Össze-vissza vannak a képek...amin kilóg a keze ott halloween-es töknek van öltözve
Sziasztok!
Az etetésen filóztam már én is, kétóránként kéne etetnem Olit hogy meglegyen az öt, hát néha összejön, de inkább csak négyszer eszik általában. Olival az a baj, hogy ha óránként etetném akkor óránként enne. Úgyhogy anya igyekszik a gyerek helyett is mértéket tartani
Gabi sajnálom a kutyust!
Verus, gondolkoztam a bogyón hogy én mit tennék a mostani helyemben, arra jutottam hogy ha nem lenne egy gyerekem sem akkor bevenném, de így hogy már van kettő és ilyen szépek és valszeg a következő is olyan lenne mint ők így nem bírnám bevenni. Fura de remélem értitek
Zsuzsi én nyugodt szívvel adnám a csoportodba mindkét gyerekemet
Bazsinak +++
Én felváltva használtam a nasivint és a tengervizest, volt hogy olyan sokat szívtam hogy már nem mertem, akkor csak befújtam tengervizessel és az is pucolta valamennyire, szívás nélkül is. Jobbulást!
Zsancy, a bölcsi nehéz kérdés, de ha már rászánja magát az ember akkor rengeteg előnye van. Zétinek nagyon jót tesz a bölcsi, itthon a kicsi házban nem tudja az energiáit lekötni, és én nem tudok vele egész nap mindenféle fejlesztő meg nemtommilyen játékot játszani hogy ne csak lézengjen, a bölcsiben egész nap rajzolnak meg mondókáznak és imádja a gyerektársaságot. Meg ott az úszás is, az egy kincs.
Úgyhogy hiába én is bölcsi-ellenes voltam egészen idáig, most megváltozott a véleményem. Zéti mikor hazajön bepótoljuk az egész napos puszilgatást
Az meg, hogy el fogják dániasítani szinte elkerülhetetlen, nem?