A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Majának és Nándinak boldog hófordulót!!!!!!!!!! Kép

Na ez az, hidegben én is kimegyek, de nem esőben és szélviharban....ma az erkélyre ültünk ki fél órára...remélem holnap már séta is lesz.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Adryn: Jó, hogy jöttél! Édes Nico-Mackód! És a többi kép is szuper.... :P
Itthon nagyon durva ém az időjárás változás. 1 hete 27 fok volt most meg 3 fok a csúcs és folyamatosan jeges szél dühöng.... Naná, hogy kényelmesebb volt a 27 fok... :lol:

Ágicáról nem írtam. Bocsánat. Úgy néz ki, hogy valami vírust bekapott, de talán ez már nem olyan vészes. Reménykedem, hogy holnapra láztalan lesz. :roll: Igazából napközben Nurofennel egész nap jól elvolt. 8) Remélem holnap már Nurofen nélkül is. :roll:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

köszi a 8-hós köszöntéseket!
Nico nagyon édi, és nagyfiús!!
Lívi is cuki az overralban!!én azon gondolkodtam, talán nagyszülők szülinapjára készitettek majd ilyne bodyt Nándinak.
Éjszakánk pocsék volt, de nem is mondom már, uncsi, 3/4, 1óránkénti kelés egész éjjel...
ez a gyerek kevesebbet alszik mint mi. éjjel alszik fél 10től 5ig./ 6-7-8akárhány keléssel/napközben meg 3 vagy 4 szer félórát. Tegnap mindannyiszor lefeküdtem vele napközben én is..mindig amikor épp elaludtam volna, akkor kelt fel, 29 perc múlva, meg ilyenek..és egész nap pörög ahhoz képest..én éjjel kidőltem..mi van a tejemben?? energiaital??? :lol: :twisted:
a hideg időbe mi kenguruval mentünk ki tegnap meg előtte is, 20 percre, mert őgy voltam vele, hogy félórára én azt a böhöm babakocsit nem cipelem le az emeletről, beöltözve../kérdésedre, zazzy, nem vettünk, Apa azt mondta, van 2 babakocsink, nem kell mégegy, spórolni kő az építkezés miatt.. én meg úgy voltam vele, h azt tényleg szeretem benne, hogy vastag szivacsfalú alul, felül, oldalt, amin nem fúj át a szél-ennek következtében 3 napja belekapott a szél, mint egy vitorlásba, és arrébbfújta gyerekkel együtt :roll: na az a lényeg, nem vettünk, mert ami könybeb, az vékonyabb is.majd ha nem bírom, akkor apával megyünk el sétálni du.-nként.Én arra úgysem érek rá, h napi 2szer vigyem ki, mert akkor ki csinálja aházimunkát :?: de sokat szellőztetek.kiviszem a szobából, 1 órát nyitva hagyom az ablakot, aztán amásik szobával ugyanez. anyum szt beöltöztehetném, rányit ablak, és itt tologatnám.csak nincs kedvem felöltöztetni, mert ugye ordít közben.extrém esetben, meg ha nagyon mennünk kell vhova, lehet kenguru lesz. Bár tegnap ahogy az arcába fujt a szél, az nem volt túl jó, elkezdte kapkodni a levegőt, mert fura volt neki az egész, hogy mi ez :Dmost közel lakunk a belvároshoz-15-20 perc gyalog, így nem feltétlen kell buszozni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Pulcsi: Fogakkal hogy álltok? Peti nekem is elkezd éjszakánként fél óránként kelni a fogzás miatt, de ilyenkor kap egy kis Nurofent és utána alszik egyben 6 órát (esetleg cicizik, de ninscenek fájdalmai). Utána már megint nyügös ugyan, de ennyi idő alatt azért én is tudok pihenni. Napközben inkább küzdök a nyügjével, elég sokat ölbebaba most, de nem akarom fájdalomcsillapítózni folyamatosan. Első fogacskánál 3 éjszakát kellett adnom, remélem most is mindjártkinn van.
Nándi is nagyon fáradt lehet, ha ilyen keveset alszik.... :? Meg persze te is.... :(
A másik, hogy írtad, hogy most indult be Nándi és nagy felfedező lett belőle. Rengeteg új információ éri ilyenkor a babákat, rengeteget tanulnak nap, mint nap és ilyenkor jellemzőbb, hogy ezért az agyuk éjszaka is pörög, nem bírják feldolgozni a rengeteg infót és ezért ébrednek gyakran....

Katka

katka22

séta: 100 km/órás szélviharba (ami 4 napig tombolt nálunk) és hol az eső szakadt hol a havas eső- depi ide-depi oda- én ki nem megyek a két gyerekkel. És nem a kis kényes kedvem miatt, hanem mert nem szeretném 2 hétig szívni az egyik orrát, a másikét meg fújni. A postaládáig mentem ki tegnap is és a fejemet levitte a szél... nem értem miért kéne ennek az időnek kitennem a gyereket :?
Ma már persze szebb idő lesz állítólag. Ha nem esik és nem fúj a szél, biztos sétálunk egy nagyot

masut: Anyud épüljön fel minnél elöbb, szorítok neki

papillon: a te anyuddal mi történt...nem figyeltem, bocsi

Na megyek

Ja, Ildát én is puszilom :wink: remélem jól vannak és jelentkezik hamarosan

Éjszaka mi is fosul aludtunk megint, de ezt már unalomig meséltem, nem is részletezem

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Bababi, nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy normális a kattogás, amíg lazák a babák ízületei. Nekem mindkét gyereké kattogott, és tényleg ijesztő :shock: , de idővel elmúlik. :)

Masut, gyors felépülést anyukádnak!

Zsu
Kép
Kép
*juji*

Adryn, ez az a kutacsvédő, amit rszg említett. Nekem ezt javasolták, mikor Vikó feje betört. De végül én nem vettem, mert ahhoz képest drága (majdnem 8000 Ft), hogy úgysem viselte volna el a fején. És szaladgált volna egész nap sisakkal a fején? :roll:

Kép

Zsu
Kép
Kép
*juji*

katka, köszi a tippet, a sok ingerre ddig nem gondoltam.
eddig egy foga van kinn, a többi csak dudorodik, de nem annyira, mint amikor az az egy jött. sztem nem a foga miatt kel, abban a 3 napban, míg bújt az első, napközben nem játszott, csak nyöszörgött, éjjel szopikor is fennmaradt, nem aludt vissza, éjjel si rágta az ujját, sikitgatott...most visszaalszik, csak cicit követel, cumi, ringatás nem jó, csak cici. azon visszaalszik 10 percen belül. lehet elkapattam a gyereket :roll:
sőt, észrevetem, h éjjel felkel egy pukira vagy bármire, akkor csak cici altatja vissza.sztem néha rosszat aálmodik, néha büfi, néha puki, néha szomji, stb.stb..lehet persze néha fog is..akkora dnék neki nurofent meg panadolt felváltva..de anurofentől tényleg fájt neki ahasa 3 napon túl, így cak akkor sztnék adni, amikor muszáj, meg amíg bírom cérnával...napközben nem ölbebaba, most ugye felfedez, elvan, csak össze kell szedni vhonnan mindig:)
ma filmnézős party lesz nálunk a templom ifijével..hát kiváncsi vagyok, Nándival hogyalakul. de sztem ellesz a habtapin, én meg közben hol őt lesem, hol a filmet:))

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Jó reggelt!

Pulcsi örülök, hoyg így bevállt a habtapi :)
Csibb kérdezte, hogy én mire gondoltam a ragasztásnál.
Én ilyen csomagolóragasztószalagra gondoltam (mint a széles tixo)

Ágicának és Masut anyukának további gyógyulást.

Ebben a szélben én sem szívesen megyek ki a lakásból.
De ma már muszáj lesz elmenni vásárolni, amihez semmi kedvem :(

teszek pár tegnapi képet Liliről, olyan cuki én meg itten büszkélkedek vele :)

Kép huncutka
Kép ordítva mászok :)
Kép fogacskák

Kép

Kép
gabka77

Lili baba, milyen édi!!!! Hogy nyújtogatja a nyelvét. :lol: 8)

Iccaka fél 4től én is óránkánt keltem Szonjához, nyöszörgött, bedugtam a cumit, aludt tovább....passz....este viszont kapott osanitot, mert zokogva aludt el, és zokogva ébredt. Nem hisztis sírás volt, szegényt úgy sajnáltam. Kép

Pulcsi, jó fimnézést!

Ezt a kutacsvédőt elviselik a gyerekek??????????? Érdekes lehet benne egész nap... :roll: :shock:

Na lehet, h ma eljutunk a postára, most mintha nem esne....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Zita írtam privit!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

én tegnap és tegnap előtt is kimerészkedtem, de csak kényszerből. Lizin overállban meitai-ban, rajtam óriás kabát, rá a meitai, ba, úgy néztem ki, mint egy ikres 9 hós terhes :evil: kemény vót. Ma már sztem kocsival münk, van bkocsi zsákja, az király.

Anyunak porctörése volt a térdében, azzal műtötték.

Gabka: lizi meglátta livit és hangosan nevetve üdvözölte.

éjszaka: 3. éjszaka alszik mellettem végig, mert nincs kedvem óránként, félóránként kelni hozzá, így gyorsabban megnyugtatom és hamar visszaalszunk...

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Gabka, köszi az ovis infót, hétfőn már mi is megyünk, végre.
Samu egyre lükébb :) Tele van energiával, pörög, játszik egész nap. Azt hiszem, teljesen meggyógyult. Ma már szerencsére jobb az idő, így papával kint vannak a kertben. Diót szednek.
Lilisorozat szuper!

Rossz éjjeleket sajnálom. Katababa is sokszor fent volt éjjel, 1-2 óránként felsírt (kiabált egyet-kettőt), de mindig visszaaludt magától. (eddig általában ilyenkor vissza kellett altatnom cicin) Ez így egész jó volt, nem kellett kivennem a kiságyból.

Ma végre van egy kis időm dolgozni is, tünök is el innen. :)

erpé

Vica :lol: :lol: :lol: Szerencséd, hogy egyedül nem merészkedtem elmenni :D

Bababi, most hogy írtad eszembe jutott, hogy Julcsi térde is kattogott már párszor. De nem rendszeres, ezért annyira nem is foglalkoztunk vele :oops:

Szegény kis Szonja meg Lizi! Reméljük hamar elmúlik az ami bántja őket! (Azt már alig merem írni, ma éjszaka mi is megint négyszer keltünk a tegnapi átaludt éjszaka után nagyon rosszul esett. Nem értem, mi van már megint :roll: )

Gabka, Lili olyan édes. Dicsekedj csak nyugodtan! És milyen tuti játszóhelyük van!

Ma délelőtt már kimerészkedtünk a teraszra! Baromi hideg van, de legalább végre elállt a szél.

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok!

Ahogy olvasom a fogzással megküzdenek a babák. Kíváncsi leszek, hogy Hannával ez hogy lesz mert még nyoma sincs fogaknak vagy íny dudorodásnak. Hanna este lefekszik 9 körül aztán hajnalban 2-5 között valamikor felébred egy kicsit vissza kell altatni aztán reggel kedve szerint 6-7 között ébred kukorékol hagyjuk kicsit nehogy az legyen meghalljuk a hangját és rögtön ugrunk csak ha valami gondja van és nagyon nyöszörög. Mivel közös szobában alszunk nagyon hamar tudnánk ugrani és akkor azt szokná meg.

A H1N1 hez én is KAtkának adnék igazat. Most például bocsi jobb szó nme jut szembe hogx az a "divat" , hogy az embereket riogatják, hogy meghalltak az új influenzától, de érdekes a tömeges megbetegedés az országban össze-vissza most valahogy megszünt az iskolákban.

Adryn: én is Rád gondoltam, amikor meghallottam, hogy Koppenhágában 1 Helsinkiben 2 fokot mondtak. De azért csak kell levegőzni egy kicsit. Én is azt vallom csak nem eléggé felöltözött ember létezik....
Pl én sosem értettem a -20 fokban tip-top ruhában és kabátkában felöltözött cicababákat

Katka: Gran Canarián voltunk mert a haverék odaköltöztek életszínvonal emelés terve mellett, Tenerifét csak messziről láttuk,

És most bocsánatot kérek de kicsit sooookkkkkkkk leszek
jövök a fotókkal.

Emese

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

Kép én is bekapom a lábam

Kép vidéki menyecske

Kép próbálom tömni a búrám

Kép vegyél ki

Kép megjött a hideg a szoknyám meg már kicsi

Kép éppen kicsi az overáll

Kép nem kell jegy de nem a bőröndben utazok

Kép a repülőn Madrid felé

kemse

még jövök Kép leszállás Madridban

Kép terminál 2 Kép Madridba bemegy a metró itt meg a 4??????

Kép izgatot vagyok mindjárt repülök tovább Gran Canariaba

Kép itt laknak a haverok

Kép a lakásokhoz tartozó medencék

Kép medencék

Kép utcakép 1

kemse

Kép HUFO

kemse

Kép haver munka közben1

Kép haver munka közben 2

Kép munka közben 3

Kép munka közben 4

Kép haver munka közben 5

Kép naplemente

Kép házi állat Kanárin

kemse

még!!!!! Kép építkezési stílus és hol a kilátás???

Kép városkép

Kép városkép

Kép úton Teror felé

Kép Teror 1

Kép Teror 2

Kép Teror messziről

Kép kapcsolat

Kép a hegyekben egy szuper kávézó és egy kis leche-leche

Kép Tenerife messziről :)

kemse

és még egy pár

kemse

Kemse, jó fotók! És bejött az életszínvonal emelés a barátaitoknak? Mivel foglalkoznak odakint? Gondolom már önmagában a sokkal több napsütés is sokat dob az ember életkedvén :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

medencézés: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

kemse

Tengerpart:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

kajálda a tengerparton Kép

kemse

Hazafelé Kép várom hogy induljon a repcsi

Kép Terminálokat összekötő metró apával és velem

Kép anyával és velem

Kép már Magyarországon ismerős Kép és ez kinek ismerős

JELENTEM BEFEJEZTEM!!!

kemse

Masut Anyukád remélem jobban van.

Hanna már eszik húst, na jó nem a vasárnapi rántott bordát, hanewm amit csináltam pulyka turmixot. Emberek de guszti.. És bébi joghurtot

kemse

http://www.youtube.com/watch?v=M4f_tiDm ... re=channel

ez most az ucsó videó

Jó hétvégét mindenkinek, legközeleb hétfőn leszek.

Vigyázzon mindenki magára és a babára akik nagyon aranyosak.

Emese

kemse

Hú, ez a balatonos de király! Le is mentem magamnak! Persze a többi fotó is jó volt, köszi Kemse, csorgatom a nyálam :D

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita: van egy pár kép ami haver munka közben: a bronz nem szobor hanem ő van befestve meg a ruhája. Kint áll a tengerparton mozdulatlanul és dobálnak neki az emberek.

Hát szerinte mnem , meg pont válság idején mentek ki, a csaj nem dolgozik, meg ha anynit nme fizetnek neki mint egy ottaninak akor nme vállalja el, a lányuk meg most kezdte kint az iskolát. A kiscsaj spanyolul hamarab fog irni olvasni mint magyarul.

kemse

tényleg nagy a Balaton ugye

kemse

kemse nagyon jók a képek és tényleg annyira gyönyörű szeme van a kislányodnak :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!
Mennyi gyönyörűűű baba! És micsoda helyek, képek! Moncsi neked meg köszi a naptárat.
Hát mi is be vagyunk zárva. Igaz tegnap bnőmékkel tettük ezt, de én sem megyek ki a gyerekekkel, csak a kocsiig, és vissza. A hideg ok, persze télen is fogunk sétálni a mínuszokban is, de egyetértek Gyöngyivel, az itteni szélben és esőben én nem teszem ki a manókat semminek.
Csibb köszi. Dumálok neki lehet róla, meg abban reménykedem, ha elutazunk sincs gond a szállásokon való alvással. Mesélem, milyen lesz a napocskás lámpa, stb….
Kutacsvédő: Nekem eddig egy ismerősöm vett, sokaknál felmerült, de hamar megtanulták a lurkók, hogy kell földet érni. nekünk szerencsére nem kell. Katus ha meginog lecsücsül. Asszem irtó mákom van vele. Boti eccer esett el, ő így még soha. Ráadásul mászkál a bútorok közt. Átnyúl, és átlép. Persze ahol eléri. Ez nagyjából az asztal, lábtartó, kanapé távolság. Remélem most tényleg megtorpan egy időre. Már pakol mindenhonnan.
Masut anyudnak jobbulást! Ez szörnyű lehetett! Ha egyszer így felhívnának, biztos nagyon kilennék én is. Amúgy nálunk a zöld zöld sok helyen van, kanyarodó autóknál ugye. imádom mikor nagyvonalúan átenged egy egy. Mert hiába zöld, kanyarodó autóval szemben, ugye….. Na nem folytatom, Ilda tudja most a legjobban ezt. Lényeg, azért a zöld nem jogosítja fel az autósokat sem mindenre. A gyalogosnak ha zöld, akkor neki tényleg az, maximálisan.
Katus is sztem kezd fogazni. Piros a pofija, és éjjel sokszor felsírt.
Ágicának nurofenmentes láztalanságot kívánunk!
Majának és Nimródnak boldog hófordulót!
Gabka ez az overáll nagyon nagyon jóóóóóóóó! Irigy vagyok! Lilire nem mondok semmit. Olvadtam egy sort megint. Már a haja is jól beindult.
Na menek, bocsi ennyi időm van. Talán később leszek, bár most meg hímezni kezdtem karácsonyra egy képeslapot (tegnap befűtöttek rá).
+ amióta kitárgyaltuk az alvást, napközben Kata egyedül alszik el! jippiééééééé!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Huuuu, Kemse, nagyon tuti fotók!!!!!!!!!!! Jaaaj, de mennék én is tengerpartra henyélni..........Hannának nemtok betelni a kék szemeivel.
Most jól értettem, ezt dolgozza a haver kint????? Mozdulatlanul áll???, ennyi????????????

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!

nagyobb gyerekesektől kérdezem, mikor kell tudni egy gyereknek önállóan kitörölni a popsiját?
Levi még nem tudja és ma felkértek az oviban, hoyg legyünk szívesek gyakorolni, mert ezt az oviban tudni kell.
Próbálkozik Levi, de azért szerintem még nincs elkésve a dologgal.

Bocsi most csak ennyi voltam.
Lili dicséreteket köszönöm
Kemse: szuperek a képek, én is szívesen lelépnék ebbőol a hidegből :)

Kép

Kép
gabka77

Kemse nagyon jók a képek, szép helyeken voltatok. Balatoni kép tényleg nagyon jó :wink:

Gakba, nálunk ugyanezt kérték tavaly az ovónők, mert egész nap a gyerekek után futkostak popsit törölni és egyszerűen nem volt másra idejük, akkor Panna 4 éves volt. Szerintem 3 évesen még azért ezt nem kell tudniuk egyedül, bár gyakorolni nem árt mert ugye akkor hamarabb megtanulják.
Biztos nálatok is egy fő szempont hogy ha megtanulják, akkor ovónéninek nem kell kirohangálni a wc-be tud mással foglalkozni addig.
Nálatok is magas a csoportlétszám? Lehet hogy írtad, Levi vegyes csoportba jár?

Nimród megint nem akar aludni napközben. Bulcsú már lassan 2 órája alszik, míg Nimród aludt de. fél órát és ebéd után fél órát, de akkor is cicin tudott csak elaludni, aztán felébredt és azóta nyüszög, sírdogál. Nem éhes, nincs kaki :roll: Betettem az ágyába, sírt, aztán szerencsére Gábor épp hazajött most bement hozzá, remélem visszaalszik.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Köszönöm Vica. Én is így gondolom. Gyakorolni fgojuk, mert nekem sem élvezet, de örülök, hogy már nem kakál be :) Végülis még nem olyan régen szobatiszta.
Vegyes csoportba jár és sokan vannak/lesznek (31 asszem), de ő a legfiatalabb (most még) :)

Kép

Kép
gabka77

Gabka, kiscsoportban egyáltalán nem kell ezt még tudni, ahogy a cipőkötést sem. Szerintem sincs elkésve. Nekem még nem mondtak ilyet az oviban. 4-5 évesen képesek erre a gyerekek. Olvastam, hogy egy kisebb gyereknek még nem elég hosszú ehhez a keze.

Kemse, gyönyörű fotók!

Zsu
Kép
Kép
*juji*

Gabka: Lili se törli ki még magától :roll: Az egyik barátomnak a kislánya megpróbálta egyszer ennyi idősen...na mondanom se kell, hogy még a háta közepe is olyan lett :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Kemse fogadjatok örökbe ha legközelebb utazok!!!!!!!!! Jóóó leszek!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Haver munkája engem is érdekelne. Bár én egy sajtkukac vagyok. Párizsban látunk anno sok ilyen művészt.
Vica nálunk is többet alszik Boti. Rádásul Kata már hangosan pakol, csapkod, fújtatva közlekedik. :twisted:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kép
Hm, az én Katám súlyának jót tett a hozzátápi. :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Na lépek, megyünk Camponába ELMÜ-t átiratni, postára, meg szökőkutat nézni - Botiprogram.
kuklika
Budapest VIII. kerület

lilis képek is milyen édesek :):)

JAaaaj holnap jön anyós :evil: :evil: már alig várom hogy megint mit talál ki....

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

hoztam egy két képet

Kép

Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Kemse, hú de szuper az a Balatoni fotó!!!! nagyon szép kék szeme van a lányodnak, amúgy minden fotó gyönyörű! a legjobban a repülőn ülős tetszik.

Többi babafotó is nagyon szép..

ez a kutacsvédő tényleg vicces, az ára is számomra :wink:

Köszönjük a 7 hós köszöntéseket

Szép estét mindenkinek

Bea, Maja

Kép
bea1978

húú csajok, nem úgy gondoltam én hogy szélben és szakadó esőben mindenféleképpen sétálni kell.. kimozdulni másképp is lehet. be a kocsiba és irány egy bevásárlóközpont pl szökőkútnézés (by Boti) csak úgy értettem hogy nem kell otthon ülni és keseregni hogy esik az eső ;) (egyébként az esőt én is rühellem, szelet is.. de ahhoz már hozzászoktam.. itt 10-ből 9 nap fúj :? )

Kemse: télleg képdömping volt :lol: de nem baj, imádtam nézegetni őket! :D olyan nyári nyaralós fíling jött elő... meg a gondolat hogy lehet hogy egy déli országba kéne költöznöm újra... :lol: Hannát pedig milyen szépen megfogta a nap!!! szépséges szemei még jobban ragyognak... Hmmmm még jó hogy a fiam alszik már :lol: Balatonos képet nagyon ügyesen elkaptad.. nekem még sosem sikerült.. pedig mondták sokszor hogy és ott a Balaton de én csak egy víztömeget láttam.. biztos nem ilyen szögből repültem. Azt szerettem volna még kérdezni hogy a gépen Hanna végig a kengurúban volt? nem kellett kivenned? mert ugye én is reppenek haza decemberben.. emiatt is vettem a mei-tait tul.képpen, viszont azt nem olyan egyszerű le-fel szedni magunkról mint egy kengurút..... :? főleg egy ilyen örökmozgóval... :?

Papillon: te már nagyon gyorsan és rutinosan meg tudod kötni a mei-tait? asszem gyakorolnom kell... :roll:

Juji: kutacsvédő :shock: hát én nem vagyok hajlandó a gyerekemre sisakot adni egész nap... egyébként szerencsére már nagyon keveset huppan, akkor is ügyesen. szóval csak az első napok voltak gázosak :P

Gabka: Lili továbbra is gyönyörűséges! szeme milyen színű? szürke?

gyerek nekem is körbejárja az asztalt és átfordul az ülőgarnitúrához és pakol amit elér :? bakker.. Karácsonykor már szaladni fog, vagy mi? :lol: hú de várom már az otthonlétet :P :D

KépKép
KépKép
adryn

Gyöngyi: Olyan dinnye vagyok! Elolvasom a kérdéseidet, gondolatban azonnal reagálok, ne de hogy leírjam??? Bocsánatot kérek, nem szándékos.... :oops:
Szóval, igen, mi járunk lovagolni. Bár ma megállapítottam, hogy téliesíteni kell a felszerelést, mert a lovaglónadrág igen csak vékonyka. Bár csak a kezük fázott (nem adtam kesztyűt... :oops: ), mivel ők mozognak, de én úgy megfagytam, hogy fél órát ültem utána tűzforró kádba, hogy a jegesmedvék rájöjjenek, hogy eltévedtek.... (fogvacogós smiley)
Szívesen átmegyek meglátogatni, de a jövő hetem nagyon be van táblázva. Meg hozzám is lehet jönni talizni, csak ki autózik miattam ilyen sokat... :?

Kemse: Hiper-szuper nyaralásotok volt. Gyönyörű helyeken jártatok. :P Mozdulat-művész barátod eleve ebből szeretne megélni vagy csak amíg nincs más? Azért nehéz lehet ám így külföldön..., hiába süt a nap egyfolytában....

Gabka: Nekem Zsófi csak nagycsoportosan volt hajlnadó és majdnem nagycsoport végéig ragaszkodott az ellenőrzéshez... Ágica valamikor középső közepén lett teljesen önálló a témában. Dani most középsős. Ellenőrzést még szokott kérni és nem is árt, ha hígabbat kakil.
Szóval semmireől nem vagytok lemaradva, csak óvónéni kicsit kényelmes....

Moncsi: Mint mindig jók a képek.... ;)

Adryn: Nagyon ügyes Nico! :shock: 8) Szóval karácsonyfát vagy magasba tenni vagy kikötözni, hogy ne lehessen borítani... :lol:
És idén az első gyerekesek majd felfedezik, hogy a gyönyörű szép üvegdíszek helyett, a snassz műanyag díszek milyen praktikusak... :lol:

Kukli: Camponás szökőkutat a lányok is imádták! 8) :P

Katka

katka22

Juji - köszi, h írtál ez kissé megnyugtat (mi is arra gondoltunk, h még lazák az ízületek) de ma kértünk időpontot ortopédiára. Hihetetlen de képzeljétek nálunk sms-ben kell időpontot kérni a doki nénitől és ő is sms-ben válaszol, így volt mikor csípő uh-ra kértünk időpontot meg most is (még nem írt vissza) nincs ideje telefonon lógni!!!! Kutacsvédő nem rossz de sztem Kristóf nem hagyná a fejére tenni, a sapival is harcol.

Adryn nagyon édes Nico és milyen nagyfiús lett!! Gondolom Kemsének nincs egy eltitkolt Kristófja is ???? (értettem rám gondoltál mikor írtad) Mi sem jó szántunkból ültünk a 4 fal között, iszonyat szél tombolt egész héten, a hidegről nem is beszélve a kettő együtt pedig, hát…… tegnap miután nagy nehezen beledugtam az overálba kimentünk, mikor megérezte a kis arcán a hideget, úgy meglepődött, olyan aranyos volt azt hittem megeszem, kb. másfél órát sétáltunk, olyan jó színe lett.

Huncutka Lili, overálos Julcsi és utazó Hanna nagyon nagyon szép!!!!

Moncsi Anya-lánya kép is és a Livis montázs is nagyon szupi!!! szépek vagytok!!!!

Rossz éccakákat sajnálom, nálunk az éjjel alvás volt (kop-kop) reggel 7-ig már néztem is, h minden oké, h így alszik????Aztán megébredt evett és megértette, h Anya még szeretne aludni és aludtunk 10-ig!!!!!!

kék medve-Kristóf, először azt hitte, h páncélt adtam rá
Kép

aztán már élvezte
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

[quote] írta:nálunk az éjjel alvás volt (kop-kop) reggel 7-ig már néztem is, h minden oké, h így alszik????Aztán megébredt evett és megértette, h Anya még szeretne aludni és aludtunk 10-ig!!!!!!

Enyém gyerek miért nem tud ilyet?????????????!!!!!!! :roll: :roll: :roll:

Katka

katka22

Bababi: bocsi... természetesen a TE Kristófod és csakis ;)

KépKép
KépKép
adryn

Katka: enyém se tud :evil:

KépKép
KépKép
adryn

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?