A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

[quote="boo"]m írta:booármegint vaksötétben gépelek..., ez meg is látszik a 658 elütésemen... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

659: mármegint külön kell írni. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.10.15 18:29-kor.

Kép
Kép
200907?

Boo

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Elképzeltelem a fejős szitut :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

boo! :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Apa lábára azért figyelj oda és billentsd fenéken. A tiéddel. :?

Kép
Kép
200907?

(Legújabb kedvenc reklámom a Pantene. "Belefogyni a ruhádba 2 hónap..." Anyád!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: )

Kép
Kép
200907?

Koszi csajok a vitaminos valaszokat!Kulon en sem adnek neki,mert en is szedem meg a terhes vitamint(meg jo sokaig)ebben aztan minden van,de neha bedobok C-vitamint is,cinket,omeg 3-at is...
Ha a C-vitamin hasznosul a tejben,akkor nyugodt vagyok :wink:

Ikoka:Orulok hogy ilyen kivaloan telt az az 5 nap!Jo kis levezetes igy a tel elott...brrrrrr...ne is mond!En is utalom a hideget,a telet...jo helyre koltoztunk mi is :? :? :? En is kerek helyet a barlangban!!!Bar lassan igy olyan,mintha abban elnek...alig mozdulunk ki :?
De jo hogy te is visszanyerted a regi formadat.....(irigy)
(En nem tudom mit csinaltok,hogy csinaljatok....pedig aztan szopiztatok rendesen..........)

Hendegabi:en sem ertem a kezzel fejesnel hogy kerul a tej az edenybe,mert mikor probaltam,mindenhol volt a cucc,csak a poharban nem...bar mar nem fejek,ha igemakkor is geppel....de tenyleg nem ertem....es milyen pozicioban :roll: :roll:

Moncsy:szia!Benedek mar jol van??(szemecskeje)
En is 6 honap utan tervezem a hozzataplalas kezdeset,ha addig lesz tejcsi rendesen(es miert ne lenne :wink: )Abban boven minden benne van,ami kell.....raerunk meg minden masra...elottunk az elet!!!
Csini a sapi...mi is vettunk Nextet,annyira edes benne...

Katy:valahogy nem igazan tud lekotni se a foci,se a hoki....sot,az oruletbe kerget,hogy meg boxolnak is kozben :shock: ..most akkor vagy hokizunk,vagy verekszunk...
En a vizisportokat kultivalom igazan,uszo,illetve buvar multambol kifolyolag....
Mi adtunk Hanginak probiotikumot,itt van ami adhato rogton...(hasfajas miatt kapta)

Dodi:eppen ezert szoktam csodalkozni,mikor 8-12 hetesen mar mast is adnak annak a szegeny gyereknek :? minek?Semmi ertelme,jobb nem lesz neki.....de hat mindenki ugy csinalja ahogy....azert nem veletlen van ugy hogy 4 honapos kor elott szinte kizarolag tej/tapszer....hacsak nincs valami egyeb oka...

Cunci:" A tesóm azt szokta mondani, hogy jó nekem , mert hülye vagyok és nem kell gondolkodnom"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: es ez mennyire igaz bir lenni.....(mar nem rad ertem,hanem ugy egyebkent :wink:

Nekem meg kuldjon maaaa valaki egy C&A-t!!!Itt az nincsen,es en nagyon szerettem....H&M az van...es igen,van Yves Rocher!!!
Imadom,en is gyujtom a pontokat :wink: El voltam keseredve,mikor jottem,hogy na most ez hogy lesz,de aztan rakerestem,es lon,letezik itt is....Szuper kozmetikumai vannal!!!

Tabati:szerintem lehet kesobb is,attol fugg mire van igenye,mennyire gyarapszik jol,kielegiti-e a kizarolagos anyatej.....de szerintem karacsony es szilveszter kozott meg nemigen fogtok ertekelheto mennyisegben hozzaenni a tejcsihez... :roll:

Nyuszi:ugyes Lili a forgassal!!!

Orsi:General Motors-os szosszenet: :lol: :lol: :lol:
Aztaaaaa 17x koltozni :shock: :shock: en sem vagyok egyszeru ebbol a szempontbol,de azert nem ennyire durva...max.a legutobbi,mikor ide jottem :wink:

Pelenka;Huggies pelussal mi is igy jartunk,anno az 1-es meretuvel...de szerintem azert mert mar eleg kicsinek bizonyult...bar nekunk igy is sikerul sokszor kifolyani a kakit,egeszen a hatunkig,illetve neha a combinal :oops: :oops:
Pamperst hasznalunk leginkabb,mast meg nem probaltunk...

Katy:ez mekkora hulyeseg a szopirol valo leszoktatas kapcsan :shock: :shock: :evil: erdekes.....akkor ehesen kell lefektetni a gyereket?

Nyuszi:az en gyerkocom is alszik ket napja napkozben,es en nem adok neki gorcsoldo/nyugtatot....
Bar ma megint siras elozte meg a lefekveseket :roll:

Linacska:szepek a gyerkoceid!!!Remelem megoldodik a gondotok!
En is ugy emlekszem Marietta Domijaval voltak gondok...

Ez a hozzaszolas megint vagy 4x-i nekirugaszkodasra jott letre...

Kép
Kép
ancsurti

Hu csajok koszi a dicseretet Lisa neveben :lol:

Nyuszi, Lili is csak 20 perceket alszik? Az enyem se nagyon hajlando tobbet aludni napkozben, a max az 40 perc, akkor mar orulhetek ;)

200907, Koszi, igyekszem hogy ne legyen buntudatom, csak zavar, hogy tornyosul a sok tennivalo. Lassan ugy erzem magam mint a kiskakas a szemetdomb tetejen :roll:
Na de majd most jon ocsem holnap, kap par napot hogy kipihenje magat, aztan befogom Hamupipokenek :twisted: :lol:
Te hogy boldogulsz ket gyerkoccel? Biztosan nem lehet egyszeru…

Tegnap delutan ota rendesen evett a gyerekem (gyorsan le is kopogom), 15-20 perceket! El se hiszem! Amugy eddig azt csinalta (2 honapos kora utan), hogy 2-5 perc mulva kikopte a cicit es visitott lila fejjel.

Ancsurti sziaaaa :lol:
Igazad volt, tenyleg nagyon jo fej es kedves mindenki! Talan most mar majd nem leszek “paraanyuka” ;) En is nagyon szeretnem ha talalkoznank, majd megbeszeljuk, hogy vagy Ti jottok hozzank, vagy mi megyunk, amikor mindenkinek megfelel. Most mar a csajok is kezdenek nagyobbak lenni es remelhetoleg egyre jobban viselkednek majd. Vagy arrol ne is almodozzak? ;) :lol:

Kajat rendelni? Jo is lenne… de erre most egyreszt nincs keret, masreszt meg altalaban csak pizzat, meg hasonlo tesztafeleket lehet, az meg kicsit unalmas. Szoval marad a fozes. :roll:

Iringo, Neked is koszi a nyugtatast es mindenkinek! Most mar akkor nem aggodom a sulya miatt. Mondjuk Anyum is folyton azt mondja, hogy annyit ugyis eszik a gyerek amennyi kell neki.

Hol lehet megnezni a kepeket a babakrol?
Vendég

Ja Ancsurti, en is a D-vitamint adom csak neki. Legutobb olyat adott az orvos, amit a cicire lehet cseppenteni szopi elott. En csak a terhesvitamint szedem meg mindig, de lehet hogy kene mast is... :roll:
Vendég

Boo:Hat rendesen belehuzott Zsiri az evesbe...de mondom megegyszer:Hangi is ketorankent eszik!!!!!
Bar nem tapszert....de akkor is....es az elozo honapban 1700gr-ot hizott!!!Szerintem ez a kezdeti behozom a sulyomat dolog van Zsirinel is...vegre eszik rendesen!!!!Nem lesz ez mindig igy,marmint a hizasa!!!
Beszarok a rohogestol,rendesen levizualtam a mellszivos esetet!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kesz vagyok :lol: :lol: :lol:

Jo az a link mi?En is jatszottam vele...

Aztan pakoljaaa is majd,mert lesz siras-rivas-mergelodes :wink:

Bond:huuu azt en is utalnam!!!

(sokszor en is egybeirok dolgokat....nem veszi be a szokozt idonkent :oops: )

Kép
Kép
ancsurti

norkili! :)

Megoldás: félúton találkozzatok ancsurtiékkal. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

200907... Teged hiv Ancsurti es a tobbiek Bondnak?
Nem rossz az otleted, csak azert kenyelmesebb valamelyikunk lakasan ;)
Vendég

Norkili:en itt csucsulok a gep elott...meg ma sem foztem...bar meg mindig van mit enni.....apa kimosott tegnap este,elmosogattam,porszivoztam es slussz :oops:
Viragot kene atultetnem,de nem visz ra a lelek...
De jo,mindjart ott van tesod :lol: 8) 8) !!

Hangi is igy visitott a multheten,ezen a heten csak napi 1x visit eves kozben,de jon is a kaksi..... :?

Nemreg hallottam,hogy az itteni magyar-haz melletti etterembol lehet rendelni kajat :shock: Amugy itt tenyleg nincsenek olyanok mint otthon(foodexpressz,gasztroyal,stb...)

En eddig is szedtem a C-vitamint plusszba,omega3-at,hogy okos gyerekem legyen :wink: ,cinket pedig a mellgyuszim miatt,es erositi az immunrendszert.....De ha jo a terhesvitaminod,akkor nem szukseges mas...talan a C-vitamin igy a hideg tel kornyeken...
Na a D-vitamin nem semmi,hogy 1ml-t kell adni...mire belekuzdom+a Gripe Watert...... :roll: :roll: Meg van egy uveg D,de majd legkozelebb rakerdezek erre a cicire cseppentosre....

Sajna nincsen kulon olyan hely,ahol a gyerkocok fotoi vannak...max.ha bele-bele lapozgatsz az eddigi irasokba....vagy ha Sillia feldobna a szuletesi tablokepet megegyszer......
(nem mentettem le anno.....sot a tablazatot is lementenem,mert azt is elbenaztam....)

Sillia,Iringo:ha raernetek,megtennetek,hogy felrakjatok a tablot+a tablazatot???

Csibe:merre vagy???
Lorca????

Kép
Kép
ancsurti

Basszus csajok! Olvastátok? :shock: :shock: :shock: :shock: Kép

Kép
Kép
200907?

Hihihi...igen O Bond!Jane Bond!!!

Bond:En szivesen elvonatoznek Norkiliekhez,de Hangi nem igazan dijjazna...plane hogy lehet csak busz megy oda.....na azt vegkepp nem vallalna Kuglifej!A vonatok nagyon kenyelmesek,tisztak,nincs kocsink meg mindig(remelem azert ez megoldodik nemsokara)es vonattal mentunk a Niagarara is!Gyors volt,sima ugy...de akkor meg nem volt Hangi....remelem nemsokara azert mar jobban viseli az utazasokat.

Kép
Kép
ancsurti

Bond: :shock: :shock: :shock: Te vagy ez a szep menyasszony????Csak nem????En meg nem is lattalak :(

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti! :)

"Viragot kene atultetnem,de nem visz ra a lelek... "
Ne fűccsé és rögtön lesz neked jégvirág. :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Részemről tudok szolgálni egy ilyennel. Jó lesz? 8)

Kép
Kép

Kép
Kép
200907?

Es tenyleg..... :? kimereszkedtem a teraszra....basszus jegcsap log az orromon....

kosziiiiii!Megprobalom kimenteni....csak eppen Hangi meg a csocson log :wink: persze megint siras van ebredes utan is....en mar nem tudom ezt erteni.

Tegnap elmentunk delutan vasarolni...volt siras oltozeskor,kint mar lenyugodott...aztan egeszen tunderlany volt,de hazafele mar eltorott a mecses.Meg szerencse hogy egy baratunk hazahozott(vettunk pihe-puha,suppedos szonyeget a nappaliba)mert ment a keserves uvoltes....aztan ez egeszen furdesig tartott,majd furdes utan evesig,aztan evestol alvasig :x :? :shock:
Rendesen tepazza az idegrendszeremet,pedig ugy igyekszek/szunk.....Ma megint megelozhetetlen az alvas elotti es utani siras :roll: :roll: :roll:
Hogy miert kell ennyire utalni a vilagot :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Azert szomoruan nezegetem a tablicskut....jo sokan voltunk......rengetegen meg egy eletjelet sem adnak magukrol....

Kép
Kép
ancsurti

Most a dög énem bújik elő mondván, hogy én ezt már ismertem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , azért Manó van a képen:

Kép

8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

(Még van több is, ugyanebben a témakörben, de inkább nem terhellek titeket. :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

A zsilett azért nincs melleted, ugye? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
Kép
Vendég

Az nincsen,de siman atharapom Pruntyokem torkat,ha ezt nem hagyja abba.....
(bar a sniccer kezelesem igen profira van fejlesztve,azert egy ekkorka nyaki utoerrel elboldogulok fogakkal is :wink: :wink: :wink: :mrgreen:

Kép
Kép
ancsurti

Juhejjjjjjjjjjjj!De edespofak ezek a kolkok!
Koszi Sillai!!

Kugli netezni akar....hiaba probalom a jatszoszonyeget,es vegre melle is tudnek fekudni,az imadott szonyegen....

Kép
Kép
ancsurti

Bond kedvéért, aki nem kiváncsi rá, nyugodtan lapozzon :lol: :wink: :roll:

Életem költözései

1.Megszülettem 1978-ban, apu szüleinél laktunk. 2. Nagyszüleimtől elköltöztünk egy 1+1/2 szobás lakásba, 3. onnan Kecskemét legzsúfoltabb lakótelepére költözött a család egy két szobán II. emeleti lakásba – onnan már vannak emlékeim-. 4. 1982-ben költöztünk el egy nagy sorházba, amit apukám is épített, sajnos onnan 1986-ban elköltöztünk, mert a szüleim elváltak. Sokáig szerettem volna oda visszaköltözni, mindig arról álmodtam, hogy egyszer majd én azt megveszem. Lett is rá volna alkalom, mert elég sokszor árulták, azóta is a sokadik tulaj lakja.

Ekkor lezárult életem azon szakasza, hogy helyettem pakolták be a cuccaimat a költözésnél :( .

5. 1987-et írunk, anyukám újból férjhez ment, és már vele költöztünk egy írtó ronda 10 emeletes ház, 7. emeletére, 1+1/2 szobás lakásba, szerintem olyan ferde volt, hogy ki sem mertem menni az erkélyre. Mivel ez a lakás tanári szolgálati lakás volt, így szerencsére elég hamar fél év múlva már költöztünk a következő lakásba 6. , (1987) Kmét kertvárosi részébe, persze még mindig emeletes lakás I. emeletére. Az a lakás jó lett volna az 1 +2 fél szobájával, a környék is jó volt, de megszületett a húgom, így megint kicsinek tűnt anyámnak a lakás.7. Így mentünk tovább egy újonnan épített I. em.-i lakásba, 2 egész és 2 fél szobás volt, így elfért a három lány külön szobában. 1988-at írtunk. El is laktunk itt kb. másfél évet, mikor anyu kinézett egy sorházi lakást, ahol már nekik is lett volna külön szobájuk, és egy kis kertecske+garázs is lett volna a Trabinak. 8.Beköltöztünk a házba, tényleg jó nagy volt, anyu álma valóra vált, mindenki külön szobában, kert stb. Egy hét eltelt, mikor elkezdett az emeleti fürdőszobában és nővérem szobájában az ágya felett a vakolat lezuhanni. Akkoriban - lehet, hogy most is van ilyen – az új lakást az OTP-től vettük meg, azt hiszem a sorház is a banké volt , így szóltunk a banknak, hogy jöjjenek ki a házhoz nézzék meg, hogy hogyan adhattak el nekünk ilyen házat. Felülvizsgálták a házat, akkorra már kiderült, hogy a fszt-i nappalinak a fala mozgott, és mondták, hogy tényleg életveszélyes abban a házban élni, de mivel még nem adták el a régi lakásunkat, visszaköltözhetünk . 9. Két hét után visszaköltöztünk a 7. számú lakásba. 1991-ben nevelőapámat kinevezték, egy Kecskeméttől 25 km-re levő kis falu iskolaigazgatójának, ezzel nem is volt semmi gond, míg fel nem ajánlottak neki egy bazi nagy házat kerttel, szolgálati lakásnak. 10. Így költöztünk oda. Anyám bejárt dolgozni, nővérem és én iskolába, húgom oviba Kecskemétre, így előre lehetett tudni, hogy ott sem maradunk sokáig.11. Vissza Kecskemétre, 1992-ben, egy III. em.-i lakásba, ami kb. 74-ben épülhetett., ezen oknál fogva anyám még mindig kereste álmai otthonát. 12. Anyám megtalálta álmai otthonát- mai napig nem költöztek el onnan – és 1996. június 12-én beköltöztünk magasföldszinti vadonatúj lakásba. A dátumot azért tudom ilyen pontosan, mert június 13-án szóbeli érettségiztem. A költözésekhez hozzá tenném, hogy én pakoltam be és ki a cuccaimat -+ segítettem a konyhai cuccok, a könyvek stb. pakolásában is - , és az új helyen addig nem aludtam el, míg nincs semmi a helyére téve, ahol engedték anyuék, ott még a posztereket is kiraktam első nap a falra. Ezek után gondolhatjátok, milyen kipihent voltam az érettségi reggelén.
13. 1996 . októberében anyámmal összevesztem és elköltöztem apuhoz, abba a lakásba, ahol laktunk, amikor megszülettem. 1998. aug-ban összejöttem a jelenlegi párommal, és igaz nem költöztem anyósomékhoz, sokat ott voltam. 14. Egy év után összebútoroztunk párommal egy egy szobás lakásba . 15. Három év után úgy döntöttünk, hogy szakítunk, így visszaköltöztem apuhoz 16. Fél év múlva megint összejöttünk, visszaköltöztem a páromhoz. A fél év alatt vettem egy lakást, de mire beköltöztem volna, már újból összejöttünk. Így a saját lakásomba költöztettem a bútoraimat, könyvekeimet , a ruhákat a páromhoz vissza. Összeházasodtunk , és elkezdtünk építkezni, ebbe a házba 2008. januárjában költöztünk be.

Nagyon jó volt leírni mindent, egy kicsit visszaemlékeztem a régi időkre. Köszi Bond :wink:

Kép
Kép
orsi777

Orsi: :shock: :shock: :shock: Nem semmi a memoriad!!!En mar szinte arra is alig emlekszem,hogy merre alberleteztem 20 eves koromtol,es melyikben meddig is....Pedig az meg nem is volt annyira regen......
Remelem mar megultok a seggeteken.....
"Anyam meg mindig kereste almai otthonat......anyam megtalalta almai otthonat..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Bond!
Milyen allergia????? Vagy a zselés fertőtlenítő miatt úgy érzed, hogy kicsit háklis vagyok???? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo!
Mi van Zsiri vérképével???

Kép
katy76

Probalok nem megzavarodni......de az en gyerekem megint csak bog....basszus hogy semmi nem jo...mar annyira nem birom ezt.....hordozgatom a kezemben,beszelgetek vele...nem jo......forgobamulas...nem jo(na jo volt 10 percig).......hintaba rakom.....nem jo......megint kezbeveszem,hintaszekezunk.....nem jo......most sir a bolcsojeben.....kezd az agyamra menni,hogy a kezemben sem hajlando megnyugodni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez beszaras!!!!!!!!Van max.25 perc a rohadek 4E-bol,amig csendben van...de az a max.szerintem ebben mar a ciczes is benne van!!!
Olyba tunhet,mintha itt ulnek egesz nap,de nem(max.elterelem a gondolataimat)....probalkozok en vele,de semmi haszna.... :evil: :evil:

Kép
Kép
ancsurti

Eskuszom,neha olyan mintha teljesen mindegy lenne hogy vagyok-e neki vagy sem.....ez annyira elkeserito tud lenni.....egy pillanat alatt szertefoszlik minden amit az anyasagrol kepzeltem......

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!
Úgy sajnálom!!! Kölcsönadnám Petrát, hogy legyen legalább egy nap nyugalmad, de túl messze vagy a cseréhez. :(

Ja! Petra ma felpróbálta az összes jelmezt azon a bizonyos oldalon! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Ancsurti

Ne keseredj el kérlek, inkább írd ki magadból. Nagyon át tudom érezni a bánatodat, habár Odett nem egy sírós baba. Fel a fejjel

[quote]V írta:an max.25 perc a rohadek 4E-bol,amig csendben van...de az a max.szerintem ebben mar a ciczes is benne van!!!
:lol: :lol:

Bond, Sillia

Elmentem én is a képeket, és a listát. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Hogyan is lehetnek ennel pozitivabb jelen esetben????????????
Annyira igyekeztem....de megint besokaltam mara :oops: :oops: ez az utolso siras megviselt....es persze most elcsondesedett,de miert nem tud kicsit kozremukodobb lenni Hangi???Annyira szivesen jatszanek vele,de az nem jo.....most a bolcsoben hasal,es motyog.... :roll: :roll: :roll: :roll: ehhez miert kell ez a hiszti?Miert nem lehet ezt elkerulni,es mar az elso letetelnel csendben maradni,gugyoreszni,nezelodni,elvezni ha jatszanek vele,enekelnek....ez mind-mind talany a szamomra...

Kép
Kép
ancsurti

"Probalok nem megzavarodni"
Gratulálok! Sikerült. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :?
Csak fáradt. Tedd le és hamarosan aludni fog, nyugi! :wink:

katy76! :)

Nem a zselére gondoltam, hanem az otthoni por allergiára. Apa az, nem?

Kép
Kép
200907?

Bond!
Neeeeem, senki sem allergiás nálunk!! Jól is néznénk ki, tuti ő porszívózna minden nap. :twisted: :lol: :lol: :lol:

Azt hittem, hogy átvitt értelemben írod a fertőtlenítő meg az A4-es lap miatt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Koszi csajok!!! :wink:
Igen,most jol esett kiduhongenem magamat.... :oops: :oops: :oops: Annyira kis mufurc a gyerekem...de miert?????????Ugy elveszi a kedvemet sokszor.....

Katy:jelmezek :wink:
Johetne Petra...azert kivancsi lennek milyen az elet egy nemsiros babaval.....ugy szeretnem elvezni mar hosszabb tavon is az egyutt toltott idoket....

Orsi:igen,rohadek ez a 4E jelenleg....en nem hiszem hogy ez barmikor is remelkul fog mukodni nalunk,pedig aztan en probalom betartani,figyelgetni,neha mar azt hiszem hogy.....de aztan megsem.....most is az volt,hogy eves,aztan olben jatszas,enekles,de mar ereztem hogy nem stimmel...na jo akkor kicsit erdekesebbet keresunk,jatszoszonyeg....na onnantol mar ment a nyekeges,ezert forgot nezegettunk,mert ugy gondolom,azert 45 perc ebrenlet utan meg nem kene aludni,nem is asitozott.....aztan jott a boges.......
Persze lerakni sem lehet ilyenkor aludni minden esetben......nem tudom mit kene meg tennem...en figyelem a jelzeseit,de nem partner a dolgokban :? Hogyan kene ha nem akarja???Es ha nem akarja ezeket,akkor mi mast???

Kép
Kép
ancsurti

Bond

Akartam már írni, hogy dobd el azt a cigit azonnal :twisted: .Szoptatsz te lány :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Minnnya tekerek egy fuves cigit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A THC rendesen megoldana a nyugtatasi problemainkat :roll: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

orsi777! :)

Anyááááááááám! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: (Helyesebben szólva a tied, szegény. Szóval, érted... :roll: )

Én azt hittem, hogy az országon belül cikáztatok össze-vissza, de ez se smafu! Ezek szerint neked igazán nem okoz gondot, ha megkérdezik tőled, hogy hol van ez és ez. :lol: :lol: :lol:
Ha szabad egy tippet a jövőre nézvést. A város közepén béreljetek egy raktárat és akkor csak onnan kell elhurcolászni azt, amire éppen szükség van. :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocs a földhözragadt kérdésért, de mivel ez kishazánkban nem olyan egyszerű még ma sem, ezért jutott eszembe. :roll: :roll: Tekintettel arra, hogy sehol sem töltöttetek el sok időt, a tulajdonjogi dolgokat hogy sikerült lerendezni? Még most is iszonyat lassú és bonyolult bír lenni egy tulajdonlapra való bejyegyzés, törlés. :?

Ki szeretne még valamit felidézni, szívesen megkérdezem tőle. :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:

(Pl.: Apával való megismerkedést. Ez egy alig burkolt felszólítás silliának, hogy válasszon valakit, mivel ő nyert legutóbb.)

Kép
Kép
200907?

katy76! :)

Akkor nem TeApának van porallergiája. :oops: (Egyébként biztos, megkérdezted? Hátha, csak nem tudsz róla... :roll: :roll: :lol: :lol: )

De akkor kié az? :roll: :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

Bond

Tényleg elég jól ismerem a várost, elmehetnék taxisofőrnek :lol:

Tulajdonkérdést nem tudom anyámék , hogy intézték. Mikor a nővérem albérletben lakott, én megvettem 100% hitelre a lakásomat, akkor anyu közölte, hogy mivel mi lakunk valahol, ha lesz velük valami, a húgom javára mondjunk le a lakásról :shock: .Erről van -e pépőr azt nem tudom, de nem is nagyon érdekel.
A jelenlegi házon van bőven hitel, de amúgy fele-fele arányban osztozunk a férjemmel, ha mégsem örökké maradunk együtt. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.10.15 21:32-kor.

Kép
Kép
orsi777

(Manó szivatja az Apját alvás helyett. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

megjöttem,visszaolvasok :D ,fejek
Vendég

Sziasztok!
Visszaolvasni nem tudok (elfelejtettem na…), szóval nem igazán van mostanság időm, hiszen a karácsonyi ajándékok keretében képeket szerkesztgetek, meg kaptam Apától új telót, meg Anyunak is vettem egyet, így arra is töltögetem, konvertálgatom a videókat, képeket. És egyéb számtalan „dógot” kell intézni…nehezebb így, hogy nem lakunk már bent…rohannak a napok!
Viszont a fotókat megnézegettem! Hihetetlenül megnőttek a Gyerkőcök!!!

Boo-Zsiri télleg hasonlít ám Rád!!! Nagyon-nagyon cuki Kiskrapek!Tehetnél fel több fotót is Róla! Biztos szupereket csinálsz!

Ancsurti! Csúcs az az egeres kép! Scrappel csináltad??? Marha jó…én is szívesen betenném Babuct pár mókás háttérbe, de most még azt is megtanulni??? Nagyon szép kislány Hangi!Megköszönném ha elárulnád a technikát!

Bond-Katy! HIHETETLEN a hasonlóság a Lányaitok között! Nagyon édesek! Szerintem ha mi fiaink Dodival tesók, akkor a Ti Lányaitok ikrek!

Lilisgabi! Nagyon szépek a Lányok!

Hendegabi ! Virág és Nóci is nagyon Édes! Virág is Kis husi, akár Minó!

Marietta! Nagyon szép fess „fiatalember” Dominik!

Ronmay! Nagyon jók az uszis fotók! Roli nagyon bátor!

Conversano! Marcipán is nagyon édes! Az a nézés…

Anna! A hernyójelmez is nagyon tuti! Iringó nagyon vidám, és szép Kislány!

Orsi! Odett…hát ha összeállnának a fiammal…szerintem egy szőrpamacs születne!!!! Nagyon édes Kislány….annyira jópofa arcokat tud vágni! És hát az a göndör haj! Mutattam Apának is, teljesen odavolt!

Sillia! Lóci milyen vagány a hintában! Örülök, hogy rendben vagy, Hála Istennek!

Norkili! Lisa baba nagyon szép! Üdv közöttünk!!
Linácska! Levi is Helyes Kispasi! Az első képen hirtelen azt hittem, Dodi Botondja…de csak hirtelen! Ő szokott így nézni a hatalmas„kékes” szemeivel!

Remélem nem maradt ki senki!

Ármin hetek óta benyelt valami „VIGYOREX” tablettát, zabálnivaló…folyton levesz a lábamról. Apjával megtaláltuk a csikis pontját masszázs közben…olyankor hahotázik, pont úgy, mint egy felnőtt…kész vagyok tőle…bizony-bizony nagy a szerelem. Dodi! Lassan már abban sem vagyok biztos, hogy feltétlenül lányt szeretnék –e másodiknak? Mondjuk inkább nagy korban lenne talán jelentősége! Állandóan tömködi a szájába a kezét, meg a „pacis rongyit”, viszket az ínye, meg csöpög a nyála, mint egy bulldognak, bár szerintem a tényleges fogzás még 2-4 hónap ! Éjszakákat Szeged óta (szeptember eleje) végigalussza. Szóval már nyoma sincs a fáradtságnak. Kaja után 1,5-2 óra játék, masszázs, aztán szundi a következő kajáig. És lassan kezd átállni a 4 órás kajára!
És pár fotó is Ducusról:

Kép nudin nyomok :lol:

Kép koedukált vigyor

Kép húú de frankó

Kép mickey mouse figyel :lol:

Kép színes álom

Kép szundi a'la szépia
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breki76 2009.10.15 21:38-kor.

Tickerplayground.com
breki76

Alszik Kugli.....nem tudom miert kell ez a ceco....

Orsi:mi van???Miert is kellett volna lemondanod a hugod javara :shock: :shock: :shock: Azert ez nem ilyen egyszeru,bar nalunk ilyesmi meg sosem kerult szoba,4-en vagyunk tesok,nagyobbik hugomek alberleteztek eddig 2 gyerkoccel,most vettek fel 100%hitelt,eppen 1 hete koltoztek...kisebbik hugom a pasijaval el,az o szulei hazaban 13 eve....Ocsi anyuval,anyu masfelszobas lakasaban(23 eves :roll: )...en alberleteztem 12 evig Budapesten(szinte kb.10x-i koltozessel)aztan hitel-kis garzon...es azutan jottem ide....
Nem tudom hogy lenne ez nalunk,de meg sosem beszeltunk errol....mondjuk remelem nem is kell meg sokaig....
Az biztos,ocsenk elegge lazaban nyomja,szerintem sosem fog elkoltozni otthonrol,tul kenyelmes ez igy neki...anyukamnak szerintem mar kevesbe....

Bond:na azt hittem eldobom az agyamat,mikor fel kellett ideznem a letelepedesi kerelemhez,mikor es hogyan ismerkedtunk meg pasikammal...aztan meg leirni azt is,hogy mikor,hol,hanyszor talakoztunk,ki volt jelen,mindezt kepekkel illusztralni...azt hittem megorulok...ja es ezt fejben tartani,mert mi van ha behivnak ellenorzesre...Mar nem azert mert kamuztunk,hanem ,mert nekem nem ilyen profi a memoriam......Raadasul mind ezt 12 evre visszamenoleg :shock:

Kép
Kép
ancsurti

Minócska gyönyörű(a szőrpamacs dumán meg jót röhögtem :lol: )
Vendég

Breki:Elajulok mennyire szep Minocska!!!Ilyen nem is letezik!!!Basszus :shock: :shock: :shock: Nem birok betelni vele!!!

Ime a link,amivel jatszadoztam:http://www.loonapix.com/

Kernek en is abbol a VIGYOREX tabibol,de surgosen!!!
Eppen most duhongtem.....van itt is azert kacagas,jokedv,de azert rendesen nyomatja meg a gorbuos szajat,az egtelen sirast....
A masszazst sem tudom rendesen bevezetni,mert nem igazan elvezi.....azert nem adom fel :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Breki :lol:

[quote]O írta:dett…hát ha összeállnának a fiammal…szerintem egy szőrpamacs születne

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon szép Ármin, és még mindig nagyon hasonlít Rád.

Kép
Kép
orsi777

NEm hiszem, hogy ma végig behozom, de haladok sorba.... :wink: .

Hgabi!

"jaj de ügyes az én hatéveslányom, már 2 napja nem kakilt be!!"
Ííígy, íííígy, pontosan így kell ezt csinálni :wink: :lol: . Sajnos ez tényleg nehezen tanulható, sokszor hiába próbálom a körülöttem élőket is erre nevelni, pedig higyjétek el, így tényleg könnyebb! De a tudatosság nagyon jó irány :wink: ! Csak így tovább!!!

Tabati!

Én is napenergiával működöm, szóval most ez az idő kicsit lelohaszt :? . De azért küldöm az optimizmust :wink: ++++++++++++! Terhesség után aztért nekem is gyakran voltak "depis" napjaim, de mostanra már én sem fogom a hormonokra, ha rossz a kedvem. Ma összevesztünk apával (persze ő volt a paraszt, és nekem van igazam :twisted: ), és ő is hozzám vágta, hogy a terhességem óta nagyon kinyílt a csipám, és reméli most már hamarosan visszaállnak a hormonjaim :evil: . Hát, nem akartam kiábrándítani, hogy azon elvileg már régen túl vagyunk, és most már "csak" eredendően vagyok s*ggfej (persze csak szerinte) :twisted: :lol: :lol: :lol:

Sillia!

3* sztem viszont tényleg nem lehet éhes! Éjszaka nekik is lelassul az emésztőrendszerük, így ha nappal kétóránként eszik is, akkor is ki kell bírnia min. 3-4 órát éjszaka, de a 6-ot egyhuzamban már egy ideje "illene". A Suttógóban erre asszem azt írták, hogy először hagyj ki egy etetést úgy, hogy mikor felébred, ugyanúgy vedd ki, de cici helyett sima játszócumit adj neki, mert elvileg nem igazán lehetne éhes. Ezt próbáld meg többször, és elvileg pár nap után nem is fog felsírni, csak mocorog egy kicsit a szokott időben, aztán meg már fel sem fog kelni :wink: .
De most látom, írod is....
Én a motoszkánál biztos nem venném ki :roll: . Ha annak idején én is kivettem volna Botondot mindig, mikor csak ficergett, tuti most is 2* kelne! De ha nem sírt csak "vergődött", én még hagytam, és csak sírásnál etettem meg. Nem azért hogy túráztassam, hanem mert ezt olvastam több könyvben is! És nálunk be is jött: hetek óta reggelig alszik, (bár most Nyíregyházán kelt 1*), ma is fél 8-ig aludt :wink: . És ne félj, nem fog nehezebben visszaaludni, mert a cicin úgyis beájul, meg Botond is csukott szemmel sírt, mert szinte még aludt olyankor :lol: .
Meg én még azt is csinálom, hogy mivel nekem este cicin alszik el, ha túl hamar elalszik, és kevésnek érzem, amit evett, felébresztem, és akkor még kicsit rákap, így tuti eleget eszik, hogy bírja reggelig :wink: .

Katy!

Azért nem fáztunk ám nagyon :wink: . Kb. 20-22 fok volt a szobában, és nekem fel sem tűnt, csak a barátnőm fagyosszent :lol: . Itthon eddig 23-ra voltak állítva a termoszok, a fürdőben meg 25-re, de most lejjebb vettük 22-re, mert elvileg 20 fokban lenne ideális aludni, de nem akrtunk átmenet nélkül váltani. A fürdőben maradt a 25-26 :wink: . Mondjuk mi kandallóval is fűtünk, és hiába van ugyanannyi fok, mégis más a hőérzet, nagyon szeretem, s Bobó is imádja nézni :lol: .

Cunci!

Neked is megy a csomag :lol: +++++++++++++++++

Bond!

Ez találó volt :lol: ! Azért én sem látom mindig rózsaszínben a világot, de tény hogy nálam a pohár általában félig teli :wink: . Mikor barátnőméket elöntötte a sz@r, egyből mondtam nekik, hogy ez milyen jó, mert úgyis már rossz volt a kenepéjuk, meg új bútorokat akartak, így a biztosításból meg tudják venni :oops: :D . Akkor persze mindenki csúnyán nézett rám, de mostanra ők is örülnek, mert tényleg vettek bőrkanapét, meg ilyen-olyan zsírúj bútorokat, sőt még ők is "felöltöztek" a pénzből :wink: :lol: .

Tabati!

Ezt nem tudom, de azt hiszem 6 hónapos kortól "illik" adni, mert addigra már szükségük van rá! Persze ha 7-ig tudjátok húzni, az nem gáz, de hallottam olyat, aki egy évesen még csak szoptatott, és jöttek is a hiánybetegségek, hiszen ilyenkorra az anyatej már közel sem olyan tápláló, mint most. Szóval azért 6-7 hónap körül mindannyian kezdjétek el a hozzátáplálást :wink: .

Agi125!

Én (már) nem hiszek a férfi-nő barátságban :? . Volt egy nagyon jó barátom gimiben, soha nem akartam tőle többet, és tényleg tesómként szerettem! Mindenhol hangoztattam, hogy fiú-lány barátságra mi mennyire jó példa vagyunk, aztán egyszer ő megjegyezte, hogy most már talán ideje megtudnom, hogy ő az első másfél évben totál belém volt esve, de tudta hogy én többet tőle nem akarok, de ő ezzel megelégedett! Aztán szerelmes lett másba, a barátság maradt, de már nem volt olyan.... :? . Persze nem emiatt lett vége, csak simán másfelé ment az életünk gimi után, de ebben is benne volt az "érdek", ahogy végülis nálatok is....
Bár van egy nagyon kedves fiú barátom, de ő végülis inkább a barátnőm, mert meleg :lol: . Abszolút pasis külsőleg-belsőleg, tuti nem mondanátok meg róla..., viszont nincs rám "veszéllyel" :lol: . Van még egy srác, akivel jókat beszélgetek, apa egyik haverja, de azért arra nem innék mérget, hogy ha nem szeretné/tisztelné ennyire Ricsit, vagy ha szóló lennék, akkor nem próbálkozna :roll: . (Mondjuk soha még csak nem is flörtölt velem, de azért ezt egy nő érzi sztem).

Viszont ez a "maradjunk barátok", nálam abszolút nem játszik! Én annyira intenzíven élem meg a kapcsolataimat, hogy képtelen lennék később pajtizni! Még akkor sem, ha már régen elmúlt a szerelem... Valahogy nem tudnék már velük mit kezdeni :roll: . Rosszban sem vagyok egyikkel sem, de ha véletlenül sszefutunk, akkor is egy sziahogyyvagyjólhelló-tiszteletkörrel letudom a dolgot, mert tisztára zavarba jövök :lol: .[/i]

KépKép

KépKép
kicsidodi

433-ig jutottam :evil:

Moncsy:Jázminnak utólag boldog szülinapot!

és üdv az új júliusi anyukának :D

HGabi:szépek a csajok :D
Vendég

Még gyorsan BREKI-nek aztán holnap folytatom :oops: !

Minócska tényleg nagyon szép :D ! Szerintem annyira kislányos :oops: . Komolyan, egy gyönyörű kislány :lol: . Biztos azért, mert nagyon hasonlít rád,és neked is szép arcod van :wink: .
Kb. 3 hete írtam én is, milyen nagyot változott Botond... Ő azóta nyomja a folytonvigyort :lol: . Tényleg meg kell zabálni! És be nem áll a szája, tuti rám ütött :lol: . Tényleg, folyamatosan karattyol, az utazóágyban is odahúzza az arcába a játékokat és percekig hadovál nekik :shock: . Annnnyira cuki :lol: .
Pont ezen gondolkodtm a napokban, hogy vajon tud-e egy kislány is ilyen imádnivaló lenni, és lehet inkább "belőle" kéne még egy :oops: :lol: . De biztos vagyok benne, hogy egy kiscsaj is le tudna minket így venni a lábunkról, apákról nem is beszélve, szóval én most úgy vagyok vele, hogy majd jön, aminek jönnie kell, ha lány, ha fiú, nem küldjük vissza :lol: .
(Ugyanilyen a pihiszékünk :wink: )

:arrow: szundi
(igérem, hamarosan felteszek képeket! még a veszprémi uszival is tartozom :oops: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?