Katka: haza, anyuékhoz. Pénz nélkül a lakást sem tudnám fenntartani, válás esetén ugye egyből ugrik a hitelösszeg a szocpol erejéig, nő a törlesztő, de így is több, mint maga a gyedem.
Szóval nincsenek hiú ábrándjaim
Petinek jobbulást
Ezek a
P. C. ülések egész jó árban vannak. Ezeknek milyenek a töréstesztjei?
Kicsit aggódom, hogy 30-ért veszünk egy napszítta használtat (viszont márkásat), de azt sem szeretném, hogy ne adj isten életem végéig bánjam a döntésem egy szebb színűért...
vica: először azt mondja, a gyereket úgysem viszem el, ekkor jön az, hogy én mondom, hogy megvárom, míg elmész wc-re, vagy elalszol, aztán megpróbál megölelni, én - veszekedéstől függően - vagy örülök, vagy elegem van, és még futunk néhány kört, hogy lássa, komolyan gondolom.
Most mondjuk már tényleg ott tartottam, mint mikor 5 éve elhagytam, hogy most már minden mindegy, csak változás legyen.
Lett is
Tegnap ugye jöttek vendégeink, az jó volt, de szolid, aztán átjöttek a szomszédok, akikkel elköltettem a sulitól kapott ajándékpénzt Dömére, és előkerült a pálinkás üveg, meg sörök, úgyhogy éjjel 2-ig tartott a bódottág
De aludtunk délig
Adryn: ha nekem van bajom, én megyek. Sose értettem, mikor azt mondták a filmeken, hogy elegem van, szedd össze a holmid, és takarodj. Ezt így hogy egy közös tulajdonból? De mint mondtam, nálunk ez baromira nem áll fenn, mindenképp bukik a lakás, ha szétmegyünk (és ugye bukjuk az önrészt is, mert kb. annyival kellene többet visszafizetni).
katka, ezt már akartam kérdezni: most KRESZ szerint kötelező a gyerekülés, vagy nem kötelező? Csak mert én a tesztben úgy tanultam, hogy 150cm-nél kisebb, 12 évesnél fiatalabb gyerek (mondjuk itt minden gyerek az...) a hátsó ülésen utazhat gyerekülés nélkül, kétpontos biztonsági övvel bekapcsolva. Elöl nem.
Viszont mindenütt azt mondják, hogy kötelező a gyerekülés...
zita: szerencsém van (már megint)! Döme TELJESEN az új óra szerint működik, én voltam legjobban meglepődve!
Julcsi tényleg egy gyönyörűség!
csibb, gratula a kúszáshoz!
Mi most megint lemaradunk, a takonykór miatt nem rakom le a földre.
tehuti bakker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ettől most keresem az állam...
bababi: én du adom a gyümölcsöt, és ugyanúgy 200ml-t.
És nálunk Döme most kezd el igazán inni a csőrösből, eddig nem nagyon tudta, mit kell csinálni. De ne feledd, nekik még szopóizmuk is van, ne aggódj az erősségért
masut: Márti egy tündér! És tényleg csontot adtatok neki?

:D:D (tudod, a vicc miatt kérdezem...)
zazzy: miért lenne gáz? Ha az segít rajta! Én még mindig nem vettem semmilyen gélt, bakker, rossz anya vagyok, feszt elfelejtem. Mondjuk az osanit szokott hatni.
Tegnap meg szegénynek kora estére felment a láza popsiban 39.3-ra (tehát 38.8-ra), egyből kapott is kúpot, aztán gondolkoztam, hogy ilyenkor nem kell megvárni az egy óra múlva esedékes fürdést? De gondolom, csak nem, ha egyszer lázas...
csibb, Te őrült vagy

:D:D
papillon, bakker, az milyen? Széttépte?
katka, köszi a
kukli-hírt, és üzenem, ha beszélsz vele, hogy az internet a falban van, azt ne keresse!

Meg volt szó a menzeszről, nekem 8-ban jött meg, már nagyon vártam. És én sem beszéltem soha a szexről a szüleimmel, illetve rémlik, hogy talán egyszer, már 20 évesen egy lagziban félrészegen a maszturbáció természetességével riogattam a prűd nagynénémet és anyámat

Viszont azért a tanárnő előtt le a kalappal, aki kibírja, míg egy gyerek egyéniséget fejleszt, én szerintem agyonütöm az első alkalommal, ha nem az én általam elvárt minimumnormák szerint viselkedik
Vagy nem