Sziasztok!
Mi is régen jelentkeztünk már.
Sajnálom, hogy ennyien betegeskednek, mindenkinek sok gyógypuszit küldünk, gyógyuljatok meg. Babák is és szülők is.
Julcsi, nagyon csini vagy

Szépek a talis csemeték.
Aproo, remélem levi rendben van már, és részvétem az unokatesó miatt.
Rólunk néhány szót. Mi is betegek vagyunk már két hete, először én kezdtem aztán már apa is torokfájós lett, neki meg az a gyenge pontja. Aztán persze amikor megjött ez a hideg idő Noel orra is folyt, szinte másodpercenként törölgettük (volna, nem hagy semmit ez a kisördög), szívtuk. Aztán egy hét után még be is lázasodott, szeme, de csak az egyik, állandóan könnyezett, így végül elmentünk dokihoz. Antibiot írt fel, de végül nem kezdtem el adni neki, mert 3 nap után végre nem volt lázas, a szemcsepp meg meggyógyította a szemecskéjét. De durva, hogy 2 ember kell ahhoz, hogy bármit belediktáljunk a gyerekbe. Rúgdos, fejét rángatja, alig találjuk el at orrát a szívóval, szemét szorítja össze, szóval iszonyat "verekedések" voltak

Hiába magyarázom h ez kell h meggyógyuljon, odaadom a kezébe h csinálja, ismerkedjen vele, semmi haszna.
Nem tudom mit lehetne csinálni ezzel a kispasival
Hiszti nálunk is megy ezerrel, ha vmi nem úgy van ahogy őkegyelmének tetszik üvölt, mint egy sakál, és dobálja magát...
Szóval Kitti átérzem a helyzetedet.
Végre fél év "hallgatás" után kijött a 9. fogacskánk, alul a bal szemfog. Nem a rágóval kezdtük, kicsit furcsa, mert alul a rágók meg hónapok óta be vannak dagadva. Tuti megint egyszerre jön ki egy csomó foga, mint márciusban, akkor 1,5 hónap alatt lezavartunk 8-at.
Gondolom azért a fogzás is bezavart ebbe a taknyosságba.
És Noel is elindult már 2 hete, meg kell zabálni, annyira cuki. 2 hét gyakorlás alatt olyan stabilan megy, szinte szalad anya után mindenhová.
Kiabálja hogy annnya, ha eltűnök a képből

Vigyorog ezerrel, és ilyenkor meg elfelejtek neki mindent. Egyre jóképűbb ez a gyerök, nem tom honnan szedtük
Na az óraátállás miatt, meg persze a rengeteg éjszakai ébrdéstől tiszta kótyagos vagyok, fejem ezerrel fáj megint. Furcsa h csak 10 óra...