Timejka,
ez tényleg érdekes, hogy Bencus jött pikk-pakk, most meg ennyit küzdötök.. ennyit változtat egy szülés és szoptatás???????????
Rodi,
még fel ne add, még bármi lehet, hisz elvileg a tünetek is koraiak. Nekem Bencussal az inszem utáni 10-11 napon húzódott a méhszalagom (amit akkor még nem is tudatosítottam), s csak a 13. napon kezdett fájni a cickóm. Szóval még bármi lehet, sőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőtttt!!!!! Gondolj csak bele, eddig bár voltak tünetek, de egészséges baba nem lett belőle sajnos. Most lehet, hogy egy egészséges babó ficánkol, azért nem okot tüneteket. Az eddigi tünetek meg komolyan lehettek a progi és hcg keveredése miatt. majd ami most jön, az lesz az igazi!!!!!!
Bikfy,
nekem többször volt ilyen halovány tesztem. Volt hogy Apa is látta, de az is volt, hogy csak 12-20 perc múlva bújt elő. Szellemcsíknak hívják, rá is kereshetsz. Eddig én is azt hittem egy teszt lehet + vagy - de szellemes nem.. hát sajnos tévedtem, a vérvétel is kimutatta...
Bumi,
kitartás a munkához, de remélem közben szépen felszívódik a cisztád!!!!
Én megvagyok, Bencus ma nagyon lefoglalt, de már a saját ágyában alszik, tegnap is ott aludt

Úgy aludtam regglig mint akit fejbevertek

.
Kezdek befordulni ettől az időtől

, iszonyat. Ki se lehet menni...