A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Kép

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Szia Judit, dejó, hogy előkerültél! Jaj de édi ez a Blankakányka! Látom jól elvannak a tesókkal! Akkor most végre van egy kis nyugtod nappal!

Hivatalosan is előléptünk a topic legkisebb (és majdnem legidősebb) babájává. (7,6 kg)

Ma átaludta az éjszakát. El sem hiszem. Nem tudom a horroranyának köszönhetően, vagy annak, hogy apa fektette le, mert én annyira szarul voltam. Talán érezte hogy anya beteg, nem cseszegetem. Én ennyire rosszul a terhesség elején voltam utoljára. Be is vagyok parázva rendesen. Nagyon fájt a fejem és hánytam(bocs) kb 5x éjfélig. Ráadásul a Kornél ma reggel jól meg is ijesztett, azt kérdezte, ott van a Panna a hasadban? Mondom nem, alszik a szobájában, miért érzel valamit? Mondja igen, Pannaszagot érzek. :roll: :shock:
Csak nem vagyok terhes!!! Nem csak, hogy nem szeretnénk többet egyelőre, hanem a doki szerint nem is tudnék kihordani többet, nagyon veszélyes lenne, olyan ramaty állapotban van a méhem.

Kép
Kép
dalminha

)Húúú, Dalma!
A laptető(k), most meg ez..... :lol:
Állítólag a gyerekeknek nagyon jó a receptoruk, ráérezni dolgokra! :lol:
NA jó, nem idegesítelek....
(mikor tesztelsz? - máris idegesítelek... :lol: )
Gratula járáshoz!! :)

Judit!
De jó, hogy jöttél! :lol:
Cukika a lánykád! MAjd megnő! És járni is fog, meglásd! :wink:

Evi!
Jó ez a kis kocsika! :)
Simán megérte annyiért!

Honey!
Most, hogy így mondod......mi minden tüörténhetett volna a liftben....... :wink: :lol:
TAlán nem pánikoltam volna annyira! Dehát ott volt Ágoston....... :roll:
NA, majd legközelebb!! :lol:

Kép

Kép
ditta76

Dalma!
Akkor már Pannának sem kell sok és ő is rohangál a lakásban,kis ügyes!ez amúgy törvényszerű,h mindent akkor csinálnak,mikor mi nem látjuk :roll:
Gratula Pannának az átaludt éjszakához!én este adtam nurofent Bettinek,éjfélkor felkelt kicsit,ivott,aztán aludt 5ig.ez is valami már.még azt az éjféli kelést kihagyhatná,és akkor talán én is tudnék egy jót aludni.
Mi van a méheddel?ha nem titok! vagy lemaradtam vmiről?bocsi.
lehetsz amúgy terhes,mármint azt kérdem ,h védekeztek?
Édes lehetett Kornél: Pannaszagot :lol: :lol:

Judit!

De jó újra itt látni!aranyosak a gyerekek!Bence sem mászott,csak ült,aztán 9és fél hósan elindult.

Kincsőanyu!

olyan szép lányka ez a Kincső,igazi csaj.jól áll neki a fepánt.nekünk is van,de nem tűri meg még egy fotózásnyi időre sem.

Andy!

minden elismerésem a férjedé!nagyon ügyes!én páromat egy polc felszerelésére alig lehet rávenni,nemhogy elkezdjen festen a gyerekszobába.Ez a Regi egy kis angyalka!irigyellek!nekem csak azt tűri,ha levetkőztetem,de csak ha mondom,h megyünk pancsizni,akkor aztán csinál mindent első szóra,emeli a lábát,kezét,húzza ki a fejét.imád fürdeni,főleg mostanában együtt fürdik Lottival,és elhülyéskednek a kádban,csak a viháncolást halljuk ki. Tegnap pl. Lotti meg is fürdette,jól megdicsértem,milyen nagy lány már!kicsit szemét vagyok,de azt gondoltam h akkor már ebben is tud segíteni,én meg addig mást csinálhatok.

Reni!

Javul a helyzet aranyérügyileg.csak nem szabad sokat állnom.tegnap reggel pl.alig éreztem,erre elkezdtem somlóit sütni,ott álltam kb 2 órát a konyhában,és rögtön éreztem,h megint jobban kint van. szedek 2féle homeóst rá+reparonkúp+mastu kenőcs.ma meg veszek vmi eurobin kenőcsöt,azt mondják jó nagyon.hát ha nem javul,mondjuk még 2 hétig,akkor doki lesz a vége :(

Évi!

Jó ez a kocsi.azt hiszem ilyet láttam a főtéri játékboltban.leér Lilla lába?mert én azért nem vettem meg mert nem ért még le Bettinek.milyen magas Lilla?nekem 74-75 Betti.

Vera!

De azért csak van egy ember,aki irányítja az exed.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Dalma, csak nem :roll: :shock: legyen úgy ahogy Te szeretnéd!
Ügyi kis Pannának sok puszi a járáshoz, de édes lehet, nekm már nem is mászik L. csak megy és megy és megy :lol:
Kornél, de édi lehetett, írod ezeket a szupi beszólásait? Nem gizda csávó nagyon is pasis pont jó!

Judit, hurrá hallani rólatok is! Gyönyörű gyerekeid vannak :)

Kincsőanyu, annyira szép a lányod , reszkessetek fiúk!

Andy, apa nagyon kreatív és szupi kézügyessége van, hsznosítja is mármint szakmán belül? Regi tényleg hasonlít Angelina-Pitt gyerekre, de klasszisokkal szebbbbbbbb :lol:

Katica, erdő szélén laktok? De jó lehet, betörők, zsiványok most már kerüljenek.

Honey, én helyedbe intéznék egy lézeres aranyér eltávolítást , secperc alatt kész és fájd.mentes.
A Lilla.mobil alacsony simán leér a lába már van mikor Ő löki magát, de inkább babákat , labdát tologat rajta.
Nem tom ? cm lehet a csaj, mert nem engedte magát megmérni a 11 hós kontrollon :roll: de 74-től nem hosszabb az tuti.
Mennyiért láttad a Fő téren ezt az autót? Mi játékot vagy a Gulliverben veszünk vagy mellette a Metroba.
Alvás bizti rendeződik, ha már nem gyötrik a fogak, nálunk se tökély az tuti, de én már nem izgatom magam majd 3 évesen ha oviba megy biztos ez is megoldódik :)

Reni, ne irigyelj a munka miatt, nehéz ám lelkileg még akkor is ha tudom jó helyen van a lányka, de szüksége lenne még anyára és anyának is rá :cry: magammal vinni már nem tudom mint nyáron.

Tegnap este írtam egy regényt még most is mérges vagyok miatta, elszállt mint a sóhaj :twisted: most nics több időm, szabadnapos vagyok és itthon ténykedek, mindjárt ébred a csajszi és pörgünk tovább, este jövök.

Csajok, babázik valakinek a kislánya, L. imádja nagyon, fürdetni, tologatni, etetni itatni :) húzzuk vonjuk mindenfelé a babákat :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Honey, babkocsit kérdezted M&P olyan, mint a Peg Perego csak angliába gyártják. Vaterán vettem vadi új, de nincs hozzá lábzsák ( az majd annyi, mint a kocsi :twisted: ) lehet L. nem is tűrné már meg. Praktikus 1 mp alatt nyitom-zárom minden autóba tudom szállítani, a kupolája teljesen lábig zárható és könnyű tolni, irányítani.

A PC-t árulom, de nem sok sikerrel, sőt a Maxi-Cosi hordozót se tudom eladni :twisted: szinte új még és fél áron adnám, de nem kell a kutyának se :cry:
Voltam már a bababizibe is a piac alatt, de nem fizet csak ha elkelt, én úgy nem hagyom ott.

Dalma, köszi az infot az ülésről azt hiszem marad a Römer, sok jót olvastam róla és Te is meggyőztél.
Írj majd, hogy vagy?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi!

Ott is olyan 3 körül volt a kiskocsi.Betti is babázik.előkerült lotti shou-shou babája,azt eteti,törli a száját,adja be a cumit neki.berakja az etetőszékbe,kiveszi stb.
De amúgy sok mindenben utánoz már engem is.tegnap is kekszezett az ágyban,utána söpörtem le,és jött ő is söpörni.meg porszivóz,port töröl :lol:
Én azt hittem itt dolgozol gyöngyösön a p..pökiben!vagy rosszul emlékszem?

engem pont ma hívott egyik kolléganőm,h hallottam-e a céges fejleményekről.több embert elküldtek,és még valószinű nincs vége.esélyem sincs oda visszamenni.pedig valamit ki kell majd találnom.igazából szeretnék a magam ura lenni,de mibe fogjak?ebben a mai világban.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Köszönjük a dicséreteket! :)

katica
Ha annyira mentek, hozzánk is eljöhetnétek. :) Szívesen látlak Titeket! :)

Judit
Örülök, hogy újra itt! :) Kislányod szép nagy lett. :) A maszatoson mit eszik???

dalma

Sajnálom, hogy rossz állapotban van a méhed. :( Engem is ijesztgetnek a dokik, hogy többet nem bírok kihordani, ugye az ikreket se tudtam anno. :( Pedig Mi még szeretnénk.

honey
Munka ügy. Szörnyű!! Én se mehetek vissza és már most félek, hogy mit fogok így találni?? :( Mi is gondolkodunk még sajátot, de tényleg nagyon nehéz. :( Azért ha eszedbe jut valami jó vagy Nekem akkor eszmecseréljük már meg. Oké? :)

Ma voltunk ringató foglalkozáson, Kincsőnek annyira tetszett, végig énekelt, tapsolt, szaladgált. :) Mindenki Őt csodálta. Rendesen produkálja már magát. :)

Kép
Kép
anya1118

Ja, lécci írjátok már meg, hogy pontosan ki mikor született, lehet priviben is vagy itt, mert a vonalzókon nem mindig igazodom ki és sokat nem is látok. Össze szeretném írni egy táblázatba, hogy hogy jönnek a babák, hogy tudjuk kit mikor köszönthetünk. :)

Kép
Kép
anya1118

Anya, olyan cuki Kincső a kis hajpánttal! Eddig minden képen olyan komoly volt, de amin vigyorog, hát valami ennivaló!
Az én munkahelyem is megszűnőben van, nem hiszem, hogy visszavesznek, de nem kenődök el, itt Győrben van elég sok munkahely szerencsére. Németül kellene joban beszélnem, és mennék az AUDIba, elég sok ismerősöm van a személyügyön :wink: csak hát neki kellene állnom tanulni, amihez nincs nagy kedvem, de muszáj lesz.

Évi, nem írom a beszólásait, de tényleg kellene, haláli kiskrapek. Puszi átadva :) HIhetetlen, hogy így babázik Lilla. P-nakis van babája, 2 is, de még oda sem adtam neki, dobozban van a szekrényen. Ezek szerint már értékeli?

Honey, Betti is cuki lehet, ahogy takarítani segít

Ebédre zöldbab főzelék volt, Panna akkorákat púzik, és nevet rajta :) remélem vicces is marad, nem fog fájni a pocija.

Ja, a méhem amúgy is fejletlen, állítólag fele a normálisnak, a felső részében nincs izom, :roll: , a 2 terhesség még vékonyított rajta, és volt 2 császármetszésem is... elég indok, nem? inkább nem vállalnék be mégegyet.

Anya, születési dátum:
2008. november 5.
Jó ötlet!

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Nem voltam egy (másfél) napot, és nem győzöm!!!!!

Először is :)

Judit!
:wink: Jó, hogy jöttél! Bocs, hogy nem válaszoltam, de megint rosszul voltam napokig, és csak feküdni volt erőm.
Blanka nagyon édes! Huncut, kis mosolygós :D . Annára emlékeztet. Ő 1 éves korában üldögélt, max. mászott féloldalazva, de leginkább képeskönyveket nézegetett és dumált folyamatosan....

Dalma!
Juj, izgi! Sajnálom, hogy kihordani nehéz (kockázatos :( ) lenne mégegy babát. Pedig.......
Humorfelelős :lol: :lol: . Az ilyet hogy hívták az őrsben? Én annak idején Nótafa voltam (nem ér röhögni!!!!) :)

Anya!
Ringatóért irigy! Mi még Annával voltunk csiri-biri tornán itt, na az is nagy élmény volt!

Evi!
Katus úgy babázik, ahogy Annától látja, de a legviccesebb, hogy Ő is beáll, amikor Anna "teáztatja, eteti" a babáit. Tátja a száját, iszik a csészéből-még cuppog is hozzá :D

Honey!
Sajnálom, hogy nem javulsz! Talán ez az új kenőcs!
Nagyon jó képeket tettél az iwiw-re!! :D

Most csak ennyi! Este, ha nem dőlök ki 9-kor :roll: , jövök, és reagálok a többi hsz-ra is.

Még két kép a végére:
Kép
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Andy:Nagyon jó a szoba apa nagyon ügyes :D

Vera:Végülis az csak jó,ha kiderűl,ha van valami,mert akkor neki is jó lessz és nem fog fájni a pocija sem.De reméljük semmi baja nincsen.Szurkolok!!!Sajnálom a válást,de jobb így,ha már nem megy.Azért segít anyagilag valamit?Ha gondolod írd le priviben,ha nem szeretnéd ide.Gyerkőcök,hogy vannak?Köszike,hogy szóltál az óráról :D

Évi: :lol: :lol: :lol: Én is ugyan ilyet néztem ma ki délután Krisztiánnak.Nagyon megérte azt a 3000-ret én 3200ért láttam és nem ilyen jól néz ki.Persze azt,hogy irigyellek nem úgy értettem csak nekem is elkéne mennem dolgozni,mert anyagilag a padlón vagyunk.De anyósra nem hagyom rá,mert iszik és nem bízok meg benne sem apósban.Így marad a szenvedés amíg bölcsibe nem tudom adni :cry: Tudom,hogy nehéz lehet lelkileg én,ha csak kicsit hagyom másnál alig várom,hogy vissza érjek hozzá.Ezért is döntöttem úgy,hogy inkább össze húzzuk magunkat.

Judit:Örülök,hogy végre te is vissza találtál hozzánk.Már aggódtam,hogy mi lehet veletek.Grat a fogacskákhoz :D Nagyon szépek a gyerkőceid.Blanka milyen nagy már kis tündér :D

Dalma:Sajnálom a rosszullétet reméljük akkor nem az.Bár én is hallottam,hogy a gyerekek megérzik.Örülök,hogy végre jó volt az éjszaka.Nekem Krisz elromlott éjszakára is nem valami sokat aludtunk :cry: Gratulálok a járáshoz!!!Nagyon ügyike :D Az első lépéseit én sem láttam Krisznek :cry: Nálunk is apa volt itt vele. :D Sajnálom,hogy baj van a méheddel.És,ha lehetne vállalnátok még babát?

honey:Örülök,hogy jobb a helyzet.Az eurobint én is használtam és az tényleg jó.Reméljük nem kell dokihoz menned majd.

anya:Mi 2008.11.25.én.Szerintem is jó ötlet.Köszönjük szépen előre is!!! :D Nagyon cuki Kincső igazi nagylány már ő is :D A fiúk csak úgy pipilnek majd utánna az tuti :lol:

Katica:Bizti hülyének nézel,de holnap délelőtt nem jó,mert dokihoz kell mennem teljesen elfelejtettem neharagudj :oops: De délután 3körűl jó nekünk.Légyszi csörgess meg,mert elveszett a számod,mert Krisztián elrontotta a telefonomat és minden a telómban volt :cry: És akkor felhívlak és megbeszéljük a talit.Előre is köszike.

csuri:Sajnálom,hogy annyira rosszul voltál :cry: Aranyos a nótafa :D Nagyon kis cukorfalat a kép lánykádról :D Nagyon szép :D

Képzeljétek ma vettem Krisztiánnak egy nagyon ari együttest téli és 3500ft volt :D Jó bélelt kabát és nadrág szerintem megérte az árát.Majd,ha ráadom lefotózom és meg mutatom macis :D És egy újabb fejlemény gyerkőcöm tegnap óta rájött,hogy hogyan kell teljes gőzzel hisztizni,ha valami nem tetszik :cry: Fülsüketítően visít és sír egyszerre :cry: Azt hiszi ezzel elér valamit,de nem hagyjuk magunkat.Volt egy kis sérülése is a fejét beütötte a hangfalunkba és a sarka kicsit felhasította a buksiját :cry: Szülinapi ajándékot is néztem már neki.Találtam egy dobot vagyis kettőt,mert egybe van :lol: Amin dobolhat persze játék,de jó pofa,mert szeret az asztalon dobolni és nagyon jó a ritmus érzéke :D Szerintem olyat kap majd,mert azt ütheti :lol: Ma kapott nagyitól játékot forma bedobósat,de csak földhöz csapkodja :lol:

Kata:Hogy vagytok?

Most megyek,mert lassan pancsizás van.

Jó éjt előre is mindenkinek!Ha nem jönnék ma már.

Kép
Kép
reni_24

Csuri!

Szegénykém,majd csak túl leszel ezen a pár héten,aztán tudod jobb lesz.
Jéghokizni tanítjátok Katust,v vmi baseball játék? :lol: :lol: Cuki nagyon!
Képeket akartam ide is,de még le kell kicsinyítenem,csak kis időt kéne rászánnom

Dalma!

sajnálom,ezt nem tudtam.így én se vállalnék szerintem.aranyos Panna,h nevet a pukin,Betti csak lenéz olyankor,és néz rám,h ez mi volt?

Reni!

Látom minden gyerek rájön a hisztire :lol: :lol: .én se hagyom magam,max nevetek rajta,aztán abbahagyja.szegényke,vérzett is neki kobakja?én már megvettem az ajándékot.playschool-os vonatot,ebbe is lehet pakolni,szétszedni,zenél ,sípol stb.remélem tetszik neki.

De kapott tök sokmindent az elmúlt 1-2 hétben,mert h bejött ez a nagy hideg,nem volt melegebb rucija,csak 1-2,és be kellett vásárolnom.vettem használtat is ,újat is.téli overállt újat vettem (szerintem jó lesz jövőre is :lol: ,akkora) ,nagyon megtetszett,és nem bírtam otthagyni.hát nem volt olcsó,le sem merem írni mennyi.

Képzeljétek az előbb hazajött a párom,és meglepett egy telóval,még jobb mint a másik volt.tegnap nézegettem a neten,elküldtem neki e-mailben,h jaj de tetszik ez a teló,erre ma hazajött vele.hát nem édes?
na azért vett magának is egyet :roll:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

honey:Tényleg aranyos a párod :D :lol: Hát persze,hogy vett magának is pasiból van :lol: :lol: Hát én,ha nevetek rajta még jobban csinálja,mert látja,hogy nem jön be és elkezdi hangosabban :cry: Hát kicsikét vérzett neki és fájt is,mert fürdés után vettük észre amikor üvöltött a haj törlésnél :cry: De mára már semmi baja hál istennek :D Hát igen elég hirtelen jött a hideg :shock: Én is csak úgy kapkodtam elő a melegebb cuccokat neki.Bizti tetszik majd neki az ajándék :D Tudsz róla képet mutatni? :D Krisz is kapott olyan nagy overált anyumtól,hogy nekünk is jó lessz még jövőre is :lol: Hát sajnos elég húzós árakban vannak az tuti,de muszály venni.

Na tényleg megyek,mert mindjárt pancsi van.

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok.

Képek a lányokról ééédesek:)))

reni
semmit nem segít se anyagilag se sehogy még a gyerekekhez se jön még a nagyfia szülinapján sem hívta vagy másnap mikor jött a ruhájáért még azt se mondta mukkk.

egy napon szültünk? én hajnal 5 óra 5 perckor:))

tényleg anya.
Iza 2008.11.25-én 05.05-kor:)) és köszönjük szépen:))

harivera
Budapest XXI. kerület

Reni!

Fisher Price,nem playschool:
http://www.csodajatek.hu/aruhaz.bebi-ja ... dcpekcrtj7

Én felhajtom kicsit az ujját,és akkor jó.majd lefotózom,h milyen.

Vera!

Szégyelheti magát! ez nem is apa!!!legalább a gyerekeire tekintettel lenne!!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Köszi a dicsiket csajok! Mindig is jó kézügyességem volt szeretek is rajzolni. Anno ruhatervezőnek készültem csak nem vettek fel!:(
De Kata Te is nagyon ügyi vagy!!!!!!!!!!!!

Na és Andy a te párod meg???? Hűűűű nagyon jó Regi szobája!!!!!!!!!!!!!!!!
És gönyörűűű a kislányod!!!

Anya! Nem maradtál le semmiről itt nálunk van a Savoya Park és az ottani játszóház ingyenes 1 éves korig és tök nagy meg jó. Kata meg Kri nem laknak annyira messze, tőlük kérdeztem h eljönnek e. Illetve mindenkitől kérdeztem de senki nem ragált rá.:(
Persze ha van kedved…))))) Nagyon szép Kincsőd Abban a hajpántban naghyon cuki!! Nem tépte le magáról???

Kri! Nekem jövő 7 is oké! Max katával talizunk ezen a héten is meg jövő 7en veletek is.
Kata????

Évi! Édes lehet Lilla ahogy toligálja azt az autót!!!

Katica! Sajnálom a betörést! Remélem leszárad az enyves kezük….

Dalma! Gratula Pannababa járásához!!!! Nagyon ügyi kiscsaj!!!!
Te meg úgy nézel ki iwiwen az esküvős képen mint Dr. Szöszi (remélem nem sértődsz meg sztem nagyon szép nőci Reese) amúgy gyönyör menyasszony voltál!!!:)
Irigy-irigy az átaludt éjszaka miatt!:) azér ellennél mégegy babával nem? Na de én is kívnom hogy úgy legyen ahogy szeretnéd!

Vera mikor tudtok költözni???

Judit! Örülök h jöttél! Nagyon rég voltál Blanka Tündéri!!! Csokis a szája???:)

Anya! Ez tök jó ötlet.! Domi 2008. november 4.:)

Honey! Örülök h jobb az aranyod:))))

Éjjel alig aludtunk folyamatosan dobálta magát mellettem Domi. Cumi be ki nyügi.:( pedig Nurofent is adtam neki de semmit sem hatott:(
De kijött a 3 fog recéje!!!:)))))))))) és már nagyon fehérlik a 4 is ugyhogy sztem ma se lesz alvás remélem legalább utána lesz egy kis pihi. Domi is tett 2 lépést ma egyedül!!!!!!!:)))))
De sztem ez még véletlen volt mert még nem áll egyedül.

Kata fogak? Alszik Kevin? Szerda vagy csüti tali???

Na megyek jó éjt mindenkinek!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Csajok csak gyors bekukk.Ma anyánál voltunk,Kevinnnek már több mint egy hete adom a homeopátiást köhögésre de 2-3 napja egyre jobban köhöd de inkább estére elég csúnyán.Holnap nem lesz netem max este.Holnap leviszem A dokihoz nehogy baj legyen.Remélem meggyogyulunk és nem élesz rosszabb.

Katica: Kevin 2008.11.10

Nagyon édesek a képek,ne haragudjatok de nemtudok válaszolni.Majd jövök sok puszi mindenkinek.

000kata

Kata! Jobbulást!!!!!
majd írj hogy mi van veletek!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Anya, előre is köszi a táblicskut :D

Lilla: november 5. a legszebb nap ( nekem )

.
Honey, sajna püspöki még nincs kész ezért Hatvan :cry: minimum 40 percet csak az autókázással cseszek el :twisted:

Holnap dolgozóból majd jelentkezek :wink:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Halihó!

Igen, Blankát megetette a nagynénikéje egy kis csokis keksszel, míg ráhagytam egy órára, de azért túléltük. :)

Dalma, izgulok érted én is!Csuri "pedig"-jét én is osztom :wink: , de legyen úgy, ahogy Te szeretnéd! (azért csak nem jönnek olyan hamar a tünetek, vagy nálad eddig is így volt?)
Még nem bizti, hogy Panna a nyerő a legkisebb súlyú kategóriában, nekem ugyanis halvány gőzöm nincs hány kiló pontosan Blanka. Szóval kerekítettem kicsit :oops: Legutóbb (2 hónapja)6900 volt. De mivelhogy a gyerekorvos állandóan csak idegesít meg frusztrál, nem szívesen viszem ha nincs baj(itthon meg nincs mérleg). Most úgyis jön majd az egy éves kontroll... :roll:

Vera, borzasztóan sajnálom ami Veled történik, bár ez inkább a felfoghatatlan kategóriába tartozik nálam...

Csuri, semmi baj, gondoltam, hogy örülsz hogy élsz. Próbálsz gyömbért inni?Vagy kólát?Homeo?Van akinek az is enyhít valamit.

Ditta, irigy a Gyuláért! :wink: anyósom gyulai és ódákat zeng róla, egyszer nekünk is el kéne mennünk már.
Ágoston még mindig igazi férfi!

Honey, gyors jobbulást!Megnéztem Neked a Maria Treben könyvemben mit ír erről:
-reggel este egy-egy csésze cickafarkfű tea
-vattapamacsra csepegtetni egy kis svédkeserűt (én mindenre azt használom és nagyon jó!)és éjszaka tegyük rá. +esténként kiskanálnyi svédkeserű szájon át is teával higítva
-pásztortáska ülőfürdő:100g szárított gyógynövény, 5 percig állni hagyni, majd bele a fürdővízbe, aminek a vesét el kell lepnie. A fürdés időtartama 20 perc.
Ha hiszel a gyógynövényekben, én csak bíztatni tudlak hogy próbáld ki!

Evi, nálunk Blanka ülése Römer, a többieké Concorde. Mindkettővel meg vagyunk elégedve.

Kata,gyógyulást Kevinnek!

Valaki kérdezte:Blanka: 2008.november 10. 2:2

Most megyek, mert mindjárt kelnem kell.

Jóéjt!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Anya!

118-ik oldalon van 1 táblázat,h ki-mikor született,csak Eszter hiányzik róla asszem.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Judit!

Köszi a segítséget!most 2 napja úgy érzem rendben van!ha megint előjön,kipróbálom!

Kata!

Jobbulást!gyorsan gyógyuljatok meg!szerintem is vidd el dokihoz,ha már 1 hete köhög.ha nem lázas úgyse ad antibiotikumot,max vmi köptetőt.orra folyik?

Mammuci!

Gratula a lépésekhez!
Bettinek is kint van a 4-ik recéje,de látszik,hogy a másik 2nek se sok kell,lehet már most reggelre áttöri.szerintem a felső fogak jobban megviselik őket,mint az alsók.legalábbis nálunk így van.alsókat észre sem vette,most meg tiszta nyűg.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Anya! meg még azok hiányoznak,akik később csatlakoztak,most pontosan nem tudom: Évi
Ske
Mammuci
Kri
Andy
Anya :lol:
Fürtöske
Ission

Ha még valaki eszetekbe jut :roll:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Bocs, hogy megint eltűntem, de a múlt hét horror volt, mert kórházban voltam méhen kívüli terhesség gyanujával. Szerencsére "csak" spontán vetélés volt, de most kicsit szomorkodom.

Igyekszem ma visszaolvasni és jönni.

Ádám szülinapja: november 18.

szép napot!

Eszter

Kép

Kép
ske

Sziasztok!

Judit, de jó hogy jöttél.

Anya, 2008. 11. 04-én születtünk.

Mammuci, egyidősek a gyerekeink :lol: :lol: :lol:

Majd még jövök, csak még nem mindent tudtam visszaolvasni.

Kri

Kép
Kép
kri29

Hali!

Ahogy sejtettem, már negyed 10-kor aludtam :oops: :roll: , most a szomszéd se verte a gyerekeit :evil: :? !!!!

Anya!
Igen ébresztek, de csak Annát, mert Ő ha 4 után még alszik, akár csak 5 percet is, este horror van :? .
Kincső nagyon édes!
Miért nem megy az a fránya cipő? Az öledben ültetve próbáltad már?

Evi!
Anna ajándékait én már ezért szoktam eldugni a férjem elől is :wink: . Ő is odaadna mindent Neki azonnal :D

Katica!
Betörők :twisted: :twisted: !
Hozzánk még az albérletbe jöttek be egyszer a rabolók. Semmink nem volt, csak az albérletre félretett pénz (pont elég volt nekünk :roll: ). Sosem felejtem el, azt a látványt, ahogy hevertek a cuccaink szanaszét, rajtuk sáros lábnyomok.....brrrrr. Soha többet!!!!

Reni!
Biztos dobot kap???? Én megőrülnék tőle :D .
Az öcsém egyszer furulyát kapott valamilyen alkalomra, és folyton azt csinálta, hogy szombat-vasárnap reggel kinyitotta az én, meg nővérem szobaajtaját, leült a kettő közé, és addig fújta, amíg felkeltünk :evil: :D .

Andy!
Nagyon szép a szoba festése!!! Jó sokat dolgozhatott vele a férjed :shock: .

Honey!
A férjem amerikai focizik, és ez olyan sisak. Katus teljesen rákattant :D

Mammuci!
Sajnálom a rossz éjszakát :( !
Katusnak még csak egy rece sem látszik, de attól még tud csak úgy a ciciért is bal!hézni :roll: :) .

Kata!
Hogy van Kevin?

Judit!
:D Kólával próbálkoztam, de nem lett jobb, most csináltam egy teát, tettem bele gyömbért, hátha.....

Ske!
Jajjjjj, de sajnálom! Pihenj kicsit, és próbálj csupa jóra gondolni! :(

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri, Rennie-t próáltad? nekem az hozott enyhülést.

Kép
Kép
dalminha

Dalma!

A gyömbértől fél órája jobban vagyok :D .
Hányinger nélkül tudtam hagymát vágni. juhéééééj! :wink:

Kri-Mammuci!

Egy időben, egy helyen :wink: :wink: :wink: :) !!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Tegnapi és mai kedvencek:
Kép
Kép
Kép
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Húh! Még, csak végig olvasni se tudtam, majd este jövök, most ebéd stb......

Móni

Kép
ission

Most csak gyorsan:

Ágoston: 2008. november 5.
(Pannával, Lillával egy napon!)
Tényleg, Evi, DAlma nektek hánykor is születtek pontosan??
Á.-t 12.37-kor emelték ki!

Kép

Kép
ditta76

CSuri, haláli a csajod! Imádom a kis harisnyás combikat! :) És hogy cicfarka van, kész vagyok! Ő ül bele a dobozokba, vagy a te műved? :) Örülök, hogy jobban vagy! Van gyömbéres keksz is, és a Canada Dry is az...

Ditta, nem is tudom pontosan hánykor történt, összekeverem a kettőét, talán 9.15 kor, vagy pont 10, nem tudom, ezek kavarognak a fejemben. De sajnos még a névtábláját sem raktuk el, olyan gyorsan spuriztunk a kórházól elfele. de inkább az előbbi.

Mammuci, gratula a lépésekhez! Majd jön a többi is és egyszerre csak azt vesszük észre, hogy meg sem áll, azt sem tudjuk hol vannnak. Köszi a dicsit, anno mondták páran, hogy hasonlítok Rheese-re. :) de ez már a múlt... :( Te is nagyon szép voltál a képeken! Én azzal bátorítom magam, hogy majd ha nagyobbak lesznek, meg dolgozok, majd lefogyok. A terhesség jól elbánt velem alkatilag. 20 kg-mal vagyok több, mint mikor férjhez mentem... :( Bár most lájtosan nekiálltam fogyózni a múlt héttől, le is ment 1,5 kg a héten. Már csak 19-t kell fogynom! :?

Judit, pedig tényleg szép lenne egy harmadik is, de nem merném bevállalni. Pedig lenne helye is, meg fel is tudnánk nevelni szépen, de sajnos ez a hülye anatómia... bezzeg aki 10-et megszül, meg mellette 10-et abortál, annak a méhnek semmi baja... :(

Kép
Kép
dalminha

Tényleg Andy, hol nézted meg az akcendenst?

Kép
Kép
dalminha

Dalma!

Katus magától találja ki ezeket a huncutságait :D . Na jó, nekem se kell messzire mennem egy kis baromkodásért, de ez már genetika :wink: .

http://astronet.hu/index.php?apps=aszcendens

Ez olyan kiszámítós izé....

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

ma bolondokháza van , ezer ügyfél brrrrrrrrr

olvastam, később írok is :wink:

Dalma, olvasd vissza , de én későbbre emlékszem., hogy Panna született.

Lilla babókám a kis szélvészkisasszony 14-30-kor lett kiemelve anya pocakból :D :D :D

Aszcendens engem is érdekelne

Csuri, Katus nagyon huncut, hogy pózol meghalok rajta! Fotogén a csaj nagyon :lol: Róka rudi nem bír a gyömbérrel, hajrá hányinger mentes napok!!!

Kata! Kevin?

Ske, ne már annyira sajnálom +++++++++++++++++

Lilla mostanában este nem szeret elaludni csak jönni-menni intézkedni, játszani :roll: eddig az elalvással nem volt gond
:shock:

:arrow:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Jöttem képeket nézni :D , olvasni ennyit :shock: esélyem nincs.
B. 2008.10.28. 11:17

Ha még alszik picit, megpróbálom azért a lehetetlent. :)

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok Lányok!

Jó ötlet ez a szülinapos dolog.... :) Ki lesz az első? :D
Marcell nov.7.-e, 20.05
valakivel együtt töltjük azt hiszem.....azt hiszem Fannival? :wink:

Szia Judit!Édes a kiscsajszid :)

Dalma :) teszt?

Lányok, ki hogy áll a szopival?
Nekünk még mindig napi 2x van, plusz éjjel ill. hajnalban.
Elválsasztáson már gondolkodtatok?Vagy hagyni kell, ameddig akar?Csak félek,hogy nem fog leszokni ha nagyobb lesz. :roll:

Nekünk csak nem akar a 7. fogunk kibújni.Pedig már mikor voltak azok a lázak! :shock:
Mammuci, Marci is dobálta magát egész éjjel, de végülis nem kelt fel, csak 1x.Nálunk iszonyú száraz a levegő a radiátor miatt.És meleg van éjjel, hajnalra meg hűvös :?
Vendég

Ja, és voltunk mázsáláson hétfőn, 9345 g és 77 cm!Jó hosszúak vagyunk. :D Egyébként mi is, mármint a szülei :D
Vendég

Sziasztok!

Judit, de jó Téged is olvasni :D

Katica, Reni ne haragudjatok, hogy nem jelentkeztem, de tényleg semmi időm netezni :( Találkoztok végül ma? Vagy holnap? Délután ráérünk mi is, csak Natasa még mindig nem aludt, szóval alszik és utána abszolut szabadok vagyunk :D

Katica, mi is sokat elmászkálunk, napi 2x séta, egyrészt kell a friss levegő, másrészt benn nem bír magával, szóval mi is sétálunk, találkozunk babákkal, barátnőkkel, csak néha annyira fáradt vagyok, hogy semmihez sincs kedvem/energiám (a vége akkor is az, hogy megyünk, mert rosszabb Natasával, ha itthon maradunk :D)

Alvás: hát mi sem alszunk továbbra sem. Ahhoz képest, hogy az első félévben átaludta az éjszakát, most már napról napra rosszabbak az éjszakák. Én a sírni hagyást továbbra sem tartom jó eszköznek, de persze az én energiám, erőm és türelmem is eléggé véges mostanában, de bízom benne, hogy hamarosan javulás áll be (ha nem akkor nem tudom...). Pl. ha kijön az a két fog stb :D

Kép
pipal

Fürtöske, mi szopizunk ezerrel :D Főleg éjjel... Nem hiszem, hogy attól kellene félned, hogy nem fog leszokni a szopizásról. Persze ez egyénfüggő, van akit zavar egy 2-3 éves szopizó (aki persze ilyenkor már csak komfortszopizik néha néha), van akinek ez természetes...

Kép
pipal

Alvás téma:
Nálunk is kezd most már botrányos lenni. Nagyon sokszor kelünk és ehhez még nehezen is lehet Ádámot elaltatni esténként.
Ma éjjel pl. fél1-től 2ig semmit nem aludt, játszani akart!! :shock: én meg nem.....

Ádám már 1,5 hónapja nem szopizik, önként lemondott a dologról. :(

Kép

Kép
ske

Csuri!
Milyen imádnivaló ez a pici lány! :D

Kép

Kép
ske

Ske,
borzasztóan sajnálom. :cry: Sok erőt az elkövetkezendőkre :!:

Fürtöske,
nálunk napi 10-15 szopi van még. :D Ebből mennyiségi talán 3-4. Én a nagyfiamat 20 hónaposan választottam el, most is kb. így tervezem (nyárig).

B. még fogatlan. :lol:

Autósülés téma volt: az én autómban mindkettőnek Concord van (Ultimax és Trimax) 100%ig ajánlani tudom, férjemében a nagynak Römer, a kicsinek passz, valami egyszerűbb, olcsóbb. De a célnak ezek is megfelelnek. :)
Mi egyikkel sem hordozóztunk, első pillanattól 0kg-tól használható autósülésben vannak.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, Évi, Csuri!
Köszönöm!

ja, igen, autósülés:
http://www.minimano.hu/termekeink/bizto ... h_sky.html

nekünk már a hordozónk is Maxi Cosi volt és nagyon szerettük.

Kép

Kép
ske

Ilba, és hogy kell az elválasztást?
Épp most volt egy maratoni elaltatás, kerek 40 perc.Ahoigy ciciről levettem, már ordított is.Nekünk szerencsére az esti gyorsan megy.Én nappal szenvedek az elaltatással
Vendég

Fürtöske,
hát 20 hónaposan ugye már "értelmes, nagyfiú" volt :lol: , azt mondtam, hogy nem lehet cicizni, mert beteg lett a cici. Szerintem nagyon eltaláltam az idejét, mert semmi hiszti nem volt, kb. 2 napig jött, akkor megbeszéltük, hogy beteg, de mivel már ilyen nagyfiú kaphat kakaót szívószállal :D , aztán utána már nem is próbálkozott. A folyadékkal voltam iszonyat bajban, mert nem tudott sem pohárból, sem csőrösből, se cumisüvegből, se sehogy inni, de ez B-nél már nem probléma, mert több hónapja gyönyörűen iszik szívószállal.
Nekem volt rossz, mert rengeteg tejem volt még és hetekig fejtem még, hogy be ne durranjon a mellem.

Kép
Kép
Kép
ilba

Fürtöske!

Most biztosan nem lesz egyszerű az elválasztás, főleg, ha az elalváshoz (is) kell.
Nálunk Katus szerencsére napközben is elalszik cicivel, viszont én Őt a szülinapja után elkezdem elválasztani :roll: . Talán úgy lesz esélyem arra, hogy június elejéig végigcsináljuk :? .
Annát egyébként én is 20 hónapos koráig szoptattam, de akkor már csak az esti elalváshoz kellett. Ekkor már szerette a meséket is, így választott, hogy mese, vagy cici :roll: . A mesét választotta :wink: :D . Azóta is délután, este két-két mese nélkül nincs elalvás :) .

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Most csak gyorsan, mert elment az idő a szerkesztéssel. Jó lesz így??? Ha valakit kihagytam bocsánat, szóljon és beleteszem. Megpróbálok még ma jönni, de nem biztos, hogy tudok.

Kép [/img]

Kép
Kép
anya1118

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?