A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Süti, köszi neked is!!!

Oxigénhiányt még nem említettek, minden reflexe jó, a leletein csupa jó dolgokat írnak, szépen fejlődik, kommunikál stb stb.....
A dokinőről azt hallottuk ,hogy nagyon alapos, szóval reméljük ,hogy a biztosra megy, és csak azért kell ezeket a vizsgálatokat végigcsinálnunk ,mert minden eshetőséget ki akar zárni.

Dévényről hallottam,és olvastam is róla. Egy barátnőm és a szomszédom is gyógytornász,van is ismerősük itt a környéken ,aki alkalmazza ezt a módszert,de előtte beszélünk az orvossal, megkérdezzük mi a véleménye.

KépKép
csikipetra

Torna: Andrisom hypoton volt, őt is Dévényeztük. Hát, tényleg nem egy leányálom sem a babának, sem anyunak. :cry: Andris is majd végig sírt, de meglett az eredménye. Mi 8 hónapig csináltuk, 2 és 10 hónapos kora között. Kicsit volt megkésve a mozgásfejlődése a nagykönyvihez képest, ezt igyekeztek behozni. Egyébként tapasztalatból mondom, hogy ennél a tornánál nagyon sokat számít a gyógytornász személye. Andrisnak kettő volt, az első egy tünemény, nem is volt akkora trauma neki egy-egy alkalom, a második (költözés miatt kellett váltanunk, kényszerből) egy liba volt, Andris már akkor sírt, mikor a csaj belépett az ajtón. :cry: :shock: Két hónap után megváltunk tőle.

Kép

Kép
hgrita

Most csak gyorsan:

Bibi!

Sok erőt kívánok!

Petra!

Miért kellett MR?? Mi volt a gyanújuk? Csak mert nekem a nagyfiamnál volt ilyen, hogy túl nagy volt a fejkörfogata és gyorsan nőtt is, de mivel a nagykutacsuk nagyon sokáig nyitva van, így egy sima koponyaUH-val is meg lehet nézni az agy állapotát. Az én fiamnak egyébként agykamratágulata volt, még a vízfejűség gyanúja is felmerült, de aztán fokozatosan csökkent a tágulat, a rendszeres neurológiai vizsgálaton is rendben találták (na ja, 7 hónaposan állt, 10 hónaposan önállóan járt). Szóval végül megállapították, hogy genetika, egyszerűen nagyobb volt az átlagnál a feje. (Ma szerintem már nem nagyobb.)
Ja, és az okosságáról annyit, hogy 4,5 évesen folyékonyan olvasott, és ez nem csak anyai elfogultság, hanem tényleg (5 évesen az oviban ő olvasott fel mesét a többieknek).

Én már le se merem írni :D:D, hogy Dóra tegnap este 10-től reggel 6-ig aludt (szóval átaludta az éjszakát), majd visszaaludt 10-ig. Aztán délben újra kidőlt és még mindig alszik. Azért nem mindennap alszik ennyit, de ma kellett is, mert nagy rendetlenség volt a hétvége után... Amit nem is értek, hogy miért is mindig hétfőn, hisz hétvégén lehetne rendet tartani, de valahogy soha nem megy.

Astrid

Kép
astrid

Móni,ha nem hiszed,átviszem 24 órás megfigyelésre,bár sokszor úgy érzem csak nekem ad műsort.....tegnap jöttek anyósomék...egész de. fent volt...mire ideértek beájult,és már pont indultak anyósomék-úgy 3-4 óra eltelte után-,mert hát dajkálni nem tudták,na akkor kelt!!!!!így végül volt pici dajkálás,amitől nekem ugyan égnek állt a hajam..mert hát anyós ugye 49 kg vasággyal együtt.....nem egy stram nagymami,erre megfogja Bernit a két tenyerébe...egyik a popó,másik a feje alatt,ja és mindez allva!!!!...mondom neki ez így nem túl biztonságos,mert berni nagyon tud már feszengeni,nehogy kiforduljon a kezéből!!!!áááááááá,nem fog......oké nem történt baj,de basszus,ott álltam,ekapásra készen,hátha!!!

Rita,naon szépek a tablók!!!!

sutimano76

[quote="madar"]N írta:madare mááá Rita! Azt hittem Máté van a képeken. Ugye, nemcsak én látom a hasonlóságot? :wink: Nagyon ügyes vagy. Kép

Na, most már tényleg lépek ... Kép

Hasonlítanak, de nem annyira ám! Máté haja barna, Andrisé határozottan vörös volt, most már szőke. És olyan furcsa, hogy Andris ilyen idősen még éppen hogy 56os volt, Máté meg már most 62es és mindenki idősebbnek nézi a koránál (persze a mérete miatt csak). van egy hasonló pózos képük, majd este felteszem őket.

Kép

Kép
hgrita

jajaaaajjjjj!Petra félreértettél,én csak a tornáztatás nehézségei miatt írtam,nem azért mert hogy Soma o-hiányos lenne....csak ha nem írom le az okot,úgy talán értehetetlen lett volna a történet!!!

én is elviszem 6 hetsen bernit egy dévényvizsgálatra...2500.-/vizsgálat.....

sutimano76

Madar!!

Nem, még nem alszik most sem, belebújt a kis :twisted: , most nyöszög, pedig már ettünk, ittunk, büfiztünk, púúztunk, szartunk, most éppen az új zenélő forgóját teszteli

Kép

ezt lőttem neki vaterán, mert a régit tönkre hallgattuk.

Cumi befogó kütyü= gumipók, ezzel szoktam fenyegetni, de tudja,nem vagyok hülye, így lecar.

Most éppen félig nyehegve beszélget a drágám egy strucctollal amit Janó kapott az állatparkban, de mivel nem szól hozzá, ez sem tart sokáig.

Megyek és megebéldelek végre, meg iszok is valamit,mert ma még csak tejeskv volt, noooorrrmáááááááális vagyok????

A - kilókhoz gratula mindenkinek, nekem tuti nem megy le, a tápitól biztos nem, így most lesz 90 napos, azt hiszem holnaptól, mert ma még van sütim :D

Kép
babcika

Cumivisszaadószerkezetet már réges régen ki és feltalálták, ez pedig az ANYA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hát csajok, cseregarancia nincs a gyerkőcre, hogy ilyet, meg olyat szeretnék :D :D :wink: :wink: :wink: :wink: evvan :wink: :wink:

lábujjhegyen járás mikor alszik a babó: na ezt nem szabad! ugyanis, ezek után jó eséllyel minden sz.rra fel fog ébredni a csimota 8) 8) 8)

Timi :oops: háááát, tényleg minden a helyén van :D :D :D

fogyás: na nem kell nagy mennyiségre gondolni, 2-3 kiló ugrott le eddig. 3 hete még stagnálás volt.

ma úgy terpesztőztem, h Luca rám volt kötve. hát majd besz..tam.. 8) 8) ha így edzenék minden nap, ráadásul többször, tuti a siker :):):)

Ma Luca is dinka szegénykém... rendesen kendőzünk.

vicger

Astrid,

Koponya UH volt nekünk is, az csak egy kis fokú asszimetriát mutatott, ami állítólag teljesen normális, és sokszor találkoznak ilyennel.
A doktornő amiatt javasolta az MR-t ,mert szerinte 1 hónap alatt a fejkörfogata 1 centivel többet nőtt,mint a mellkasa. (plusz szerintem a hipotónia miatt is)Az,hogy mit keres nem tudjuk. Szerdán fogom felhívni,majd rákérdezek.
(de ez a centizés is annyira pontatlan tud lenni szerintünk. egyszer ezt mérik ,egyszer azt....na ok, persze vizsgálják ki ,és ne találjanak semmi, de akkor is a frászt hozzák ránk........... )
Amúgy a fejforma nálunk is örökletes, se nekem se somaapunak nincs kicsi feje, formailag pedig úgy néz ki ,hogy apjára üt!
Szóval nagyon reméljük,hogy csak genetika, és hogy a hipotónia a nagy fej miatt van,amit nem tudott a pocakban mozgatni, és nem valami betegség tünete.

KépKép
csikipetra

Rita, és ti milyen gyakran vittétek Andrist tornára?

KépKép
csikipetra

Elkövettem azt a hibát, h hsz írás előtt nem frissítettem, s így most :

Petra ++++++++++++++++++

Rita:éljen a csoki :)

Astrid: gratula az éjszaka átalvásához!!! Isten tartsa meg Dórit ebben a jó szokásában :):)

vicger

Petra!!

Szorítunk nagyon mi is!!!+++++++++

Egyébként ha szabad tudni mennyi volt a születési fejkörfogat, hogy azt is sokallták?? Nekünk sem volt kicsit, de a gyerek sem volt kicsi, és nálunk nem is mérték azóta sem a fejét, sem a pociját :roll:

Kép
babcika

Köszi Kriszti,és Babcika!!!

39cm volt,1 centivel nagyobb az átlagnál.
a keszthelyi KH UH nem mutatott semmi kórosat, csak az 1 cm miatt küldtek el a zalaegerszegi KH UH-ra, ott sem találtak kórosat, csak a neurológus kiszűrte a nyaki hipotóniát, és most emiatt járunk vissza hozzá,és ő "vizsgálgatja"

Szóval igazából az 1 cm differencia miatt tartunk ott ,ahol tartunk. De inkább menjünk biztosra, és nyugodjunk meg most, mintsem ,hogy később kiderüljön valami pl.fejlődésben lemaradás

KépKép
csikipetra

Persze Petra, igazatok van, csak az a baj, hogy mindent úgy kell kihúzni az orvosokból, mert ami nekik egyértelmű nekem nem, és még én érzem magam kellemetlenül mert kérdezgetem, közben meg paráztatják az embert.

Minden rendben lesz, tuti!!!

Kép
babcika

Mi még mindig nem alszunk, de már csuklunk, ollé, imádom :twisted: , mármint a csuklást.

Már elmehetnék valami természetfilmbe szinkronizálni a szelet, annyit susogtam, de nem jött be, most disco-zunk, a gyerek bírja a disco zenét :lol:

Kép
babcika

Kriszti,nehezékkel tornáztál,ez igen!!!!hát bizti hatásosabb,mint nélküle!!!

Babcika,én is gondoltam már rá,hogy felveszem kazira a porszívót a csittegést,és ha kell lejátszom!!! :lol: :wink: :lol: :lol:

sutimano76

mennyiért lőtted a zenélőforgót???műxik rendesen???

sutimano76

puki-kaki sorozat:-ez nem hagyta aludni!!
Kép Kép Kép Kép Kép
asszem végzett!!
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.10.19 15:18-kor.

sutimano76

3500 Ft volt a forgó, tökéletesen működik!!

Jó a képsorozat, és eszméletlen,hogy hogy hasonlít rád!! Bár nem tudom, te milyen grimaszokat vágsz puki közben :lol:

Kép
babcika

Babcika, :shock: csak a számmal közben mondom hogy ooops!!!

sutimano76

akkor nézek én is ott!!!

sutimano76

Petra! Apudat sajnálom, mielőbbi gyógyulást neki!!!

Somának meg nagyon drukkolok szerdára, remélem jó híreket kaptok!! Sok erőt Nektek és minél kevesebb idegeskedést!!

Süti! Gyönyörű Berni!! Kedvencem a második és az utolsó!! :)

Madár! Köszi a bókokat, kisnudlim biztos örülne Mogyorónak!! Ha Mandula benne lenne!!! :D :D :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

Mandula lestoppolta Mogyorót!!!!!! :wink: :D
Tessék másfele nézelődni!!!! :D
Petra,azért köszi a drukkolást!!!!! :D

KépKép
csikipetra

Csak hülyülök Süti!

Én szeretek a vatera-n vásárolni, még nem csalódat. Egy mezei felhúzós forgó is majd 5000 ft., ez meg 2 hangerő, 3 dallam, elemes, lehet beállítani,hogy te kapcsolod majd ki, vagy hogy 10 perc múlva magától kikapcs. Szerintem megérte.

Blanki főnökasszony talán alszik, vagy lehet csak úgy tesz. :roll:

Kép
babcika

Rita! Andris és Máté tényleg nagyon hasonlítanak!!! Nagyon klasszak lettek Andris fotói!! Ügyi vagy(tok)! :wink:

Boboka! Niki baba tündér ezekkel a grimaszokkal!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Süti,ez a sorozat,óriási.Rá van írva minden Berni arcára :lol: :lol: :lol: Tesztaanyjaezagyerek

Rita,látom téged is megfertőzött a kreativitás.Nagyon édesek a képek,és tényleg nagyon hasonlítanak a babákok egymásra.

Petra,sok sok drukk szerdára.Biztos minden rendben van a babóval ++++

Babcika,Süti, susogás,porszívó,szél :lol: :lol: :lol: :lol: de banyek,ez van nálunk is. Olyan jó,hogy nem vagyok egyedül 8)

Astrid,kár,hogy leírtad.Sokat adnék én ennyi alvásért :lol: :lol: :lol:

Cumiszájbantartó:kamera tape:SZÖVETHÁLÓ ERŐSÍTÉSÜ, UNIVERZÁLIS RAGSZALAG. TÖBB FÉLE SZINBEN. Bazi erős!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kriszti,fogyás szuper.Lucával a jövés menés kendőben gondolom még jobb :wink:

Én nem értem a kisfiamat.Nappal,ami nála általában fél 7-kor kezdődik,minden evés után alszik másfél 3órát.Attól függ.Fürdés után,de lehet előbb is,elkezdődik az esti dili,ami fél 4 ig tart .Hol rontottam el????? :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Andi!!

Nem úgy okoskodásképpen ,mert nem értek hozzá, de volt egy ismerősöm aki állította,hogy a gyereke felcserélte a napszakokat... Nem tudom lehetséges e ilyen, de nappal csak aludt éjjel meg fenn volt. :roll:

Kép
babcika

Jó sokat termeltetek :wink:

babók eszmééletlen gyönyörűek egytől-egyig.

Petra!

Az nem lehet, hogy a pocakban elfeküdte a fejecskéjét? Állítólag ezt pár év múlva apróbb műtéttel korrigálni lehet, addig torna ezerrel.

Cimirögzítés: én úgy szoktam, hogy ha hason van Lotti, szereti gyűrögetni a feje alá tett pelust és a cumi a keze és a pelus között van, így ha kiesne,automatice visszalöki a szájába. De pár napja cumi sem kell, leszokott róla.

Csendben levés: hát igen, minél jobban igyekszünk csendben lenni, annál inkább nem sikerül. Lotti bírja a zajt, nem ijed meg, max.felébred, de utána visszaalszik.Meg ennyi gyerek mellett ekkora lakásban lehetetlenség elvárni acsendet.Így Lotti ha tetszik, ha nem meg kellett, hogy szokja a zsivajt.

Zenélő forgó: szerintem tök jó találmány. A kölcsön FP-nk nagyon bevált,olyan zenéi vannak, amik a szélcsengőt meg a susugást utánozzák, nagyon kellemes. És vetít is a falra lepkéket, meg mindenféléket. Olyan jó hangulatot tud csinálni este!

Floranan!
Milyen pihiszéket vettél? Kisori szereti?

Kép
arvaerika

Éljen a kettős fronthatás hasfájással kombinálva! Tuti idegnyüstölő. Luca végre csendben fekszik, utolsó infók szerint alszik, erre én, ahelyett, hogy végre feltenném a holnapi húslevest főni, itt püfölöm a klavit, és meresztem a sejhajom.

Süti :) :) :) jó a sorozat :D :D
Rita, nagyon klassz képeket szerkesztettél!!!

Bibi, el is felejtettem írni, én bunkócska, hogy Lottid nagyon drágaság!!! S Lili milyen jó tesó! :) :)

Andi, én is letöltöttem a fotós linket, s nagyon klassz! kösziköszi! majd mutizom mit ügyködtem :oops:

mondjuk most, főzés helyett:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

áááááááááá, kicsit sem rakom tele az oldalt a képeimmel :oops: :oops: :oops:

Na, már megint sírás van....
Atesz persze egész nap csak szolizik.... :lol: :lol: :lol: 8) :?

vicger

[quote="babcika"]A írta:babcikandi!!

Nem úgy okoskodásképpen ,mert nem értek hozzá, de volt egy ismerősöm aki állította,hogy a gyereke felcserélte a napszakokat... Nem tudom lehetséges e ilyen, de nappal csak aludt éjjel meg fenn volt. :roll:

Ilyet már én is hallottam.Remélem nálunk tényleg csak a pocifájás okozza a nem alvást.Tegnap éjjel kábé 40 percet nézelődött a pelenkázón.Apája legalább 100szor húzta fel neki a zenélő gombáját.Na ekkor tudtam aludni úgy fél órát :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Kriszti, nyugi, nálunk is üvöltés van!!!!És semmi sem jó!!!!!!!!!!!!!!
ááááááááááááááááááááááááááááááááááá :lol:
lassan hajat tépek én is!!!! :D

KépKép
csikipetra

Erika,na valamilyen ilyesmi kéne nekünk is....gondolom egy vagyonba kerülne.,....tegnap át akartam hozni nővérem üvegszálas lámpáját,tudjátok olyan forgós-színváltoztatós,de nincs meg az adaptere,elemmel nem műxik!!! :cry: :cry: :cry:
Berni is nézi a plafonon a lámpát...mondom oké,csak hát az nem világít,akkor mit néz,nya rájöttem...az álló láémpa fénye megcsillan a kislámpák keretén,azt stíröli!!!

Anditalán a 4 héttől elmúlik,nálunk is volt 1 ilyen hét,ha nem változott volna,akkor szépen besötétítettem volna nappal,éjjel meg föl az összes lámpa,azt hátha visszacserélte volna
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.10.19 16:27-kor.

sutimano76

nálunk legalább most nincs üvöltés!!!

Kriszti..főzés helyett mi...na szóval én pizsiben(megjegyzem egész nap)és én is klimpirozok,sokmindenmáshelyett!!!

sutimano76

Kriszti,
[quote]A írta:tesz persze egész nap csak szolizik....

hát megáll az ész,ez az Atesz!!!Mikor ér haza????meddig tart a szoli???

sutimano76

ja és én bunkó a képeket meg se dícsértem,pedig naon tecc,de főként a 4.

sutimano76

Andi,ha az segítség,ugorjon át Domi Barnival két etetés között,te meg aludj addig egy nagyot!!!

sutimano76

Kriszti,szenzációsak a képek.Ati Luca nagyon édes,és Vica.
Ati nem volt ma a tűzoltókkal az Alkotás u-ban?

Süti,Domi dolgoz,este későn jön haza,de azért köszönjük.Mivel most 1 autónk van,meg is vagyok lőve.Kimegyek a teraszra ácsorogni,hogy levegőn legyek :lol: :lol: :lol:

Üvöltés nálunk sincs.Evett,2 ciciből,letettem,picit nyekergett,ivott pár korty mecsek baby-t,visszatettem,és most alszik.Gondolom fél 7-7 körül kel,utána indul a terror.
Egyébként most ez a mecsek baby jónak tűnik a mai problémánkra.Durrog a gatya ezerrel.

Kép
v.andi

kösziköszi :) :oops:

Süti, nem aprózza el, holnap reggel jön haza.
Andi, nem ment, mert ma szolgálatban van, a többi csoport mind ment. Nem is csoda, mert ha a drága kormány megteszi amivel riogatja a népet, akkor 60ezret hoz majd haza Atesz, meg a többiek. merthogy minden pótlékot meg akarnak vonni. nonszensz....

vicger

Kriszti,akkor nem csodálom a mai megmozdulásukat.Kicsit durva az a 60 ezer ennyi sok munkáért. :twisted:

Kép
v.andi

áááá, ehhez már nem lehet mit hozzáfűzni..... :evil: :evil:

vicger

Nagyon jók a képek :lol: :lol: :lol:

Boboka
Semmi sem ciki, ami nektek jó!
1. babák gyomorszájának a záróizma nem zár tökéletesen. Nagyon könnyen buknak...és ez nincs összefüggésben azzal, hogy mennyire éhesek! (kézrágcsa---nem mindig az éhség jele, ismerkedik...)
2. Ha félrenyel, a legegyszerűbb, ha fejjel lefelé lógatod...
3. én nem nagyon szoktam törölgetni. Ha csak pisis volt, akkor csak egy törlés és kész, ha kakás, akkor meg a csapnál lemosom...krémezés is ki szokott maradni...
4. Szemet kivülről befelé kell törölni (fül felől az orr felé)

Lina
Kiütés: lehet az anyatejjel átjutó hormonoktól... kenjed be anyatejjel!

Bibi
Erőt és kitatást!

Dorka
Megállapítások :lol: :lol: :lol: :lol:

Petra
Sajnálom a gondokat!

Cumi szájban tartása
Néhány öltés is megoldja a gondot :lol: :wink:

Csend
Én akkor is szoktam jönni-menni, tevékenykedni, szól valami, mikor Molli alszik...

Ma Pesten voltunk... hulla vagyok... :cry:
Vendég

Krisztinek most csak!!

Jók a képek, de nem erről akartam..

Szóval ha 60.000 lesz akkor oltsa el mindenki a magájét, húgyozza le vagy tudom is én, bele értve a kedves kormánytagokat, akiknek lehet akkoriban sürün fog égni háza, kocsija, ha már a pofája nem ég mikor ilyeneket csinál.

Ja és most jön a polgárpukkasztás, Krisztipukkasztás, de ezen az én vérnyomim is 200 lett. Szóval tűzoltó nagybátyám, alkesz apám és egy félig ittas ortopéd cipőkészítő rokon beszélgettek. A lényeg, apám és az ortopéd közli, a tűzoltó egy szükséges rossz...., na az értelmes tűzoltó tűrte egy darabig, aztán közölte, hogy mit szólna hozzá, ha mondjuk a gyerekét nem hozná ki senki a tűzből, vagy a felforrósodott palackot, vagy nem szedné ki a kútból a vizi hullát. Nagybátyám tiszt volt, emberei életéért is felelt... Na benne is felment a pumpa, de a két állatot, ide értve apumat is nem lehetett meggyőzni. Lehet hogy most furán fog hangzani, mert az örökségemről van szó, de nem tom mit szólna apám,ha a háza égne és nem lenne az a bizonyos "szükséges rossz"....l. :evil:

Kép
babcika

Babcika :lol: 8)
ááááááááááááááááá, nem kell ilyenekkel foglalkozni.

ami "vicces" az az, h a híradók nem nagyon vélték hírértékűnek az eseményt.... ez pedig már az elgondolkodtató kategória... bezzeg a vasutas sztrájk....

Luca fél óránként felsír :? :( asszem szörnyű éjszakánk lesz....

ezt a hszt másfél óráig írtam kb, úgyhogy nem azért nem reagálok mert bunkó vagyok, hanem azért mert nem frissítettem.
Bocsi

vicger

Csak egy óráig s nem is maradtam le senkiről :) :) :)

vicger

Kérdés:akinél voltak vagy vannak piros pöttyök (asszem valami tejkiütésnek hívják) a baba nálatok sírt miatta?mert Viki 3 órája sír folyamatosan és dörgöli hozzánk az arcát,szerintem lehet hogy viszket neki nem?????vagy már nem tudom mi lehet a baj,mert sehogy semmi nem jó.
Vendég

Közben bealudt apája kezében,lehet,hogy csak túl fáradt volt. :shock: Napközben nem sokat aludt,de most elvileg kb 2ig alszik majd.Remélem. :D Előre is köszi a válaszokat a kérdésre,holnap elolvasom,de most megyek aludni,amíg Viki is alszik.

Jó éjt!
Vendég

Lina, a tejkiütés nem viszket. Vagy nem az volt Viki baja, hogy viszketett, vagy nem tejkiütése van.

vicger

enyim babó 20.15-kor bealudt és 20.45 körül felkelt!!most itt ül a pihiszékben,és csuklik!!!

irigylem akinek alszik a babója!!!most az a terv hogy kövi etetésig ébrentartom,hátha utána jobb éjszakánk lesz!!!

Kriszti én nem nézek semmilyen híreket,már nem érdekel!!!car így is úgy is,a kormány csak rosszat csinál!!!de azért a 60 ezért a melóért durva,remélem az övék is 60 lesz,mert az enyit se ér!!!

sutimano76

Lina: Nálunk voltak pöttyök (már nagyrészt múlóban), de nem vettem észre, hogy viszketett volna neki. Így passz!

Kriszti: Nagyon jók a képek! Nekem a fekete-fehér hason fekvős a kedvencem. Atesz fizuja, hát tényleg nonszensz. :twisted:

Mátét 7kor lefektettük, erre azóta már 2x kelt. :roll: Egyszer muszáj voltam szopiztatni, mert annyira behergelte magát, hogy nem tudtam megnyugtatni. Másodjára már be kellett érnie a cumival. :oops: Ő is biztos frontérzékeny, mert mindig akkor van sírdogálós-nyöszörgős napja, amikor anyjának is fáj a feje, de nagyon. :roll:

Nem is írtam, hogy megjött a Manduca hordozónk. És szuper! Ma egész délelőtt Apa hurcibálta és végig aludt. Ja, mielőtt kérdésként felmerül, Apa táppénzen van munkaundoritisszel. :wink: Akkora lesz náluk a hajtás Karácsonyig, hogy most volt az utolsó alkalom egy pihizős hetet kivenni. Timi: Ha Dorina szeret has-has lenni, szerintem érdemes beruházni egy ilyen hordozóra. Tényleg nagyon szuper!

Tudom, volt már róla szó 1000x, de nem figyeltem. :oops: Hogy készítitek a köményteát? Ezer köszi a válaszért.

Petra: Heti 1x kezelték, bár a második hárpia kétszer akart jönni. De annak nagyon lehúzás szaga volt. :x :roll: Ha a neurólógus azt mondja nincs komolyabb baj, szerintem elég a heti 1. Van egy baráti házaspárunk, kisfiúkat is kezelik, heti 4x jártak hozzájuk. :shock: Na, az tipikus hol-nyúzzuk-le-róluk-a-bőrt eset volt. Ügyvéd pár, 2.kerületi full szuper lakás és egy egyébként problémamentes terhesség után időre született elméletileg egészséges kisfiú, aki lassabban fejlődött a koránál. Én a helyükben biztos mással is konzultáltam volna. Mikor nekünk kezdett elegünk lenni a hölgyeményből elmentünk a HRGbe (ez egy másik fejlesztő-terápiás szervezet) és ott csináltak egy állapotfelmérést. Mikor a csaj 2x akart jönni, ott Andrist teljesen egészségesnek diagnosztizálták :wink: és egészséges gyerek tornát és otthoni gyakorlatokat javasoltak. Azokat csináltuk. Ha gondolod, majd leírom a feladatsort. Játékos, szerette csinálni Andris és egészséges gyereknek sem árt. Főleg egyensúly fejlesztésről és a két agyfélteke összehangolását segítő feladatokról van szó.

Kép

Kép
hgrita

Hú, Süti, nem irigykedem! Kiscsaj nem hagy pihenni, lazítani, az már biztos. Azért fifikás a kis fruska már most, hogy így előadja magát a vendégeknek, rokonoknak. :wink: :lol: Megnyugi, ez egyre rosszabb lesz, mire 3 éves lesz, már nemzetünk minden színésze elbújhat mögötte. Andris úgy előadja a földreszáltt angyalt a nagyiknak, papiknak, hogy csak na. Szót fogad, udvarias, türelmes, semmi hiszti. És persze Anyumon kívül senki sem hiszi el, hogy milyen nagycirkuszt képes előadni, hogy visszabeszél. stb. Ő már nálunk megtapasztalta, így annyira nem lehet megvezetni. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?