Sziasztok!
Arkon!
Boldog szülinapot a kisfiadnak!
(ja, valamiért én nem tudom ezt a metes bébimozit megnyitni, elindítani, fogalmam sincs hogy kell, letöltés ment, de onnan már nem tudom, hogyan tovább....esetleg valaki felhomályosíthatna.....-nekem csak a zene indult el üres képernyővel....)
Kukitéma:nálunk apa huzigálja néha, ha ő fürdeti, de persze már Gergő nem engedi, így mostanában már hagytuk az egészet....
Megint meglegyintett a kórházba utalás...Ismét barnázni kezdtem, elég sötét volt, kedden megnézettem, írt a doki Gynoflort ismét, és azt mondta, ha nem múlik, pénteken hívjam, és be kell feküdnöm.
Azt mondta, nem tudja mitől van, lehet hajszálér megpattant, de lehet fenyegető vetélés is...
Na, gondoltam, ha hajszálér, akkor esetleg a Rutascorbint kipróbálom(valahogy nekem a vetélés eszembe se jut, elég mozgékony a lurkó odabenn

), és képzeljétek, ma már csak egy csöpp barnázás volt, és még a régóta tartó fogínyvérzésemet is megszüntette a Rutascorbin

(két legyet egy csapásra)
Dokitól is kérdeztem kedden a Rutascorbint, hogy mit szólna hozzá, ha megpróbálnám, azt mondta, szerinte felesleges, az nem fog használni
Hát úgy látszik, mégis.....(eszembe jutott, annó Gergőnél is szedtem, csak azt nem tudom, miért nem jutott előbb eszembe....)
Szóval úgy néz ki, talán megúszom a kórházat.