csomee
nekem is utóljára igy kellett megcsináltatnom a vérképet és szóltak is apánknak, hogy több a vörösvértest a vizeletemben(vagy hogy eleve volt azért , nem udom mi miatt), de az a lényeg, hogy mondta apánk, hogy nem baj azért van mert mensi idő alatt csináltattam. szerintem is azért kérte igy, hogy ne kelljen 2x menned. nyugodtan csináltasd meg egyszerre úgy ahogy apánk mondta abból semmi gáz nem lesz.
évi
hááát csajszikám nagyon sajnállak, de örülök a kitartásodnak.
Én az utolsó próbálkozásunknál számoltam ki apánknak a statisztikát, mondtam is neki, hogy eddig 12 embriót kaptam vissza, szóval igy már tuti 2 gyerköcnek kell lennie, ha helyes a statisztikája-és helyes volt.
Remélem neked is mielőbb összejön. Az elég jó kivánság,ha azt kivánom, hogy mire én szülök addigra te is terhes legyél
emerenc
Egyszer nekem is volt ilyen cisztám, pedig nekem aztán tényleg soha semmi bajom nem volt, azt mondta apánk, hogy az lehet egy fel nem szivódott tűsző is-azt is cisztának hivják, de nekem nagyon ijesztőnek hallatszott, közben tök jelentéktelen dolog-és a következő mensi "kismossa" úgyhogy mire legközelebb mentem már el is múlt, szóval ezen ne aggódj.
A hasizmozást aztért nyomassad
Olyan fura ez, hogy régebben amikor edzettem, mindig kicsit nyűgnek tünt, mostmeg hogy semmit nem csinálok még a csizmámat is a párom segit felvenni,mert nem tudok olyan élyre hajolni

, szóval igy meg szinte hiányzik a mozgás, mert olyan punnyadtnak érzem magam, mintha berozsdásodtam volna.
Persze nem érdekel, mert ez semmi ahhoz képest, hogy 2 szép gyermekem lesz, csak olyan érdekesen műkődik az ember. nemsoká te is megtudod