A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Gabi:nem bonyolult,siman megtanultam 2 kotes utan...es elmondanam,85 kilos vagyok jelenleg :oops: :oops: szoval rad is siman jo lenne!!!Azert sem simul annyira jol hozzam Hangi,mert meg bazi nagy hasam van sajnos....
A rugalmas kendok nagyon jok,es van jo kis leiras a kotesrol a neten,kepekkel illusztralva.Nekem mar kb.2 perc,es rajtam van Kugli!

Dodi:Leonardo di Caprio??huuu ki nem allhatom,bar teny,van par jo filmje....

Kép
Kép
ancsurti

Bond!

Először a terhességi tesztem negatív volt, de addig győzködtem, míg ő is pozitív (hozzáállás)ra váltott :lol: :lol: :lol: .

Ancsurti!

Jaj, félre ne értsd, én cseppet sem gondolom, hogy rosszabbnak állítanád be Hangit, mint amilyen. Én csak veled örültem, meg segítségképpen írtam ezt. Amúgy minden tiszteletem a tiéd, mert én nem is tudom hogy bírnám, ha Botond is ilyen típus lenne :roll: ! Persze, nem a pygmalion-effektus miatt írok róla jókat, tényleg nagyon jó baba, hála Istennek. És még így is vörösödik néha a fejem, meg ugye volt, hogy emlegettem a boxzsákot :lol: . Monjdjuk mostanra már nem kell bevetnem, mert nincs miért :wink: ! És nagyon remélem, hogy folytatja Hangi ezt a javuló tendenciát, és hamarosan nyoma sem lesz a mi kis Morcimancinknak :wink: :D .

Imádom, hogy mindig kint van a nyelve (mint Petrának is), és baromi édes ez a gatya :wink: . Te tök sokat fogytál, ugye? Sokkal vékonyabb az arcod :shock: :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi kedvencét rögtön vágom net nélkül is. :lol: :wink:

Kép
Kép
orsi777

Nem tudjátok, hogy lesz holnap vasutas sztrájk? Járni fog az Ausztrál Expressz? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ancsurti:Én is akartam írni,hogy vékonyabb vagy!Sokkal,nem csak az arcod,nekem úgy tűnik,mindened. :roll: :lol: Örülj! :lol:

Megyek aludni,már lenyugodtam,remélem nem csappan meg a tejem,ha ideges vagyok,észrevettem,kevesebb. :evil:
Vendég

Dodi;semmi gaz :wink: ,en is probalok pozitivkodni :lol: :lol: :lol: de pl.azota is itt sir torkaszakadtabol.......es azert ez mar lassan 2 oraja megy igy....szoval ebben most nem latok semmi f@szat!Megprobaltam letenni,nem jott be...az elobb elaludt 3 percre a kezemben...lassan kiszakad a dobhartyam,es ha az apja nem jon haza perceken belul,azt hiszem elszakad a cernam!

Amugy koszi,de nem fogytam sajnos...mar egy ideje nem mozdul ez a sok haj semerre sem...nem is ertem,megragadtam 2 honapja a 85 kilonal...ki is vagyok tole mikor oltozni kellene...a telikabatomat nem tudom osszehuzni :evil: :twisted: Ugy latom en vagyok az egyetlen szerencsetlen,aki marad egy bazi nagy bojler!!!

Kép
Kép
ancsurti

Gabi:ne idegeskedj!most aludj egy nagyot!
szep almokat,szard le a kavarast!!!!

Kép
Kép
ancsurti

A kingkong csaja ausztraliaban szuletett?Mert nem jovok ra,csak egy tippem van,es az ausztral szarmazasu szinezno....Talan bond is azert irta azt amit irt?

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti

Én is bojler vagyok! Te legalább magas vagy,de én..
Vendég

kicsidodi! :)

"Először a terhességi tesztem negatív volt, de addig győzködtem, míg ő is pozitív (hozzáállás)ra váltott "
Na ugye, hogy ugye, hogy ugye!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsirti! :)

"Ugy latom en vagyok az egyetlen szerencsetlen,aki marad egy bazi nagy bojler!!!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ugyan már! Leadod majd nyugi. Legfeljebb nem 36-os ruhákat hordasz majd. Mint ahogy eddig sem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Conversano: :wink: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

[quote="conversano"]A írta:conversanoncsurti

Én is bojler vagyok! Te legalább magas vagy,de én..

Mi van? Ti most űrtartalom kategóriában versenyeztek? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Bocs. :oops: :oops: :oops: Ne mondjatok már ilyet magatokról. :(

Kép
Kép
200907?

Ancsurti és Conversano

A versenybe én is beszállnék :( :roll:

Lilisgabi

Tiszta Lilaakác köz :lol:

Bond

Ausztrál expressz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Dodi, azt hiszem tudom a kedvenc színésznőd nevét is :shock: . A férjemnek is ő a kedvence.

Kép
Kép
orsi777

Ancsurti:Bojler kategóráiban verhetetlen vagyok! :lol: 88 kg,174 cm.Fura,de én tök jól érzem magam.Most fogyogatok,104-gyel szültem :shock: .85 a cél Karácsonyra,és 80 a Lili szülinapjára (márc 27) :lol: .Az már csak egy kis vízforraló kategória lenne. :lol:
Vendég

Orsi:Nem tudtam mi az a Lila akác köz.Google :arrow: Született feleségek.Jó műsor?Annyit van emlegetve... :roll: Nem láttam még.
Mi a BK-t kenterbe verjük sztem. :twisted:
Egyébként gyerekek én már nem is BK fun vagyok,hanem Szomszédok! :shock: Az 1-esen lesem mindennap. :oops: Nagyon cuki,tiszta retro,gyerekkorom jut eszembe(Dodi ne próbálj emlékképeket keresni,nem jönne elő neked,csak hipnózisban :lol: ),macikávéval megspékelve. :lol:
Vendég

Lilisgabi

Nézem én is a Szomszédokat, azért tudunk csak délben indulni Odettel sétálni. NAgyon haragszom, hogy hétfőm nincsen. Mi a BK? :oops: 8) Biztos hülyét kapok, ha leírod, de írd le kérlek.

Kép
Kép
orsi777

Ezen fogom törni a fejem egész éjjel. :o
Nem tudom , mikor fogok elaludni :roll:
Jó éjt! 8)

Kép
Kép
orsi777

F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F

Semmi, akkor tényleg megyek aludni

na, még gy F5

Kép
Kép
orsi777

Tudom, BARÁTOK KÖZT. :shock: :P :shock: :P Én nem szoktam nézni, azért nem tudtam :wink: . Már kikapcsoltam a gépet, mikor eszembe jutott, muszáj volt visszakapcsolnom.
Mos már tényleg megyek aludni. Sziasztok.

Kép
Kép
orsi777

Lilisgabi!

Naaaa :evil: ! Igenis tudom, mi az a Szomszédok :twisted: :lol: ! Mi is néztük a családdal! Bár szellemi képességeim fejlettségére utalhat,hogy három szereplő maradt meg mennem: Kutya, Alma és Julcsi. Tudod, mert ezek olyan meseszerűek :lol: :lol: :lol: :lol: .

Orsi!

:lol: :lol: :lol:
Ügyes vagy :wink: ! Ugye milyen idegeítő? :x Ti meg jöttök it nekem a HF-fel, meg a mindenféle DM-ekkel :evil: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kicsi fiam megint 2* kelt :? . de egészen biztos, hogy nem az éhség miatt, ugyanis
8-kor vacsizott
10-kor csináltam egy álometetést (pedig már régóta nem szoktam)
1-kor kelt, evett
4-kor kelt,evett
7-kor kelt, eszik
:shock: :shock: :shock:
Ráadásul minden alkalommal eszik rendesen, nem csak cumizik :shock: . Lehet fejlődési ugrás? De napközben meg pont hogy ritkította sz étkezéseket... És már harmdik napja úgy kidől 6 körül, hogy én keltem a fürdéshez,így majdhogynem 6-tól alszik reggelig,és csak enni kel fel :shock: . Már az is felmerült bennem, hogy talán beteg, de napközben tök vidám, kis virgonc, nem aluszékony....Szóval nem vágom! ötlet?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ancsurti

[quote]m írta:ar egy ideje nem mozdul ez a sok haj semerre sem...

Már megint ezek az ékezetek.. Percekig gondolkodtam miért is akarod elhullajtani a hajadat??? :D :D

Dodi

Ha Botond is felébred éjjel akkor valami lehet a levegőben...
Lóci kezdi összecserélni a nappalt az éjszakával.
Ma, éjjel 3 óra óta fennt voltunk. Nem sír, csak egyszerűen eszében sincs aludni.
Ha felkapcsolom a sólámpát és magam mellé veszem akkor elmotoszkál magában dehát így nem lehet aludni.
Már tápit is csináltunk éjjel pedig sose szoktunk, hátha éhes.
Nem volt az. Azon csodálkoztam volna ha éhes mert óránként szopizik éjjel.
Pedig tegnap nagyon elégedett voltam magunkkal, mert sikerült egy viszonylag 3 órás menetrendet betartani . Délután borult csak fel, mert kisfiam 18 óra körül már olyan álmos hogy nem lehet vele bírni.
Akkor muszáj letenni, és alszik kb. 1-ig, aztán 3-ig aztán neki már reggel van!
Ez eddig is így volt, csak azért elszundikált még 5-6 óráig hajnalban.

Ezentúl éjjel 3-kor kell kelnem??

Folyamatosan próbáljuk későbbre tolni az esti elalvást, sikertelenül.
:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.20 07:14-kor.
Vendég

Lilisgabi

Szomszédok :?

Látod, ezért vagyok én remete. Egy kezemen meg tudnám számolni az ismerőseimet. Mármint akikkel tartom is a kapcsolatot.

Dolgozni is szívesebben dolgoztam mindig férfiakkal. Kislányként is mindig fiúkkal bandáztam.

Azt meg elképzelni sem tudom hogy kiüljek ide a játszóra a többi anyuka közé csivitelni.

Biztosan gondolják is hogy fennthordom az orrom, pedig nem, csak feszélyezve érezném magam köztük.

Szerintem ne foglalkozz azzal hogy ki mikor és mit mondott vagy nem mondott.

Gyakram praktikusabb bezárkózni magadba és távolmaradni az emberektől.

Szerencse, hogy a Dalma ezt nem olvassa, mert neki meg folyton azt szajkózom hogy próbáljon már meg kapcsolatot teremteni más emberi lényekkel :D
Vendég

a legjobban még nem is mondtam:

beállt a derekam :?

Nem hajlik semerre viszont rettenetesen fáj :cry:
Vendég

Orsi

[quote]M írta:ár kikapcsoltam a gépet, mikor eszembe jutott, muszáj volt visszakapcsolnom.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok! Először is köszi Hédi nevében a névnapi jókívánságokat :D :D Van mit visszaolvasnom, de mostanában nem nagyon tudtam jönni. Hédi egyre többet van fennt napközben és egyre csajosodik. ( olyan hisztiket tud levágni, hogy csak csuda :twisted: :twisted: )
Dodi: nálunk is hasonló volt a helyzet, a korábbi 1 keléssel ellentétben kb 1 hete evett 8kor, éjfélkor, 3kor, 6kor :twisted: :twisted: Ma éjszaka pedig 4kor kelt és most is alszik :P :P talán visszaáll a rend. Én is növekedési ugrásra vagy az időjárásra tippeltem

felébredt még jövök

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok.

Kész, amit műveltetek itt tegnap este

:lol: :lol: :lol:

Ezt a fejlődést lányok, nem tudom ,Darwin mit szólna hozzá: pár hónapja mindenki bálnának nevezte magát, most meg már bolyler!!!! :lol: :lol: :lol:

Na, Bruce Willist én is kedvelem, főként mikor másodszor adta az életét! De ebből az infóból nem jöttem volna rá.

Ancsurti: kérek még segítséget a 40 éves ffihoz!

Lilisgabi: alighanem, hasonló cipőben járunk, bár én rosszat nem tudok mondani az itteni kismamikról, mert tényleg aranyosak, csak másabbak mint én, nem tudok beszélgetni igazából (kimerül a téma a mennyitevettkakiltaludtagyerek szinten), inkább kerülön az összeröffenést velük.

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Nekünk szuper éjszakánk volt,este fürcsi után már láttam,hogy nagyon álmos Lili,így megetettem gyorsan és betettem az ágyába ééééééééés elmaradt a szokásos hiszti,egy perc alatt elaludt és negyed 5-ig :shock: nyomta! Pedig azt hittem,hogy max. 2-ig fogja bírni. Aztán fél 9-kor kelt legközelebb,mert jött a 9 órai szokásos szopi,utána egy kis játék és most megint alszik. El sem hiszem. Úgy látszik,tegnap pont elkaptuk a megfelelő pillanatot,amikor láttam,hogy fáradt nagyon.

Dodi! Teljesen egyetértek veled Liluval és Balázzsal kapcsolatban. Lilunak ugyanaz a dokija és szülésznője mint nekem. Állítólag 2 órág vajúdott,amikor azt mondta a dokinak,hogy ő ezt nem bírja,császározzák meg. Akkor ezek szerint Balázs csaja is császárral szült? Ő is az Istvánban?

Bond! Nem hiszem,hogy összefüggésben lehet a kajámmal Lili szenvedése,mert nem ettem semmi "újat". Most adtam neki megint Infacolt,hátha az segít.

Az én kedvenc színészem amerikai,42 éves,és Bruce-hoz hasonlóan kopasz és nagggon jól néz ki :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Most nálunk ugyanez van: 6-ra tök nyűgös, aztán úgy kidől, hogy bármit csinálhatok vele, nem kel föl :shock: . Egyedül a pancsira kel föl, és akkor fent van egy darabig,de ennyi. Annyiból (sokkal) jobb a helyzet, hogy Botond legalább 7-ig visszaalszik! Nagyon kemény lehet, hogy Lóci 3-tól ébren van :? .
Bobó szombat óta csinálja ezt. Akkor kezdte azt is, hogy nappal 3-3,5 óránként eszik, az eddigi 2-3-mal szemben. Ja, és azóta hatalmasakat pukizik, meg kakil, de a hasa nem fáj...

Ancsurti háját, én is hajnak olvastam :lol: . Na, mondom, bezzeg az enyém csomókban hullik :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

Közel sem biztos ám, hogy a játszótéri anyukákkal nem jönnél ki! Értem én, hogy te (is) pasipárti vagy, meg nem szereted a csivitelést, de engedd meg hogy emlékeztesselek, hogy lassan egy éve tizen- huszon- csajjal csevegsz itt nap, mint nap, sztem elég kedélyesen :roll: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: . Gondolj bele, akár a mi kis társaságunk is ülhetne a homokozó szélén! Azok a kismamák ugyanúgy tele vannak kérdésekkel, kételyekkel, sztorikkal és poénokkal, mint te (vagy mi). Szerintem néhány próbát megér! Lehet, hogy életre szóló barátságokat kötsz :wink: ! Ha meg gázosak a csajok, adj nekik Infacolt (vááá :twisted: ) :lol: :lol: :lol: .
Meg szerintem emiatt nem "vonhatod meg" Lócitól a játszóteret :roll: . Mikor majd a többi anyuka viszi a gyerekét ovi után a térre, és Lóci is menne a barátaival, nem szerelheted le mindig, hogy anyunak most nincs kedve pajtizni, sztem :roll: . Ettől akár még ő is "antiszociálissá" válhat :roll: . Aztán persze lehet, hogy nem is lesz igénye, de azért érted mire gondolok.... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja! Lilisgabi neked akartam írni még,hogy nekem is van egy "barátnőm",aki dettó ugyanilyen. Általánosban egy osztályba jártunk,akkor tök jóban is voltunk,de gimiben elsodort minket az élet teljesen más felé,új barátságok stb. Aztán volt egy osztálytalálkozó,ahol számot cseréltünk és megint elkezdtünk találkozgatni. Aztán 2 éve neki született egy gyereke,amitől szerintem teljesen bakattant,vidéken él, a férje alig van otthon,nem segít neki. Szóval tök negatív lett a csaj,mindig "lehúzott" engem is,hogy majd meglátod,hogy nem olyan egyszerű egy gyerekkel stb. Na,erre én nem voltam kiváncsi,meg különben is,teljesen más a baráti társaságunk,de ő mindig erőszakoskodik,hogy menjünk velük ide-oda. Úgyhogy én nem is nagyon szorgalmazom ezt a barátságot,néha csak 1-1 sms,aztán kész. De ő,amikor rájön az 5 perc,állandóan hasonló stílusban adja elő magát,mint a szomszédod. Kivagyok tőle. Elég szókimondó vagyok,ezért múltkor már elmondtam neki,hogy mi a helyzet,de nem ért belőle. Most megint terhes,úgyhogy biztos vagyok benne,hogy mos végképp be fog kattani.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi

Lócinak már kinéztük a játszóteret, a szomszéd házsor mögött van egy vadonásúj bekerített játszó lombos fák alatt, kifejezetten apróbb gyerkőcöknek való játékokkal.

Természetesen fogunk vele menni, de attól még nem biztos hogy beszélgetésbe elegyedek.

Apa tuti, ő imád beszélgetni az emberekkel!

Tudom, hogy itt is beszélgetek, de mint Lilisgabi írta, azért ez egészen más.

Az antiszociális viselkedés pedig nem kizárólag a szülők bűne, a hajlama biztosan öröklődik.
Én apukámtól örököltem, Dalma szegény pedig tőlem is és az apjától is.
És erre neki még a körülmények is rátettek egy lapáttal.... :?
Vendég

Boo

Müzli mit szólt az új helyhez?
Vendég

sziasztok!

jelentem élünk és virulunk...köszönöm a hiányolást...
az az iagzság,hogy nagyon brutál hetünk volt...de hál istennek túl vagyunk
rajta...
röviden:Kiara egész héten csak nyűglődött,fájt nagyon a pocija és
nem tudott magától kakilni...
a lüke anyja elfelejtette,hogy előző hétvégén kukoricás rizst evett,
amit nem lett volna szhabad...
de szerencsére úgy néz ki túl vayunk rajta...
vasárnap még egy kézi meccset is végigültünk és kicsit aludt is közbe...
igaz tegnap még szenvedett kicsit a pocival,de már kezd újra magától kakilni...

nagyjából visszaolvastam,de már nem tudom,hogy kinek mit akartam...
ezért név nélkül az összes kis lurkó nagyon édes...
én is mindjárt dobok pár képet...

Kép
Kép
csibe83

Boo

Jó, hogy nem volt katasztrófa a tegnapi nap. :lol: Müzlire én is kiváncsi vagyok :wink:
Az a 60 ezer ft rengeteg, Kecskeméten 6000 ft/óra dolgoznak, így mi 18 ezerből megúsztuk a költöztetést legutóbb, pedig 4 helyről szedtük össze a cuccokat.
A család szerintem nagyon rendes, hogy ennyire sokat segített(még anyós is).

Szomszédok

Nálunk elég jó a társaság, 7 család összejár kb. negyedévente, sütés , főzés, evés, ivás, a gyerekek egymással játszanak, jó kis bulik szoktak lenni. Főleg a gyerkőcöknek. Viszont egy-kettő ember kivételével, mindenki olyan okos, mindenki mindenbe beleszól, nem tudom , miért látnak minket gyengeelméjűnek. Adják a jobbnál-jobb ötleteket, hogy vessünk füvet, hol vegyünk ezt-meg azt, miért így csináljuk ezt meg azt,hogy mit csináljak a babával stb. A hideg kiráz ilyenkor tőlük, rosszul vagyok, ha nekik semmi nem tetszik a mi életünkből. :twisted: Szerintem csak irigyek :?

Nemrég találkoztam egy lánnyal, ő is az utcánkban lakik, ő mindig egyedül sétáltatja a 10 hónapos kislányát, vele nagyon jól elvagyunk, egy hullámhosszon vagyunk, egy idősek is vagyunk, a 3. találkozás után már telefonszámot is cseréltünk.

Szomszédok- a sorozat

Dodi én is csak Almára, Julcsira emlékeztem, Kutyára már nem :roll:
Azok a részek, amik már most mennek, én már abszolút nem láttam, akkor már nem ültem le anyuékkal tévézni. AZ akkori Lipptai Claudia , Müller Péter nagyon tuti, de mai részben volt Fenyő Iván is. :lol:

Kép
Kép
orsi777

sapi próba
Kép
még a telken apával
Kép
huncutka már kelés közben is
Kép
apával nézzük a tv-t
Kép
álmában forgolódott
Kép
első pancsi a nagy kádban anyával
Kép
és ennyire élvezem
Kép
Kép
és íme az új hajam egy héttel fodrász után
Kép
alvós
Kép
huncutkodom
Kép
nagy a kobak
Kép

Kép
Kép
csibe83

Csibe

Nagyon szép Kiara, és végre egy lány , aki az anyukájára hasonlít :lol:

Kép
Kép
orsi777

Most csak egy kis beugrás orsi777 rovására. :twisted: :twisted: :twisted:

Mi az a KGST?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond

Mi bajod van? :lol: :lol: :lol: :lol: Kölcsönös Gazdasági Segítség Tanácsa , velem akarsz kötözködni wazze?

Kép
Kép
orsi777

orsi777! :)

Ha fejből tudtad, akkor öreg vagy. Ha meg rákerestél, akkor meg nem kunszt. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Csibe: csakhogy előkerültetek.
Hasfájás: :x
Pont ilyen kukacos kombi-dressz készletet kaptunk a tescoban. 3-db-osat. 62-es-et
Csak Vica már kinőtte :roll:

Sillia: ma van a doki? Mit mondtak?

Boo: háááááát, az igazság, hogy nagyobb káoszra számítottam körülötted :twisted:
De viccen kívül, ügyik voltatok, szerintem szuperul megoldottátok.
Valószínű én se engettem volna el magam melől a gyereket. Elég neki a változás anélkül is. Igaz, én nagyon nem is tudtam volna, mivel csak cicin lóg.

Dodi: ha kb 3 óránként csuklassz, az csak azért van, mert minden szoptatáskor ránézek a cicimre és megállapítom, hogy ez aztán tényleg parizel 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Nem írtam tegnap a családi napunkról: anyuka elnézte az időpontot, és elkéstünk. :?
Gyerekem jó darabig nem jött rá, hogy a műsor már lement, majd mikor rájött (kompótevés közben) hatalmas bőgésben tört ki.
Anyuka diszkréten törölgette (a saját) könnyeit. (Fasza anya vagyok, amikor pont a Nórára kellene most rendesen figyelnem)
De volt egy előadó - környezetvédelemről beszélgetett, és az óvónénik Nócival adatták oda a virágot. (Nagyon örültem, és nekem ezúton bizonyítottak, hogy jó pedagógusok)
Utána meg szülő-gyermek páros vetélkedő volt. Jelentem, mind az 5 akadályt jól vettük (na, egyiket majdnem sikerült elszúrnom, mikor egy felfordított zsámolyba kellett volna 3 labdát beledobnom). És Nóci nyert egy csomó apróságot, aminek nagyon örült.
Aztán 5-re meg haza kellett jönnünk, mert etetés volt.

Na, léptem, délutáni program: gyerekorvos Nórival (még lóg nekünk a 6 éves oltással + beutalót kérni hallásvizsgálatra, mivel ez azóta se javult), utána meg népitánc, főleg ha Nóci rá bír állni a lábára.

Kép
Kép]
hendegabi

Bond

Öreg vagyok, de azért annyira nem, hogy nem nézzek utána a jelentésének. :wink:

Kép
Kép
orsi777

Időközben eszembe jutott még valaki.
Kinézetre sem egy torzszülött, de többek között "szadistaként" sem kis alakítást nyújtott.
Dánul, spanyolul, norvégul, svédül, franciául és olaszul is beszél. Teniszcsapat és az úszócsapat kapitány is volt. :wink:

Kép
Kép
200907?

köszönöm Kiara nevében is a dícséreteket...

Hgabi!
mi is lassan kinőjük sajna...de sztem nekünk ismét tescos lesz...
nagyon meg vagyok elégedve vele...

holnap megyünk oltásra...ott majd kiderül mekkorát is nőttünk...

orsi!
az az érdekes,hogy Kiara totál apja amúgy...majd én is scannelek be rólunk
kiskori képeket...

Kép
Kép
csibe83

CSajok félelmetes mennyit írtok, egyszerűen alig tudok visszaolvasni, és mire reagálnék értelmét vesztette... :shock: :lol:

csibe
Kiara cuki nagyon!
:wink: :lol:

Akkor nem vagyok egyedül a szar éjszakákkal, pár napja botrányos... :roll:

Kép kispasi
Kép kuksi

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nyuszi

Bocsi, de én jobban ki vagyok akadva a dokidon vagy a szülésznődön, hogy elmondták mi volt az oka Lilu császáránk, mint Lilun. A titoktartás nekik smafu?

Gondolkodok ám a színészeden? Ő is akcióhős?

Dodi a kedvenc színészét kitalálta Ancsurti (azt én is tudtam), de a színésznőjére nem jött még tipp. Én biztosra tudom, megy a privi Dodinak.

Ronmay

Nagyon édes Roló, a szeme nagyon cuki, nőfaló lesz :lol: ...zabálni való :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?