A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Juuj Honey 4 nap?? :shock: Készültök már??? :)

Fürtöske elnézést :oops: , írd meg lécci, mert a Te vonalzód nem látom. :(

Kép
Kép
anya1118

Anya,
nagyon szép lett!!! :P

Ja, én is az Istvánban szültem. Többiek kinél? (Csurit tudom)

Kép
Kép
Kép
ilba

Anya nagyon szép lett, de mi kimaradtunk :wink:

Ske, nagyon sajnálom.

Ilba, én is Istvánban szültem és azt hiszem Mammuci is.

Kri

Kép
Kép
kri29

Ezért is írtam Kri, hogy Ti egy napon és egy helyen szültetek Mammucival :D ....

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Anya, a másik lapon van :)
Marcell, nov.7. :)
Vendég

Sziasztok!

Annyira jól esett, hogy Dórimat is beleírtátok a születésnapos táblába. Köszönöm :D (pedig nem jövök valami gyakran :? ) igyekszem többet jönni közétek.

Szép napot mindenkinek.
Vendég

Anya, Zsemlyécske fia Bendegúz október 23-án született! Szerintem őt is beteheted!

Kép
Kép
dalminha

Ske!

Nagyon sajnálom!mielőbbi felépülést!

Anya!

szuper a tábla!készülődünk a szombatra,még kéne vennem lufit,tüzijátékot a tortára.meg nem ártana bevásárolni.most csalom apát,h menjünk,mert holnap nem érünk rá,csüt.ön meg nem akarok,mert úgyis őrültek háza lesz.

Eaglszem Matyija is 23-án született,Kornéliusz ikrei meg 22-én

Csuri!

Nagyon szép gyerekeid vannak!és ez a Katus,kis huncutka.

elválasztás:

akkor nekem egy kicsit szerencsém volt h Betti már nem kérte 8hónaposan.így azért egyszerűbb volt.örülök is ,meg nem is :roll:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Kri,
ja persze, hisz mi még találkoztunk is a dokinéninél. :D
Hallottad, hogy terhes?

Kép
Kép
Kép
ilba

Anya, köszi, hogy mi is bekerültünk, bár mostanában ritkán jövünk. Csak Natasám 21.-én született, majd ha lesz időd, átírod?

Kép
pipal

Sziasztok!

Vera:Hát nem semmi a volt férjed :evil: Legalább a gyerekeivel foglalkozhatna.Bár az én apám dettó ugyanez nem segít anyámnak semmit :evil: Én is most látom,hogy egy napon szűltünk :D Mi hajnali 1:34perckor születtünk :D Te melyik kórházban is szűltél?

honey:Nagyon klassz kis vonat :D És egész jó ára is van.Okés.Én majd,ha nagyon hideg lessz akkor adom rá úgy legalább az újjai se fognak fázni :lol:

mammuci:Nagyon ügyes Domi.Grat a járáshoz :D Meg a fogacskákhoz.Mi éjszakánk se volt jó megint.Szeles volt szegénykém és hajnali 4től vergődött meg sírt szegénykém :cry: De aztán aludtunk olyan 8ig.Hát majd meglátod amikor szaladsz utánna,h véletlen volt-e :lol: :D

Kata:Add továbbra is neki a homeóst,mert először rosszab utánna jobb lessz hidd el.Jobbulást kívánunk Kevinnek!!!Vettél neki olyat amit mondtam?

Judit:Köszönjük az infót.

ske:Sajnálom a vetélést :cry: Szerettetek volna kistesót már?Vagy véletlen volt?Jobbulást kívánunk!!!Sajnálom a rossz éjszakákat.Nálunk is rosszak :-( És mi is elég nehezen alszunk el.

csuri:Hát még azért filózok,hogy dob legyen-e vagy egy zenélő mesekönyv amit tegnap este találtam a neten :D Engem nem zavarna csak legyen el nekem ez a lényeg :lol: Meg,ha zavar hagyom majd az elemet lemerűlni és kész :lol: Hát nem irigyellek amit az öcséd csinált veletek :D Párom basszusgitározik ezért én már megszoktam ezt a dolgot :lol: Jajjj,de kis édes lánykád van és milyen aranyos azokkal a copfokkal :D Én is kislányt szeretnék következőnek :D

Dalma:Csuri még nem próbált :lol: :lol: Engem tuti nem :lol: :lol: Neharagudj ezt nem hagyhattam ki.A reklámon is mindig jót nevettem amikor először bejött :lol:

Évi:Együtt érzek az elalvás problémával nálunk mindig kész horror az elalvás :cry: Nálatok lehet az időjárás miatt van.Nekünk most az éjszakáink nagyon rosszak :cry: Remélem megjavulunk nemsokára.

fürtöske:Sajnos mi már régóta nem szopizunk :cry: Szerintem hagyd addig szopizni ameddig szeretne.Éjszaka is szopizik még?Anyukám kishugomat 3éves koráig szoptatta.Magától elhagyja majd hidd el.Tegyél párologtatót,hogy ne legyen száraz a levegő.Hát,ha akkor jobban fog alukálni.Szép méretei vannak :D

pipal:Se baj.Majd csütörtökön akkor talizunk :D Elhiszem,hogy nincs időd netezni.Nekem se nagyon van.Ilyenkor megha mégis írok akkor is Krisz direkt rosszalkodik,hogy vele foglalkozzak.Sajnálom a rossz éjszakákat reméljük hamar elmúlik majd ez is.

anya:Nagyon jó lett a tábla
:D Ügyes vagy.És köszönjük szépen.

Neharagudjatok,de mára ennyi,mert Krisz nem bír magával így meg nem tudok írni :cry: Holnap majd reagálok a többire.

Jó éjt mindenkinek!!

Kép
Kép
reni_24

A tábla szupeer:))

Reni
igen közben vissza olvastam nosztalgia miatt:)) Én az Uzsokiban szültem:) de a dél pesti a khm. De ott ha az lenne az utolsó kh se szülnék. Nem a szülőszoba a gond bár ott is van ami totál maradi de lent a gyerekágy ááá az nem az én kívánalmaimnak való.

Csuri
eszméletlen a csajszi:))

lányok megint egy szépségverseny. ha lehet kérhetek szavazatokat? bár tudom esélytelenek vagyunk de akkor is.

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/baba_szepsegverseny.php#
és a 0-1 éves korosztálynál legalulra tekerjetek és ott Jacsó Izabel Zita.

köszikee

harivera
Budapest XXI. kerület

Köszi Lányok a biztatást!

Reni!
Igen, akartuk a kistesót. Pont akkor voltam dokinál, mikor tüszőrepedés volt, mondta, hogy hajrá és össze is jött rögtön, csak maradni nem tudott. :cry:
Majd legközelebb már minden jó lesz, remélem!

Vera!
Szavaztam.

Kép

Kép
ske

Anya!

Köszi a táblát! :D

Kép

Kép
ske

Reni, hát vissza kellett olvasnom, hogy "MI?" aztán leesett... :) Majd csak megjavul ez a kis kékszemű bestiád!

Honey, kicsi csákó? az tök cuki!

Ske, bocs, az előb nem írtam neked, de nagyon sajnálom! Nagy fájdalmad volt? Nem kellett utána tisztítani benn? Kívánom, hogy hamar összejöjjön egy kistesó!

gyerekek, 1-0 lel kezdtünk (Loki), most meg már 1-3 :( ember miatt ezt kell néznünk!

Kép
Kép
dalminha

Épphogy elküldtem, máris 2-3 :) hurrá

Kép
Kép
dalminha

Anya! Köszi a Tábát! Tök jó lett!!! :lol:

Reni! Sajnálom a nehéz elalvást. Nem próbáltad még az esti masszázst? Én régebben mindig babazenére masszíroztam Domit tökre megnyugtatta. Most már nem hagyja de Krisznek hátha jól esne. vagy csak a zenével elaludni hm?? vagy ezeket már prróbáltad?
esetleg homeos bogyó?

Ske! Nagyon sajnálom a kistesót! :cry: drukkolok hogy hamar jöjjön! :wink:

Kri, Ilba! Csak nem a dokinénik is egy???? :wink: :lol:

Honey! Hűű mindjárt szülinap de jóóóóóóó!! Kérünk majd sok.sok fotót!!!

Kata! hogy van Kevin?

Képzeljétek elmentünk apával vásárolni, addig Domi a mamával maradt. Hát nem elindult?????? Tényleg Murpy törvénye h amikor nem vagyok itthon. tehát a tegnapi 2 lépés nem véletlen volt. :lol:
Na jó még csak pár lépést megy de sztem pár nap és rohanhatok utána :shock:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Dalmi! Nálunk is szigorúan csak a foci mehet... :lol:

Ja azt még akartam írni h ne aggódj a kilók miatt majd lemennek ha visszamész dolgozni könnyebb fogyózni. De sztem így is csini vagy! :lol:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Hú mennyit irtatok esélyem sincs válaszolni.Most csak gyorsan.Voltunk dokinéninél.Mindkét füle be van gyulladva kaptunk antibiotikumot :cry:
Szegénykém :cry: De nem ez ellen kaptuk a prevenort??? :shock: :cry:

000kata

Mammuci,
bizony lehet, hacsak nem a fél István babát vár. :lol: (GE?)
És egy igen közeli ismerősöd is ismerem egész közelről (remélem nem baj, hogy megtudtam :wink: )

Kép
Kép
Kép
ilba

Bizonyám Ilba! :lol:

Nem baj gondoltam h előbb-utóbb lebukom... :lol:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Akkor lehet látásból ismerjük is egymást? :D :roll:
És emlékszem B. említette is, hogy babát vársz Te is. Mert tudta, hogy a nagyfiam kinél született. B-t B-vel szültem. Illetve szültem volna, ha nem robban ki belőlem. :roll: :lol:
Na ezt fejtsék meg a többiek! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ezt a mennyiséget! Csak bele-bele olvastam, de mindet nem győzöm.

Vera
SZAVAZTAM!

Dalma
Nem tudom írtad e már, de akkor most mi is van nálad? csináltál tesztet?

Ske
Sajnálom a vetélést, mihamarabbi babásodást! Hú de rég írtam már ilyet!

ALVÁS:
Nálunk most kataszrófa! Most nem otthon lakunk, mert javítják a padlónkat és lehet ez zökkentette ki Fannit. Alig alszok, zombi vagyok. Odáig eljutottam, hogy volt fel sem ébredtem, párom kelt fel hozzá. Pedig közvetlenül az ágyam mellett van az övé.
Ma adtam neki viburcol kúpot és nurofent is. Lehet afoga a ludas. Kijött az 5. és útban van a 6.

Cipő:
Deichmanban (így kell írni) vettem neki egy rugalmas talpú cipőt 6-rt , de még veszek majd neki télire is, csak szokja ezt meg és tanuljon benne járni.

Ülés:
Mi örököltünk egy 10 éves Brevit
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43
kb ilyen. Most szereltük csak, be mert fanni kezdi nagyon megunni a hordozót és még sajnos nem tudtuk áthuzatni az ülést. De amíg nem beszünk hozzá szövetet addig most így használjuk.

Köszönöm, hogy belekerültem a táblázatba!Ki is szült még 7-én? Ha jól emlékszem csak ketten voltunk.

Torta:
Alakulóban az elgondolásom. Most azt találtam ki, hogy emeletes tortát csinálok. Alja csokis, teteje "túrórudis". Vagyis piskóta, túrós töltelékkel. Valszeg marcipán bevonat amin piros pöttyök lesznek. Fanni felismeri azt a h.... csomagoást és addig hisztizuik, amíg nem kap rudit.

Hiszti:
Jót derülünk, mikor Fanni terpeszben ül és a térdét csapkodja mérgében, mert valami nem úgy van, ahogy ő akarja. Lehet pár év és nem nevetek ezen ilyen jót, de nagyon édi most. Az viszont kevésbé, hogy elkezdte dobálni magát.

Már nem is emlékszem milyen témák voltak, remélem nem sokat hagytam ki.

Écikéről mit tudtok???? Klarissza? Te mindig jól értesült szoktál lenni!

Még egy kis ráadás:
Most mikor altattam Fannit, valaki (két részeg a szemközti kocsmából) ököllel beverte a redőnyünket. Olyan nagyot durrant (3x) hogy azt hittem becs....ok. Frankó, hogy most ezt is lehet javítattni. Jó drága lesz. De tettünk feljelentést és szerencsére valaki ismerte a fickókat.

Lift:
Én is liftfóbiás vagyok, van még sok fóbiám, de a lifteket kerülöm. Anyum egyszer le is szakadt vele. Szomszéddal voltak bent (régi panel) és elszakadt a kötél, és akkor nem volt még fék, vagy a fene sem tudja mi, de az aknában van rugóféle, nos ez fogta meg.
Kismamaként i slépcsőztem mindig, kivétel szülés után, mert akkor listtel mentünk föl a gyerekágyra. :roll:

Elteszem magam, mert ki tudja mikor ébredünk. Jó lenne végre meggyógyulni, mert a takonykórból már egy kicsit elegem van.

Kép
Kép
nati80

Ilba-Mammuci!

Nagyon jól nyomjátok!!!! :D :D :D

Na én meg újból kihívtam a rendőröket a szomszéd miatt :evil: :evil: !
Már szeretném látni, hogy beviszik egyszer kicsit elbeszélgetni....

Kata!
Sajnálom nagyon Kevint! Sok-sok meleget küldök a fülecskéjére!!!!

Vera!
Köszi! Mindjárt szavazok! :)

Reni!
Basszusgitár!! Áááááá, annak imádom a hangját!
Mi most szereztünk egy régi akusztikus gitárt, felhúroztatjuk, aztán megpróbálok megtanulni játszani rajta.
Ha egyszer lesz szabadtéri baba-találkozó, tábortűzzel stb., el tudjam játszani a "Kvantana mérát", meg a Börtön ablakába című örökzöldeket :D

Honey!
Köszi a gyerekdicséretet, de Neked sincs okod panaszra :wink: :) !

Megyek, hátha tudok aludni....

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Hát Erika akartam írni, hogy "most akkor mi van?" leplezzétek már le magatokat! Kiváncsi típus vagyok.

Kép
Kép
dalminha

Ez az előbb lemaradt:

A mai Anna-aranyköpés!

Töklámpát csináltunk délután, és Anna már nagyon türelmetlen volt, hogy mikor készül el.
Mondtam, hogy várjon még egy kicsit, de Ő fogta magát és elvonult. Majd visszajött és megkérdezte: "Na meddig tökölsz még?" :D

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri, csak úgy sziporkázol! :D

Nem csináltam tesztet, de tuti nem vagyok az.

Nati, dejó, te is előkerültél. El tudom képzelni a minihisztit.

Panna is ma jól hátravágta magát a boltban, letérdelt a babakocsit tolva, (megingott), ez nem tetszett neki, és bumm, hátra. Kész a nő. Fiú ilyent nem csinál. Vagyis enyim nem.

Csuri, mit csinál a szomszédod? Jól írtad, üti a gyereket? Gyalázat!

Kép
Kép
dalminha

Dalma!

A szomszédom egy neandervölgyi!!
Már a rendőrök is (akikkel már tegeződünk :roll: ) azt mondták, hogy ennél (mármint, hogy feljelentem, meg kihívom őket) van egy sokkal gyorsabb és hatékonyabb elintézési mód is :? .
Ma azért hívtam őket, mert ez a tahó, este 7-kor, amikor éppen tök nyugalomban Franklin izgalmas történetét néztük a minimax-on, úgy elkezdte verni a közös falat (ikerház), hogy Anna sikítva ugrott fel a kanapéra. Majd átdobált valamit a teraszra, és újból verte benn a falat.
Mikor a férjem hazaért (ezeket az akcióit többnyire akkor csinálja, amikor Ő nincs itthon :evil: ), én átmentem, megkérdeztem, hogy miért?
Erre kiderült, hogy akkor kapta kézhez az idézést és mérgeske lett.
De Ő nem verte a falat, és különben is én vertem, meg én zaklatom.
Szerintem ha nincs ott a felesége, engem is megütött volna.
Az a típusú ember, aki szanaszét veri (de tényleg, hisz hallom) a családját, a kutyáját, és egy nőt fenyeget, vagy legalább is az neki a partner.
A legnagyobb baj, hogy Anna retteg Tőle! Alig bírt ma elaludni :evil: :( ! Ilyeneket kérdez: "Ugye nem tud átjönni a kerítésen a szomszéd?" "Ugye nem veri a falat többé?"
Én meg hiába nyugtatom, terelem el a figyelmét, nagyon nyugtalan. Már a fogát is elkezdte csikorgatni álmában :roll: :(

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Hú csajok mi ez a pörgés??? :lol: :lol: :lol:
Mammuci:akkor te most várod a 2. babát???lemaradtam vagy nem értem :roll:

Csuri:de édes a lánykád,raksz képet a töklámpáról?

Mi megvagyunk,szegénykém elég nyügös :cry: remélem hamar meggyogyulunk

000kata

Hello!

Gyógyulást a betegeskedőknek!

Csuri szomszédod elég gáz! Szerencsére nekünk nem nagyon vannak (tanya egyik jó része):)

Dalmi szuper, hogy végülis nem lettél az már aggódtam!

Képzeljétek sógórnőm még mindig nem szült meg pedig már az egész család tűkön ül!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Ebben a topikban senki nem szült velem egy napon, de másnap 31-én szült Sensi és Hangolka is :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Most megnéztem az októberi topikban sem szült senki aznap :cry:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Akíra!

SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Na este csak nem értem ide, párom itt ragadt a gépnél.

Amit megjegyeztem az előző oldalakról:

Autósülés, nekünk ilyen van, igaz örököltük, mi nagyon szeretjük, a kocsiba is könnyű bekötni( kb mint a hordozót) lehet dönteni, ha elalszik a ded, na egy szóval jó.

http://janeshop.hu/018-kg-racing-c-23_61_69.html

A bőrgyógyász, csak annyit mondott nem lehet tudni, mitől van, amíg a tünetek el nem múlnak, vizsgálni sem lehet (ezt nem is értem).
Azóta teljesen elmúltak a pöttyök, szerencsére. Csütörtökön megyünk vissza nem tudom mit mondanak.

Andy, az éranyajegy, más néven haemangioma,. Egy kis piros kidudorodás van Johanna alsó ajkán, nem feltűnő, azt mondták, idővel felszívódik, már látszik is hogy kezd szürkülni a közepe.
Jók az esküvős képek, nagyon csinik vagytok, tényleg hasonlít Brad-ék lányára. A képek alapján is látszik milyen nyugodt, simán szunyál a templomba (ha jól láttam) na az én lányom ilyet nem tenne.
Nagyon frankó a babaszoba, párod nagyon ügyes. Nálunk a kiságyat renoválta meg(használtan vettük) úgy hogy mindeni azt hitte új.

Dalma, nagyon ügyi Panna baba, hogy már elindult. Drukkolok hogy csak egy röpke rosszullét legyen. Éjszaka én is hagyom, ha csak nyekereg, akkor nem megyek be hozzá és áltba vissza is alszik, ha nagyon rákezdi akkor szopival alszik csak vissza.
Johanna is nevet ha pukizik főleg ha a kádban.

Ditta, elég vadregényes ez a liftes sztori, én is féltem volna tuti, amúgy is utálom a lifteket.

Csuri, „Nagyon jók a képek Gyuláról” !!!!!!! Nekem se esett le először. Gratula a dobogó szívecskéhez, elfogott a nosztalgia. Nagyon édes Katus ebben a sisakban.

Mammuci, aszta, nagyon szuperek ezek a képek, le a kalappal

Vera, szia, mi még nem találkoztunk, követtem nagyjából az eseményeket, ami veletek történik. Nagyon sajnálom, tényleg nem semmi krapek az ex-ed. Kitartást neked! A
hozzászólásaidból kitűnik, hogy milyen erős nő vagy, tutira megoldasz minden problémát.
Nagyon jó vásárt csináltál. Mennyit változott mostanában Iza, szép kislány. És hogy tűrte a vásározást?

Akíra, nagyon jól néznek ki a torták, biztosan örült neki Kyra

Katica, Örülök, hogy Léna „megjavult” reméljük megtartja eme jó szokását
Sajnálom a betörést. Télleg kellene vmi nagydarab gyerekbarát kutyus.

Sky, sajnálom a történteket, ahogy írtad is „majd legközelebb”

Évi, szerintem ne aggódj Lilla súlya miatt, inkább örülj hogy jó az étvágy, én mindig úgy tömöm a kölkömbe a kaját, az sem a legjobb, bár eszik, csak nem akar megülni a székbe, mindig menne, oda kell készíteni mindenféle játékot és szórakoztatni kell, közbe meg etetni ááááá, nem egyszerű.
Szupi a baby autó, ilyet mi is szeretnénk majd.

Honey, sajnálom a nehéz éjszakákat, majd megoldódik ez is, legalábbis én mindig ezzel vigasztalom magam. Én is azt hallottam hogy a lézeres műtét nagyon hatékony, utána szinte tünetmentes.

Judit, szia, nagyon helyes kislány Blanka.

Kata, jobbulást Kevinnek.

Móni

Kép
ission

Anya: Johanna november 21

Mammuci, gratula Dominak a járáshoz, ügyi.

Már megyek is felébredt

Móni

Kép
ission

Sziasztok!

Vera:Hát igen a szülőszoba nem valami jó.Nekünk azt mondták,hogy felújítás alatt van szép lassan megcsinálják az egészet.Mondjuk engem a szülésnél abszolút nem érdekelt,hogy milyen csak minden oké legyen velünk :D Én abszolút nem csalódtam a szülészetben nagyon aranyosak voltak a szülésznők :D Ha szülök megint tuti megkeresem őket és felis fogadom,mert tudom,hogy rendesek és oda figyelnek az emberre.Hát igen mondjuk a gyerekágyas rész nem valami jó,de kilehetett ám bírni :lol: Én azért szűltem itt,mert nem volt fogadott dokim aminek a mai napig örülök.Az Uzsoki jó kórház?SZAVAZTAM én is :D Nagyon édes a kép :D Kis szépség :D

ske:Sajnálom :cry: Biztos minden oké lessz legközelebb.Szorítok!!!

dalma: :lol: Hát most éjszakánk jó volt kopp-kopp.A hiszti most is megy.Remélem én is hogy megjavúl nemsokára.

mammuci:A masszázst még nem próbáltam azon kívűl már mindent.Kipróbálom hátha.Köszi a tippet :D Grat a járáshoz.Én megmondtam :lol:

Kata:Jobbulást Kevinnek!!!!Szegényke :cry:

nati:Szerintem is a hely változtatás miatt van.Ha majd a meg szokott helyén lessz megint biztos minden helyre áll.Ők még nem nagyon bírják,ha idegen helyen kell aludniuk.Ari lehet amikor hisztizik.Bár én Kriszen nem tudok röhögni.

csuri:Hát én is szeretem a hangját csak néha túl sokszor hallom és van amikor már zavar kicsikét. :D Hajrá a tanulással :D Én is majd megakarok tanulni gitározni :D Szomszédod egy paraszt :evil: Nem semmi amit művel.Én tuti leütöttem volna :evil: Szegény gyerkőcök :cry: Remélem lessz valami pozitív ez ügyben nemsokára.Bár szerintem enyhe pénz bírság lessz és kész :cry: Bár ehez nem nagyon értek,de a példák ezt mutatják.

klarissza:Mikorra van kiírva sógornőd?Reméljük nemsokára beindul.Szurkolok!!

ission:Nem semmi orvosok vannak.Bár nálam is ez van csak kencéket írnak fel,de nem vizsgálják mitől van.Reméljük többet nem lessz ilyen.

Most mennem kell.

Kép
Kép
reni_24

Reni:sikerült csatot találni?

000kata

sziasztok.

köszike köszike köszikee a szavazatokat. lehet 12 óránként :wink: :wink: :wink:

aranyköpés :mrgreen: szupeer.

amúgy a 2,3 és a 4-eskémet az Istvánba szültem:))) a lányomat is ott akartam csak a dokim már nem vállal szülést és iszonyat árai vannak az orvosoknak és mivel a barinőmmel együtt vártuk a lányokat így az ő dokijához jártam én is ahol nem kellett pénzt fizetnünk lévén khs sztk-ba jártunk és nekem a kisasszony megoldotta hogy ne keljen fizetnem maga a szülésért is :wink: :wink: :wink:

íme egy nagyon huncut láány:))

Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Mit csináljak Pannával, max fél órát hajlandó aludni. megőrülök tőle, mert este 6-kor meg már semmit nem csinál, csak üvölt, mert olyan álmos. Totál zűrös a csaj. Vagy próbáljam ki, hogy benn hagyom az ágyban, talán így megszokja, hogy ez az alvásidő, töltse el a kiságyban nyugodtan? Basszus, már egy éves lesz és még nem volt egymás után 3 nap, hogy ugyanúgy aludt volna, csak nagyjából is. :(
nemsokára kezdődik Koriovi, és akkor keltenem kell reggel is, és délután 3-kor nem aludhat már, mert menni kell az oviba. Kész vagyok totál. :(

Csuri, a szomszédod tényleg egy állat! Szegény Anna, el tudom képzelni hogyan félhet tőle. Kornél is mindig összerezzen, ha valami hangosat hall, repülő jön, ilyesmi. Tényleg jól meg kellene veretni az ilyent.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Ilba ez komoly, tényleg terhes? Most készülök hozzá majd az éves kontrollra. Én értettem a rejtjelezést :lol: :lol: :lol: Mondjuk legalább megszűl addig, míg én újabb babát szeretnék :lol: :lol: :lol:

Mammuci, én is GE-hez járok, mint Ilba és én is B-vel szültem.

Képtelenség mindenre reagálni.

Kri

Kép
Kép
kri29

Halihó!

Dalma
Kérdésemre nem kaptam választ! Kilyukad az ldalam!

Csuri
nem semmi szomszéd. Én ilyenkor mindig attól félek, hogy rajtam áéll bosszút, vagy a gyereken, stb. Én inkább a csöndben meghúzom magam típus vagyok. párom meg nem!!! Kimegy megveri, leordítja, kliosztja, stb. De végülis neki van igaza.

Kép
Kép
nati80

Nati, nem vagyok terhes. Ennek örülök. Nem mernék mégegyet.
Talán majd sokára.

Kép
Kép
dalminha

Kata ill. Dalma! Nem nem vagyok terhes jesszuskám az kéne még.. :lol:

A lényeg hogy anyukám szülésznő és ha jól értettem ilba nála szülte egyeskéjét, na meg csuri is arra célzott már hogy iwiwen látta másnál Domi képeit. Hát anyukámnál... :lol: nem akartam nagy dobra verni itt mert ha esetleg valaki szült nála és nem volt szimpi vagy ilyesmi, értitek... na de mindegy nem volt ez akkora titok! :)

Amúgy Kri nem Te voltál véletlenül az akinek a B a ctg-s szobában kötött be valami kanült v agy gyógyszert vagy valami ilyesmit? és még szólt is a mellette álló tanuló lánynak hogy álljon hátrébb mert elfogja dobni???

Ilba! Nem hiszem mert én nem jártam a rendelőbe csak egyszer amúgy mindig a kórházban randiztunk! :wink:

Vera nagyon cuki a lánykád!!! :lol:

Kata! jobban vagytok???

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Pipal
küldtem privit a címről.

Reni
Holnap jelzek délig ha mégsem jó.Ha jó nem hívlak akkor 3után várlak! :) Úgynéz ki felfáztam de nagyon (véres pisi, fáj stb) nem tudom mikor jutok el dokihoz ha csak du. akkor sajna nem jó.
Na megyek olvasok róla, gondolom nem úszom meg az antibiotikumot nélkül, szegény Lénuska. :cry:

Kép
katica_75

Sziasztok!

Csuri,
szomszéd :shock: :evil: :evil: :evil:

Mammuci,
igen, nála + GE-nél szültem az elsőt, aki szintén B. :lol: , a kicsit meg GE+Barbinál. Nem azért váltottam, mert bármi gondom lett volna, hanem mert Barbi az elejétől szimpi volt és adott volt a rendelőben, illetve már több ismerős is dicsérte nagyon. Anyukád meg az ajánlotta, aki anno GE-t, ő kettőt szült náluk, azért nem Barbi lett 2005-ben felkérve.
Na, többieknek off vége. :D

Katica,
jajj, jobbulást! :(

Kép
Kép
Kép
ilba

Mammuci,
Ti nem szeretnétek tesót? Vagy csak később?

Kri,
jaja, komoly, mostmár Mammuci által hivatalosan is megerősítve. :lol: :wink:
Én is nemrég voltam nála, de semmit nem vettem rajta észre, utána mondta más. Ti már rajta vagytok tesón, ugye?

Kép
Kép
Kép
ilba

Mik ki nem derülnek, közös doki, szülésznő... kicsi a világ :)

Anikó, enyém ex-anyós is szülésznő, de már nyugdíjas :)
Puszi lépegetős Domidnak!!!

Csuri, ilyen bunkó szomszéd atya ég azt hittem csak a filmekben létezik :twisted: én is kussolós fata vagyok ilyen téren, de apárom sztem már lerendezte volna egy jobbossal (vagy többel )
Azért óvatosan, mert beteg agyilag és az ilyen bármire képes lehet :(

És tényleg meddig tököltél :lol: de édes lehetett Anna!

Dalma, tudom, hogy ez nem vigasztal, de nálunk szintén ilyen műsor megy :( nem lehet hozzá órát igazítani annyira össze vissza kel-fekszik és az éjszaka is totál nyűglődés :roll: pedig már volt mikor szépen beállt a napirend, de mostanában egy nagy káosz.
Biztos a mozgásfejlődés bekavar náluk , izgatottabbak meg ilyesmi

Vera, szavazat ment :lol:
Tündér kis Iza, de cuki és milyen nagy már.
Annyira sajnálom, hogy apa ilyen könnyen lelépett tőletek, sok erőt és kitartást Neked!
Milyen egyszerű azért a fickóknak, gondolnak egyet és kezdenek egy másik életet mással, máshol...

Katica, ez nem hangzik túl jól, de ismerem a szitut, sajna nekem is szokott lenni kb. 5-6 hete volt és muszáj volt szednem Sumetrolimot ( szombat este lévén tesómékhoz mentem el érte ) mert már véres volt a pisi :cry: ilyenkor nincs más megoldás.
Nekem legalábbis nem jött be más alternatíva, pedig régebben próbálkoztam népi gyógymóddal is, de csak rontott a helyzeten és tovább tartott a gyógyulás.

Kata, kicsi Kevin gyorsan gyógyuljon meg!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kata!

jobbuást Kevinnek!

Katica,Évi!

Nálam is visszatérő dolog a felfázás,ha ez az egyáltalán.ha nagyon gáz,akkor kikönyörgök a gyógyszerésztől monurál 3g-t,az 1 óra alatt hat.ha bírom,akkor doki,és antibogyó.

Dalma!

Nem jártál arra a hipoxi valamire,v csak,ha már nem szoptatsz majd?
Mostanában Betti is alig alszik napközben,1 órát déltől.este csak üvölt nekem is,olyan fáradt már ,de dobálja magát.kell vagy fél óra min.mire elalszik.az ember azt gondolná,ha ilyen keveset alszik napközben,akkor legalább éjjel aludna.de nem!!!már én is a zombikra hasonlítok.

Vera!

Szavaztam!ciki Iza!

Csuri!

Jó az aranyköpés :lol: .és ügyes vagy,nekem nincs kedvem és energáim se ilyeneket csinálni,pedig tetszenek nagyon.

Mammuci,Ilba,Kri!

Akkor most mi van? :lol: :roll: .ugyanannál szültetek?bocsi,de nem tudtam követni :oops:

Ission!

Most elmúlt az aranyér :lol: .de ha többször visszajön,valószinű megműttetem

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Hello Lányok!

Rájöttem, miért randalírozik éjjel Ádám és miért nem alszik! A "jól szellőző" kókuszmatracon fázott. Nincs nála hideg reggelre, mert 23-24 fok alá nem megy. Tegnap este raktam a matracára egy vékony polár plédet, elaludt 3/4 9kor és még mindig alszik. 1x ébredt, ivott néhány kortyot, cumi vissza és aludt tovább. Nem állt fel, nem visított, nem balhézott!!!!!!!

Kép

Kép
ske

hohohó! Laptető!
Kár, hogy decemberig pihi van.

Kép

Kép
ske

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?