Lini! Ettől én is féltem az elején, hogy majd "elmondanak mindennek" a fiam előtt, amikor nem vagyok itt, de rájöttem, hogy a fiam okosabb, mint a nagyapja, és a saját tapasztalataiban fog bízni, nem pedig hallgatni hülyeségekre.
És ha látnád, ahogy apósom próbálja néha kénye-kedve szerint irányítani Gézut, ő pedig inkább jár a maga útján jár, azt hiszem ez igazolja a reményeimet, hogy majd Gézu neveli a nagypapát és nem fordítva!
Hugod! Le a kalappal előtte!
Anyud előtt is! Hihetetlen türelem kell ehhez! És látod? Te mondtad meg a nagyszülőknek, hogy nem tetszik, ha bántják anyukádat!
És hogy türelmes lennék? Dehogy! Szegény páromnak mondom el, hogy épp mi bánt, neki szoktam kiakadni. Szerencsére megérti és mellettem áll, de sajna ő meg 26 évig ebben a környezetben élt, nehéz ellentmondania és szembefordulnia a szüleivel, ha nem ért egyet velük. Azért 4 év alatt ő is alakult, és büszke vagyok rá. Ha nagyon olyan a helyzet, akkor végre felvállalja a véleményét, még ha ez konfliktust okoz is!
Autó...! Hát ez disznóság volt az eladóktól!
Mia! Hajrá itthon, várunk, amikor Patrik engedi és van erőd! De tessék sokat pihenni is, amikor Patrik alszik, Te is dőlj le!
Zsand! Szupi kis ovitok van, hogy szerveznek ilyen délutánokat!
Kriszta??? Merre vagy?
Dolli

[
[