Csilla!
Én is ezen somolyogtam ma. Ha itthon vagyok pólóban alig látszik. Mivel nem szeretek hivalkodni a pocimmal, általában bő rucikban járok, tehát utcán régi ismerősöknek se tűnik fel. Na de ha csini akarok lenni, és dögös rucit húzok, vagy fürdés után kijövök a fürdőből, mindketten elcsodálkozunk, hogy mekkora pocim van.
Érdekes mert reggelente fel se tűnik, hogy várandós vagyok, napközben is sokszor megfeledkezek róla. Általában akkor jut eszembe, mikor felkel a Bulcsi.
Addig jártam a sólámpa után, míg Zsoltinak is feltűnt, megígérte kapok egyet majd karácsonyra. Tehát ez letudva.
Két könyvet szeretnék elolvasni:
Sears: Éjszakai gondoskodás
Liedhoff: Az elveszett boldogság nyomában
Ezekre meg anyu mondta, hogy megveszi nekem karácsonyra. Sajnos könyvtárban nem futottam bele.
Még jó, hogy itt a karácsony nemsokára.
Tényleg, lassan jön az advent
Rucik: holnap jelentkezem, hogy megvan e a csomag. Bár szerintem már túl fullos a berendezés.
Az alábbiak hiányoznak már csak:
hordozókendő, pelenka: a szülésfelkészítős nővel szeretnék konzultálni, hogy melyik, milyen, hogy kell használni, és szerintem tőle veszem meg.
gyerekülés, légzésfigyelő, mellfejő és mérleg: ebből mondjuk az elsőt tartom fontosnak, a többi nem zavarna ha nem lenne, de a barátnőm ezeket ajánlotta fel, ha megyek Pécelre akkor elhozom.
Na meg nekem:
alsóneműk, szoptatós melltartó, hálóing, melltartóbetét, de ezzel meg meg akarom várni a januárt.
És egy bevásárlás a Dm-ben (törlőkendő, kezdő pelenkacsomag a kórházba, vatta stb)
Tényleg mit fogok csinálni november-decemberben????

Se szakvizsga, a könyvelést is leadtam, se munka. Annyit meg nem lehet varrni. Erusverus, csatlakozom hozzád!