A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Lina
Az ilyen kicsik még nem tudják, hogy mi a viszketés. Még nem vakaróznak...

Babcika
Ismerek jó fogorvosokat! :wink:

Viki
Az jó, hogy nincs nagy baj Dórival.... :lol:

Nekünk nincs hálózsákunk... :oops: :wink:

Erika
Igen! Direkt megnéztem a főiskolás tankönyvben is! (Egyébként logikus is, hiszen leggyakrabban a belső szemzúg csipás. Ha kifelé törölsz, akkor azt végigkened az egész szemen :wink: )

Csunyeszka
Pörögsz ám :wink:

Rita
Fejés: próbáld meg 2 etetés köztes idejében! (fejéssel ürül a cicid és az egy jel a szervezetednek, hogy több kell... és termelődik...)
Ma én is pizsiben voltam egész nap... lusta napot tartottunk... :lol: :wink:

Szia Moncsie! Gyere sokat! Hozzál képeket!

Vicger
Lehet, hogy valami féltékenység van a háttérben?
Vendég

komolyan mondom ez az iwiw egyre carabb lesz..hogy a kezdő oldalon most meg minden car megjelenik...ez mekkorra elmebetegség....az üziket megnéztem,de hogy ki mit csinált az adott napon,ki kit ismert meg...ki mihez szólt hozzá...ennyi f...t

sutimano76

Babcika...trotty... :shock: :? ..tapasztalatlan vagyok!!!

sutimano76

Kriszti,nincs nagy rutinom,de én is inkább a testvérféltékenység körül keresném az okokat.
Nálunk ennyire nem "durva" a helyzet,de bizony a kamaszomon is érezni,hogy rá most kevesebb figyelem jut,és mindent elkövet,hogy magára vonja a figyelmet.
Családsegítőkben szokott lenni gyerekpszichológus.Anno egyszer én fordultam hozzájuk,de először én egyedül mentem el,és mondtam el a gondom,és utána kellett volna Danival visszamennem,de szerencsére megoldódott az adott probléma.
Nagyon sokat kell beszélgetni Gergővel,és borzasztó sok figyelem kell neki.Tudom,hogy ez nálatok működik,de lehet a minőségen kell változtatni.
Én emlékszem,Dani pont ennyi idős volt,mint most Gergő,amikor elváltam,annyira bennem van,hogy milyen lelke volt akkor.
Ha bármiben tudok,szívesen segítek,és nagyon sok kitartást neked.Kár,hogy ilyen messze vagy!

Kép
v.andi

Süti,olyan édesek vagytok a képen.Bernit már lehet dögönyözni.Tiszta anyja még mindig.

Kép
v.andi

Kriszti egyszer kb olyan 7-8 évesen uncsiöcsém is eldugott 2 10000-semet,egyszercsak megkérdezte nővérem és végül bevallotta.....hogy miért volt nem emlékszem vagy lehet meg se tudta magyarázni!!

sutimano76

[quote="v.andi"]S írta:v.andiüti,olyan édesek vagytok a képen.Bernit már lehet dögönyözni.Tiszta anyja még mindig.

lehetne,de se puszit,se dögönyözést nem komál!!!anya nagy bánatára

sutimano76

[quote="sutimano76"]k írta:sutimano76omolyan mondom ez az iwiw egyre carabb lesz..hogy a kezdő oldalon most meg minden car megjelenik...ez mekkorra elmebetegség....az üziket megnéztem,de hogy ki mit csinált az adott napon,ki kit ismert meg...ki mihez szólt hozzá...ennyi f...t

Én eleve se voltam oda érte... nem is vagyok rajta... aki tényleg az ismerősöm, az így is megtalál :lol: :wink:
Vendég

Enyim babó 13 h óta alszik! És magától bealudt a pihiszékben,
hurrrrááá!!

Süti, bocsi, h írom, de nálunk nem függ az alvás mennyisége, h a többi napszakban mennyit alszik... igaz, mi vagyunk a legkisebbek :D És már mi is 23 naposak!!!! ROHAN AZ IDŐ!!!!!!!!!!!!!! Hüpp hüpp
Annyira aranyosak vagytok azon a képen!

Kriszti, sajnálom, amik történnek, én hirtelen nem tudom, mit tennék, nem is tudom, írjam-e, ami eszembe jutott, mert teljesen laikus vagyok :( de büntetni talán a szó szoros értelmében még nem érdemes, a másénak az elvevését lehet neki elmondani, rávezetni, azt talán komolyabban, hogy eszébe se jusson többet a máséhoz nyúlni, nem tudom...
Szerintem is valami pszichés oka lehet, de nem tudom, Luca érkezése-e, mert akkor talán Lucát büntetné, nem Vicát...
Kineziológus talán jó ötlet, a pszichológus nekem olyan nagyon doki-érzés, de lehet, h az a jó.

floranan

Kriszti, a lényeg, h magadat ne okold!

floranan

Ebben a topikban nagyon szép gyerekek vannak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="mabe86"]E írta:mabe86bben a topikban nagyon szép gyerekek vannak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bizony!!!!

Mabe tied babó mikor mosolygot először rátok,de úgy konkrétan rátok????

:!: :!: Berni az előbb kurjantott egy akkorát,hogy maga is meglepődött,megijedt és elkezdett sírni!!!de édi!!!

sutimano76

Rakok én is egy mamás képet:

Kép

Imola, mint egészségügyisnek mi a véleményed az előbb írt nyálkapukinkhoz?? Azóta ettünk és sima pukik is jöttek, akkor nem lehet nagy gond ugye?? :oops: :roll:

Kép
babcika

Olyan cukikán beszélget a forgójával, kár,hogy nem tudom rögziteni. A heöm, eöm már nagyon megy, de ma azt is "mondta" amma. Olyan imádnivalóak ilyenkor!

Süti! Blanka kb. egy hete mosolyog konkrétan ránk, vagyis a hajunk tetszik neki, azt szinte vigyorogja. :lol:

Kép
babcika

mennyivel másabb vagy az esküvői képetekhez képest,ott egy kis szőke csitri voltál,most meg olyan aranyos anyás pofid van...és ez a kép...na én ilyenről csak álmodhatok..nálunk ez a póz nem jön be!!!

sutimano76

Beszélgetünk sokszor sokat. Igaz jobbára én beszélek, mert ő nem egy szószátyár típus, zárkózott, nem jár mindig a szája. A figyelem az meg van, lehet h kicsit több is mint ildomos /együtt tanulás, gyakorlás többek között/

Végül is, külön külön az eseményekre mindre van magyarázat, csak sorba rakva ijesztő...

vicger

Kriszti!

Nehogy azt hidd, hogy te rontottál el valamit, látod, mindenki tud ezt-azt felhozni saját ismerettségi köréből. A párom, kb.10 évesen pénzt lopott a saját szüleitől, elbattyogott a játékboltba és felvásárolta a fél boltot8 legó, villanyvasút, stb) hazabalagott a rengeteg csomival, berakta az ágyneműtartóba és ha az ősök nem voltak otthon, játszogatott vele. Ez ment egy-két hónapig, mire kiderült a bibi. Na, aztán kapott a seggére úgy istenesen....

Kép
arvaerika

Süti! Én ezt lefordítanám úgy,hogy akkor fiatal és csinos voltam, most meg idősebb ( nem öreg, mert csak 27 vagyok) és mondjuk testesebb vagyok( a tokámat takargatom), de a cél az az alak lenne ismét :D

Nekünk ez a póz tetszik nagyon, bírná, ha sokáig hagynám órákat elaludna így.

Kép
babcika

Süti
Olyan 5-6 hetesen. Bár egy-egy jólsikerült pelus rottyantáshoz mindig tud mosolyogni :lol: :wink:

Babcika
Ha a kedve nem változik, élénk, érdeklődő, nem nyugtalan, nem sírósabb, mint máskor, akkor szerintem semmi vész.
Máskor milyen szokott lenni a széklete :lol:
Vendég

zöld mogyorókrém

Kép
babcika

Megjöttünk és nem túl bíztató amit az orvos mondott.Megbézte Vikit és azt mondta,hogy tényleg nagyonb csúnyák a pöttyök.A hólyagokra meg azt mondta,hogy valószínűleg bőrfertőzés.
szegénykém 1 hónapos és már antibiotikumot kapott,Augmentint (napi 3x2 ml).Mabe:szerinted nem túl erős az Augmentin egy ekkora babának?
A hólyagokra pedig kaptunk krémet,azzal kell kenni.
Csütörtökön megyünk vissza,ha nem múlik vagy átterjed a testére is akkor viszont kórház lesz belőle. :( :( :(
Vendég

Lina: remélem, hatni fog a krém, mi nem tudom, hogy mit kaptunk, nincs ráírva a dobozra.

Nati kb. 3 hetes nevetett ki, ahogy gagyarásztam neki. Most együtt netezünk és a felsőmön lévő piros csíkokra vigyorog. Ilyenkor miért nincs itthon a párom készenlétben a fényképezőgéppel?!

KépKép
moncsie

most csak Linának: háááát, nem tom ... mire is adja az augmentint? És mi van a krémben? ... Én lehet megmutatnám egy másik dokinak is. :?: :?: :?: :roll:

KépKép
KépKép
madar

moncsie: én megszoktam kérdezni a patikában kiváltáskor, hogy mi van a krémben ... és ezért és így nem kentem a 3 hetes Veronika fejére a szteroidos kenőcsöt.

KépKép
KépKép
madar

persze tudom, van az a helyzet, amikor kell antibiotikum meg kenőcs ... de ilyen ismeretlen eredetű kiütésre miért adják azonnal ezeket ... sztem fogalma sincs a dokinőnek, hogy mi az, csak próbálkozik ... már bocsánat és ne legyen igazam .... de sajnos ez a tapasztalat ... :?

KépKép
KépKép
madar

én most első kanyarban a köldökápoláshoz kapott hintőporral kentem be,és a tejkiütéseket is szépen leszárította,de azért ha meglesznek még csüt.,akkor megmutizom dokinéninek!!!!

sutimano76

[quote="lina85"]M írta:lina85egjöttünk és nem túl bíztató amit az orvos mondott.Megbézte Vikit és azt mondta,hogy tényleg nagyonb csúnyák a pöttyök.A hólyagokra meg azt mondta,hogy valószínűleg bőrfertőzés.
szegénykém 1 hónapos és már antibiotikumot kapott,Augmentint (napi 3x2 ml).Mabe:szerinted nem túl erős az Augmentin egy ekkora babának?
A hólyagokra pedig kaptunk krémet,azzal kell kenni.
Csütörtökön megyünk vissza,ha nem múlik vagy átterjed a testére is akkor viszont kórház lesz belőle. :( :( :(

Ha tényleg bőrfertőzése van Vikinek, akkor kell az Augmentin!
Nincs olyan, hogy erős antibiotikum, vagy gyenge... azoknál az a lényeg, hogy a baktériumokat pusztítsa! (bőrfertőzést általában streptococcusok, staphylococcusok okoznak--rusnya dögök :evil: )
Gyógyszertárban vegyetek Betadin szappant, fertőtlenítőt... azzal mosdassátok Vikit, fertőtklenítsétek le a pöttyöket, hólyagokat (anyatej is jó a bibikre... nagyon sok immunanyag van benne)
Vendég

Sziasztok mamik! :D
A babák gyönyörüek :D :D :D
Itt vagyok egy kicsit. Bex gyógyulgat emelni még nem szabad neki,de azért jól van.Igaz ma ő is panaszkodott,hogy fáj a hasa de remélem nincs baj.Ma voltunk védőnőnél,Tomika 4440g és 54cm.Neki is pöttyös az arca de kamillával mosogatjuk és valami krémet is kapott rá, szemére neki is azt mondták,hogy lehet kórház lesz a vége de ugy néz ki javul.

Kép
lipót beatrix

további jobbulást Bexnek,és tyűha nem semmi méretei vannak Tominak!!!

sutimano76

Kriszti,egy percig ne gondold,hogy elrontottál valamit.Sajnos ilyen előfordul,nálunk is volt hasonló.Egy nagyobb értékű dolgot talált Dani az iskolapadban még általánosban,és ő nem visszaadta,hanem apjával szövetkezve,túl akart volna adni rajta.Véletlenül "bukott" le előttem.Én összeomlottam.Soha nem arra tanítottam,hogy elvegyen dolgokat,és hazudjon,hiszen én mindig őszinte próbáltam hozzá lenni.Akár ő is hagyhatott volna egy ilyet ott,és biztos szar lett volna,ha nem kapja vissza.
Mindig szép szóval, a lelke felől próbáltam közeledni hozzá.Megbeszélni,átbeszélni,soha nem bántottam,vagy büntettem.
Akkor is csak annyit kérdeztem tőle,ha ő úgy érzi,hogy ezzel partner tud lenni az apjával,akivel ugye már nem élünk együtt 9 éve,ha ő úgy érzi,akkor nyugodtan csomagoljon össze,és éljen vele,hiszen ahogy ő nevel,az biztos jobb,mint amit én képviselek.Természetesen azt mondta,nem akar elköltözni.

Kép
v.andi

Kép Kép

Kép
lipót beatrix

Bexnek sok sok gyógypuszi,és mielőbbi felépülés.Jó nagy már Tomika is.Hízik rendesen :)

Lina,sajnálom a kicsi pofiját.Én sem vagyok ab.párti,de ha kell,akkor gondolom nem véletlenül írta fel a doki.Gondolom párhuzamosan a krémmel gyorsan meggyógyul a bőre.
Esetleg egy bőrgyógyász még megnézhetné.Ha csak a körzetinél voltatok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.10.20 18:03-kor.

Kép
v.andi

[quote="lipót beatrix"][ írta:lipót beatriximg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1256057745.4432.jpg[/img] Kép

Kedves Nagymama!
Gratulálok Tomikához,csodaszép kisfiú!!!! Kép

Kép
v.andi

tüneményes kispasi Tomika,ha kicsit fiatalabb lennék......no erről lecsúsztam :roll: :wink: :lol: :oops:

sutimano76

Tomika is gyönyörű!

www.ladyhigienia.com :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Köszönöm,átadom Bexnek. :D :D picasra majd még rakok fel többet,ott nem kell ennyit szórakázni vele.
Itt tényleg minden baba csudiszép!!!!!!!!!!!!!!

Kép
lipót beatrix

[quote="mabe86"]
írta:
mabe86www.ladyhigienia.com :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

és akkor ki kell belőle önteni????vagy mi?????hát a tampon se a kedvencem,a betét se,de ez!!!!!!ezt ki se próbálnám!!!

sutimano76

Bocs, hogy beleszólok, de ezen megakadt a szemem...

Mabe
Ezt hogy használják?
Vendég

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="mabe86"]
írta:

és akkor ki kell belőle önteni????vagy mi?????hát a tampon se a kedvencem,a betét se,de ez!!!!!!ezt ki se próbálnám!!!

Hát ja :roll: Gondolom elmosni,és újra használni :?:

Kép
v.andi

[quote="earhart"]
írta:
earhartMabe
Ezt hogy használják?

Szerintem még ő is barátkozik a gondolattal :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

hát ez nekem túl bizarr!!!

sutimano76

hahó csak félkezesen

Tomika gyönyörű és szép nagy már
Lina sajnálom a kicsi pofiját
Babcika, micsoda két nőci a képen :) !!

asszem ma horkoláson kaptam a kisoroszlánt! tegnap meg ujjszopáson, kész :D

Kép
Kép
Kép
Kép add kérlek, h ne fogyjon el!
Kép első szundim a saját ágyamban

floranan

Mabe:köszi a választ,asszem azt a staphylococcust mondta doktornő.A krém neve:Ebrimycin.Erről vélemény?Előre is köszi.
Vendég

[quote="mabe86"]
írta:

:shock: :shock: :shock:
hűűű
és amúgy 25 felett nő a nuni vagy miért kell nagyobb?? és 2 méretet egyből? :lol: S ---> L

floranan

[quote="mabe86"]w írta:mabe86ww.ladyhigienia.com :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Én ismerek olyat, aki használta, akkor ő dicsérte, de azt nem tudom, hogy mennyi ideig hazsnálta, használja-e azóta is...

Astrid

Kép
astrid

nekem az előbb Andi hsz-t mutatta Earhart neve alatt....és ez már máskor is megesett,illetve az,hogy egyik nap mondtam a sógorom lányának a fényképes linkeket...és kérte keressük vissza,na és a visszakeresésnél láttam olyan hsz-t,amiket aznap nem is olvastam,pedig frissítés után,mindig visszapörgetek,mert régebben-kezdő koromban-maradtam le így hsz-ről.....valszeg ez máskor is megesik,mert néha van olyan,hogy valaki válaszol másnak egy olyan témára amiről én nem olvastam....hát ki érti ezt!!

sutimano76

[quote="floranan"]
írta:
floranan :shock: :shock: :shock:
hűűű
és amúgy 25 felett nő a nuni vagy miért kell nagyobb?? és 2 méretet egyből? :lol: S ---> L

Szülés :?:

Astrid

Kép
astrid

[quote="astrid"] írta:astrid
[quote="floranan"]
írta:
floranan :shock: :shock: :shock:
hűűű

Szülés :?:

az ok, de az életkor?

floranan

[quote="floranan"] írta:floranan
[quote="mabe86"]
írta:

:shock: :shock: :shock:
hűűű

ezen majdnem megszakadtam a nevetéstől......szerintem a sűrűbb használat miatt!!!!

KisCsoki annyira édi...nem is tudom meliket válasszam kedvencnek....mondjuk mind!!!!

sutimano76

Astrid és aki 30 fölött szül????mint én????

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?