A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ma mindent félre olvasok. :roll: :roll: :roll: :? Boo tantuszából tetanuszt csináltam, kicsidodi most nem kivonatosnak, hanem kivánatosnak olvastam, de voltak még mások is. És még csak fél kettő (azaz egy :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: ) van... :? :? :?

Kép
Kép
200907?

007!

Melltartóbetét! :lol: :lol: :lol: Írjuk össze mire lehet még jó! Pl. hidegben gyorsan elcsöppenő orrhoz, ha nincs kéznél zsepi. :lol:

Katy, Orsi!

Na jó, nem röhögni rajtam, csípőből írtam nem figyeltem, ezek szerint úgy gondolom, hgy ha be tud borulni, akkor ki is tud. :lol:

amúgy szuper, mert szakadozik a felhő, de a szél megint rákezdett. Grrrrr!! :evil: Nem baj, már semmi nem állíthat meg! :wink:

És Boo!

Vagy Dodi, illetve Suttogó :lol:

Komolyan tudhat valamit ez a könyv, mert pont most próbáltam ki, hogy mi lenne, ha nem várnám meg, míg nagyon nyügi és beraknám előbb az ágyikóba. És léssatok csodát!!! :shock: Erre meg pont írod is, hogy Ancsurtinál is ez lehet a gond. :D

Katy!

Ez az éjszakai szopizás engem is érdekel, majd írd meg mit mondott a védőnő. Kedden én is megkérdezem. Eddig Noé csak piciket szopizott, szerintem csak szomjas volt, de egy ideje megint ezerrel szopik éjjel is fél órákat. Érdekes mindenesetre mit fognak mondani. Nekem 3 védőnőm is van, majd mindegyiket megkérdem. :wink: :lol:

Kép
Kép
tabati

tabati! :)

Hidegben elcsöppenő orrhoz macerás. Arra ott a ruha ujja. :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

3 védőnőt ne kérdezz meg, mert legalább 2 verziót fogsz hallani. :? :?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Aztapasztaaaaaaaaaaaa :shock: :shock: !!! Mennyit írtatok :roll: :roll: :shock: !!!! Nagyjából olvastam :oops: :oops: !

Üdv az újaknak :wink: !!!

Megjöttünk a gasztrodokitól!!!!!! Megdicsérték Domit! Kezdhetjük a hozzátáplálást gyümivel és főzelékkel, Minden kaját 3 napig kell adni, és ha valamire allergiás reakciója lenne, akkor abbahagyni és két hét után újra próbálni. Féléves korában kell visszamennünk mindent fokozatosan vezetünk be. Még a tejallergiáját is kinőheti, sőt én úgy állok hozzá optimistán,(Dodi :!: ) hogy ki is fogja nőni :wink: . Hazaféle , azért egy két könnycseppem kicsordult :oops: :oops: ( nem is én lettem volna hanem :oops: ) , dokinő mondta, hogy nem érti, miért nem ezzel a tápszerrel engedték ki a kórházból, mert akinek összetett fehérje allergiája van, annak a HA tápszer sem jó. És belegondoltam, ha akkor jól orvosolták volna a problémát, nem szenvedtünk volna 3 hónapot, nem én, a gyerekem :cry: :cry: .

Dodi: Azért irigylésre méltó az optimizmusod, én sajnos a pesszimisták táborát erősítem :? !

Linácska: küldök privit, elég hosszú a sztori, többieket megkímélve, mert már elölről hátra, hátulról előre betéve tudják az egész történetet :wink: . Nagyon szívesen segítek amiben tudok, kérdezz bátran :wink: .

Boo: Zsirivel mi újság? Mit állapítottak meg a vérvételből??? Közben már olvastam!Szegénykém :cry: ! És azt csepp formájában lehet neki adni? Mellszívás :mrgreen: . De jók a képek :lol: :lol: !!!

Katy: Nekünk szemfenék vizsgálatot csináltak, és megnézték, hogy a fényt követi-e ilyesmi… Bár nagyon nem díjazza a szemfenékvizsgálatot, na jó, egyszer volt olyan , hogy végigaludta, de amúgy nagyon sír, úgy sajnálom olyankor.

Bond, Sillia: Olyan jó nézegetni a táblákat, én is lementem. Bond: Tényleg te vagy az esküvői fotón :roll: ? Nagyon csini :lol: !!! Ja és enyémapának van porallergiája :? ! Állandóan porszívóznom kell :? :? !Neked is jók a képeid :lol: :lol: !

Ancsurti: mi majdnem mindennap porszívózzuk az orrát,lehet ez gond :roll: ? De mindig tele van neki. Macikávé tényleg függőséget okoz :lol: :lol: .

Orsi: Költözés :shock: :shock: ! Nagyon nehéz lehetett neked!

Breki: Jaj, annyira gyönyörű Ármin :lol: :lol: !! Imádom őt is! :lol: !! A haja :shock: :shock: mindig lenyűgöz! Tényleg nagyon hasonlít rád!
marietta1982

marietta1982! :)

Nagyon ügyesek vagytok! :D :D :D Lassan már nem is emlékszem: lett volna valamilyen problémátok? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak így tovább! :wink:

Hogy lehet egy szemfenékvizsgálatot átaludni? Akkor nem tudja követni a szemével a fényt. :shock: :shock: :?:

Tudtam, hogy valaki Apájának porallergiája van. Akkor ezügyben is konzultálhatsz...ööö...kivel is? :roll: :roll: :?: :?: :x :x :x

Huginál már nem szívjuk az orrát -nem jutunk el odáig :? - de Manónál naponta csináltuk. Semmi baja nem lett tőle, viszont mindig tiszta volt az orra. (Az ember azt gondolná, hogy kitüsszenti a cuccost. Azt csak néz, hogy mi maradt bent. :o )

boo! :)

Elfelejtettem (mostanában mintha túl sűrűn írnám le azt a szót :? ) megkérdezni: több lett a tejed bohóctól? :?:

Kép
Kép
200907?

Marietta!

Kórházi dokik!! :x :x

Macikávét már én is fogok venni, megkívántam, pedig nem szoktam kávézni, de egy jó kis tejeskávé jöhet! :wink:

Mi eddig csak 3x porszívóztunk és soha nem jött semmi. Nektek jön valami? Mert ha nem akkor szerintem felesleges...

Kép
Kép
tabati

Conversano: nyertél, te jössz!!!!!!!!! :D :D :D

Katy: Pelenka témához: nálunk a tesco színes vált be. Nócinál szinte végig babylove-t használtunk, de Vicának kipirosodik tőle a nunija felső része.
Most viszont Pampers-t vettem, mert a Pennyben a 62 db-os 2799 ft volt. De megvallom ,nem igazán jön be, szerintem furi szaga van. (alapból is, de pár csöpp pisi után már nagyon! :shock:

Norkili: 2 gyönyörű lányom van, + apának még egy. :D
Kissé furán néztem: Londonban laksz, és 2 óra kocsival Ancsurti?!!
Kellett pár perc, mire leesett, ez a London, nem az a London :oops: :oops:
Amit írtál fiú-lány dologról: anyám is folyton azt mondja, a bátyám sokkal nyugisabb gyerek volt. :?
De én vagyok az élő tanu: 2 lány között eszméletlen sok különbség van.

Bond : Ráhibáztál! :D (film)
Cikk a 3 hónaposokról: ez kész :lol: :lol: :lol: (főleg az anyóson röhögtem nagyot)

Linacska: többiek már mondták: Marietta 1982 kisfia tejérzékeny.
Ha még nem tetted, vedd fel a kapcsolatot vele. Amúgy ha jól emlékszem, neki elég komoly problémái voltak: pl.: véres széklet.
És valami nagyon büdi, pocsék és drága tápszert kapott (nem mernék rá megesküdni, talán Neocate, vagy ilyesmi).

Boo:
fejős esetedet elképzeltem, és úgy nevettem, a könnyem is kijött.
A mai pontot neked ítélem!!!!!
:lol:
Zsiri vérképe: :evil:

Ancsurti: Örülök, hogy a kézzel-fejés-célzás nem csak nekem okoz problémát :twisted:
Amúgy nyugi, nézd Dodi szemmel a dolgokat: de jó, nem néma a gyerekem. :roll:

Orsi: Költözések: :o És igen, Conversano nyert!!!

Breki: az alvós képeken simán lánynak nézném Ármint. Gyönyörű.
Szőrpamacs: :lol: :lol:

Lilisgabi: Köszi :D
Lotti és a keze közötti megbeszélés: :lol: :lol: :lol:
Tisztaságmánia: sok szeretettel várlak!!!! :D

Rólunk: Új védőnéni ma megkukkolta Vicát.
ÍGy 100 naposan 6370 Gr, 60 cm, minden egyébben korának megfelelő.

Most megyek, mert félig kész a kajám, tele mosatlannal a konyhaszekrény, Vica meg nyuszikában alszik ma.....

Kép
Kép]
hendegabi

Bond: Fénykövetéses vizsgálat most volt, nem aludt. Múltkor aludt úgy be a szemfenékvizsgálatnál , dokinéni nem győzte nyitogatni a szemét :lol: :lol: , visszakellett fognom magam, hogy ne röhögjek :oops: .

Tabati: igen mindig tele van az orra, azért is porszívózzuk , bár már mondtam a páromnak, hogy lehet nem kéne olyan gyakran csinálni, de Bond, már megnyugtatott, hogy nem lesz semmi gond a napi porszívózástól!

Hendegabi: Te mindent tudsz :wink: , igen Neocate! Ja már akartam írni , hogy Nócinak gyönyörű loknis a haja :lol: :lol: ! Kitől örökölte? Neked is ilyen a frizud?
marietta1982

Bond

Igazad volt, bealudt a kocsiban Odett :lol: Séta közben kiborult /a la Tabati :lol:- nekem teccik :P :P :P /, még melegem is lett. Szél még erre nincs, de már lóg az eső lába.

Dodi

Apukáddal végül találkoztál, látta az unokáját?

Boo

Vérkép :( nem jó hír.

Maritta

A helyedben én is sírtam volna :cry:

Én nem olvastam a Suttogót, csak az ösztönömre és rátok hagyatkozom :roll: :roll: Ha álmos Odett, abból veszem észre, hogy dörzsölni kezdi a szemét, majd a kezeit úgy tartja, hogy az egyikkel fogja a másikat.

Orrszívót még nem használzam Odettnél, ha van benne kaksi, kipiszkálom a pelenka csücskével :roll: :roll:

Kép
Kép
orsi777

Na, elmosogattam, már csak a krumplit várom, hogy megfőljön.

És a Vica még mindig alszik :o
:shock:

Marietta: Most látom, hogy már válaszoltál Linacskának, amíg én írtam az előző üzimet.
A tápszer nevében nem voltam biztos, csak úgy "rémlik, mintha látnám". :)
Nóci fürtjei apa családjából származnak. Sógorom bongyi, és sógornőm is az volt.
Nekem apu féle "ritkaszép" (inkább ritka, mint szép :oops: ) hajam van.

Boo: akartam még írni, bepróbálkoztam, a leírt altatási módszereddel, de nem jött be. Muszáj volt felvennem, mert nagyon sírdogált. Pedig láthatóan az volt a baja, hogy álmos.
Pedig teljesen egyetértek az általad leírtakkal (1 féle inger, 10-20 perc játék max).
Egyedül estefelé, fürdés előtt nem ragaszkodom hozzá, hogy aludjon, inkább hagyom kicsit sírdogálni, mert abban reménykedem, akkor jobban alszik éjjel.
Esti szopnál én is felébresztem, ha bealszik, és kevesellem.

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Kedves Ancsurti Anyukaja! Mar raktam fel kepet a babamrol :)
Igen, eleg hasonlo a sorsunk Ancsurtival, kb. egyidoben is jottunk az orszagba, es nagyon hasonlo dolgokkal kuzdunk! Sokat segitene tenyleg, ha kozelebb lennenk egymashoz, de en bizom benne, hogy majd a jovoben gyakrabban tudunk talalkozni. A kislanyoknak is jot tenne ;)

Boo, Zsiri mennyit alszik napkozben? Nagggyon jok azok a kepek amiket felraktal! Hogyan csinaltad? :lol:

Katy, Petra nagyon jo kislany, ahogy igy olvasom a napirendjet…. :) Hogy lehet az, hogy az en gyerekem nem kepes ennyit, de meg feleennyit sem aludni?
Epp ezert nem tudom vele betartani a 4E-t, mert tul keveset alszik. :(

Hendegabi, hogy birkozol meg a ket kislannyal? Mennyi koztuk a korkulonbseg?

Nekunk valami tragedia ejszakank volt :(
Szerintetek a kaportol fajhat a pocija? Ha nem keltem fel hozza 30x, akkor egyszer sem…. Sikitozott! Max. ha 1 orat aludtam egyben, akkor sokat mondok.
Allandoan vissza kellett rakni a cumit a szajaba, akkor atmenetileg megnyugodott, de aztan 15 perc mulva kezdodott minden elolrol!
Most olyan vagyok mint a mosott ….

Na megyek, fozni kell, hogy mire megjon a “nagybacsi” addigra legyen kaja.
Vendég

norkili! :)

Ööööööööö...és mi lett volna, ha cumi helyett inkább cicit adsz neki? :roll: :roll: Tudod, az is más. Még ha nem is éhes vagy szomjas, akkor is lehet cummogni rajta. Közben megnyugodhat valamelyest, érzi az illatodat stb. Valószínűleg így sem aludtál volna (sokkal) többet és ős is sikítozott volna továbbra is, de talán nem ennyit... :roll:

Kép
Kép
200907?

Cicit is kapott, azt kapott eloszor termeszetesen, de azert x-edik alkalomra 15 percek utan mar nem lattam ertelmet :( Masreszt meg tudod irtam, hogy egy ido utan kikopi es nem hajlando visszavenni. Bezzeg a cumit egybol beszippantotta :?
Vendég

norkili! :)

A kaporról ezt találtam, tehát nem az lehet a ludas:

http://www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/konyha-haztartas_receptek/1219/a_kapor

De mihez etted? :?:

Kép
Kép
200907?

Nem tudom, hogy hol végezne Hugi ha lenne a Baba Olimpia, de a "Hasonfutás" kategóriában tuti dobogós lenne. :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Na, most léptünk abba az időszakba, amikor fél percre sem tudok eltűnni a szeme elől, mert sírni kezd, de azonnal abba hagyja, amikor meglát. :lol: :lol: :lol: :lol:
(Az erről az időszakról szóló hozzászólásomat másoltam ide 2 hete. :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Boo!

Zsiri vérképe...hát elszomorító, hogy a tápok ennyire sz@rok. Legjobb, ha hamarosan megnézetjük Minójét is, egy kis cukorkontroll sem árt, na meg legalább a vércsoportját is tudnánk (kib@szott kórházban nem nézték :twisted: :twisted: )

Na én meg jól megszívattam magam a tegnapi nagy bagolykodással. Ármin 18:30-kor evett, majd torna, fürcsi, szundi....ok, bírta is egészen 4-ig....szóval tök jó és mégsem. Így ma csak lézengek, ráadásul a mínusz vasammal a mensi mellett, olyan vagyok, mint egy ZOMBI!

Dodi! Megvettük a suttogót. Alapból csak azért maradt ki anno a bazi sok könyv közül, mert Barátném nem zengett ódákat róla. De nekem nagyon tetszik. És mivel Férjemnek nem mondtam a pontos címét, így megvette a másikat is a megold részt is. Tudom még a ketteske hiányzik, majd pótoljuk a restanciát. De hogy mikor fogom csurig kiolvasni?????? Mondjuk a megtömésre kíváncsi vagyok, mert volt, amikor Minó 10-kor evett, de 7-ig nem mindig bírja akkor sem. Na majd látjuk. De a többi dolog nagyon ott van, jobbára totál így is élünk! Gyerek a mintagyerek kategória...nem kisangyal, de nem is morcos!

Amúgy pont úgy csinálja a dolgokat, ahogy kell. KAJA, JÁTÉK, ALVÁS!

Hoppá-hoppá. Tegnap napközben nem nagyon volt időm fejni, így gondoltam, csak a kis élő "Fejőgépem"-et fogom alkalmazni. Na de nem vártam meg, míg nagyon éhes, előtte rátettem a cicire és Ő csak köpte ki, feszengett (pedig nem fájt a hasa és annyira bazi éhes sem volt)....no és hajnalban szépen beállított a menzesz!
A Kisfiam már érezte a "másságot" a tejcin :shock: :shock:! Szóval most csak fejek és keverem a táppal, így nem érzi :lol: :lol: !
Ja és reggelre állást változtatott! A villanyszerelő, elektromérnökből átavanzsált kozmetikus, arcfestőnek. A kis orrát sikerült megkarmolnia, pedig 2 napja vágtam a karmait :evil: :evil: ! Szóval ma is nekiestem. Már olyan félülős pózban büfi után simán engedi levágni, pedig hogy utálta. Aztán egyszer szemléltettem Neki, hogy "Látod anya is így csinálja (dehogy is, 1000 éve csak reszelem géppel), de akkor az illúzió kedvéért megtettem) azóta szó nélkül tűri. Meg délelőtt 30 perccel előre akarta hozni a kaját...így bömbizett, aztán Apa elmagyarázta Neki, hogy Ő okos Nagyfiú és erre semmi szükség, mert ettől nem melegszik meg előbb a kaja és Ő elhallgatott. Múltkor Velem is ezt csinálta...hatalmas RAFKÓGÉP! Üvöltött, mint a sakál a kaja miatt, mire mondtam Neki, hogy jó, akkor felhívjuk a Mamát, hogy hallja, hogy milyen vagy....tárcsáztam Anyut, erre Ármin síri csendben hallgatott. Közben meleg lett a táp odavittem, semmi. majd mondtam Neki, hogy micsoda rafkós, így akkor nem is éhes szerintem és már készültem eltenni...na akkor aztán biggyesztett és olyan kuncsizós sírásba kezdett! Majd kaja után megkérdeztem, hogy, na akkor most becsaptad a Mamát és úgy csináltad, hogy ne higgyen el semmi rosszat Rólad...Erre Gyerekem hatalmas kacajban tört ki......Majd megzabáltam!

Lányok ez a puszilgatás dolog, dettó, folyton-folyvást...de az még ok,hogy én, na de, hogy a Férjem, aki nem az a nyalakodós fajta Ő is folyton puszilgatja a buksiját...csak ámulok!

Boo! Nagyon Tutik a fotók! Annyira cuki-pici Zsiri!

És Bond a Kis Űrhajósod is édi nagyon! Hasonfutás---marha jó! Gondolok Hugira majd a nyelve miatt! Most már én is rákérdezek Minóka nyelvére, ha már alapból nem minden doki szól!

Dodi! Fotók mikor lesznek????

Orsi, Katy! Ármin is jelzi ha álmos, feszeng, meg imádkozik (ahogy Odett) meg tekergeti a haját (mint Petra), meg morzsolgatja az arcát és a rongyiját).

Apropó Katy! Védőnőmnek most születtek iker unokái: Kislány: Petra, Kisfiú: Ármin :):)

Köszi a dicséreteket Minóka nevében, de azért férfias ám, csupa szőr a karja, lába, hátul a feneke is! :wink: :wink:

Borostyánt éppen tegnap ajánlotta a Férjem 1 kollégája....én nyakláncot tuti nem veszek (nem tudnék nyugodtan lenni miatta), később meg beleakadhat a játszótéren bármibe. De alapból nagyon tetszik az 5let, esetleg karkötő a bokára :? . Lehet az majd ártani nem használ :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!!!

Koszonom a jotanacsokat csajok......hat ma delelott kiprobaltam,meg mielott olvastam volna itt!!! :wink:
Estenkent vegre olvasom a suttogot,vettunk ici-pici konyvreszerelheto olvasolampat :lol:
Na szoval:Ejszaka szokasos ebredes,4 fele-szopi kb.15 perc.....alvas....ebredes 7 fele-szopi 15 perc.....alvas.....ebredes 10 fele-szopi........peluscsere,atoltozes,nezelodes..........addig en elmosogattam,kiporszivoztam,kaveztam,stb........11 utan latom,asit egy nagyot.....na en felvettem,enekeltem neki egy piciket a hintaszekben,es nyomas az agyiko!!!!
Kicsit nyuszogott,sirdogalt,fenekutogetes,enekles,es ELALUDT!!! :shock:
Most ebredt,ugyan csak 25 percet aludt,de nem volt akkora a siras!!!Juhejjjjjjj!!!
Persze hogy irtam az orrszivasrol....na jol be volt dugulva neki,szorcsogott,ki is szippantottam gyorsan!

Visszaterve a 4E-re....en ugy gondoltam,keves neki az ebrenlet,ahogy irtatok,nemelyikotok legalabb 1,5-2 orat is eljatszik gyermekevel....na ebbol en ugy gondoltam,nem rakom le,mert nemrakhatom mindig az agyaba ha nyuszog :roll: ...persze csak akkor probalkoztam masik jatekkal,mikor elkezdte az"unatkozast",nem mindig asitozik,hanem van hogy hirtelen nyuszog,sir.....de most mar nagyon probalok figyelni,egyebkent most jutottam el a Suttogoban addig a reszig,ahol leirja,mi mit is jelenthet pontosan.
A masik,hogy azert szerettem volna picit mar csusztatni az eveseket...2,5-3 orankentira :oops:
Az ejszakai evesekkel kapcsolatban en ugy gondolom,engem nem zavar,ha enni ker.Mast nem is tudok tenni,mert probaltam mar visszaaltatni,de o enni ker es kesz.Es rendesen eszik is,nem csak iszik,meg komfortszopizik.A cumi meg ugye nem erdekli semmikeppen sem...
Most megint itt szopizunk.....kivancsi leszek,megy-e majd a 4E.

EZt most hirtelen,aztanmajd jovok meg!

Kép
Kép
ancsurti

Bond:igen,az arcpirosodasrol en is ezt olvastam......eddig 2x adtam neki Chamomillat,+ az elso hetekben a hasfajasara...
De most akkor fogzik,vagy nem fogzik??? :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

[quote="ancsurti"]B írta:ancsurtiond:igen,az arcpirosodasrol en is ezt olvastam......eddig 2x adtam neki Chamomillat,+ az elso hetekben a hasfajasara...
De most akkor fogzik,vagy nem fogzik??? :roll: :roll: :roll:

Ez itt a kérdés! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tuti fogzik.Ha más nem, akkor idővel biztosan elkezd. Sőt még ki is nő! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Odett ma nem akar enni. Gyanus volt, hogy reggel fél hétkor sírt, ha szopiztattam, és csak cumi kellett neki. Felkelt 12 45 -kor evett, sétából haza, megin evett, kb. 14 30-kor. Egész nap szinte sír, be be alszik, de csak kézben, ringatózásra nyugszik meg, cumival.18 körül ráraktam cicire, nem kellett neki, lefejtem gyorsan 40-et, hogy megnézzem úgy eszik-e. Párszori próbálkozásra megette, utána gyorsan ráraktam a jobb cicimre, az volt a soros, és ordított rajta. Átraktam a balra, úgy evett, de nem sokat. Most elaludt.
Lehet, hogy a szerdán kapott oltás okozza ezt nála? Vagy beteg lesz? Nem lázas

Kép
Kép
orsi777

(Ezt a mákot!!!! Döntetlen és még megnyerhetjük...)

Kép
Kép
200907?

nagyon izgi, én a múltkori meccs elvesztésekor majdnem sírtam a fiúkkal.
Hajrááááááááááááááá

Kép
Kép
orsi777

orsi777! :)

Ezek azok a dolgok, amik többnyire csak utólag derülnek ki. :? :? :? Az oltás utóhatása általában láz, de az most nincs.

Tök jó, amikor sokat megért, idősödő férfiak összekapaszkodva támogatják egymást a sírás szélén állva, a szemüket is behunyva. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSSSSS IGENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Orsi:lehet mensi lesz :roll: :roll: ?

Gyerekem uvolt az agyaban...en nem ertem most mar vegkeppppp!!!
12 utan kajcsi volt,aztan boges 15 percig,utana nezelodes hason az olemben,mert csak ugy volt jo neki.........aztan adtam neki chamomillat,beszelgettunk picit a pelenkazon......asitozas :arrow: agyba be...........nyoszorges :arrow: siras :arrow: uvoltes :arrow: hatsimi :arrow: cssssssssssss :arrow: fenekutogetes :arrow: kijovok :arrow: uvoltes :arrow: bemegyek,szokasos altats :arrow: uvoltes :arrow: kijovok :arrow: irok......es most csond lett!!!!

Bocsi hogy igy leirom,de hatha rajov

Kép
Kép
ancsurti

Szoval hatha rajovunk mitol is nem megy ez a dolog......vagy fog ez,csak ido kerdese?De mennyi meg?Igy meg kimozdulni sem tudunk aztan mar sohasem...jobb a bekesseg...vagyis hat jobb lenne.....

De legalabb a reggelimet benyeltem igy 13:10 fele.....(ez volt a pozitivum :wink: )

Kép
Kép
ancsurti

Bond:hihihi,most latom!!!Nezem is :wink: :wink: :wink: !!!

Kép
Kép
ancsurti

Na látod, ez a pozitívum az, amiért érdemes felkelni. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Es tenyleg jobb kedvem lett :wink: !
Az elet apro oromei 8) !

Kép
Kép
ancsurti

Kép
Vendég

Kép

Nekünk ilyen képeink vannak :lol: :wink:
Vendég

Hurrá nyertünk

Odett 15 perc után felkelt, cicizni megint nem akart :cry: . Lefejtem még 70-et, benyakalta, csuklott utána, szóval éhen halni már nem fog. Azóta nem sír. :P Ez a gyerek éhes volt. :shock:
Ancsurti, lehet, habár arra utaló jel még nincsen.

Kép
Kép
orsi777

Irinó jók a képek, mindkettő művészi :lol:

Kép
Kép
orsi777

orsi777! :)

Megjönne? :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

Boo
Olyan jókat nevetek mindig a sztorijaidon! :oops:
Veled mindig történik valami.... :lol: :lol: :lol: :lol: (bocs :wink: )

Ancsurti
Én mindig mondogatom apának, hogy költözzünk melegebb éghajlatra :wink:
Főleg, mikor meséli, hogy milyen klassz idő volt pl. Cipruson :wink:

Bond
Vogue címlapján szerepelsz? :roll: :lol: :wink:

Orsi
Ennyit költözni! :roll:
Még olvasni is sok(K)!!!

Breki
Ármin :lol: :lol: :lol: :lol:
Az a hajszerkezet :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="orsi777"]N írta:orsi777orkili

Az nem igaz, hogy a lányokkal nehezebb, mint a fiúkkal. Én lányom sokkal nyugodtabb természetű, mint a nővérem kisfia. :wink:

Enyém leányzó se egy nehéz eset... én azt vallom, hogy az anyuka hangulatát nagyon átveszi a gyerek.
Egy ideges, feszült anyuka mellett a gyerek is nyugtalanabb, mint egy mosólygós, boldog anyuka mellett.

Norkili
Iringó általában 7 körül kel, majd alszik 9-10-ig és kb. 12-fél 3-ig... és este olyan 8 körül tesszük le... éjszaka még általában 1-2-szer ébred szopizni...

Lilisgabi
Nálunk olyan "egészséges rendetlenség" van. :oops:
Háztartással olyan "Pató Pál"-os barátságban vagyok... :wink:
Éjszaka én alszom...

Ancsurti
Miért kellene a babáinknak hasonlóan viselkedniük? Önálló személyiségek... :wink:

Marietta
Jó, hogy alakul már Domi is :lol: :lol: :lol:
Vendég

visszaolvastam,fürdetek,majd jövök :wink:
Vendég

Boo, Bond! Nagyon jók a képek.

Anna! A tieid is szupik!

Én is raknék fel, csak nem tudom, hogy kell kicsinyíteni. :oops:

Hgabi! Hogy vagytok mostanában? Nócika alakul?

Ancsurti! Sajnálom Hangit. Vajon mi lehet vele??

Dodi! Köszi az optis csomit. :wink: :lol:

Lányok! Olyan de olyan fincsi pizzát ettem. Sajtos, paradicsomos,kolbászos,baconos,hagymás... :oops: :lol:

Katy! Kb 50km-re lakunk a legközelebbi C@A-tól. :cry:
cunci

Iringo:Jok a kepek! :wink:
Nem egeszen ugy gondolom az egyforma viselkedest.... :roll: de hogy ennyire nehez legyen boldogulni,ennyire eltero legyen a temeszetuk........Kuglikam ma is egesz egyfolytaban sir....nem vagyok ideges,nem hinnem hogyezt veszi at......mar ebredes utan rogton?Tenyleg nem vagyok ma ideges,csak eppen tehetetlen(es ettol elkeseredett)......most raraktam a borostyan nyaklancot....es vegre nezelodik a hintajaban,mert a kezemben nem volt jo neki.....
(szerintem azert sokunknak vannak ketsegei,mikor megy a nagy siras-rivas,es semmi sem segit.....azert nem egyenlo a feszultseggel,igyekszem elkerulni...de azert amikor sirva kel,sirva eszik,sirva letezik egy csecsemo,akkor neha szakad a cerna....)
Most nem szakadt el,de jo lenne erteni,miert van ez igy....En hiaba kelek boldogan,es kezdem igy a napot...ma is igy tortent,ez max.1,5 oran keresztul tudott igy maradni,mert azota megy megint a kuzdelem...(leszarni nem tudom)....most csendben figyelget,de fel oras siros etetes es bufi elozte meg ezt.....Szeretnek tudni boldogulni vele...ez nem gorcsos akaras,de ha valakinek ilyen volna a gyereke,azert csak frusztralna a dolog,nem tudna elmenni mellette,vagy eppen boldogan tovabb mosolyogni...(es igen,az elobb is mosolyogva probaltam nyugtatni,nem nagy sikerrel)....es talan sokszor az jon le hogy ideges vagyok....,bevallom,tegnap elszakadt a cernam delutan,de ez annyiban nyilvanult meg,hogy letettem az agyaba,kijottem,(hagytam sirni)es kiirtam magambol,aztan meg apanak panaszkodtam ki magamat....Semmi hangos szo,csapkodas,stb.....
Szoval nehez,de azert kivancsi lennek ki hogyan elne meg egy napunkat is igy.....boldogan?

Persze boldog vagyok,mert mindennel tobbet er nekem Hangi,es imadom,es puszilgatom,de szeretnek segiteni neki,es persze magamnak is,mert azert ez igy nem mehet....
A mai napunk is tiszta gaz volt,eltekintve az alvasoktol,amik kb.1/2;3/4 orasak voltak eddig.A koztes idoben pedig csak a szenvedes ment....Igy semmi esetre sem tudunk kimozdulni sehova....

Most megint jol kiirtam magambol ezeket,es lam,vegre csendben nezelodik Picinkem :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Cunci :wink: :lassuk a csajszikat!!!!

http://www.kepmeretezo.hu/

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!

Nem szeretnék bele vau-vau,de nem lehet, hogy Hanginak van valami baja? Már úgy értem,hogy szervezetileg, ami esetleg kívűlről nem látszik? Én azt olvastam, hogy ebben a korban megszűnnek a "felesleges" sírások. Esetleg a gyerekorvostól megkérdezhetnéd, hátha mondana valami okosat. :wink: Annyira sajnálom, hogy nem tudodjátok felhőtlenül élvezni ezt az időszakot. Nekem Laura sírt állandóan. Már annyira ki voltunk tőle, hogy nagyon. Kb 1 éves korától volt élvezhető a jelenléte. :oops:
cunci

Cunci:es Lauranak volt valami "baja"???
Mert minket teljesen rendben talatak eddig mindig mikor voltunk dokinal...sot itt kijarnak noverek is(olyasmi mint a vedono)ok is rendben talatak,es a dulam is......
Mindenki azt mondta,makk egeszseges,csak ilyen a termeszete :roll:
Egyebkent nem lazas,nem taknyos,ma es tegnap volt eddig egy kis trutyi az orraban,jo a szeklete,van pisi,jo a szine,hizik rendesen(sot!)nem faj a fule,a hasa az szokott( :evil: )es kivaloan mozgasfejlodik :wink:
Szoval a doki is es en sem latok semmi extrat,azon tul hogy most 3 napja piros az egyik arcocskaja......

Kép
Kép
ancsurti

Kedden jon megint ez a hazi-csaladsegitoszolgalatos noverke....itt szoktak lenni(eddig 3x volt+tolmacs)2 orat,beszelgetunk a gyerkoccel kapcsolatos dolgokrol.....elmeselem mikor-mit-hogyan csinalok....minden rendben van szerintuk,turelmesnek kell lennem,mert Hangi morcosabb a megszokottnal :?
A dulam egyik fia is ilyen volt....
Hat en igyekszek turelmes lenni,de szeretnem ha lassan kellemesebbek lennenek a napjaink....

Most meg azota is hintazik,ragcsalja Gizi nyulat,es engem nez....
Neha motyog,es mosolyog :lol: :lol: :lol: :lol:
Vegre!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!

Akkor mi a megoldás? Mindig írd ki magadból!! :wink: Én emlékszem, hogy voltak már egészen jó napjaitok is.
Most vigasztallak, mert nekem végre eljött a tökéletes nap. Bejött amit Boo írt, ha már egy kicsit nyügi kezdett lenni, rögtön vittem be az ágyába és mindig elaludt. Végre sétálni is elmentünk, jó sokat kint voltunk, és Noé csak fél órát aludt HÁTON, ami nálunk nagy szám, a többi időt nézelődéssel töltötte (jót tett neki az overál, mozdulatlanul feküdt, úgy megvolt lepődve a hidegen meg a sok ruhán :lol: ) Aztán amikor hazajöttünk játszott apával utána aludt egy picit, majd a játszószőnyegen is jól elvolt. Na, ekkor nem úgy csináltam, hogy az első nyikkra beraktam, mert az hamar eljött, és már nem rakom be fürcsi előtt fél órával, hogy aludjon megint. akkor átfordítottam a hasára, amikor azt is megunta, képeket nézegettünk, utána meg már fürcsi kaja és alvás. Egyedül a fektetéssel volt megint gond, sokat sírt, mire elaludt, de ennyi belefért a mai napba. Szóval fel a fejjel, Noé is nehéz eset! :wink:

JA! És véfre egy hét, amikor sikerült itthon is masszíroznom. Nem minden nap minden testrészét, de minden nap egyet tuti, ma a kezét. És sikerült a hasfájós masszázst is megcsinálni , amit napi kétszer vagy háromszor kell. Általában 2 fér bele a napba, mert azt teli pocakkal nem lehet, és van hogy kaja előtt már türelmetlen és nem tudom megmasszírozni. És tornáztunk is, azt sem lehet kajcsi után. (csak azért írom mindig, hogy kaja után, mert akkor a legnyugodtabb)

Breki!

Mi az a tömés? Már több helyen olvastam, ez is a suttogóban van benne? Jó lenne megoldani ezt az esti lefekvéshez kötött nagy sírást is, hátha ez a megoldás. Azt jelenti, hogy jól meg kell kajáltatni? Én szoktam neki még lefejt tejet adni pluszban, de itt is, meg a védőnőm is mondta, hogy felesleges. Ezért elkezdtem leszoktatni. Viszont ha adom neki, akkor van amikor sikerül csendben elaludnia. attól függ mennyit adok. Ma 50et adtam, sokat sírt. Régen adtam 100-at is, akkor jó volt. De egyesek szerint hozzászokott csak, nem kell neki.

Kép
Kép
tabati

Norkili!

Enyémfiam is kiabál :shock: :lol: . Most már mindenre megvan a tipikus jelzése:
- ha elunta a játékot, vagy unatkozik :arrow: kiabál
- ha éhes :arrow: biggyesztgeti a száját, majd panaszosan sír
- ha fáradt (és nem veszem a lapot időben) :arrow: hirtelen, minden bevezetés nélkül keserves ordítás
Legalább mostanra már ismerem a "nyelvét" :wink: .

Breki!

Minó tényleg apára is hasonlít :wink: !
Nálunk meg pont úgy volt, hogy az első pár hétben tök pasis volt Bobó arca, de mostanra sokat lágyultak a vonásai. többen megkérdezték már, hogy kislány-e, pedig tök fiúsan öltöztetem, kék babakocsi...stb, mégis :shock: . Mi a hajhosszal pont ott tartunk, hogy kezelhetetlen :? :lol: . állandóan égnek áll! Szóval az én fiam ritkán ilyen jólfésült, inkább rosszcsontos Songoku-haja van :lol: .

Bond!

Jó, jó, pótolom a hiányt, bár a képet még le iskell gyártanom :roll: ...
De a gyerekek nagykorúsága előtt meglesz :lol: .

Nyuszi!

Teát ne adj neki semmiképp!!! Semmi szüksége rá, csak hozzászokik! A férjem 5 éves korág kelt fel minden éjszaka teázni, mert régen ez szokás volt, pedig teljesen szükségtelen! Ha úgy gondolod szomjas, esetleg vizet adhatsz neki, de egy csecsemőnek az anyatej fedezi a folyadékigényét is, vizet csak akkor indokolt neki adni, ha esetleg nagy meleg van, szóval most sztem nincs rá szükség :wink: .

...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kulonben en is olvastam ilyet is hogy ekkor mar megszunnek a sirasok,de olvastam olyat is,hogy nem.....
Plane ha jonnek a fogai......

Elaludt :shock: ...na most nem fogom kivenni,es atrakni az agyaba....megdontottem a hintajat fekvo helyzetbe :oops: es ciripelosre allitottam a hangot :oops: :oops: :wink: 8)

Cunci:Lauranal volt olyan ami segitett???Zene,labda(az a nagy vajudos)hintaszek,enekles,stb....???

Kép
Kép
ancsurti

Tabati:Koszonom szepen,orulok nagyon hogy neketek szep nap kerekedett!En is megprobaltam,el is aludt,persze ahogy leraktam sirni kezdett...a kovetkezonel mar sirva ebredt,es sirt szopi utan is....ez az en nagy bajom.....igen,szoktak lenni mar jobb napjaink is,de megint nehez vele,es sajnos az a jo nap nagyon ritka.....Persze akkor orulunk nagyon!Kepeket nezegettetek....en is szeretnek ilyeneket mar vegre!!!
A mult hetunk sem volt semmi,nem is jottem,igyekeztem megoldani magamban,sokat foglalkozni vele(persze igy is igyekszek,de kell a tarsasag :wink: )....

Kepzeld,tegnap este nekunk is sikeres volt az esti masszirozas...gondoltam is ratok,hogy vajon milyen fogasokat hasznalhatsz,mert en a suttogobol neztem ki,es vegre Kuglikam is elvezte!Akkora orom volt ez a szamomra!!!Es raadasul ennek szellemeben kezdtuk a mai napot,szoval tenyleg probaltam ma pozitiv lenni/maradni....

Az oltoztetest hogy viselte Noe???Muszaj lesz kiprobalni nemsokara a babakocsit,mert eleg szukos igy sokruhaban a kenguru...max.eloveszem a kendot,de apa azt nem szereti....

Kép
Kép
ancsurti

Én ma sem tudtam, hogy meccs van. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: És természetesen a legrosszabbkor érkeztünk haza Petrával és a legrosszabbkor hívtam, hogy jöjjön le segíteni, mert tele van szatyorral a kocsi. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Én nem vettem meg a Suttogót, nem is veszem, úgyis mindent leírtok. Ráadásul ez a 4E nálunk teljesen ösztönösen jött, és már legalább két hónapja így élünk. Mondjuk nálunk Petra tökéletes partner volt ebben, sőt ő alakította így a napirendet.

Ancsurti!
Sajnálom, hogy ma sem jobb. Esetleg a gyerekdokit nem lehetne megkérdezni, hogy mit gondol? Nem lehet, hogy valamije fáj?
A borostyánról majd számolj be!!!

Én ma este hosszú idő után megint 2 ciciből szoptattam. Na nem mintha nem lett volna elég Petrának egy, de úgy gondoltam, hogy ráteszem a másikra is, aztán ha kell neki, akkor eszik, ha nem, akkor nem eszik. Evett. Jó sokat.
Most kíváncsi vagyok, hogy így mikor fog éjjel ébredni.
Lehet, hogy estére már kevesebb a tejem, de arra elég, hogy per pillanat elég legyen, viszont nem elég 7-8 órára. :roll: :roll: :roll:

Boo, Bond, Anna!
Képek szupik!!!

Boo!
Zsiri vérképe :( :( :(

Olyan izgi, a nővérem már a 37. hétben jár, mindjárt szül!!!! :D :D :D :D :D

Orsi!
cicisztrájk?
Ha mensi lenne, akkor szerintem üvegből se kéne neki, hiszen az a tej ízét változtatja meg.

Kép
katy76

Lauránál a hideg levegő segített. Sokáig azt csináltam, hogy felöltöztettem jó melegen és kint altattam. Volt, hogy 3-4 órát :shock: kint alukált a babakocsiban. :oops: Tényleg kemény időszak volt. Tudom, hogy min mész most keresztül. :( DE :!: Eszterke egy angyal. Simán bejátszik a 4E. :lol: Még most is Laurával van több gondom. :shock: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cunci 2009.10.16 20:56-kor.
cunci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?