Hááát, olvastam de nem nagyon emlékszem....
Nemlajos: Döme egy nagyon aranyos és szép baba. Ráér még mászni, nem vagytok elkésve....
Kukli: Kata nagyon édes.... Bottka komoly 'segítség', nem tudod lepasszolni? Ésssss! Nagyon Bolodg Szülinapot!
Anna: Neked is Nagyon Boldog SZülinapot!
Moncsi: Soha ne írj alá semmi ilyet, hacsak nem tudod fizetni a másik helyett.... Nekem van egy nagyon rossz anyagi körülmények között élő barátnőm. Neki szoktam aláírni, de ha nem fizeti, akkor fizetem helyette és megadja, amikor tudja..... De én tudom fizetni.... Bizony rámehetett volna a lakás....

Örülök, hogy jó szíved van, de sok ám a gonosz ember....
Tőlem nemrég ment el az orvos, dél óta egyre lázasabb lettem, pedig már úgy ettem az algopyrint, mint valami drazsét. 38,7-nél jött a doki, kaptam injekciót, most egy kicsit jobb. Tejet lefejtem és fagyasztott tejet kapott Peti....
Csibb: Én Avent kézi melszívóval 15 perc alatt lefejtem úgy 90-et..... Esetleg próbáld ki....

Pedig azt hittem nem fog menni....
Jaaa és valószínűleg parainfluenzám van, vagy mi a szösz... Mindenestre kutyául vagyok..... Csütörtkön kellene mennem anyasági vizsgálatra.... (hogy alkalmas vagyok-e Dani nevelésére) Hát ez most elmarad.... Dani is beteg, elég hasonló tünetekkel, szóval szerintem ő sem lesz jól csütörtökre....
Lányok momentán jól vannak. Peti egész nap az ölemben volt, biztos elkapja...

Elvileg 3 nap múlva jobban leszek, de köhögni fogok még 2 hétig....