NEm hiszem, hogy ma végig behozom, de haladok sorba....

.
Hgabi!
"jaj de ügyes az én hatéveslányom, már 2 napja nem kakilt be!!"
Ííígy, íííígy, pontosan így kell ezt csinálni

. Sajnos ez tényleg nehezen tanulható, sokszor hiába próbálom a körülöttem élőket is erre nevelni, pedig higyjétek el, így tényleg könnyebb! De a tudatosság nagyon jó irány

! Csak így tovább!!!
Tabati!
Én is napenergiával működöm, szóval most ez az idő kicsit lelohaszt

. De azért küldöm az optimizmust

++++++++++++! Terhesség után aztért nekem is gyakran voltak "depis" napjaim, de mostanra már én sem fogom a hormonokra, ha rossz a kedvem. Ma összevesztünk apával (persze ő volt a paraszt, és nekem van igazam

), és ő is hozzám vágta, hogy a terhességem óta nagyon kinyílt a csipám, és reméli most már hamarosan visszaállnak a hormonjaim

. Hát, nem akartam kiábrándítani, hogy azon elvileg már régen túl vagyunk, és most már "csak" eredendően vagyok s*ggfej (persze csak szerinte)
Sillia!
3* sztem viszont tényleg nem lehet éhes! Éjszaka nekik is lelassul az emésztőrendszerük, így ha nappal kétóránként eszik is, akkor is ki kell bírnia min. 3-4 órát éjszaka, de a 6-ot egyhuzamban már egy ideje "illene". A Suttógóban erre asszem azt írták, hogy először hagyj ki egy etetést úgy, hogy mikor felébred, ugyanúgy vedd ki, de cici helyett sima játszócumit adj neki, mert elvileg nem igazán lehetne éhes. Ezt próbáld meg többször, és elvileg pár nap után nem is fog felsírni, csak mocorog egy kicsit a szokott időben, aztán meg már fel sem fog kelni

.
De most látom, írod is....
Én a motoszkánál biztos nem venném ki

. Ha annak idején én is kivettem volna Botondot mindig, mikor csak ficergett, tuti most is 2* kelne! De ha nem sírt csak "vergődött", én még hagytam, és csak sírásnál etettem meg. Nem azért hogy túráztassam, hanem mert ezt olvastam több könyvben is! És nálunk be is jött: hetek óta reggelig alszik, (bár most Nyíregyházán kelt 1*), ma is fél 8-ig aludt

. És ne félj, nem fog nehezebben visszaaludni, mert a cicin úgyis beájul, meg Botond is csukott szemmel sírt, mert szinte még aludt olyankor

.
Meg én még azt is csinálom, hogy mivel nekem este cicin alszik el, ha túl hamar elalszik, és kevésnek érzem, amit evett, felébresztem, és akkor még kicsit rákap, így tuti eleget eszik, hogy bírja reggelig

.
Katy!
Azért nem fáztunk ám nagyon

. Kb. 20-22 fok volt a szobában, és nekem fel sem tűnt, csak a barátnőm fagyosszent

. Itthon eddig 23-ra voltak állítva a termoszok, a fürdőben meg 25-re, de most lejjebb vettük 22-re, mert elvileg 20 fokban lenne ideális aludni, de nem akrtunk átmenet nélkül váltani. A fürdőben maradt a 25-26

. Mondjuk mi kandallóval is fűtünk, és hiába van ugyanannyi fok, mégis más a hőérzet, nagyon szeretem, s Bobó is imádja nézni

.
Cunci!
Neked is megy a csomag

+++++++++++++++++
Bond!
Ez találó volt

! Azért én sem látom mindig rózsaszínben a világot, de tény hogy nálam a pohár általában félig teli

. Mikor barátnőméket elöntötte a sz@r, egyből mondtam nekik, hogy ez milyen jó, mert úgyis már rossz volt a kenepéjuk, meg új bútorokat akartak, így a biztosításból meg tudják venni

. Akkor persze mindenki csúnyán nézett rám, de mostanra ők is örülnek, mert tényleg vettek bőrkanapét, meg ilyen-olyan zsírúj bútorokat, sőt még ők is "felöltöztek" a pénzből

.
Tabati!
Ezt nem tudom, de azt hiszem 6 hónapos kortól "illik" adni, mert addigra már szükségük van rá! Persze ha 7-ig tudjátok húzni, az nem gáz, de hallottam olyat, aki egy évesen még csak szoptatott, és jöttek is a hiánybetegségek, hiszen ilyenkorra az anyatej már közel sem olyan tápláló, mint most. Szóval azért 6-7 hónap körül mindannyian kezdjétek el a hozzátáplálást

.
Agi125!
Én (már) nem hiszek a férfi-nő barátságban

. Volt egy nagyon jó barátom gimiben, soha nem akartam tőle többet, és tényleg tesómként szerettem! Mindenhol hangoztattam, hogy fiú-lány barátságra mi mennyire jó példa vagyunk, aztán egyszer ő megjegyezte, hogy most már talán ideje megtudnom, hogy ő az első másfél évben totál belém volt esve, de tudta hogy én többet tőle nem akarok, de ő ezzel megelégedett! Aztán szerelmes lett másba, a barátság maradt, de már nem volt olyan....

. Persze nem emiatt lett vége, csak simán másfelé ment az életünk gimi után, de ebben is benne volt az "érdek", ahogy végülis nálatok is....
Bár van egy nagyon kedves fiú barátom, de ő végülis inkább a barátnőm, mert meleg

. Abszolút pasis külsőleg-belsőleg, tuti nem mondanátok meg róla..., viszont nincs rám "veszéllyel"

. Van még egy srác, akivel jókat beszélgetek, apa egyik haverja, de azért arra nem innék mérget, hogy ha nem szeretné/tisztelné ennyire Ricsit, vagy ha szóló lennék, akkor nem próbálkozna

. (Mondjuk soha még csak nem is flörtölt velem, de azért ezt egy nő érzi sztem).
Viszont ez a "maradjunk barátok", nálam abszolút nem játszik! Én annyira intenzíven élem meg a kapcsolataimat, hogy képtelen lennék később pajtizni! Még akkor sem, ha már régen elmúlt a szerelem... Valahogy nem tudnék már velük mit kezdeni

. Rosszban sem vagyok egyikkel sem, de ha véletlenül sszefutunk, akkor is egy sziahogyyvagyjólhelló-tiszteletkörrel letudom a dolgot, mert tisztára zavarba jövök

.[/i]