Kakukkfű!
Gratulálok a fiadhoz!
Panzej!
Nem semmi bátorság vonatra ülni!
Lányok!
Olvasok én, igyekszem mindent tudni, de az íráshoz kicsit lusti vagyok
. Annamari!
Fiad rendbe jött teljesen?
Mi, ahogy mondtam, mentünk tovább, most természetgyógyászhoz járunk, aki megállapította, hogy a Dani candidás. Sok helyen olvastam utánna, és okozhat olyan tüneteket (glukoz felszívódási zavart - egyesek szerint), ami a fiamnak van. Most egy újabb diéta, de ezt jobban viseli, pedig ezerszer rosszabb, nehezebb, meglátjuk mi lesz.
A budaiban nem voltunk azóta sem. Úgy vagyok vele, mindennek oka van, nekem ne tárja szét a kezét a doki, és főleg ne mondja azt egy gyereknek, hogy fogyjon le, akin cirka 2-3 kg felesleg van, csak azért, mert az esetleges további vizsgálatok egy kicsit drágábbak.
A baba még mindíg várat magára, de sebaj, mert én legalább ki fogom élvezni a szépen felújított kórház minden előnyét
, remélve, hogy ebbe már beletartozik egy új alagsor is! Mindenkit puszilok, mindenkinek jó pihenést, nyaralást, a babásoknak élvezetes, gondmentes babázást, a cseppek anyukájának kitartást és jó erőnlétet

, a kismamiknak további gondtalan pocakosodást, Pp-nek kellemes szülést, és nekünk, várakozóknak mielőbbi pocaklakót kívánok! Kriszta

Es telleg jofej, meg szeret beszelgetni, en meg ezt szeretem benne, sosem erezteti, hogy huzzak mar