zita: igen, tényleg, Neked akartam írni!

A rostok tönkremennek a botmixerelt, turmixolt kajáktól, így nehezebb (másabb?) emészteni. Legalábbis ezt hallottam egy barátnőmtől, ő meg az orvosától. Villával érdemes összetörni, úgy megmaradnak a rostok, amik ugye jót tesznek az emésztésnek.
tehuti: drága vagy, igen, így minden együtt. Ma is, mikor Döme fél ötkor úgy döntött, hogy rossz napja van, és 7-ig nem aludt, produkáltam egy pompás idegrohamot. Most már legalább a Zuram is látott, épp eléggé ahhoz, hogy egy életre kiábránduljon belőlem...
Egyébként szerintem is ciklus lesz, pont időben is lennék.
Katka: tényleg nincs valami jó megoldás? Nem örülök, hogy betegen hősködsz... Nehogy komolyabb bajod legyen, mert elfenekellek!!!
csibb: jól gondolod, ideje lazítanod! Csikorgatni Döme még nem szokott, vagy legalábbis nem hallani, mivel még csak alul van foga

:D:D
vica: sajnálom a büntetést!
hja, és a házi büntetéssel kapcsolatban ugyanaz a véleményem, mi van, ha a gyerek nem áll a sarokba, vagy nem hatja meg?
csibb, máris köszi a magyarázatot, ez logikusnak hangzik! Majd 2-3 év múlva kiderül nálunk is
bababi, bakker, ez a fotó!!!

:D:D
bea: Maja pikkpakk feláll, jézusom!
erpé, csibb: és mennyi idős kortól lehet bevezetni a szobájába?
kukli: hiányozni fogsz! Gyere hamar!!! (a jegyzettömb nekem is a gépen van, nem tollal, papírra!

)
Egyébként a T tényleg egy hét alatt bevezeti a cuccost (csak kérdés, megéri-e...)
rszg: nálunk meg pont fordítva, éjjel is vissza kell vinnem a helyére, mert nem marad mellettünk. Vergődik, nem tud aludni. Mondtam én, hogy tiszta apja... Nálunk fordított a szepi szori
Mondjuk nappal nem, akkor szükség van rám!
vica: kíváncsian várom, mit válaszolnak az okosok! Pont az ilyen viselkedéstől tartok. Nálunk már a kutyánál se jött be, hogy hagyjuk ott nyugodtan, Mogyoró is leszarja konkrétan, hogy lát-e minket, vagy sem. Dömét nem szeretném ugyanígy elrontani
Moncsi, de édes, ahogy ott ül!!!