppantjuk ;)

KépKép
KépKép
adryn

Masut, anyudat elütötték??? Nagyon gáz, jobbulást neki!!

Kemse
, nagyon jók a videók! aranyosan kacag a medencében

Katka, hogy van Ágica?

Minden babó nagyon édi, még1X megnéztem az összes fotót, Livi a feliratos rucikban, Lizi grimaszai :D Nico ténykedései

Adryn, idővel egyetértek, muszály kimenni, az az igaszság, hogy néha én is olyan nehezen veszem rá magam, de van zárt babakocsi, ő védve van, ha közben még el is eredne, engem feltölt a levegő, ő meg imádja, tudja, hogy megyünk sétálni, és néha az ajtónál visít egyet, amikor már nagyon várja. :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

na sikerült visszaaltatnom Maját alig 20 perc alatt :x :lol:

Jé ma vagyunk 7 hónaposak , gáz, hogy a tábláról vettem észre, hogy 15-e van :lol: :lol: ?:oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn, igazad van, de nálunk speciel 4 napja szélvihar van és zuhog az eső plusz Julcsi meg van fázva :evil: Nagyon remélem nem erről fog szólni az egész tél :roll:

Farsangos Nico :lol: És már tényleg tévét néz? :o

Jelentem Julcsi ma este nem cicin aludt el, hanem egyedül az ágyában :o Megyek, követem a példáját ;)

Kevés keléses szép éjszakát mindenkinek!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

nico nagyon éédes

Majának boldog hetediket !! és nándinak boldog 8. at !! :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?