A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Dodi:Én meg 3-ig voltam fent,neteztem,kerestem egy csomó mindent.Ide nem mertem már írni. :lol: Erre te meg itt? :twisted: :lol: Szandi fun voltam én is,persze nem 2 évesen,mert Szandink is akkoriban dobta le a pelust. :lol:
Én verseket mondtam 1 évesen,nekem is felvették,persze nem hosszúakat,hanem a pár soros kis gyerek verseket.Nagyon korán dumáltam,de,és itt a kompenzálás :lol: :csak 1 évesen álltam fel. :lol: (pfúj,lusta dög kicsigabi :lol: ).Öcsém:10 hónaposan ment,rohant,de :lol: :nem beszélt 3 éves koráig.Első szava volt:hülyebuzik@rva.Így egyben.Anyám majd leesett a székről,de annyira örültünk neki,hogy tud beszélni,hogy ez sem volt gond. :lol: Dilis család az enyém. :oops:

Ancsurti:Thuja occidentalis 30 ch,5 szemet kicsi meleg tejben/vízben/tápszerben feloldani,és az oltás napján beadni a picinek megelőzés képpen.Én 1 órával az oltás előtt szoktam,mert ezek a golyók 20 perc alatt hatnak.Eddig nett lázas,sem nyűgös.Vagy ettől,vagy egyébként sem lett volna. :roll:

Katy:Bizony jól gondolod!Nem hogy velünk,hanem köztünk :oops: .Ő a fogigátlónk. :lol: Nincs sok mellékhatása,ááááááááááááááááá :twisted: :lol: :lol:

A kengurut kifelé csak onnantól,hogy tutira jól tartja a fejét(ez kb 3-4 hó,vagy még később).Így tudom.Nekem is van,de befelé teszem,ha teszem.Mei-tain gondolkozom,akkor eladnám 2 babakocsimat.(mert 3 van :oops: :oops: :oops: )
Vendég

Bond:El kell keserítselek,úgy,ahogy írtam. :twisted:
Vendég

Katy:Nálunk hemzsegnek a poloskák.Mi büdibogárnak hívjuk őket. :lol: Nem vészes a szaga,inkább különös.Olajra hasonlít.Most húzódnak be a melegre,hogy átvészeljék a telet.Ne véts az evolúció ellen! :lol: :lol: :lol: Megtesszük mi. :lol: :lol: :lol:
Ha nem bántod,akkor 2 napig is ugyanott marad,nem egy izgága bogi.De,ha elkapod,nem kell összenyomni.Én egy nagy papírtörlővel,zsepivel,wc papírral...letakarom,egy ügyes és annál gyorsabb mozdulattal a papír közepére parancsolom,és már mehet is a klotyómanóhoz. :lol: Lili is simán megfogja,ne félj,harapni nem harapni. :lol:
Vendég

Na, ma délután kipróbáltam szkafanderestül betuszkolni Petrát a mei tai-ba és sikerült! Sőt megint elaludt menet közben. :D
Ági! Lefotóztam neked, hogy lásd, milyen téli szerkóban!

Kép

Lilisgabi!
Neked tényleg ilyen alacsony az alvásigényed???? Hogy csinálod?

Kép
katy76

Sillia:Jól vagy?Lóci imád már,mint eddig is?Helyre állt a békéje?
Gondolhatod,mit kaptam a Lilitől,amikor el kellett utaznom Sopronba egy vizsgára,vagy egy 3 napos konzultációra!Na,mikor hazajöttem,azonnal ölelgettem,puszilgattam VOLNA,mert ellökött,hogy utál,nem szeret,stb...Mikor már mondani is tudja,az valami nagyon durva.Nem vettem fel,tudtam,hogy büntet,amiért itthagytam őt apával.Akit imád egyébként.Azért meglátogatam az illemhelyet egy alibi pisire,ami helyett gyorsan bőgtem egy nagyon picit. :(
Szóval nyugi,normális ekkora korban is,ha neheztel.De el fogja felejteni.Sőt,már tuti nem is emlékszik. :wink:
Fáj valamid?Kell gyógyszert szedned?
Vendég

Lilisgabi!
Nem félek tőlük, egyszerűen undorodom. Nem ugyanaz. A félelmet sokkal könnyebb leküzdeni.
De vajon meddig bírják kint? Mert már hetek óta miattuk nem állok neki ablakot pucolni. Tavaly ilyenkor már nem voltak szerintem.
Azelőtt pedig nem is láttam őket a városban.
Apa is a wc-be szokta őket dobni, de ezek tudnak úszni is, sőt van, hogy egy öblítéssel le se mennek és azt is túlélik. :evil: :evil:

Kép
katy76

...úgy,hogy ma egész nap fáj a fejem :twisted: .
Ma éjjel nem jövök,mindjárt kelnek a csajok,apa is hazaér fél óra múlva,addigra lépnem kell innen,mert csakúgy,mint Booapa,ő is kibaszomazablakonaztarohadtgépeteznemigazhogymegintnetezel. :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

lilisgabi! :)

Öööööööööö...azért nem értem, mert én Manót fürdetném először :arrow: pizsi :arrow: maraggyányugton.
Aztán Hugival fürödnék (közben erősen fohászkodnék, hogy Manó tényleg szót fogadjon :roll: :? , vagy akár ott is lehetne, csak legyen nyugiban) :arrow: öltöztetés :arrow: etetés.
Manó jó esetben már aludna :) , rossz esetben még úgy kéne leszerelni :? :? :? :? . Ha még van valami nyűgje megkapja, ha már Hugi is alszik.

Nem belevau :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: , csak értetlen vagyok... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Bond:Ez jön be leginkább,mert:
Lilit kádba beteszem :arrow: lemosom :arrow: onnan ő már játszik :arrow: Lotti pucérra :arrow: vízbe :arrow: kiveszem :arrow: be a szobába a kiságyba bebugyolálva :arrow: Lilit kiveszem :arrow: be az ágyunkra :arrow: bugyi,trikó,zokni melléhelyez :arrow: amíg ő törölgeti magát és felöltözik :arrow: addig én is megteszem ezt a minivel.
Na,utána édesdrágaanyucikám :lol: kakaóért lerohanj!De azonnal! :lol: :arrow: vissza,mert a kicsi nem halkan ordít :arrow: na innentől van nyugi,mert Lotti szopik,Lili mellettünk ül,kakózik,vigyorog,és odahord 12 könyvet minimum :arrow: én félhomályban olvasok valami hasonlót :arrow: Lotti végez,zsupsz ágyba be,hasra,büfi önállóan,igény szerint :lol: :arrow: Lilivel be a szobánkba,mese,csiki :arrow: fogmosás,ha nem adtam be neki a kádba :arrow: egyszercsak elalszik,vagy én,és vége a napnak :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Nem csoda,ha nem érted,logikát meg ne keress bennem :lol: :lol: :lol: felesleges időtöltés lenne :lol: :lol:
Vendég

Petra nagyon cuki,és miért nem ordít öltöztetés,kenguruba tevés után :?: Nem fair,kérem szépen!Vagy megvártad,míg lenyugszik :?: Nem csalunk ám! :lol: :lol: :lol:
Vendég

20-án 7 fok lesz
23-án 17 fok lesz :twisted:
Ez lehet a baj,Dodi,meg mindenki,akinek nem működik most a gyerek(pl nekem) :roll:
Vendég

Katy!

Köszi! Én is szoktam mutatni apának a ti képeiteket :wink: .
Hmmm, rétes :roll: :lol: :lol:

Most látom, szögre ugyanazt írtad a beszédfejlődésről, mint én :wink: . Csak le vagyok maradva....

Szandi, DM :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
Én még Spice Girls-nél is csak 10 voltam :lol: .

Breki!

Usánkás rénszarvasminó naaagyon édes :lol: .
Igen Botond tiszta apa, belőlem semmi nincs benne :shock: :? . Nem is a mostani ricsire hasonlít nagyon, hanem a 2-3 hónaposra :wink: . Apa egy az egyben így nézett ki (majd teszek képet :wink: ), csak Bobó szeme "mandulább", de az meg anyutól van. Na nem baj, remélem a kiscsaj majd rám hasonlít majd :D . Vagy a második kispasi :wink: .

Attól a bortól te ellazultál, Minó meg bepörgött :lol: .

Bond!

Na, ezért nem komolyan ilyesztek rájuk, hanem amolyan viccesironikusdodi-stílusban. Soha nem kiakadnak, hanem röhögnek, mikor a szörtelenítési technikáimat, és a horkolásomban rejlő nőiességet ecsetelem :wink: :lol: . És ersze mindig hozzáteszem, hogy ÉN így éltem meg részben, szóval azért nem mindenkinél ilyen :wink: .

Katy!

Örülök, hogy segíthettem :wink:

Katy, Bond!

Jóvan, gúnyolódjatok csak.... :evil:
Savanyú a szőlő, mi?! :twisted: :lol: :lol: :lol:
(azért a korom kapcsán eszembe jutott, hogy lehet hogy gáz, hogy 22évesen olyanok a melleim,mint másnak 40 évesen, nem?! :evil: :lol: :lol:
Boo! Neked miért is műtötték a cicdet? (Lemaradtam :oops: ) Nagyon fájt? Második baba után gondolkodom a felvarráson :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lilisgabi!

Igen általában ha valamiben "gyorsabb" egy gyerek, akkor másban lemarad! Meg állítólag amelyik baba mászik, az később indul el, amelyik meg nem taud mászni az hamar feláll....
Tesód első szava: :oops: :oops: :oops:
Szegény anyukád! Nekem pofámról leégett volna a bőr :roll: . Már én is rászólok apára, hogy ne beszéljünk csúnyán, mert nem akarom, hogy Bobó iyesmiket halljon! És persze mindig az ilyesmi marad meg bennük :twisted: .

Én is az időjárásra tippeltem :wink: . Meg most sztem a mensim is érzem kezd megjönni: fájdogál a hasam, szúr a cicim...stb :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi:Amíg ilyen fiatal vagy,ne gondolkodj!Jöhet még baba a 2. után is,mert valószínű,akkor is fiatal leszel :lol:

Boo:cicit én sem tudom :oops:
Vendég

Dodi:Otthon nem volt csúnya szó,mint ahogy itthon sincs most.Öcsém az oviból hozta,és most már 2 hónap után a Lili is hoz haza ezt-azt.De olyan vicces,hogy nevetve szidom érte. :oops:
pl:menj innen a francból :arrow: ezt a babájának mesélte,mert útban volt,tologatta a lábával,mert a keze is tele volt,egy idő után elunta,és ezt mondta neki.De a hangsúly volt a lényeg. :lol:
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 20:55-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 20:56-kor.
Vendég

Katy: köszi szépen a képet! :lol: Alighanem mei tai lesz a végén... :D

Cigka: fejés mennyiség nem gyenge! :shock: :shock: :lol:

Bond: tipp: vasalnivaló textilpelus hegyekben? :D

Kép
agi125r

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 20:58-kor.
Vendég

huh!

Sikerült visszaolvasnom, bár csak nagy léptekben.
Majd holnap reagálok, most csak annyit, hogy jól vagyok, gyógyszert nem kell szednem. Kisfiam is újra szeret, SŐT!!
Gyakorlatilag nem tudom levakarni magamról! Szerintem attól fél megint eltűnök...
A tejem megcsappant, a cumisüveg meg nem nagyon kell neki.
Trükközünk. Lóci ölbe :arrow: cici be :arrow: nyamnyam :arrow: cici ki cumisüvegbe :arrow: evés.
Van hogy ezt többször mire sikerül...

Katy

a kutyik tündériek, szegénykék max. négy hetesek, mi történt a mamájukkal?

Bond

A mi megismerkedős sztorink nem túl érdekes, azért majd holnap leírom.
Viszont most én választok: Te legyél a következő!!
És mindjárt tippelek is.
Álarcosbálon ismerkedtetek össze és tiedapa csak a nászéjszakán láthatta az arcodat. :)
Milyen romantikus :lol: :lol: :lol:
Vendég

jah

[quote]B írta:izony-bizony! Mi már középiskolába mentünk, amikor kicsidodi még csak a Szandi kazetta végére ért.

hihi

én akkor már babanetre írogathattam volna ha akkoriban lett volna ilyen :)
Vendég

Bond

Manóról valahogy egyből beugrott ez a videó :D

http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM
Vendég

Lilisgabi!
Mondom én, hogy az én gyerekem egy áldott jó gyerek! Ő nem szokott sírni az öltözködés, készülődés alatt. :D

Kép
katy76

Sillia!
Nem tudom, hogy mi lett a mamájukkal, én is kaptam az e-mailt, a gazdit nem ismerem.

Czigka!
Aztamindenitneki!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ikoka barátnője keres anyatejet, ha sok van neked és nem tudsz vele mit kezdeni, akkor írj privit Ikokának! :wink:

Kép
katy76

Czigka:A csúcstartónk,Tabati igencsak elbújhat mögötted,mi meg bőven lemaradva,a nagyon távolból lessük Tabatit,neki üzenünk,hogy mondja neked,mennyire király(nő) vagy! :lol: :wink: :lol:
Vendég

titeket is visszadob alapállapotba ez a szutyok ha frissítitek az oldalt? :evil:
Vendég

Valaki egyszer írta,hogy a mi gyerekeink a legszebbek.Milyen igaza volt!!!!
Vendég

Bond

Nem bírom ki hogy ne szúrjak be egy részt az általad belinkelt oldalról..

"Alvás
A szakkönyvek és a szomszédasszonyok, továbbá anyósod szerint ilyenkor már át KELL aludnia az éjszakát. Na persze... De hiszen azért van két füled, hogy az ilyesmi az egyiken bemenjen, a másikon meg kijöjjön. Nem fogja átaludni az éjszakát. Miért, te sosem ébredsz fel? És mindig sikerül visszaaludnod? Soha nem keltél még fel pisilni, tévézni, inni valamit vagy csak olvasgatni? Ne gyötörd magad önváddal, marcangolással. Minek? Akkor aludni fog a baba? Ne bosszankodj. Mire kamasz lesz, vaslapáttal sem fogod tudni kiverni az ágyból. Azt a kis időt pedig féllábon is ki lehet bírni - akár hiszed, akár nem (nyilván MÉG nem).

De ha végképp nem tudod elviselni a sok hihetetlen történetet csodálatosan alvó csecsemőkről - találj ki te is egyet, nagyon vadat, és terjeszd. Körülbelül uigyanannyi lesz a valóságtartalma, mint az övéknek...
"

Ez most nagyon kellett nekem, jó volt olvasni. Én szopiztatok éjjel mert mindketten igényeljük, és mert ez így jó. Szerintem. Is.
Vendég

lilisgabi! :)

Értettem! :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tesód: :mrgreen: :mrgreen:

kicsidodi! :)

"ugyanazt írtad a beszédfejlődésről, mint én . Csak le vagyok maradva.... "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Jóvan, gúnyolódjatok csak...."
Rám számíthatsz! :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Második baba után gondolkodom a felvarráson ."
Én kb. 27-28 éves korom óta. :oops: :oops: :? :? :( :( :( :(

czigka! :)

De jóóóó, hogy te is jelentkeztél! :) :) :)
Nem semmik vagytok Bendével! :shock: :shock: :wink:

agi125r! :)

A hegyekben álló pelus stimmel. De van még valami... :wink:

sillia! :)

Látod mondtam, hogy minden okés lesz. :wink:

Ugye, milyen jópofa? Nemsokára jön a 4. hónap. :wink: :lol: :lol:

conversano! :)

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Conversano

Te következel, a te kedvenc színészedet találnánk ki. Adsz valami táppontot? :wink:

SIllia

Nagyon jó, hogy jól vagy, és hogy Lóci megint annyira imád. :lol:

Czigka

Nagyon édes bende :P

Fejés mennyiség :shock: :shock: :shock: :shock:

Bond

Ismerkedős játékban akkor Te következel 8)

Dodi

Nem voltam sohasem DM-es, sem Bonanzás sem Ákosos. Bocsi, de én nagyon nem szere(t)tem egyiket sem :wink:

Én a rockerek táborába tartoztam. Kedvenceim a Metallica, Nirvana, Guns n' Roses, a lágyabb zenét előadó hazai csapatokat, az Eddát, a P-Mobilt.
Az akkori jellegzetes rocker felszerelésben jártam bulizni kockás ing, sztreccs fekete farmer, hosszúszárú Puma cipőt viseltem. Ma már naaaaaaaaaggggyoooooon égő :oops: lenne ez a felszerelés :roll: .

Kép
Kép
orsi777

Orsi

Én is nyomtam a magasszárú Pumát:) Nekem még szegecses bőrjakóm is volt:D attttyaég,hogy néztem ki:D

Na szóval,

Kedvenc színésznőm:

-Amerikai
-az egyik keresztneve: Anette,amit nem használ
Most csak ennyi :P
Vendég

Dodi!

Én meg azt néztem, hogy tuti retusálva van a kép, ilyen tökéletes bőröd nem lehet... :shock:

Ági!

Én is most fogok mei-tait venni, a kenguru csak fektetve jött be.

Katy!

Állítólag mei-taiba nem lehet overálban betenni a babót, mert nem tudod terpeszbe tenni a lábát. Most kaptam egy linket, a téli hordozásról. Állítólag azért sem kell az overál, mert úgis melegítitek egymást, persze ha kabát alá veszed fel, de úgy szokták. Majd elolvasom, aztán okosabb leszek.

Amúgy neked van rajta alvócsukja? HA igen, használtad már? És bevált, van értelme?

Kép
Kép
tabati

Tabati!
Terpeszbe tudod tenni a lábát (lásd a képen). :wink:
És szerintem kell overál, mert kint k@rva hideg volt ma is. Oké, hogy melegítjük egymást, de én a hátát nem tudom melegen tartani.
Nem öltöztettem nagyon alá, csak egy body és egy rugis szárú nadrág volt alatta. De simán kellett az overál.

Alvócsuklyásat vettem én is, de csak azért, mert nem tudtam, hogy hogyan kell használni, különben simát vettem volna.
Alvócsuklyát csak akkor kell használni, ha a hátadra kötöd, és ő ott bealszik, akkor megtartsa a fejét.
Egyelőre még jó sokáig nem tanácsos hátul hordani őket. Amikor meg már tanácsos lesz, akkor már járni fognak, így egyre kevésbé fogjuk őket magunkra kötni.

Amúgy letépőzárazható az alvócsuklya, tehát nem zavar, csak drágább valamivel.
Gremesétől veszed Te is?

Kép
katy76

Bond!

Wazeczki, ki a fenével kutyultam össze...hiszen az 1 szexuálpszichológus...úúúú...télleg! Gáz, de hátha tud valami okosat erre is...összefüggésben van a korai szexuális gondolatokkal. Mert a fiú magzatoknak állítólag már a 16.héten lehet merevedésük :shock: :D :D

Dodi, azért azt nem mondanám, hogy semmi sincs Belőled! Azért Neked is elég meleg(bocs, nem úgy értem nyilván) tónusaid vannak és Bobónak is, de abszolút lejön Róla, hogy Fiú! Viszont érdekes, mert Anyum szerint Minón is nagyon látszik, hogy Fiú, mert szerinte hasonlít-hasonlít, de én mégis másmilyen voltam....Ő azért csak jobban tudja! De azért valóban egyenlőre inkább az én típusom! Mondjuk én a kiscsajt is ilyen feketének álmodtam...lehet, hogy ugyanazzal a bébivel álmodtam 2x....ilyen félkarú rablón volt 1 kislány meg egy kisfiú fej és amit nyomtam az lett (csak ez nem jelent meg álmomban)...majd meglátjuk, hogy lesz. Lehet, hogy egy kopcsi Kiscsaj lesz?????

Mondjuk érdekes, mert Férjem (aki ugyebár nem egy hajasbaba) közölte, hogy Neki annyira természetes, hogy Árminnak ekkora haja van :shock: :shock: :lol: :lol: és mivel én már beszéltem az álmomról Neki, meg Ő is álmodott Vele, igazából csak az sokkolta, hogy pont olyan, amilyennek mondtam....

Tickerplayground.com
breki76

Lilisgabi!

Lili :lol: ! Én alig várom már hogy mókázzak Botond beszólásain :lol: . Egy franc még simán belefér, persze azért is rászólnék, de ennél milliószor cifrábbak hangzanak el az ovikban sajnos :evil: .

Czigka!

510?!?!?!?! :shock: Ebben a versenyszámban akkor tuti te vagy az abszolút győztes 8) :lol: .

Bond!

"Én kb. 27-28 éves korom óta"
Hát ez az! Én még csak 22 vagyok :x ! Terveink szerint még a 2. babánál is csak 24 leszek! így még kétségbeejtőbb, hogy ilyeneken kell gondolkodnom :? ! Nem mondom, hogy kevésbé zavarna, ha mindig is ilyen lett volna, de nekem ráadásul atomjó cickóim voltak a fogyásom előtt :lol: . Pöpec kis 80B, és melltartó is csak azért kellett, mert nem szeretem, ha átfigyel a felsőn a stopli :lol: . De ugye a fogyás, meg most hogy annyira sok tejem volt.... :? . Nem vagyok én nagyra vágyó, még csak azt sem akarom visszakapni, mert sztem ahhoz tuti kéne szilikon, azt meg nem akarok. Szóval beérem én kisebbel is, csak lehetőleg ne férjen alá egy komplett rajzfelszerelés (tudod, ceruzateszt) :lol: :lol: :lol: .
Tényleg, amúgy szoptatás után valamennyire azért helyreáll? És ugye kisebb lesz a bimbóm is megint? Mert ezzel a setéspárizsival nehez tudok azonosulni :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tabati!

De lehet ilyen tökéletes bőre Dodinak! Nekem is az volt egészen a cukrosságomig, egyszer egy masszázsnál meg is kérdezték tőlem 25 évesen, hogy hogy lehet, hogy sehol semmi folt??? És mivel Neki gyerekkora óta kezelt, így tuti nem okozott gondot! Igaz Dodi! Ja és bár már én is mondtam nem 1x, tényleg nagyon szép és okos Mamija van Bobónak és nem utsó sorban jó a humora is!!!!!! :wink: :) (nem nyali-nyali, hanem télleg)

Tickerplayground.com
breki76

Dodi!

Szóval beérem én kisebbel is, csak lehetőleg ne férjen alá egy komplett rajzfelszerelés (tudod, ceruzateszt)...annyira dilaj vagy :lol: :lol:

Tudod ez az évek múlásával is...gravitáció! De ha zavar, akkor tényleg érdemes lesz majd megcsináltatni, mert ne rontsa az önbizalmadat (amúgy tuti, hogy Rajtad kívül senki sem látja olyan gáznak, mint TE!!!!! de hát nőből vagy :lol: )

Tickerplayground.com
breki76

Tabati!

Nyugi, nincs is ilyen szép bőröm :lol: ! Az az egy kép, amin Bobóval ketten vagyunk, az "zajtalanítva" lett, és nem szeretem ha már műnek hat egy kép, viszont az eredetit meg véletlenül kitöröltem, szóval ez maradt :? . Szóval inkább a többit nézd, azok valós képet mutatnak :wink: . Igazából a karikát akartam csak a szemem alatt halványítani, de pont az nem változott semmit :twisted: :lol: .
Tudod, ezt az effektet alkalmazzák a címlaplányoknál is, hogy szép bőrük legyen :wink: .

Breki!

Tényleg mindketten ilyen babáról álmodoztunk, emlékszem :wink: . Nálunk nagyon komoly volt, hogy terhességem előtt kb. egy évvel láttam egy kisbabát az Auchanban, és annyira tetszett, hogy megkértem az anyukáját, hagy fotózzam le :oops: :lol: . 11 napos volt( :shock: ), hatalmas fekete hajjal, barnás tónusokkal, egy kisfiú (ez is érdekes, mert amúgy lánypárti voltam). A kép benne volt a telómban és nem is foglalkoztam vele... Aztán Botond születése után pár nappal, az új képek nézegetése közben megláttam, és gyakorlatilag ugyanolyan volt, mint Botond :shock: :D :D Szaladtam apához, mutattam neki, nézegette és pár másodperc után merült fel benne egyáltalán a kétely, hogy nem Bobó van a képen, tényleg nagyon hasonlított :wink: . Ezért mondják, hogy óvatosan kívánjunk, mert teljesül :wink: :D :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond: alatta lapul Hugi? :lol: /Manó szerintem már nem férne el a pihenőszékben, ezért tippeltem Hugira :D /

Kép
agi125r

Dodi

Sertéspárizsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Hááát, enyémgyerek bizony fent van :roll: .... És tegnap is eljátszotta, hogy 6-kor elaludt és onnantól kezdve gyakorlatilag végig aludt, csak fürcsinél nem :shock: . Akármit csináltam vele, aludt :shock: . Mondjuk így is nyomta reggel 8-ig, de akkor sem értem... Talán az időjárás ilyesmit "okozna"?

Breki!

Neked is köszönöm a bókokat! Tényleg rendesen pirulgatok ám itt magamban :oops: :lol: . Húú, én irigyellek nagyon a (régi :? ) bőrödért! Az enyémen sincs semmi extra, de azért gyerekkori esésnyomok, pici hegek, csípések vannak :? . Meg terhesség előtt az arcomon fényévente volt egy pati, de azóta :evil: .... Remélem majd elmúlik a hormonjaim rendeződése után :roll: :wink: :wink: .

Bond!

Én is arra gondoltam, hogy esetleg Manóra pakoltad a vasalnivalót :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Eeeees ime :lol: !

Punkmaca munka kozben 8) :
Kép
Kép

Kép
Kép
ancsurti

Sikerult szkennelni pasikamrol,es rolam is gyerekkori kepeket....
Haaat nem is tudom......Kire utott ez a gyerek :roll: :?: :?: :?:

Apaja:
Kép
Kép

Anyaja:
Kép Kép

Kép
Kép
ancsurti

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jolvan,most lepek,Picinkemet elteszem holnapra,bar mar itt horpaszt egy ideje 8)

Kép
Kép
ancsurti

Megint eszünk :roll: ...
Bár lehet, hogy ez már a reggeli? :shock: A lényeg, hogy fent vagyunk, és bazi fáradt vagyok :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ááá, sztem nem lesz visszaalvás: tágra nyíilt szemekkel sasol, és hatalmasakat vigyorog :shock: . Megzabálom :P :D :D :D . Persze, a kis sz@ros gyakorlatilag 12 órát aludt :shock: . De jó bébike, anyuci szépen visszafekszik, gyerkőc meg könyvet olvas :lol: :lol: . Aztán ha elunja magát, apa jön 8) ....

Ancsurti!

A "punk" képeken meg se ismernélek :lol: . Cucc nagyon kemény :twisted: :lol: :lol: :lol: . Tök cuki bébik voltatok :wink: . Teapa nagyon szép baba volt :shock: :wink: . Viszont a hasonlóság nem is kérdés: külsőre sokkal inkább apa, de te ugyanilyen morci voltál :lol: . Nem is értem, min vagy meglepődve :wink: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ancsurti

Tiszta apja!
:)
Vendég

Sziasztok

szerintem valami van a levegőben mert Nóra is 3-4 napja baromi rosszul alszik, este is nehezen alszik el és amikor lerakom akkor is felébred, pedig ilyen nem szokott lenni, és éjjel is többször ébred. Ma mondjuk 5-kor arra kelt hogy nem kap levegőt, ki kellett szívni az orrát. Aztán meg fél 7-kor keltenem kellett mert mentünk a suliba, és én is mentem velük, mivel Norbi ma kezdett az új suliba. Remélem tetszeni fog neki. Nem volt ideje sírni, mert gyorsan felkarolták a többiek és mentek vele reggelizni. Délután meg mennek koncertre.

Hoztam én is képeket, már régen tettem bocs ha sok lesz.

Ja sillia örülök hogy jól vagy.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi

Az alvós kép nagyon aranyos :) :)

Remélem a fiad kellemes élményekkel megy majd haza az első nap után!

Fáj a hasam :(
Tegnap este óta, olyan forró égető fájdalmat érzek egyre gyakrabban és éjjel annyira véreztem hogy le kellett mosakodnom.
Megijedtem mert nagy alvadtvér darabok jöttek.
Mostmár O.K. csak a fájdalom maradt. Talán már feszíti a cső vagy a varratok.
Holnap délután megyek a dokimhoz, kiveszi a csövet. A varratszedésre még egy hétig várnom kell :?

Tegnap este kellett volna válszolgatnom, mert reggelre kiröppent a fejemből a sokminden nagy része.

(ezt jól megfogalmaztam..)

Lőrinc alig aludt valamit éjjel. Nem sírt, csak ébren volt. Több mint egy órát motorozott cuppogott nyögdécselt egyedül a sötétben, aztán fél 4-körül már nyafizott. Odavettem magam mellé, fél5-től 6-ig sikerült még aludnunk.

A lányok ennyi idősen már átaludták az éjszakát.
Végülis nem akarom erőltetni az átalvást, nem olyan nehéz felkelni, már úgy szoptatok hogy közben mindketten alszunk

:)

És ha megszűnne az éjszakai szopi tovább csökkenne a tejem.
Úgy néz ki, kezd visszaállni a dolog, megint egyre kevesebb tápi kell. Most pl. tegnap délután kapott utoljára.

De ehhez az is kellett, hogy amióta hazajöttem a kórházból, Lóci gyakorlatilag a mellemre van nőve mint egy kis pióca
:D

Így aztán a mi napirendünk a legegyszerűbb: nekünk olyan nincs.

Két fix időpont van, éjjel 1 óra körül (akkor mindig felébred, ha este 6-kor tesszük le akkor is ha este 10-kor akkor is), és reggel 6-kor mert apa akkor kel és akkor mindig mi is.

Ezenkívül akkor szopizik amikor csak akar, ha nagyon üresnek érzem a cicit akkor megkínálom tápival.

Olvastam hogy nektek már milyen kialakult napirendetek van, átfutott rajtam hogy én bénáztam el valamit.

De végülis Lóci elégedett és jól fejlődik, nekem ami dolgom van el tudom végezni amíg alszik, tehát annyira rosszul talán nem csinálom a dolgokat...
Vendég

Sziasztok!

Katy!

Látok ám a szememtől :lol: , csak az a baj, hogy mire több részletben megírom a hozzászólásomat, addigra már egy kisregényt írtatok újra. :lol: Szóval csak most láttam ám a képet. :lol: De jó, én is tőle veszem a mei tai-t, és pont ugyanezt néztem ki. Imádom a piros színt! :wink: Volt valami ausztrál mintás, de annak sajna fekete a pántja, gondolom a piros nem is nagyon illene hozzá. Még a narancssárga pántos virágos tetszett, csak a narancssárga hogy néz ki, ha mondjuk piros cuccra veszem. Szóval szerintem marad ez a piros. :wink:

Közben olvastam ám "hordozás a hidegben" topicot, és ott azt írták, hogy praktikusabb a kettőtöknek egy kabát, mert ha valahova bemész, akkor ott meleg van, Petrát kikötni, levetkőztetni, majd visszakötni. HA meg elaludt akkor ezt hogy kivitelezed. :roll: De látom ám, hogy tényleg belefér overálban is. Nálunk az a baj, hogy NOéra ráadásul még nagy is a cucc, de már kezdi megszokni. Hát első körben tuti nem overállal fogom kipróbálni, így is félek, hogy mi lesz a reakció. Aztán majd meglátjuk, kipróbálom így is úgy is, csak valami nagyobb kabátot kell szereznem, hogy beleférjünk mindketten. :wink:

Czigka!

Hát akkor gratulálok, viszed a pálmát!! :lol: (Lilisgabi most örűűűűűűsz :P ) No, de azért azt meg kell kérdeznem, hogy mindezt a mennyiséget hány perc alatt sikerül lefejned? (és mivel? ) :P :P :P

Amúgy mint már írtam, azóta megint csappant picit a tejem, úgyhogy most valahol hátrébb kullogok. :? Nektek is ilyen változékony a tejtermelésetek? (mármint aki fej is)

Gabi!

Az a helyzet, hogy eddig nálunk is úgy volt, hogy NOé éjjel felkelt szopizni, majd vissza a kiságyba, alvás. 3 napja viszont nem hajlandó visszaaludni ilyenkor, elkezd sírósan magyarázni, meg nyöszörögni. annyira meg vagyunk lepődve ezen, hogy azt sem tudjuk mit kezdjünk a helyzettel. :shock: :oops: Hisz mi még eddig sosem éjszakáztunk Noé miatt... Az éjjel volt már sikerélményem, mert kivettem újrapelenkáztam, visszaraktam és kis nyügi után visszaaludt. A következő szopi már igencsak hajnalban volt, és nem akartam férjemet felébreszteni, mert még lett volna 2 órája aludni. Gondoltam, nem rakom vissza Noét a kiságyba hadd aludjon mellettem. Amikor már horkolt :lol: , mégis visszaraktam, lesz ami lesz. És nem sírt fel!!!! :shock: Úgyhogy a következőnél is ezt alkalmaztam (mert 2 óra múlva megint volt egy szopi), de akkor már kicsit nyüszögött, viszont határozottan jobb volt így, hogy hagytam hadd aludjon el mélyen mellettem. Esetleg ezt kipróbálhatnád, hátha neked is beválik. Bár még kíváncsian várom a mai éjjelt... :roll:

Kép
Kép
tabati

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?