Sziasztok!
Visszaolvastam, és csak remélem, hogy mindenre emlékezni fogok!
Vérnyomás :
Kima, én is kipróbálnám az apukát, és főleg a tapasztalat miatt. Szerintem nagyon magas a vérnyomásod. Bár azt nem tudom terhesség nélkül mennyi, de nekem 100/70, 110/70 volt eddig mindig, ehhez képest a tiéd elég magas, de én abszolut nem értek hozzá...
Ágynemű:
Eleinte tényleg csak hálózsák fog kelleni, de az szerintem 3-4 tuti legyen, mert a büfik elsősorban este arra fognak menni. Kisebb nagyobb hányások szintén. Ezért kell a lepedőből is több majd! Én textil pelust nem tettem alá sosem este, mert attól féltem összegyűri, és megfullad...
(És persze valamilyen pléd a hálózsákra.)
Kabát, ponchó:
Én vettem kb 1 hónapja egy jó hosszú kismamaponchót, de amikor 3-4 fok van reggel, és viszem a Bettit az oviba, akkor nagyon nem volt elég! Nézegettem kabátot, 14000 alatt nem volt, és tényleg nem fogok 3 hónap miatt kiadni ennyi pénzt... Megyek anyukámhoz, hátha neki valamelyik kabátja jó rám... Nagyon hidegben jó meleg pulcsit veszek fel, és a sídzsekimet, bár nem tufom felhúzni, de mindenhol máshol melegít!
Szülés időpontja:
Egyszer volt már ez téma, akkor nem írtam, de most megteszem... Tudom, hogy tök hangulatos lenne, és mekkora öröm, ha a gyerek karácsonykor születik, vagy pár nap eltéréssel, de belegondoltatok abba, hogy milyen lesz neki ez nagyobb korban???

Én dec. 6.-án születtem. Ez csak Mikulás, de így is volt belőle bajom... Volt olyan rokon, aki a Mikulás csomaggal köszöntött fel (tudom, ez az ő értelmi szintjéhez kell nézni...). Mindenki általában szereti a szülinapját, és azt, ha akkor csak ő a fontos, és rá figyelnek, őt ünneplik. Ha ez karácsonykor lesz, akkor max majd kap egy plusz ajándékot, de mindenki más is kap majd!

Lehet, hogy önzően hangzik amit írtam, ne értsétek félre, de van olyan barátnőm, aki dec 23.-án született, és 25.-i is van... Mindegyik utálja az időpontot.... Na de ez csak egy vélemény!
Rólunk:
Mi is voltunk 4d uh-on tegnap este! Annyira jó volt látni a pofiját, ugyanolyan, mint a Bettink annó! Az orra, a szája, mindene!

Teljesen egészséges, megnéztük a gyomrát, veséjét, máját, szívét, gerincét, megszámoltuk az ujjait, szóval minden a helyén volt! És tuti kislány!!! Én annyira örülök!!!!

És már a párom is megszokta a gondolatot, kezdi a jó oldalát nézni, hogy fogják imádni a lányai!!!
25 hét 6 naposak voltunk, 25 hét 3 naposnak tűnik. És valószínű így is van, mert ovulációs teszt alapján akkor jött össze.
966 gramm már most is, szerintem ő se lesz kicsi... Bettink 39. héten született, 3660 gramm volt, 52 centi... Én 160 centi vagyok, számomra, nagy baba volt! Én a 37. héten elkezdem majd szedni azt a homeós bogyót, ami a méhnyak lazítására van. Remélem az majd segít most, hogy ne legyen 21 órás vajúdás - szülésem...