sziasztok
tegnap csak olvasóüzemmódban voltam, este próbáltam írni, de firefox lefagyott, aztán már inkább mentem aludni.
Vica: sajnálom a büntit

30 rugó az nem kevés

Pannához én sem tudok okosabbat hozzáfűzni csak annyit mint a többiek: meg kell neki mutatni ki a főnök. látod a tanárra azonnal hallgatott, mert tudja nála nem teheti meg hogy nem hallgat rá...
Zazzy: én is hamar csináltam mindent babakoromban, és az nem most volt

még jó hogy anyukám is vezette mit mikor csináltam.. eddig Nico elég jól tartja az iramot

szobatisztasággal kapcsolatban én is Jenőbának adok igazat (bár fingom sincs ki ő

)
Bea: hát ez a Maja

nagyon tüdér!!! és az a fenékriszálás!!!

látszik hogy muterja is szeret táncolni

csinálok már én is majd elvislábú Nicotáncos videót
Bababi: bealvós Kristóf haláli!

enyémgyerek sosem aludt így be... az mi a fején? fülvédő? mér kell?
Kuk(K)lika: jó költözést, t-s emberes gyorsasághoz drukk hogy minél hamarabb újra láthassunk
Anna: utólag is nagyon sok boldogot kívánunk!!!
Rszg: éjszakáink nekünk is nagyon gázosak... Viburcol nálunk nem segít.. (
Papillon) sírva kel állandóan, és sokszor nagyon nehéz lenyugtatnom

és mellettem alszik.. így ha fel fel sír ott vagyok azonnal és néha elég hogy csak megsimizem a kis arcát és megnyugszik... viszont nem csodálom.. szinte az egész alsó innye be van dagadva

én meg zombiként alig várom hogy Mic hazajöjjön és tudjak kicsit néha pihenni.
Csibb: hűű csikorgatás... már a gondolattól is a hideg futkos a hátamon...... remélem hamar abbahagyja.. gondolom újdonság neki még hogy van valami a szájában ami végig ott van és nem tudja kivenni

nagyon ügyes vagy a fejéssel!!! elalvás előtt nálunk cici van, aztán 10-11 körül kel akkor kap tápit ami laktatóbb.. így kihúzza 3-ig kaja nélkül. persze a felkelés megmarad a foga miatt, de talán azután legalább 3-ig fogunk tudni egyhuzamban aludni... (remény hal meg utoljára

)
Papillon: hogy van Lizi? sok gyógypuszi neki!
Katka: fránya vírus

remélem ma már nem lesz lázad! legalább most a hosszúhétvégén talán kipihened magad.. Petiapu segít?
Nemlajos: érdekes amit mondasz dühkitörésről.. nekem akkor szokott földhözvágós hangulatom lenni mikor Mic itthon van.. kihozza belőlem az állatot

a teszetoszaságával.. azzal hogy ha nem mondom mit csináljon akkor semmit sem csinál.. és hogy úgy érzem ha egyedül vagyok sokkal többre vagyok képes. ilyenkor rend van, lakás tiszta, ha itthon van meg idegesít hogy ő csak ül én meg úgy nem szeretek pakolni meg takarítani ha a másik nem csinál semmit

persze ha mondom csinálja ő.. de mér nem látják a teendőket maguktól???
Tehuti: Szonja gyönyörűszép modellalkat

látom a távirányító nálatok is sláger
Erpé: gyógyulást Katának!! remélem estére már kutyabaja sem lesz!!! rizs is jó szokott lenni (persze ha eszik már, meg sima főtt krumpli)