A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Rita tea:1 dl vízbe 20 szem édeskömény!!!

Tornát ha kérhetnénk a pic-re felrakni a doksik közé!!köszi

jó éjt istennők!!!nálunk megérkezett a hascsikarás........nem mostanába fogunk szunyálni!!!

sutimano76

Süti, majd összeírom őket és felteszem. Remélem azért sikerül aludni, drukkolok!

Kép

Kép
hgrita

Sziasztok!

Beigazolódott a gyanúm... és a mohóság volt az ok... kiharcoltam a hazajövetelt (légyszi ne nézzetek felelőtlennek... ha baja lett volna Dórinak biztos maradunk... ) de a mohóságon kívül semmi baja...
Csináltak egy hasi uh-t és minden ok... a nyelőcső uh-t nem csinálták meg, mert 1nap csak 1-et csinálnak... :? :? elég durva... de ez van! :(
Nehari de most visszaolvasni reagálni nem bírok... kipurc van... amint tudok jövök... :wink:
Jó éjt minden mamának és babának!!! :)
vikiviktor

Süti, ezt neked:

http://www.vatera.hu/1_ft_nma_disney_mi ... 58033.html

Szerintem tök jó, ma jár le, és még elfogadható az ára!

Remélem mindenki aludt éjjel, én is aludhattam volna, ha a nyomorult fogam hagy... :evil:

Kép
babcika

Babcika,szupi lenne,de én ide sajna még nem regisztráltam,másrészt meg úgy fázok ezektől a dolgoktól,mert mi van ha én elküldöm a pénzt,ő meg nem küld semmit???
Babcika....fog :evil: ...bosszúból húzasd ki :wink:

Viki,de jó hogy csak ennyi volt a gond!!!!!Tök hogy otthon vagytok!!!Mik voltak a tüneteitek,amiért elindultatok a kórházba????

mi este 21.20-tól éjfélig hascsikartunk,aztán a fél1-es etetéstől aludtunk a 3/4 5-ig,majd a 8-ig,és most egy kis anyán lógás után ismét az ágyba popórázás nélkül sikerült bealudni!!!
Babika,nálunk ugye nem csak a hurcibálás miatt meg a derekam miatt nem megy az kiságyban altatáss,úgy hogy odabújok,hanem sógorom rászoktatta a popóveregetésre,no ennyi mindent a kiságyba már nem tudok imitálni,szóval egyenlőre leszokunk a kézben való dajkálásról,a popóütögetésről....ha már elég lesz annyi hogy simogatom-mint mondjuk most-akkor jöhet a kiságybaszoktatás!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.10.20 08:07-kor.

sutimano76

[quote="hgrita"]H írta:hgritaú, Süti, nem irigykedem! Kiscsaj nem hagy pihenni, lazítani, az már biztos. Azért fifikás a kis fruska már most, hogy így előadja magát a vendégeknek, rokonoknak. :wink: :lol: Megnyugi, ez egyre rosszabb lesz, mire 3 éves lesz, már nemzetünk minden színésze elbújhat mögötte. Andris úgy előadja a földreszáltt angyalt a nagyiknak, papiknak, hogy csak na. Szót fogad, udvarias, türelmes, semmi hiszti. És persze Anyumon kívül senki sem hiszi el, hogy milyen nagycirkuszt képes előadni, hogy visszabeszél. stb. Ő már nálunk megtapasztalta, így annyira nem lehet megvezetni. :wink:

Hát igen,el tudom képzelni,barátnőméknél az van,hogy nagyi eztazt megenged,de otthon ezek nem megengedettk,így otthon jönne a hiszti,de a barátnőm olyan jólkezeli a hiszti tüneteit,hogy igazából az első másodpercében képes lállítani,és nincs hiszti!!!nemtom hogy csinálja meg kell tanulnom tőle,mert annál nincs rosszabb mikor a gyerek az áruház közepén hanyatt/hason vágja magát és torkaszakadtából üvölt :( no,persze otthon se jó,de ott legalább nem kísérnek sokmondó tekintetek!!

sutimano76

Mabe:köszi,kipróbálom az anyatejes dolgot.

Kriszti:tuti tejkiütés,de akkor ezek szerint nem viszket. :D Szerencsére. :D Képek nagyon jók.

Babafotók:nagyon jók,ügyesek vagytok.Majd megpróbálok én is kreálni valamit.

Viki:örülök,hogy nem volt nagy gond.Az én Vikim is nagyon mohó tud lenni,mintha bárki is el akarná venni tőle a cicit.De úgy imádom,amikor szinte két kézzel szorítja,nehogy valaki elvegye. :D

Babcika:nekünk is ilyen forgónk van,és bejött. :D

Süti:puki-kaki sorozat :D :D
Vendég

Süti!

Én eddig 7 dolgot vettem a vatera-n és eddig 7* nem csalódtam. Van szabályzata, és mivel csak valós adatokkal regisztrálhat,így számonkérhető bárki. De egyébként lehet postai utánvéttel is kérni, ha az eladó hajlandó rá!

A rohadt fogam tudja, hogy félek a fogorvostól, ezért szívat!

Inkább szülök még egy ekkora gyerkőcöt, mint a fogorvos :(

Kép
babcika

Csajok!

Mit csináljak, ha az előbb felébredt bébim és be van izzadva, de annyira sírt, hogy gondoltam előbb megetetem és csak aztán öltöztetem, erre visszaaludt, keltsem fel, vagy elég ha nem takarom be, már nagyjából megszáradt a hálózsákja???

Viki!

Örülök,hogy minden ok Dórával!!!:D

Kép
babcika

A helyzet fokozódik......be is cart, és úgy aludt el.

Kép
babcika

Köszönjük a drukkokat és a pozitív energiákat! Jól esett, és jól is jött! :wink: :wink:

Noo az egész úgy kezdődött, hogy Dóri folyamatosan sírt és bukott amikor fent volt, mit sírt? - üvöltött! Szó szerint! Pukizni és kaksizni nem tudott üvöltés nélkül... szegénykém nagyon kínlódott... Nem tudtuk semmivel megvigasztalni... amikor pocó fájt akkor tudtuk, hogy milyen "praktikákhoz" nyúljunk... de most semmi nem volt jó.... :? :? :? Amikor "végre" elaludt... 10 percenként felüvöltött... nem tudott nyugodtan aludni... :? :?
És akkor szombaton hallottuk, hogy a háta szürcsöl... ekkor már nagyon megijedtünk... (azt hittük megfázott de az orra nem folyt... :? )
Próbáltuk hívni a gyerekdokinkat, de nem vette fel... :? :? ekkor döntöttünk úgy, hogy bevisszük az ügyeletre, hogy nézzék meg...
Megvizsgálták, és akkor mondták, hogy ott kell maradni, mert megfigyelnék, meg előjegyeznék a hétfői nyelőcső uh vizsgálatra... (húú itt már volt egy félre értés ... mert én (hülye) annyira be voltam pánikolva, hogy ott kell maradni, hogy azt értettem, hogy ledugnak Dórinak egy csövet :? :? :? :? :? próbáltam tartani magam... de ahogy megkaptuk a szobát sírtam, mint állat... nem kevés idő telt el, mire Viktor rájött, hogy én félreértettem a vizsgálatot... :? :? :? :? )
A kórházban a mérések igazolták, hogy rettenetesen mohó... semmi nem lenne neki elég... A szürcsölés oka pedig, hogy a visszabukott anyagot ő visszanyelte és ezért dupla fájdalma is volt... (mert az emésztő nedvekkel együtt volt az anyag... (nooo nem kell nagy fantázia... képzeld el amikor hánysz... milyen car... bocs!) és az anyag "liftezett" a nyelőcsövében.... azt volt a szürcsölés...
A lényeg, hogy minden ok vele, és hazahoztunk tegnap egy kiegyensúlyozott babát... :lol: :lol: :lol: nincs hasika fájás és ilyesmik... kopp-kopp-kopp!
A kórházban megtanult a drágám teát inni, és azóta itthon is elfogadja... :) Tudom (és eddig én is azt mondtam, hogy csak anyatej!) DE mivel mohó a drága... teával kicsit be van csapva két szopi között... :lol: :lol: :lol: :lol: és a tea jó a hasfájásra is! :lol: :lol: :lol:
Azóta tudunk ordítás nélkül pukizni és kaksizni! Nekem ez mindent megér! Akármit!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:
Nem használunk infacolt, gripe watert... stb... nooo nem mondom, hogy nem is fogunk... mert ugye "soha nem mond, hogy soha..." :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Átfutottam a hozzászólásokat... de reagálni most nem tudok...

A lényeg, hogy babákok csudaszíííípek!!!! Nem hiába a "mienkek"!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Nahát lányok, mennyi minden történik veletek, elég pár nap kimaradás és győzöm pótolni.

Nagyon ügyi és kreatív mamik vagytok sok jó képet csináltatok!

Puni: Én nem krémezek bele, hisz nekünk is szar, ha ragad, akkor miért lenne kiscsajunknak jobb? Amúgy fürdéskor szépen ki lehet tiszta vízzel pucolni.

Vizsgálatok: Petra, ki a gyerekorvosod? Mert itt Keszthelyen engem is riogatott a doktornőnk minden vizsgálattal, de a védőnővel leredukáltuk azok fontosságát, hisz olyan baromságokat mondott, mint azért váladékos Anna szeme, mert könnycsatorna szűkülete van...és hasonlók, bár másnap Tibi is összeragadt, talán neki is gyorsan összeszűkült...

A vizsgálat nem akkora tragédia a babának, mint nekünk, de én sem szeretem ha kínozzák csemetém.
Amúgy megnyugtatásul jobb, ha elmész a vizsgálatokra, de ha én szófogadó lennék hetente mehettem volna Zegre.
:twisted: de én jobban bízom a védőnőmben és magamban!

Alvás: Még mindig csak álom :lol:

Hasfájás: Szerencsére nekünk az nincs, de ne is legyen megőrülnék egész éjjel így is szoptatok-fejek-etetek-mosogatok-meg minden.

Tea: Én nem adok teát 6 hónapig a gyereknek, de ez az én saját okosságom. A hasfájósoknak van egy naaoon jó csepi: BABYFEN
Édeskömény szaga van, majdnem íztelen én kóstoltam meg, mert háááála nekünk nem kell.

Hálózsák: Mi nagyon szeretjük, most kellett beszereznem nagyobbakat, mert Tibim kinőtte őket 5kg! Szegény Anna 4kg és örököl, ami persze nem baj :lol:

Fogyás: Rajtam maradt 2 kilótól nem tudok megszabadulni, mondjuk nem is teszek érte semmit, de arra pont jó a felesleg, hogy ne érjenek be a régi gatyáim és mellben meg semmi!
De nem tudok én magamra költeni, már rájöttem.
Elmentem venni valami felsőket, mert kicsöcsösödve semmi nem jó rám(75B-90c lett). Aztán vettem a lányomnak divatos farmert, a fiaimnak pulcsit, a kicsiknek tutyikat, meg pelusokat...magamra nem maradt lóvém :cry:
Azzal vigasztalódom, hogy úgysem megyek sehova és kabát alá jó minden.

Na megyek mert az ikrek és a házimeló mellett (dejóóó, most még van suli)én azért tanulok is, tudjátok én marha mindig túlvállalom magam, de sajnálom már elb@szni ezt a félévet, hisz itt az államvizsga!
És ha jövőre több időm lesz még egy szakot kitalálok :wink: , túl uncsi lenne az életem ha alhatnék, ha nem lenne 5 gyerek, ha nem kénem még mindig a régi férjemmel pereskedni, ha nem kéne tanulnom, ha..ha...talán meg is halnék, ha nem lenne ennyi inger.

Nya, aztán szép "mosolygóshasfájásnélkülialvósbékés" napot mindenkinek!

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Reggeltet :)

nálunk is volt késő estig "műsor" szintén mohóság, ahogy Vikiéknél. De éjszaka megint csak egyszer ébredt hajnalban, szóval annyira nem gáz a szitu. /majd most az lesz, mert így jól elkiabáltam :evil: /

Babcika ha nyirkos a hálózsák akkor takard be amíg nem tudod kicserélni, nehogy megfázzon. az egyéb járulékos elemek nem zavarják, nem lesz baj :)

Viki, nagyon örülök, hogy nem reflux, az valami iszonyat. :( Jó, hogy csak mohó a hölgyemény :) A teaiváshoz pedig gratula! :) lehet én is gyakrabban fogok adni Lucának...

vicger

Viviktor!

Nem semmi kálvária, de a lényeg, hogy otthon vagytok és "kaptatok" egy nyugis babát.

Kriszti!

Pótlékmagvonás nem semmi. Az itt a legnagyobb szemétség, hogy ez az a szakma, amit szívvel csinálnak a tűzoltók(elnézést a többiektők), akkor is mennének, ha egy fillért nem kapnának......csak undorító dolog ezt kihasználni. Láttam eg klassz táblát az egyik tüntetőnél, nagyon találó: Mi a macskáját is megmentjük, de velünk a kutya sem törődik!!!!!!!

Vatera-teszvesz: még én sem csalódtam, tényleg elég szigorú a szabályzata, nem hinném, hogy átvernek.

Mabe: Tényleg befelé kell szemet törölni????Én nem is tudtam!

Ma volt egy kellemes csalódásunk, mentünk ortopédiára a csípő kontrolllra és
1.nem kellett semmit várnunk

2. nagyon kedvesek voltak, pedig vittem Fannit is,
3.lassan vetkőztünk és mégsem sürgettek (egyedül voltam a két gyerekkel)

4. Fannival is elbeszélgetett a doki, sőt még a babáját is megultrahangozta és mondta Fanninak, hogy teljesen egészséges a babája.

Hát, ilyen is van a mai világban!!!

Lotti amúgy jól viselte, meg semm nyikkant, miközben beletették abba a satuizéba.

Kép
arvaerika

Csunyeszka!

2 kiló? És le mered írni!!!!!!Nem ér..... :wink:

Te is pörögsz rendesen, és még államvizsga is?
Engem is folyton csesztetnek, hogy tuti nem fogom bírni, de közlöm velük, hogy nekem az lenne a furcsa, ha pihenhetnék. Egyszerűúen így érzem jól magam.

Babcika!

És honnan tudod, mekkora volt a fogorvos amikor bébi volt??? (először így értettem, de már rájöttem mire gondoltál) :wink:

Kép
arvaerika

Viki! Örülök, hogy Dóri csak mohó és nincs baj!! :) Én Tomim is mohó!! :D :D :D

http://www.nlcafe.hu/babazzunk/20091020 ... nyasagrol/

Peppino
Kép

Kép
peppino

Csunyeszka neked is redbull folyik az ereidben!!!!!Nem vagy semmi!!!

Kriszti....nem szóltál,hanem írtad...az nem számít!!! :wink:

Erika,de jó...néha olyan jól esik az embernek egy kis emberség!!!

sutimano76

HellóHalló!!!

Bobóka
, odavagyunk a "foglalásért":) mindig a lányok választanak, úgyh mi csak csendben figyeltünk, h ki csap le ránk:wink:
Niki baba tündéri:) hozzábújós kép, naaagyon cuuuki!!
Apa meddig volt otthon? van segítséged? vagy már egyedül vagytok Niki babával?

Petra, sok sok drukkkkkkkkk!!! Nem lesz semmi baj!!

Bibi, Neked is sok erőt!!!
(nálunk tavaly ment el a nagypapám, s ápoltuk.. s olyan szép volt, hogy időt tölthettünk Vele!!!:))

Vicger
, nagyon cuki,a hogy elbújtattad Luca babát:) és a képek is dönörűek!!

DorkaTimi, :D:D:D nekem is most tűnt fel egy csomó dolog, amiről nem is tudtam, h létezik.. vagy csak nem figyeltem meg eddig!:)

Rita, nagyon cukik a képek!!! (olvastad, amit a támogatásról írtam? elintéztétek már ti is??)

Madar, nem lehetett egyszerű a 6 hét egyedül.. de megoldattad, mint ahogy láthatjuk, Julcsi egyben s mindjárt 6 éves nagylány lesz.. Te jóóó ég:)

Astrid, szupi ügyes a kislánykád, meg persze a fiad is!!

Süti , valahogy nálunk is úgy van, h ha jönnek baba nézőbe, Momó egy angyal ( persze máskor is), de akkor csend és nyugalom va, amint kilépnek a vendégek, nyek nyek s rájön, h sokkal jobb nézelődni, nyekegni ,mint pihengetni:)
képsorozat:):)

Peppino, cici meggyógyult??

Babcika
, én is susogok, néha már szinte szédülök:) fogorvoson csak egyszer kell túl lenni, utána jobb lesz!:)

Andi,
kitartás!!
nálunk is ment egy pár napig.. a megoldás nálunk a teljes nyugi,mini fény, nincs dajkálás, se pelusozás..
de gondolom ezeket már próbáltátok...

Viki, de jó, hogy otthon vagytok!! éljenéljen!!

Csunyeszka
, nem vagy semmi!!!:D:D

Erika, de aranyos lehetett a doki:D:D

Kép

Kép
móka:)

Rita,köszi az infókat!!
A gyakorlatsor lehet jól fog jönni, bár jövő héten felhívom a dévényis gyógytornászt, aki biztosan elhív minket egy állapotfelmérésre.
Amúgy a szomszédom barátnője, szóval szerintem nem lesz "lehúzásszaga" :D

Csunyeszka: a kórházi gyerekorvos Mischl Olga küldött minket Zegre Dr.Elmont Beatrixhoz.
(A gyerekorvosunk Dr.Takácsné, ő mindent rendben talál nála.Még a fejére is azt mondta, hogy szépen emeli.)

Amúgy a férjem felhívta ma, és megvan az MR kiértékelése, nem találtak a kamrai asszimetrián és minimális vízen kívül semmit. (ezt UH is mutatta, és nem kell miatta aggódni)
Úgyhogy leesett a nagy kő a szívünkről!!!!!!!!
Novemberben kell mennünk hozzá kontrollra, addig tornázunk visítva, de lelkesen!!!! :wink:

No mentem, tegnap óta nyűglődés van..................

Nagyon jók a Dórahírek!!!!!!!

És lányok ,mi is köszönjük a drukkokat!!! :D

KépKép
csikipetra

Nálunk jelentem bejött a laptetű, még pár nappal ezelőtt!:):)

este 8 - f9 körül kaja.. ilyenkor még egy órát nézelődik, persze Apa kezében. -de ugye neki is kel vmikor babázni:D - aztán szunya egészen 2-3ig.. kaja, alvás vissza, s 6-7 között kaja.... ezután egy óráikig kakilás - nagyon durva hangok közepette, de szerencsére nem kell hozzá se anya se apa:) és aztán alvás..
természetesen néha változik a program, d azért nagyjából ez van:):):)

vasárnap vendégei voltak a kisSrácnak!!! kb. kettesével jöttek a barátaink:) szupi volt, anyának is jól esett, h lehetett csacsorászni:D:D

tegnap meg óriás sétát tartottam... nekem ki kell mennem a lakásból...
de pl. ma még pizsiben nyomom :?
ma télleg front van, kis ember alszik, nekem meg fáj a csaszis sebem.. vagyis érzem, h van...

ja, majdnem elfelejtettem, egy kérdés..

egy hónap múlva megyünk koncertre, anyum fog vigyázni KisKukacra, és egy kaja pont beleesik.. szóval el kéne tennem tejet..
na már most, h csináljam mindezt??!
nem fejek, s szerintem annyi tejem van, amennyit Momó megeszik.. mert, h tegnap kísérleteztem, s pár cseppen kívül semmi nem jött..
DE, ha azt csinálom, h a balból megette a kajót, s lefejem a jobb cicit,akkor a következő - kb 3-4órával később - kajánál elegendő lesz neki a jobb ciciből, termelődik annyi akkora??

ki kell próbálnom, h lefejem, s egyszer úgyl etetem, h ne anyuval legyen a főpróba...

szóval szerintetek?

előre is köszi!!

természetesen hoztam Nektek képet :oops:
Nálunk tegnap farsang volt, mert h olyan nagyon gyorsan növekszik a kisHaver, h gondoltam, h februárig már nem lesz jó ez a csuda szerkó, úgyh tegnap Ő volt a kis Párduc:D:D

Kép

No dugulok...s gyors lezuzizok...

Kép

Kép
móka:)

Helló Csajok!

Én még új vagyok ezen a fórumon. Mindenkinek gyönyörűek a babói. :D Már régóta olvasgatom a hozzászólásokat, jó pár ötletet betankoltam tőletek.

Nekem egy viszonylag jó kislány jutott (most már, voltak nehéz hetek). A kiságyában alszik el magától, nálunk az vált be, hogy este 11-kor az utolsó etetés, utána hajnal 5-ig alszik, aztán jönnek a 3 órás kajálások. Csak a pocikája fájdogál néha. Szopi előtt "eszünk" Infacolt, de a cicin úgy feszegeti magát, meg húzogatja a cicimet, hogy rossz nézni.

KépKép
moncsie

Szia Moncsie!!

Üdv köztünk!! Jó hamar rászántad magad az írásra, de ami késik nem múlik, mint látjuk :D

Gyermekem ma nagyon rendes gyerek, csak most éppen annyira akar pukizni, hogy Rubint Rékucit játszik, ami abban nyilvánul meg, hogy hanyatt fekve térdfelhúzásokat végez, és érintgeti térddel a könyökét, de jobb mint Réka, mert ő páros lábbal is meg tudja csinálni. :D

Kép
babcika

Üdv köztünk Moncsie!

Nálunk úgy néz ki,hogy kicsit komolyabbak ezek a kiütések Vikinél,védőnéni reggel megnézte,de majd csak délután mesélek bővebben ha a gyerekorvos is látta. :(

Na megyek is mert közben palacsintát sütök.

Ja és a hűtőnk is f@szán bedöglött.Most minden összejön. :(
Vendég

Babcika: esetleges pénzügyi problémák megoldva: Rubint Réka mehet a torna DVD-ivel, Blanka kiüti őt a piacról. :D

Nálunk is vannak kiütések. Azt hittem, hogy tejkiütés, de múlt héten a gyerekorvos valami mást mondott rá (nem tudtam megjegyezni, de talán sz-szel kezdődött). Kaptunk rá gyógyszertári kikeverős krémet. Szombaton elég szép volt, de most megint jönnek ki újabbat, már a pofikája és a nyakincája is pöttyös. Lehet, hogy sok túró rudit ettem?! :D

KépKép
moncsie

Áh Lina sajnálom, remélem Viki kiütései rendbejönnek, remélném a hűtőt is, de ... :cry:

Nálunk is car van, most jött el a pech széria. Mosogatócsaptelep csere, mert csöpög, kádtöltő csap is folyt, aztán spriccelt, most meg átmeneti megoldás van, mert vettünk csapot és az nem megy rá valamiért,ezért most egy kerticsaphoz hasonló izé van a meleg vízcsövön a hidegen meg az új csap, mert ha nem teszünk rá valamit akkor nincs a házban víz, mert ömlene, na rakok egy képet szörnyülködjetek, de ma már jön a vízszerelő.... Apuka ezt csinálta egész vasárnap, de neki nem jött össze. Ja és buditartály lefolyója is tönkrement, de azt meg tudta javítani... Kép

Kép
babcika

Moncsie:nálunk is ugyanez van.A nyaka szinte csak a piros pöttyökből áll,a pofija is ilyen és a fülcimpáján is van.Plusz azok a pattanásszerűek is ott vannak még a fején.
Vendég

ÁÁÁááááááá, most már nyomorultúl fáj a fogam, és bevettem az utolsó algopyrinem-et is...és én baromarcú rákerestem neten és elolvastam a gyökérkezelés menetét, hát..... az a baj, hogy volt már benne részem, kaptam érzéstelenítést, de nagyon fájt, ömlött a könnyem. Szerintetek,ha lemondok a fogamról kihúzza, hogy ne kelljen gyökérkezelni???? :roll:

Kép
babcika

Üdv. Moncsie!

Babcika, nekem is gyökérkezeltek még márciusban, nem is tudtam ,hogy azt csinálja, csak a végén mondta meg. Szóval, szerintem ,ha jól van érzéstelenítve, akkor nem kell feltétlenül fájnia.
Bár...az is lehet,hogy neked anno be is volt gyulladva és úgy állt neki.
No, nem okoskodom, nem vagyok fogorvos.............

De szerintem ne akard kihúzatni!!Minden fogat meg kell menteni, amíg lehet, mert mindegyiknek megvan a szerepe!!

KépKép
csikipetra

Megint csak gyorsan, olvastam, mert mára is túl sok mindent szerveztem én is, most csak két reagálás, a többit este vagy holnap.

Viki: de jóóó, hogy otthon vagytok és hogy minden rendben. Hatalmas puszi Dóra babának, meg Nektek is. :)

Moncsie:
üdv közöttünk. Nagyon szép nevet választottatok a kislányotoknak. Láthatunk majd képet is Natáliáról? Imádjuk a babafotókat.

Na, rohanok húsgolyókat gyártani, aztán még kis teregetés stb,utána okmányiroda, ovi, tenisz stbstbstb.

KépKép
KépKép
madar

Igen Petra, gyulladt volt :( mondta is, de nekiesett, de nem tudom ilyenkor nem e kell előtte a gyulladást kezelni?? Hát ez van, de rá fogom szánni magam előbb-vagy inkább utóbb.

Örülök,hogy az eredményeitek rendben vannak. Somának nagy puszi, és kitartás a tornához.

Kép
babcika

jaj Petra! és nagyon örülök ám Nektek is. Pici vejemet csókoltatom. :D

KépKép
KépKép
madar

Viki,de jó,hogy hazaengedtek benneteket.Tudtam én,hogy nincs baj.Simi hegyek Dorinak,anyának meg léleksimi.Remélem sikerült megnyugodnotok.

Szia Moncsie,de rég láttalak :wink: Üdv itt,tessék jönni sűrűbben :)

Móka,Momóka nagyon cuki a kispárduc cuccban.Ahogy nézem,valóban nem lesz ez jó farsangra.Pont ezen gondolkoztam én is,amin Te.Ha elmennék itthonról,akkor mit fejek le.Én már 2szer próbáltam fejni szopi után,és nekem is csak cseppek jöttek.Tegnap egy órával szopi után 30-40 ml.Ez csak egy cici volt.Nem tudom,hogy kéne egy jó adagot begyűjteni.

Csunyi,jó látni titeket.Látom te sem tudsz lecsüccsenni a popsidra kicsit sem.Persze jobb ez így,de remélem jut időd pihenni.A 2 kilo hamar lemegy.

Petra,örülök a jó eredménynek.Nálam is leesett a nagy kő.

Lina,kíváncsian várlak doki után,mi lehet ez a pötty ++++

Babcika,fogadat sajnálom,de nem fáj jobban,mint egy szülés.Szerintem se húzasd ki.

Nekünk viszonylag elviselhető iccakánk volt.Fürdés után fél 8-kor letettem aludni,9 kor kelt,akkor megetettem,volt egy kis nyafi,azt nem tudom meddig,de talán 10-11 között elaludt.Először 1-kor kelt.Utána fél 5-kor,és utána nappali üzemmód.Délelőtt volt pici nyűgi,nem nagyon tudtam letenni a kezemből.Picivel dél előtt elaludt,kettőkor felkelt,evett,most visszatettem a kiságyába,és alszik.2 napja szoktatom a kiságyához,nappal oda teszem le aludni.Éjjel még mellettem van.

A mecsek tea beválni látszik,vagy most éppen pont ez használ,nem tudom,de 2 napja ezzel elég jól működünk.Most már csak egy kaksit kellene produkálnunk.

Kép
v.andi

most csak egyre van időm....Moncsie,üdv itt,végre jöttél.....azért azt áruljuk el a csajoknak,hogy mi együtt szültünk...és szószerint értsétek...reggel együtt ctg,majd dél körül együtt a szülőszobára,és végül elsőként én csaszi,utánam vitték Moncsiet,és végül együtt az őrzőbe és együtt a kórterembe is!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Mindenkinek köszönöm az üdvözléseket.

Lina: kíváncsi vagyok, hogy neked mit mond rá a doki. Neki is vannak a fején is.

Köszönjük a névdícséretet (a sima vezetéknévhez - Nagy - kellett egy kicsit különlegesebb keresztnév). Én próbáltam felrakni képeket, de túl nagyok, ha hazajön a párom, megkérem, hogy intézkedjen. :D

Én sem tudok fejni, mert a szopizás alatti cicirángatás, fel-le csatlakozás eléggé megvisel, nem akarom még a fejővel is kínozni. Én a kicsepegőket fogom fel, abból szoktam összegyűjteni kb. 2 naponta 90-et.

KépKép
moncsie

Mégsincs sírás,így van egy kis időm...
Lina,nekem is tegnap tűnt fel a nyakincán is a kiütés,de ez már nem olan mint a tejes volt,mert abban volt fehér..olan mint a gríz,ez meg csak sima....csüt.-ön én is kifaggatom a dokinéni.
ű
Móka,kisGubacs naon édi a szerkójába...és akkor mit vesz föl a farsangi bulira?????hisz szoktatok farsangolni,igaz szőlőcske????
Petra,remek hírek....a torna amúgy csak jót tehet!!!

Babcika,ne izéjjjé má,rossz fogorvosnál fáj csak a gyökér kezelés,nekem csak az első alk-mal adott érzéstelenítőt,a másodiknál meg csak kicsit fájt,annál a szülés is sokkal borzasztóbb lehetett!!!

Andi,akkor kicsit kipihizted magad,oké ez csak az elmúlt éccaka bepótolásának kezdete,de azért ennek is örülni kell,remélem kisvejem legyőzi azokat a fránya pocakfájástokozóManókat!!!!

Móni,húsgolyó....hmm..nem is tudtam hogy ma nálatok vacsizunk????!!!! :wink: :wink: :wink:

sutimano76

És azóta is sokat beszélünk, próbáljuk egymásban tartani a lelket. Bár én Sütihez képest túlaludt vagyok.

KépKép
moncsie

Süti, Moncsie!!

De jó,hogy így egymásra találtatok a kórházban... Én is tartom a kapcsolatot a szobatársammal :D

Kép
babcika

Sütivel egyébként először az Uzsokis szülés oldalon "találkoztunk". Andit pedig Sütin keresztül ismertem meg. Nagyon jó kis csapat vagytok, ezért tartott sokáig, amíg mertem írni. :D Pedig nem vagyok túl szényenlős (Süti megmondhatja). :)

KépKép
moncsie

HellóHalló!!!!!

Házimunka helyett fotókat nézegettem!!!!

Ez a Barmabáááááááááááááááááááááás!!!!!!!!!!!!Annyira de annyira cuki a képeken!!!! :lol: :lol:

Madar, nagy puszi Veronikának is!!! És persze Julcsinak is!

Andi,Süti, köszi a szorítást!!! :D

KépKép
csikipetra

Ugyan már Moncsie ez egy nyiltkörüen működő társaság, tagfelvétel mindíg van, azt nem szeretjük ,ha eltűnik valaki :D

Lányom ma nagyon jó csaj. Ma még kb. 45 percet volt fent míg itt volt védőnéni, azóta evés , alvás, gondolom pótolja a tegnapi napot.

Jaj olyan fura, hogy rendet raktam és úgy is marad, mert múlt héten és esténként is Janó azért alakít, de nem enged ám hozzászokni a jóhoz, jövő héten őszi szünet, mehetne ugyan oviba, mert lesz összevont csopi, csak hát ovónéniék rossz szemmel nézik,hogy anya otthon és gyerek oviban. Meg én is szeretek vele lenni :D, csak lesz egy pár ősz hajszálam azokon a napokon.

Dorka!

Egy kérdés, te is tápit adsz csak mint én,ha jól tudom és kérdezném,hogy neked megjött e már a menstruációd, mert én már várom, most 4 hete,hogy nem szopizunk, ezért gondolom hamarosan beköszöntenek a pirosbetűsek... :x

Tud valaki valamit Taranee-ról, már jó rég volt nem, meg Bex is, és Beatrix sem hoz hírt ??

Kép
babcika

az semmi,de Kata is eltűnt!!!

hát igen az uzsokis topikra is csak szülésig látogatnak a csajok aztán szülés után szépen elmaradozik mindenki....

ja ,azt szerettem volna még írni,hogyha vissza akarnék menni dolgozni a varrodába,hát nyugodtan mehetnék,mert babó ott olan jókat alszik,csak na,kár hogy éjjeli műszak :roll: :roll: :wink:

sutimano76

Sziasztok Istennők!

Bibi, Lotti-képek édesek!! :D
Süti, alvós kép tündéri!!!
Sorozat, úgy megdögönyözném!!!
Kriszti, inkább még képet, főzés monnyon le, ha lehet :D

Én is teszek majd a szerzeményekről és magunkról (annyi kép-elmaradásom van, huh, még a festés is, meg Katának a fürdőszobapolc :D )! Egyelőre pihiszék (Erika - Fillikid asszem) úgy tűnik, bevált, juhéé!!!
Most is abban vagyunk kinyúlva :D
Forgót még nem takarítottam le, az Chicco, bohócos.

Rita, sajnálom apósod, remélem, jobban lesz ő is hamar!
Montázsok nagyon jók lettek!

Petra, sajnálom a kis Somát, még olvasni is rossz volt hüpp hüpp :cry: Nagy drukk szerdára, energia- és simihegyek!!! Apudnak is!
:D

Nálunk soha nincs teljes csend, nem is beszélünk suttogva, zene is megy mindig szinte.

Nekem egy sólámpa szokott égni, meg a képekről ismert nap-lámpa! És felköltöztünk, a drágám folyamatosan tátott szájjal nézi a festett falat!!! Úgy néz ki legalábbis, valamit csak lát már belőle…

Kriszti, Babcika, 60E + beszólások :evil:

Viki, örülök, h minden oké!!

Csunyeszka, namennyéa :D a 2 kilóddal meg a nagy cickóiddal :D

Erika, de jó, h ilyen volt a vizsgálat, mi 11-én megyünk.

Képzeljétek, ma mondta a védőnénim, van egy OEP kirendeltség a Fejér Lipót utcában, XI. kerület, lehet oda menni!! Nincs egy lélek sem állítólag! Teve utca monnyon le!

Én éjjel nem tudok minimális fényben csinálni mindent, én vagyok vakegér, nekem kell a fény… persze nem teljes gőzzel, de nem is félhomály, de nem volt gond ebből.

Móka!! Imádom a párducodat!!!!!

Moncsie, üdv itt! Nekem is lett 2 szobatárs barátném, és az egyik itt lakik felénk (innen senki sajna, legközelebb Rita van asszem a Kosztolányinál, ugye?) Ehhez képest Erikánál már voltam Szfehérváron :lol:

Lina, kiütések :( hűtő :(

Babcika, csap és többiek :( fog :( sztem ne húzd tovább, menj dokihoz

floranan

Halihó.

Szia Moncsi! Üdv nálunk :)

Na csajok beb..ott a mennydörgős ménkű.

Drága Gergő fiammal óriási gondok vannak a suliban, meg úgy egyébként is. Kezdődött ugye anno azzal a bizonyos "ide nekem az összes sütit" sztorival a télen. Aztán most írom sorban:
- elvette Vica játékait, s mikor kerestük váltig állította, h nem tudja hol vannak, mikor láttam nála, azt mondta, h azok az övéi. Számszerű összehasonlításnál derült ki, h az bizony Vicáé.
- elvette Vica fém kétszázasait, bepakolta a saját pénztárcájába.
Ez itthoni, s ez mellé jön még ugye a már szokásos önzőség.

Iskola:
az egy dolog, h nem figyel, s nem bír helyesen írni még másolásban sem, DE
kidobálja a tízórait,
letagadja, hogy vitt tízórait, a tanárnője Vicámhoz megy át, s kérdezi, mit vittek enni, mert Gergőnek nincs semmije ---- simán az jön le, h szarok a gyerekre, és/vagy nincs mit ennünk
na ezt orvosolandó, írtam az üzenőbe, h Gergő reggelente bemutatja a tízóraiját, s lesz egy füzete, amiben leírom, h mit csomagoltam. Mondtam Gergőnek, írassa alá az ofővel.
Ehelyett a gyerekem szépen aláhamisította az aláírást az üzenőben s a másik füzetben is. Persze mielőtt bevallotta volna egész délután a képembe hazudott, pedig a vak is látta, h gyerek csinálta /karikás krikszkrakszokat írt, a sima L-né helyett a dinnyéje/
Ma pedig az üzenőbe írt az ofő, hogy Gergő engedély nélkül nyúlt más táskájába!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Baszki.... el nem tudom mondani, mennyire letaglózott ez az egész történet ahgoy van...

Egyenes út a sittre???

vicger

basszus,nem lehet,Kriszti,hogy nála így jön a tesóféltékenység...tudom miért pont Lucánál,ha kisAtinál nem volt....hát azt nemtom....hogyan tovább?????

sutimano76

EGyszerűen nem tudom mit rontottam el, mit csináltam rosszul, vagy mit nem csináltam..... fogalmam sincs..
Csak állok, mint egy rakás sz.r, teljesen megsemmisülve, eszközök nélkül....

Nem tudom, hol van a hiba... ami indukálja ezt a mérhetetlen egoizmust és törvényen felüliséget....

talán kisgyermekkorra vezethető vissza.. ugye Gergővel akkor voltam várandós, mikor ex az igazságszolgáltatás nyaralójában élvezte a teljes ellátást, s emiatt a várandósság nem volt felhőtlen...
hol akartam, hol nem.... emiatt nagyon sírós is volt az első hetekben, s ezzel tisztában is voltam végig, h emiatt... ezért aztán próbáltam, igyekeztem kompenzálni.... s lehet, hogy ez vezetett ide.. hogy az gondolja, neki mindent lehet, neki mindent szabad, neki minden jár....

áááááááááá teljesen kétségbe vagyok esve....

arra gondoltam, h elviszem kineziológushoz, s akkor tisztába tesszük a családi szennyest....

bocs, h ezt így a nyakatokba...

vicger

először valahogy le kéne ülnötök és egy mélyreszántó beszélgetést csinálni,kérdezted tőle hogy miért csinálja????Próbáld meg kiszedni..mondjuk vidd el csak őt...tudom nem könnyű feladat ezt most megoldani...sütizni a cukiba,hátha kiönti csak úgy a kicsi szívét!!!de persze nem vagyok szaki ezekben a dolgokban...csak a buta műsorokból látom,hogy némely dolog olyan pofonegyszerűből adódik,és a megoldása még könnyebb......sok kitartást,remélem hamar megoldódik ez a probléma...nekem ebből annyi jön le,hogy inkább csak a figyelemre vágyik,mert így most körülötte fog forogni a világ!!!

sutimano76

Kriszti nagyon sajnálom és nem tudom most mitévő légy, egy biztos most a nekiállás és a nagy-nagy büntetés szerintem nem lenne jó amit ugye 100ból 99 en ajánlanának de a kineziológus v. pszichológus jó lenne szerintem is.

Nálam most babapara van az előbb 3 nagyon rotyisat pukizott és olyan nyálka jött csak szinte meg ey kis zöld izé szerintetek?

Kép
babcika

Kriszti!

De még csak 7 éves, kell, hogy tudjál valamit kezdeni vele. ha 17 lenne, és az ő szintjén hasonlókat csinálna, akkor tényleg gond lenne. Én nem kineziológushoz vinném, hanem keresnék egy igazán jó gyerekpszichológust, és őt is és magamat is "járatnám". Már bocs, de szerintem családi szinten van a gond. Nem veled, mint anyával!
(Kisebb mértékben valószínű sok családban van hasonló dolog, anno én is hamosítottam alá anyám helyett, a fiam 3 éve pénzt vitt el itthonról, stb. Valami bezavarhat, és esetleg így kompenzálnak, de bármi más is lehet a háttérben. Nálunk nem volt rendszeres, ezért nem kellett külső segítség, és pont annál a fiamnál határoottan javuló a dolog más dolgokban is.
A fiad hogy élte meg a dolgot, most hogy éli meg? Az iskolai kudarcok? Tanár? Szerintem annyi minden lehet a háttérben... (Nem érzi esetleg, hogy Vikinek jobb? Ezért veszi el, ami az övé... ))
Csak találgatok ám, szóval tökre lehet, hogy semmiben nincs igazam!!!

Astrid

Kép
astrid

basszus,Berni már megint bealudt,csak ringattam a pihiszékbe...tegnap is ez volt...ezekszerint ma egésznap alszik,szóval készülhetek az esti bulira!!!!remek!!!
az előbb mikor még nem aludt!!!
Kép

sutimano76

Hát erre nehéz írni bármit is. Meg tudom érteni, hogy teljesen kétségbe vagy esve.

KépKép
moncsie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?