mikrós sütinél nagyon fontos a 4 perc, ha tovább, vagy nagyobb watton megy, kiszárad.legközelebb én is picit több olajat teszek bele. azonnaliédességutáni vágy elűzőnek jó:D
Szia nemlajoooos!
Máténak boldog 8.hónapot!!
Nándi még mindig csak forog, ha eldobjuk a labdát, utána forog 4-5öt nagyon gyorsan. Így közlekedik:DMindenhova eljut így, ahova akar, ami érdekes, pár percen belül/hajszárító, számítógép, bármi/ így nem tudom, hogyan fog mászni, ha így neki gyorsabb, és kényelmesebb:) csak arra már rájött, hogy így oldalra tud haladni, nem előre. így ha előtte van vmi, amit nem ér el, frusztrált lesz, és hisztis

ülni még nem ül megtámasztva sem/eldől:)/csak ha fogná a kis bokáit, de ezt így nem engedem neki, sztem ártana a gerincének./nem magától hajol le, csak ha pl. ölben van/tartom a hónalját, úgy persze engedem neki, naa, nehogy félreértsetek már.
katka, örülök a mensinek!ez most jó hülyén hangzik
na mindjárt megyek dolgomra, mos-főz-takarít-epilál..
hétvégén megyünk anyósékhoz, már mindannyian várjuk!!
ja, szombaton elmentem egy lánybuliba Nándival 1,5 órára kártyázni, dumcsizni, ilyesmik, és amíg én elvoltam, a férjem felmosta a lépcsőházat, elpakolta az elmosogatott dolgokat, megnézte az ajtón a szigetelést, levitte a szemetet, vett tejet, felforralta/házitejci/bla-bla, egy csomó mindent megcsinált.
szóval nekem van a legjobb férjem
Hozzáteszem, néha irigykedtem, amikor olyanokat írtatok, hogy ti tovább alusztok, míg apa vigyáz 10-11-12ig agyerekre, vagy megeteti gyümivel, vagy egyéb.. nálunk ilyen soha nem volt még, sőt, a8 hó alatt egyszer sem vigyázott még apa a gyerekre ugy h egyedül lett volna vele, vagy levitte volna sétálni.sőt, én 7végéken nagyon kimerülök, mert reggel ha Nándi felkel 5 v 6kor, átviszem ÉN a nagyszobába, hogy apa tudjin aludni legalább 7végén kicsit tovább, mint 5, éskkor csititgatom nándit.
DE ő meg mást csinál meg, ami jó, és kedves. lsd leírás. Szóval meg vagyok vele elégedve!!!