A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Köszi Brumi,az infot,de olyan nerom sincs...
Anyós 3 :?: dobozzal,jesszusom....remélem azé hamar meggyógyul és leteszi a cigit!!!

apropó cigi...van olyan köztetek aki leszokott a terhesség miatt,mert én igen és nem áll szándékomban visszaszokni...de a stresszesebb időkben biza eszembe jutott, hogy mennyire jó lenne elszívni egyet...de mivel nővérem elkérte az anno letett dobozom,így hála nem volt itthon,de a minap odaát mikor nővérem cigizett kértem egy slukkot,hát pfúúúújjj de rossz volt......azóta nem is kívánom,mert marha rossz íze volt!!!!! :(

Andi nézelődtem,de most kicsit besokallva nem érdekel annyira,majd holnap "kipihenten" :wink: folytatom..még ki kell tapasztalni mit hogyan kell....

sutimano76

süti: cigi: én leszoktam, azóta is zavar a füst, pedig nagy dohányos voltam tavaly decemberig. Nem is kívánom, bár néha eszembe jut, de jó lenne leülni egy bögre kávé mellé egy jó cigivel :lol: De hál istennek nincs rá gusztusom...

KépKép
Kép
scooper

dorka...én nem találom a szűrőket..hol keressem a progiban? :roll:

KépKép
Kép
scooper

Hahóka!

Kisoroszlán 3 napja alig alszik nappal (még jó, h éjjel igen...) szóval anyája 3 napja egy helyben ül kb, mert ha letetszem a babót, felsír, mély alvásból is... 10 percen belül...

Süti, Anyu itt van segít, de annyira feszélyez már a kiszolgáltatottság, hogy néha inkább idegesít, lelkiismeret furdalásom is van miatta, de az van :(

Jók ezek a fotós cuccok, valamikor csak én is odajutok :D

Ma felköltöztünk emeletre, meglátom, milyen itt... csak minden vizes cuccért le kell majd rohanni, kíváncsi vagyok!

Egy huncutkodás, bármilyen lájtos is, rám is rám férne, de erre még várhatok min. egy hetet :D
Addig nézzük babóval apát you tube-on :D

Nem emlékszem a többire, sorry, most próbálok lezuhizni, hátha még belefér...

Pussz

floranan

megtaláltam :lol:

KépKép
Kép
scooper

Húúúúúúúúúú.... micsoda képszerkesztgetés megy itt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Süti
Hát rám nem hiszem, hogy ragad az angol :cry:
Némettel semmi bajom nincsen, szoktam tolmácsolni is... meg spanyolul is... eddig még megúsztam az angoltanulást... :oops:

Erika
Én egyszerűen a legalapvetőbb dolgokat próbálnám megtanulni, de az agyam nem akarja bevenni :cry:
(nagyon-nagyon alapszintről indulok... a teljes nulláról... szenvedek a kiejtéssel, hogy semmi logika nincs benne :oops: )

Viki
Jó, hogy minden rendben Dórival :lol: :lol: :lol:

Süti
Alakultok ti is!
Huncutkodás :wink:

Lili
Ügyesek vagytok! :lol: :lol: :lol: :lol:
(Gyűrűk Ura angolul :roll: :roll: :roll: Nekem még a "what's your name?" is gondot okoz :oops: )

Bibi
Lotti szépen fejlődik!
Anyósnak jobbulást!

Andi
Barnus gyönyörű!

Ma jó napunk volt :lol: Anya pszichéjének jót tett egy kis kimozdulás otthonról...anesztes konferencián jártunk...találkoztunk ismerősökkel, bezsebeltünk egy csomó dicséretet... és mivel anya jól érezte magát, baba is jó volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Itt egy másik link,itt is lehet kreatívkodni,és ez nem progi,egyszerűen csak a képet kell feltölteni

http://www.dumpr.net/

Kép
v.andi

[quote="v.andi"]I írta:v.anditt egy másik link,itt is lehet kreatívkodni,és ez nem progi,egyszerűen csak a képet kell feltölteni

ez fizetős :cry: legalább is nekem egyfolytában kidobja, hogy mennyi dollárt fizessek, ha használni akarom

KépKép
Kép
scooper

Kép
Kép
Kép
Vendég

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.16 20:09-kor.
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

[quote="scooper"] írta:scooper
[quote="v.andi"]I írta:v.anditt egy másik link,itt is lehet kreatívkodni,és ez nem progi,egyszerűen csak a képet kell feltölteni

ez fizetős :cry: legalább is nekem egyfolytában kidobja, hogy mennyi dollárt fizessek, ha használni akarom

Ezzel szórakozhatsz :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
http://www.loonapix.com/
Vendég

okés, meglesem

KépKép
Kép
scooper

húúúú banyeg..... nya hajmosást most fejeztem be....

elmúlt a pocakfájás kajci után helyette most van puki és kaki nagyonnemmegykinyomni buli.....
szegénykém úgy üvöltött ahogy a torkán kifért.. épphogy elaludt..erre ébredt....
aztán nagy nehezen kinyomtunk mindent.... totál nyűgösen sikerült elaltatni.... erre kutya felébresztette... aztán egy telefon.... aztán mégegytelefon....... áááááá
aszittem megkattanok...egyre nehezebb volt.....

namármost ez azért rosszabb..ert a pocifájásra már tudtam a módszereket....
de a pukikakinyomásnál semmi nem jön be..... csak üvölt....nem sír...szó szerint üvölt.....
ötlet ? Nem akarok teát adni erre is mert kinyomja ő....csak nehezen....naaaaagyon nehezen.....

képekhez ma nem nyúltam.....de ami késik nem múlik:)))

KépKép
dorkamartini

Timi,sztem a tea erre is jó,de ha nem akarod adni, akkor torna!!Nálunk is sokszor van hogy erre kel szegénykém!!!

sutimano76

az agyam meg az egekben

párom megint külföldre megy....
nekem meg null segítség megint........

komolyan mondom....olyan eccerű a pasiknak.. fogják magukat azt mennek... mi a jó..fityfenét tudnék csinálni....amióta saját a cég egyszerűen nem tud leállni....mondja nekem itt azt ahüle dumát, hogy de akkor majd 5 meg 10 év múlva nem kell..
hajjaj.... na persze.... - eeez ha belemászik egy pasi agyába akkor aztán....nincs ellenérv......
meg közölte.. ha kamionsofőr lenne akkor ennyit sem lenne itthol..... - hát komolyan mondom.... a pasik néha megkattannak...

nna bocs..... csak grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

persze mindezt kiskutyaszemekkel.. és hogy ő nem tud mit csinálni... ezt mooost keeelll..... de olyan rossz, hogy nekem roszzz....
..
nnya nem mondok csúnya szavakat mert baba még meghallja....

ja és mivel bevágtam a durcit (azaz baromi szar kedvem lett) még megkaptam, hogy akkor most a hétvégét elrontom.. ne durcázzak már..legalább a hétvégénk legyen jo...
pasik

KépKép
dorkamartini

köményteát kapja....

csak írtátok a kamillát.....
azért nem akarom mert kijön neki.....végül.... nehogy aztán meg hasmenése legyen....

KépKép
dorkamartini

Kép

Kép
vikiviktor

Sziasztok!

Nálunk is 6.10 óta megy a móka. :cry: Szenved szegénykém a hasától, és olyan lelkifurdalásom van, mert nem tudom mit ehettem, ami ennyire kikészítette. És nálunk is az megy, hogy elalszik nagy üvöltések után, majd riad 20-30 perc múlva üvöltve. :cry: És most már egy ideje Apa küzd vele, mert én nem bírom hallgatni. :oops: :cry: Úgy hogy Dorka, együttérzek!

A képek nagyon-nagyon jók! Süti, így laikus szemmel nagyon jók lettek az átalakított képeid, ügyi vagy!

Dorka: köszi az infot kollázs ügyben. Régebben scrapbookoztam, nem digitálisat, hanem kézit, de most se időm, se helyem, se idegem csinálni. Megpróbálkozom a digivel, hátha az kivitelezhetőbb jelen helyzetemben, azaz az ágyban.
:wink: És küldök én is képeket, ha nem baj! :oops: :lol:

Mabe: Molli valami édes pofa, és milyen kis kerekecske már a pofija! :lol: Miből és milyen módszerrel tanulsz? Értem, magántanár, egyedül? Hátha tudok segíteni ötletekkel. Én eddig a legreménytelenebb tanítványomat is eljuttattam egy elfogadható szintre. Te nála sokkal agyasabbnak tűnsz, szóval biztos van remény. :wink:

Na, gyorsan elküldöm, mennem kell. megint sír. :cry:

Kép

Kép
hgrita

Jó reggelt,

Ákos is szolidaritott Dorkával és Mátéval az éjjel. :? Esti szopiig még semmi gond nem volt, sőőt... tegnap tök jó kedve volt egy csomót mosolygott is este, meg dumált a halaknak a pihiszékén... Erre szopi után kezdődött az ordítós, lábfelhúzós műsor. Ezután mi is bevetettünk mindent és végül éjfélkor lett meg az eredmény pár hatalmas durranás képében... és akkor végre elaludt...

Viki, nagyon jóóók e képek. Ezt mivel csináltad? Naon tecc. Ja, már megvan. ;)

Rita, én már kezdem magam beásni a digi scrapbook rejtelmeibe... nagyon-nagyon tecc, de sztem elég időigényes (vagy csak én látom úgy?)... meg annyi féle progi van... meg anyag hozzá, hogy már csak mire az ember kiválasztja a neki megfelelőt az egy csomó idő. Timi, te milyen progit használsz hozzá?

Mollika képei is teccenek. Csupa mosoly az a kislány. És néztem a vonalzód :shock: Basszus nagyon megy az idő!

Kép Kép
manósziget

Bocsi,most csak egy gyors kérdésre futja...mennyibe kerül az ikeás zenélő forgó???mert a honlapjukon nem találtam,lehet már nem árulják????

sutimano76

Halihó........
Sajnálom a hasfájós műsorokat, hál istennek, nekünk jó esténk volt. Megvacsizott, fél 11 körül elaludt, és reggel kilenckor kelt. Senkinek ne legyen hasfájás miatt lelkifurdalása, mert szerintem teljesen mindegy, hogy mit eszünk, ha fájni akar, fájni fog. Úgyértem pl nekem is mondták, hogy mit ne egyek, és teljesen mindegy, mert egy fél almától is fáj a hasa. Sőt, kifejezetten jót tett neki, hogy a múltkor ettem egy jó tányér babgulyást, és picimanóm olyanokat pukizott tőle, hogy csak na. De kijött, és nem is fájt a pocak :lol:

KépKép
Kép
scooper

Kriszti veled álmodtam......vittem neked sok fagyit,mert nem jöttél a fórumra egy jó ideig!!!

sutimano76

eltűnt mindenki?? :shock:

KépKép
Kép
scooper

Nagyon kihalt a terep :cry:

Mindenki családozik, lazsál...
Vendég

Halihó!

Tényleg mindenki hétvégézik! :) Nekünk van babahordozónk, akkor ugye fölösleges a pihenőszék?? Végülis ugyanazt lehet benne csinálni, kivéve, hogy nem lógnak rajta játékok...

Kata! Hogy van a mellgyuszid? Én úgy érzem teljesen elmúlt... le is kopogom gyorsan... :) mondjuk a mellbimbóm még mindig fáj... :( (még nem próbáltam ki Viki... )

Édesek a babafotók!! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sziasztok!!

Én most éppen a vatera-t nézegettem, és ha jól emlékszem valaki akart itt babysling szerűséget, most van egy a vatera-n 1Ft-ról indul a licit, és 26-án jár majd le, de megvehető 5000-ért villámáron. Lányoknak való rózsaszín, használt! Nem ismerem az eladót, nem őt akarom reklámozni, csak megláttam és eszembe jutottatok:D

http://www.vatera.hu/infant_bebi_hordoz ... 36948.html

Kép
babcika

Derűs napocskát!

Tényleg hétvégézik mindenki!

Molli zabálni való.Kis mosolyalbum.

Mano,Rita,ezek szerint a fiúk mind rosszul aludtak.Csatlakozom én is hozzátok.Nálunk este 10-től hajnali fél 4-ig tartott.Pedig épp megjegyeztem,hogy a tegnapi napunk csudi jó volt,de kicsit korán örültem.Azt hittem fürcsi,vacsi,és egy viszonylag nyugis iccaka,de nem.Ma már sikerült 2 alvás alatt nekem is aludni 1-1 órát.A semminél jobb.Most megint alszik a drágám,remélem ma jobb éjszakáink lesznek.

Kép
v.andi

VIKI-DÓRA hírek :( :( :( :
"Dórit elhoztuk az ügyeletre,mert szegénykém nagyon nyugtalanul akudt,amikor nem evett akkor ordított,és már teljesen berekedt.Refluxra gyanakszanak.Itt kell maradjunk a szekszárdi kórházban hétfőig tuti."

Gyógyuljatok meg hamar,és remélem csak vaklárma,front,vagy pocak,és nem komolyabb.Sok sok gyógypuszi Dórinak.

Kép
v.andi

Most csak ennyi: Viki, Dóra baba millió drukk Nektek ++++++++++++ gyorsan jöjjenek rendbe a dolgok és mehessetek haza. Kép

KépKép
KépKép
madar

HellóHAlló hétvégéző Anyukák!!

Köszönöm a hiányolást:) vagyok vagyok, csak általában szopi közben vagyok gép előtt, s akkor meg ugye félkezes vagyok,... úgy meg nem olyan jó írni...

Megvagyunk köszönjük, néha keserves sírással, sok altatással, s most leteszlek, h ne egész nap ölbe baba legyél gondolattal,, de még amikor kis se mondtam magamban a mondatot, már szem kinyit, s nézelődés..
leteszem nézelődni, s pár perc múlva sírás. na most akkor mi van? még nem tud mit kezdni a nézelődéssel??
vagy mi?!:D

de jól vagyok, néha már szinte pihentnek érzem magam, de azért ma apa pelusozza kisbabáját egész nap.. s már ez is olyan nagy segítség:):) s rájövök h mégsem vagyok pihent...

tegnap a barátnőm szülinapja volt, úgyh Mór is megköszöntötte-- túl vagyunk az első bulin:):)
szupi volt, csak a végén törött el a mécses.. de aztán megbeszéltem vele,h csak úgy tud beépülni a társaságba, ha jófej, az pedig a nem sírásos állapot.. hatott rá a szent beszéd, s csendben maradt
:)
ha már külsőre Apukája, belsőre legyen anyukája, szeresse a társaságot :oops: :D

Különben meg éjszaka kétszer ébred kajálni, de a 6 óra után nem mindig sikerül visszaaludni:(
volt védőnéni mondtam neki, s közölte, h a 6 óra már reggelnek számít.. :shock: :shock: :shock:
Jaaaaaaaa, hát nekem nem.. úgyh azt nagyon rosszul viselem..
:):)
Ja, és kisGubacs kezd óriás bébi lenni.. 4640g - heti 270-300g -os gyarapodás...

Fotózás, csudi jó képeket csináltatok:)
Én analóg géppel is dolgozok, s van egy kis sötét kamrám, ahol előhívom... az elmúlt 9 hónapban nem tettem a vegyszerek miatt, de most megint berendeztem, s indul a munka:D:D
Photo shopolok én is csak manuálisan... :lol:

DorkaTimi, apa brrr!!kitartás! simisimi

Manó, édes vagy!
de jó fotókat választok :wink: (bár tény, h elvileg a teherbe eséshez képest csak 3 kiló van rajtam, de azért volt még előtte:( )
- nagyon várom már, h lehessen mozgolódni..

Van,aki már túl van a 6. héten, s elkezdte?

Floranan, kitartás apátlanul is... Anyud meg szerintem szívesen segít!!!

Andi, gyönyörűek a képek!! Kamaszod hogy viseli a kisTesó sírását?

Süti , alakultok, szupi:D:D:D

Vicger, télleg régen voltál... mizu????

Viki, éljen h minden szupi a kontrollok után!! annyira szupi a sérótok:)

Mabe, dönörű MolliBaba!
s mennyire igaz, h bódóg nyugis anya, tündéri baba!!!

no, megyek, gyors mosogatok egyet :? :?

Ja , még egy kép..
..amikor Anya még vár egy kicsit a kaja előtt, s én már nem bírom, megeszem a kezemet, ja, és még fotózgat is.. millllen anyám van?!?!?!?!
:D:D

Kép

Kép

Kép
móka:)

Hahó!

Viki-Dóra :( :( :( drukk, legyetek jobban!! ++++++++++++++++++

Mabe, Imola tündéri ezzel a nevetéssel :D

Nagyon ügyesek vagytok csajok a fotókkal!!

Mi egész jól aludtunk... elaludni még mindig nehéz, de legalább nem sírunk (amíg anyánál vagyunk persze...), csak nézelődünk, bealszunk, ilyenek :D

Eljutottam a börzére, nagyjából végig rohantam rajta... vettem pár rucit, legközelebb már tudom a trükköket: nem kis retiküllel menni, de legalább vinni vmi szatyrot :D előtte egyek, és türelmesen menjek, mert bevallom, idegesített egy idő után a tömeg... de azért olyan jó volt kimozdulni!!!! Mintha nem is csak kb 3 hete lennék itthon… annyira furcsa volt.
Viszont 5 percenként akartam hívni anyut, mi van a kisoroszlánnal :( úgy hiányzott, soha nem éreztem még ilyet hüpp…

Nem is meséltem:
Ugye várnunk kell 1 hónapot az anyakönyvi kivonatra, addig no TAJ szám se.
Erre tegnap levél az OEP-től, benne a gyermekem TAJ kártyája, CSAK AZ ÉN családi nevemen :evil:
Volt ott egy telószám, hívom, kérdem, mi ez, mondja nő, h hát ezt azért szokták, hogy el tudjam kezdeni az ügyintézéseket… De a gyereknek nem ez a neve, mondtam. A nőci mondta, hogyha megvan az any. kiv., küldjem át faxon, meg a mostani TAJ kártya másolatát is, és küldi az újat.
A drága csak arra nem gondolt, hogy 1. mindenhova, minden kérvényre kell az any. kiv, és 2. a gyerek nevét is rá kell írni…
Kérdem én, mire volt ez jó?????

Astrid, nálatok mizujs? Nektek is áll minden a név miatt???

Kata, akartam már kérdezni, hogy vagytok otthon? Remélem, viharfelhők eltűntek!

Többiek, akik régen nem voltak????
T-pk, Tisz, Zsófi, Petra, Szezso, Móka, Anna, és mindenki más??

Megyek harapni valamit, amíg tudok :D

floranan

Móka előkerült, míg körmöltem :D

floranan

VIKI, jaaaaj, Szegénykék!!!
Jobbulást jobbulást!!! ++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Floranan :oops: :D :D :D

Kép

Kép

Móka, nagyon édi Mór babó!

Dorka, akartam írni (tudtam, h kimaradt vmi), hogy abszolute tudom, mit érzel, h Apa elmegy... engem is nagyon rosszul érintenek ezek az utak... főleg úgy, h elment 4 napra, és 14 után jön haza... :cry: és sztem a fiúk nem mindig értik meg, h mi a baj, mert ők ellátják a családjukat... és bizony kell a pénz mindenhova szerintem, csak... Apa is kell meg lelki segély :cry: főleg most... csajok, én Apikám kb eddig itt volt velünk 1 hetet, mióta hazajöttünk hüpp hüpp :cry:

floranan

Vikinek és Dóra babának innen is mennek a drukkok...remélem, semmi komoly, de ha mégis, gyorsan gyógyuljon meg!

hordozó: nekem sima hagyományos kengurum van, teljesen jó, a célnak tökéletesen megfelel...én fölöslegesnek tartok mindenféle kendőt, meg drága hordozót, persze ez csak az én magánvéleményem :wink:

móka, lehet, én értettem félre, de írtad, hogy "egész nap" ölbe-baba, ha leteszed sír, mert nem akar még nézelődni.... nekünk ilyen gondunk nincs... nálunk első pillanattól kezdve ágyikójában tölti a napot, persze ez nem azt jelenti, hogy nincs vele foglalkozva... játszok vele, masszírozom, beszélgetek vele, még táncolni is szoktunk :lol: apa elmegy reggel, akkor kiveszem magam mellé, együtt alszunk, meg este a mellkasomra szoktam tenni, ott szokott elaludni, de nálunk nincs sírás, ha leteszem. Lehet én voltam szívtelen, amikor közöltem, hogy csak okkal lehet kézbe a manó, de így legalább nélküle is tudok mozogni. Féltem is egy kicsit, hogy köthetem a hátamra, mert párom kicsinek olyan volt, hogy éjszaka felváltva rángatták a babakocsit alatta, meg anyósom főzni is csak félkézzel tudott :shock:
Mór baba gyönyörű, akár csak Molli, és a többi manó is!

KépKép
Kép
scooper

Floranan, ez télleg furi, h erre nem gondolt a néni!!!
ezek az oepesek ollan furik.. engem múltkor nem találtak a taj számom alapján... kicsit levert a víz, h akkor most fizethetem szülést s mindent .. aztán mégis meglettem.. huuuu..

Apa nélküli állapot, télleg nadon szar lehet, nem is akarom tudni, de gyertek mi majd öntünk belétek leéket.. tudom, h nem ugyanaz, de talán ücüpücüt segít!!:D

mentem.. jön a fürcsiiiiiiiiiii:D:D

Kép

Kép

Scooper, hál istennek nem minden nap egész nap ölbebaba!! csak néha jobban mint különben szokott... csak épp ilyenkor kezdek bele 600 dologba, aztán abba kell hagynom, mert Nyeknyek Mester megérkezik:D
Mómó is tud ágyban aludni , és van h egyedül, csak a frontok :wink: , amik bezavarnak:) (ugye én mindent arra fogok:D)
télleg megyek , masszírozni a kisEmbert..
Apa ne legyen már télleg kihasználva :wink: :lol:

Kép

Kép

Sziasztok!

Először is: Nagyon-nagyon drukkolok Vikiéknek! Dóra baba ügyes kislány, biztosan semmi baj nem lesz... És remélem legalább olyan gyorsan és jól átvészelik a kórházi létet, mint mi.

Ma Anyósnál voltunk (Após kórházban, így mentünk Mamát felvidítani) és Andris hatalmasakat hancúrozott. Máté szinte egész nap kézben volt, mert ha letettük, azonnal nehezményezte. :wink: Mindjárt teszek képeket.

Dorka: Sajnálom, hogy párod megint útrakel. Mivel foglalkozik, hogy ennyit megy? És most hova? nekem olyan szerencsém van, hogy bár nincs sok pénzünk, de Apa nem hagyna minket itthon semmi pénzért, főleg most nem. Sőt, lesz novemberben egy kétnapos csapatépítőjük péntek-szombat, de kérvényezi, hogy hazajöhessen pénteken este. Remélem menni fog, mert két gyerekkel elég nehéz lenne egyedül.

Minden rosszul alvó kislegénynek (Barnus, Ákos), jobb éjszakát mára. Eddig nálunk OK minden, Apa fektetett szopi után, volt egy kis sírdogálás, de még mindig az ágyában van. :wink:

Mabe: A héten válaszolok a privire, nem felejtettem el. :wink:

Móka: MórBaba nagyon cuki! És ügyes, hogy ilyen szépen mutatkozott be a társaságban. :lol:

Kép

Kép
hgrita

És a képek... Kicsit túltengek majd, bocs. :oops: :lol:

Kép Hmmmm Kép Mi Kép Fán, boldogan Kép Tündérem Kép Nézdegélek

Kép

Kép
hgrita

Vikinek és Dórinak mennek a drukkok!!!!!!

Dorka nagyon jó ötlet ez a majdnem profi fotók... Előre is köszi a segítséget.

Móka nálunk is megy az ököl a szájba tuszkol.... :lol: :lol:
Jól van ügyi fiú ért a szóból már most... :wink: :wink:
Többektől bocsi, nem vagyok még toppon.
Leszek még valaha???
bex13

Jajjjj,de rossz hírek!!!
Viki-Dóribaba gyors gyógyulást!!!!

Móka...Mór baba nagyon édi...kép és szöveg naon tecc....buli :shock: kicsit korán kezdi,nem? :wink: .....befogadás-nem sírós jófejség :lol: :lol: :lol: :lol:

Flora,kitartás....vásárlás az jóóóóó!

Andi....éjszaka fél 4-ig...húúúúúúú,az nem semmi....1-1 óra alvás,ha így megy tovább kérj segítséget,amíg alszol legalább 2 szopi közt,mert én is ilyenkor kezdtem bezazulni!!!!Ha mást Domi vigye el Barnit kocsokázni...remélhetőleg bealszik..így neki is könnyebb,te meg alszol egyet!!
Scoop,a kengurut még nem lehet használni csak ha már ül a baba,az nem tesz jót a gerincének!!!!

Mabe,Molli tényleg tök sokat mosoly!!!Üvegházfal.... :D :D

Rita,Máté nagyon kigömbölyödött,már teljesen máshogy néz ki,mint a kórházba...de azé imádom ám!!!Andris meg a fán...engem tuti az infarktus kerülgetne...

Mi...éccaka aránylag jónak mondható,volt egy 4 órás alvásunk,de 5-től 6-ig popórázás kellett,majd fél8-kor újra ébren...aztán délkörül átmentünk nővéremékhez...sógor vigyázott Bernire,mi addig csajok el a corába...sógor...úgy be tudja altatni a kiscsajt,hogy 13.15-kor szopizott és 16.50-ig húzta a lóbőrt a kiscsaj!!!Hihetetlenül jól érzi magát odaát!!!

sutimano76

Sziasztok!

Na, ez a hátránya, ha az ember lánya kb. két órán keresztül ír egy hszt: elszáll az egész :twisted: :twisted:
Mostantól tényleg wordben írok először aztán teszem be ide

Akkor még egyszer, de most a rövid verzió:

Rita, nagyon jók a képek:)

És minden kreatív anyuci nagyon ügyi volt a képekkel tegnap, persze szép babákkal könnyű dolgozni:)

Andi, Barni képei csodaszépek

Móka, Mór baba tényleg nagyon korán kezdi a bulizást :lol: Jó party arc lesz lelőle :) :)
Nagyon édes a kispasi a képeken
Stipistopi Mór baba :)

Ja, szüléstörténet íródik, csak kb. hetente tudok két sort hozzáírni...

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha van egy órám, abba alig fér bele a zuhi, kaja, rendrakás, esetleg egy villám alvás, így alig tudok a gép elé ülni.

Viki, jobbulást nektek++++

Dorka, sajnálom, hogy apikátok elutazik :cry:

Flora, nektek is drukk, hogy hamar teljen az idő, és kis oroszlán apukája minél hamarabb otthon legyen+++

Madar, lehet, hogy tied apikát láttam tegnap a fókuszban?

no gyorsan elküldöm mielőtt elszáll megint
Vendég

Ja, amit még írtam: Lili, nagyon egyre járt az agyunk csütörtökön, mi is aznap altattuk először Nikit az ágyában este, addig nem akartam magam mellől elengedni.
De be kell vallani, sokkal mélyebbet aludtam így (átmenetileg mellette alszom egy kinyitható ágyon, így bármikor láthatom a csöppöt)

Ja, és tegnap beriasztott a légzésfigyelő, a kisasszony lemászott róla, úgy döntött a másik oldalon jobb oldalra fordulva kényelmesebb neki az alvás :) De azért a parát rendesen ráhozta anyára :shock:

Na megyek, pelusozás következik :lol: aztán hamika

Ha már nem jönnék, jó éccakát mindenkinek Istennők
Vendég

Rita, de édesek a fiúk!!!
emlékszel még, h Andris is volt pici??
nekem már ezalatt a lassan 5 hét alatt tűnik el az emlékezőképességem... csak a képekből tudom, h milyen volt a kórházban :? mi lesz ha már 2-4 éves lesz???
ja, leadtuk a XI. ker.ben az életkezdési támogatáshoz a papírt... 85e-t adnak:)

Bex, leszel még olyan, sőt még olyanabb is!!!!:D:D

Süti
, ez csak ilyen vacsorázós összeröff volt... de én már buliként emlegetem...:)
be kellett már vezetni a Srácot a társaságban...
Van egy kedves barátunk, akit én Suttogónak hívok.. minden babó beájul tőle:)
Momó is alukált nála egy órát, pedig "nem is kellett volna".. olyan nyugalmat áraSZT magából:)
Éljen, nálatok is van egy ilyen emberke!:D:D

no, elpakolom magam, h jól bírjam az éjjeli süttögést:)
szebb álmokat és iccakát!!!

Kép

Kép

Viki-Dórinak drukk!!!

Floranan!

Nem, én elindítottam minden ügyintézést, mert akár hónapok az új anyakönyv... :( És a csp meg csak két hónapra vissszamenőleg jár, és ha lehet, nem hagynék havi plusz 16 e Ft-ot ki a bevételeinkből, ha egyszer már jár.
De ha nektek nincs anyakönyv, akkor a TAJ felesleges, mert anyakönyv nélkül nem lehet ügyet intézni, kell a másolat, a TGYÁShoz meg az eredeti...
És ugye én pont fodítva jártam, arról tudtam meg, hogy rosszul anyakönyvezik, hogy megkaptam a TAJt, tehát már mindegy is volt és anyakönyve is van, csak rossz néven.
Nem örülök neki, hogy így szerepel mindenhol, mert pl. a két nagyobbat nekem a MÁK rendszerében még mindig nem sikerül jó néven szerepeltetni. Majd ha Dórié ismegjön, akkor együtt adok be egy papírt az anyakönyvmásolatokkal, hogy legyenek szívesek végre átírni.

Rita!

Nagyon szépek vagytok! :):) (Én most nem csinálok képet Dóriról, tiszta tjekiütés, remélem hamar elmúlik.)

Scooper!

Én próbáltam kengurut, kendőt, más hordozót és hát ég és föld tud lenni! Ha valaki sokat használja, egyáltalán nem mindegy, hogy akár a babának, akár a saját vállának, hátának hogy esik a hordozás (a kenguruk egy részét ráadásul nem lehet újszülöttkortól használni).
Mindenkinek azt kell meggondolnia, az ő életvitele mellett érdemes-e megvenni, mert valakinél igenis érdemes drágább dologba is beruházni, másnak, aki meg nem használná, annak nem.
De sokminden mással is így van. Pl. akinek nincs autója, csak alkalmilag viszik a babát azzal (pl. nagyszülők autójával), annak elég kölcsönkérni vagy egy olcsóbb (de szabályoknak megfelelő) autósülés változtot megvenni, de annak (pl. nekem), aki mindennaposan autóztatja a babát, lehet, hogy drágább (pl. hordozótalpas, isofixes) ülést is érdemes megvenni.

Astrid

Kép
astrid

Hát akkor még egy kép Berniről aztán tényleg le kéne feküdnöm...

MONDTAM HOGY AZ ÚJSÁGCÍMLAPOT NEM AKAROM!!!!
Kép

sutimano76

[quote="bibiesbrumi"]A írta:bibiesbruminita: picurkádnak lett fülbevalója? :)

Igen, még a kórházban berakattam. :lol: :lol: Adrinál is így intéztük, és azért ott biztos steril eszközökkel dolgoznak. Az sem volt utolsó szempont, hogy ott azért rendelkeznek bizonyos rutinnal a csecsemők terén. (azaz: nem mi voltunk az elsők :) )

spickey

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?