Boldog szülinapot kívánunk Ádibádinak és Benének!
Zsizsa és Gabó

2004.08.01 09:38
2004.08.01 10:33
) 2004.08.02 10:03
2004.08.02 11:46
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy sajnálom.....
Évek óta hozzá jártam, már megismert állandóan, kérdezett anno Ciprusról és emlékszem még azt is mondta, hogy örül, hogy együtt szülünk majd.
Azt hiszem elmegyek majd a temetésére, legalább egy szál virágot teszek a sírjára.
2004.08.02 22:10

? Dokidért
, biztos nagyon rossz érzés lehet.
. egyedül akar menni és kész...

2004.08.03 06:53
csak augusztus 23-án jövünk vissza. 2004.08.03 14:13
Várom a többi képet is! Most ahogy nézegettem a képeket, minden baba nagyon hasonlít a születéskori énjéhez. Ádi is nagyon hasonlít.
Sajnálom, nálunk is hírtelen választotta el magát Beni, szerencsére csak kétszer kellett fejnem, azóta meg semmi. Visszaállt a szervezetem elég hamar. 
Majd ezentúl nem kíméllek titeket!!!
2004.08.03 16:52
Az elöbb! A kezembe kapaszkodva! 

Beni gyönyörű!!!
2004.08.03 18:24
.Tortás képeket is kérünk ám!
.Aztán tessék jó sok képet készíteni az új géppel. Milyet vettetek végülis?Már nálatok sem szopizik Beni? Lehet, hogy ezért is alszik jobban Beni.Sajnálom a dokidat nagyon.Gondolom nála tervezted a második babót is. Szörnyű az élet
.
.
.
.
2004.08.03 21:31
sajnálom a dokidat, igazi tragédia
Beni akkor most hány kiló
10 vagy tizen...? a 6. fog nálunk is nagyon nehezen jött ki, több, mint egy hónap múlva tört át, mint a párja.
ja, és fejni csak addig fejtem, amíg reménykedtem, hogy visszaáll a szopira Lizi.
Fanni még mindig nagyon bájos baba
). tegnapi mérésen 8,2 kg volt, 71 cm, nagylány. 2004.08.03 23:17
Viszont elvileg tudok franciául, bár nem ártana kissé felfrissíteni. Én Zsizsamaci néven futok, de csak nemrég kezdtem, szóval alig állok valahogy, főleg, hogy nem vagyok túl művelt, inkább csak a nyelvek és a természettudomány terén. Így elég nehéz lesz összeszedni elegendő pontot a kvízíráshoz. A Hamletet Gabi is szereti.
Súlyilag nem vagytok nagyon lemaradva, de egy kicsit azért igen. De ez ne zavarjon.
Meg a szókincse is tetszik.
És a haja is csini röviden.
Gabi is olyan, hogy mások előtt sokkal jobban viselkedik, mint itthon, de azt írják a pszichomókusok, hogy ez jó (bár lehet, hogy ezt nagyobbakra írják), mert ez azt jelenti, hogy az otthon tényleg otthon a számára, azaz ott el meri engedni magát, és kiereszti a gőzt.
Álláshoz gratula!
Eddig mindig kétrészest hordtam, de ez már a múlté. Látom, a kvízpartot már Ann megírta.
Szófelismeréshez gratula Zsoltinak, nagyon ügyi!
De jó, hogy írtad, hogy Jenő szerint nincsen gond az együttalvással hat éves korig! Pont most gondolkodtam rajta, hogy hogyan és mikor kéne Gabit leszoktatni róla. Mondjuk én azt tervezem, hogy veszünk neki matracot, és ott cicivel is el tudom altatni, és el tudok lopódzni, amikor elalszik. A rácsoságy reménytelen. De most már akkor nem aggódom.
Egyébként az én párom babaellenes (nem tudom, honnan hozta, de még a lányunknak sem akar babát venni, csak akkor, amikor majd kéri, én meg itt magyarázom neki, hogy a pszichók szerint a fiúknak is jó, ha van), szóval mutatom neki a képet, hogy Lacának van babája, mire mondja, hogy de a hajánál fogja.
Szopielutasítás.
Szerintem is próbálkozz azért, de ne erőltesd, próbáld esetleg olyankor, amikor már nagyon álmos, vagy félálomban van, akkor talán elfogadja.
(Aki jár, az már Ádám, nem Ádibádi.
) Ez a fűben mászás nagyon tetszik!
Meg anyukádék gifes levele is, én még csak most tanultam meg.
Öltönyös Ádám nagyon nagyfiú.
És a medence is nagyon szupi!
Foghoz és kúszáshoz gratula!
És ez az egy-kettő... Tényleg nagyon ügyi!
A dokidat sajnálom.
Tök jó ez a közeli kép.
És nyugodtan árassz el bennünket, én nem bánom!
Tényleg, rögtön itt a bölcsi. Én nem bírnám még ki Gabi nélkül, de mondjuk ő szopik is nappal sokat, szóval eléggé össze vagyunk nőve. Mikor kezdődik a beszoktatás? Most voltunk a barátnőméknél, az ő kislánya 10,5 hónapos, és ő is akkor harap, amikor odabújik. Nagyon kellett vigyázni, hogy Gabit ne harapja meg. Örülök, hogy leköröztünk súlyilag.
Általában fiatalabbnak szokták Gabit gondolni, mert elég karcsú, ezért minden nála karcsúbb babának örülök.
Meg azért is, mert Boti annak ellenére karcsú, hogy szilárdat eszik egy csomót.
Ajjaj, látom már, mi vár ránk is nemsokára. Kakilás méredzkedés előtt.
Gabi is elesett a Balatonnál, ráadásul betonra, sebes is lett az orra neki is.
De adtam neki homeobogyót, és nagyon gyorsan rendbejött.
Rövid hajú Bömbi cuki!
Nagyon édes a képen, olyan szép kis(bocsánat, nagy)lány!
Örülök, hogy ízlett a reform-muffin!
Én is úgy tudom, hogy gombát csak két éves kortól lehet, mert nagyon nehéz megemészteni.
2004.08.04 00:21
a jarassal jobban tudatosul bennuk, hogy fuggetlenek vagyunk egymastol, es mar nem egyek velunk, mint anno a pociban, es ezert allandoan a kozelunkben akarnak lenni - ezert ha nem vagyunk ott elkezdik a nemszabad dolgokat csinalni, mert arra ugyis odamegyunk
De idonkent akad erdekesebb is, ami elnyomja ezt a szorongast, pl. bolt polcait lepakolni
- nalunk eleg zuros lett a vasarlas, meg "intezkedes", mert babakocsiban uvolt, csak menni akar, de egyedul, a kezemet nem akarja megfogni es persze amit er pakol...
alvas valtozo, hol orankent ebredes hajnali kelessel, hol reggel 5-6-ig alvas, kis szopi es meg alvas 8-ig. Emma meg mindig nyugi, 2 lepesnel tavolabb nem mehetek tole, ugyhogy most ha barmit csinalnom kell, akkor magamrakotozom... + fentebb irtam. Irjal magatokrol is!
torta engem is erdekelne...
kitartas... 2004.08.04 06:32

Hírtelen mindenki magához tért és írt
) Na, majd jövök megint jegyzetelni, hogy tudjak reagálni. Addig is javítás: 

Valahogy elmaradt a nulla. Nem is bánom, hogy nem hízott többet, átlagban így is kicsit több, mint az ennyi idősek. 
2004.08.04 11:38
pont most olvastam, hogy az az idealis, ha 1 eves korra megtriplazzak a szuletesi sulyukat... kepeket varom
No meg a fogacskahoz is! Milyen az uj lakas? Kulonszoba stb?
es amit kerek, odahozza
aztan gyorsan elszalad vele
ha valamit akar, akkor arra mutat, vagy odahuz es ellentmondast nem turve kozli, hogy BE - vagy valami ilyesmi
2004.08.04 12:37

Bocsi előre is!!!

2004.08.04 17:45
Bizony
De az a lényeg, hogy megy. Márpedig tuti megy, mert hazahozott minket Pestről, ami nem kis teljesítmény
2004.08.04 21:09
, a legjobban az ötös-adás tetszett
, veled pacsizik? neked hosszabb hajad volt nem?
pedig nagyon ügyes már Emma, hogy így hozza-viszi a dolgokat
, és játszótéren is voltunk, meg vásároltunk is. jól bírta, aztán persze a fürdés után beájult, már az öltöztetés közben. 2004.08.05 07:55
Cuccok odahozása és elrohanás.
Ügyi kisördög.
Gabi is így tud pacsizni, de ő sokat ad egyszerre.
Barackevő Beni a kedvencem, olyan öntudatosan néz rajta, meg a sótörős.
Látom, nálatok is minden láb alatt van, nálunk is, de nálunk kisebb a szoba, ezért még jobban feltűnik. Néha tépem is a hajamat.
Memének jó pihenést!
Milyen márkájú? Képet lehet kérni? Az egyik ismerősömnek egy 37 éves Trabantja van, mondjuk az már muzeális darabnak számít.
Kerítésnyalogatás.
Járkálnom kellett vele, úgy aludt el, és nem lehetett letenni, mert rögtön felébredt, és rájött, hogy fáj a hasa, és ordított szegény. Még a cici sem volt jó. Ezért egy órát úgy aludtunk, hogy én az ágy szélén leültem, hanyatt feküdtem, ő meg a hasamon aludt. Irtó fárasztó volt, majd leszakadt a karom attól, hogy tartani kellett. Aztán sikerült felaraszolnom, és legörgetnem magamról, de nem volt könnyű éjszaka. Nem is adok neki szilvát, csak jövőre. Ennek megfelelően plötty is vagyok, pedig most kicsit többet aludtam.
Én én még kreatívkodni is megpróbálok, ha jól sikerül az ajándék, akkor teszek majd fel róla képet. 2004.08.05 09:13

Én sem tom mit lehetne tenni. 

</font>
Üdv Memének is, remélem hoz majd képeket!!
2004.08.05 18:29
Pedig nagyon féltem hogy esetleg majd nem ébredek fel, de nem.
Időközben kibújt a második fogacska is, az első után két nappal
Ez sem viselte meg szerencsére.
Ezért mondjuk felesleges kimennünk az Állatkertbe, de ha neki ez tetszik... Aztán a nagyobb állatokra is beindult, főleg a zsiráf és az elefánt nyűgözte le nagyon
2004.08.06 07:19
Annak is örülök, hogy Bence így beindult, nagyon ügyes!! Majd tehetnél fel pár képet a lakásról, ha nem gond, engem pl nagyon érdekelne.
Bence nagyon szép és még mindig tetszenek a szemei.
Gratu a fogacskához is, csak jó dolgok történnek veletek mostanában!! Remélem így marad!
2004.08.06 20:36
2004.08.06 22:15
(Nem dicsekszem, áááááá dehogy!
)
Fura a férfiaknál ez a "fiúgyerek legyen férfi" (pláne ugye, hogy Gabi lány is, mégse legyen babája). Hiába, férfiak...
Játszós képek nagyon jók, szóval Beninek már barátnője is van?
Állatkertben Gabi is szokta a galambokat figyelni.
Mi eddig háromszor voltunk, és hétfőn megyünk a dédiékkel, meg nagypapával. Esetleg valamikor elmehetünk veletek is, bár nekünk elég messze van, kicsit több mint egy óra az út (bkv-val). Gratula a fogacskához!
A kikukucskálós kép a legédibb!
Nagyon ügyi már Benci, hogy állandóan mozog!
Én is alig várom, hogy adhassak Gabinak joghurtot meg túrót, olyan kíváncsi vagyok, hogy ízlik-e majd neki.
Én is mindig elhatározom, hogy hagyom Gabit egyedül enni, de aztán mindig visszariadok, mert amikor nemrég egyszer hagytam, olyan koszt csinált, hogy csak na, feltakarítani meg nem hagyott, mert vele ugye foglalkozni kell. Szóval mindig csak tervezem, hogy holnaptól, aztán megint holnaptól, aztán megint...
De most már tényleg nekikészülök lelkileg, ha már te is belevágtál.

2004.08.07 14:28
2004.08.07 14:41

2004.08.07 18:02
Nálunk is van még éjszakai szopi, és nem is csak 2-3x, annak én úgy örülnék, mint majom a farkának. Ma éjjel pl. Gabi kb. 10-12x ébredt, és mivel a leggyorsabban cicivel alszik vissza, én is azt szoktam neki adni. Meg aztán ő nappal nem eszik túl sokat, ezért kicsit örülök is, hogy éjjel is eszik valamit, bár beérném a 2-3 alkalommal. Én sem akarom megvonni tőle, ő ha nem kap cicit, rögtön sírni kezd, egyre jobban, és aztán lőttek az alvásnak. Sebre homeobogyó: Arnica montana. Én CH15-öt vettem, és nekem eddig, úgy tűnik, bevált.
Meg én néha bekenem anyatejjel, ha nagyobb a seb, az is rengeteget segít.
Nálunk apa ellenzi a motort, inkább rögtön háromkerekű biciklit akar. Azért ez a lábkirúgás kicsit durva, én sem csinálnám.
Egy kép Gabiról az esküvőn, és egy arról, hogy Gabi kapott cipőt a nagymamájától, élete első cipője, amit a gardróbban tárolunk a többi cipő mellett, hogy ne egye meg (kicsit rendetlenül vannak, mert általában csak berúgjuk őket a lábunkról
). Gondolom rájöttök, hogy melyik Gabié.

2004.08.07 19:56

És sokat hisztizik.
Olyan erőteljesen és határozottan mondja, hogy meg kell enni
És bármit kérek, nem
Én meg kiveszem a kezéből ami benne van
) 

Ezt nagyon édesen mondja
Tegnap is, nyitva felejtette vmelyik eszement családtagom a bejáratni ajtót, nézem a gyereket, sehol
Rohanok ki, hát a teraszról mászik lefele. Mondom neki, Gyere vissza! hátra sem fordul, úgy mondja hogy nem! Mikor leért a lépcsőn, visszakuksizott, és beszólt nekem, hogy szia aja

és elvonult a kertbe

Pedig már nagyon szenved, igaz tökéletesen jár a fekvőgipsszel

De a gipsz alatt a derekánál olyan a bőre, hogy az iszonyú
Ugye a gipsz alá folyik minden cucc, nem lehet kitakarítani, kicsípi, és a gipsz még ki is dörzsöli

Néhol már az élő húsa látszott ki
De megszereltem
Most már sokkal szebb
2004.08.07 20:05
) a sok fűcsomó, meg a kőkockákból kirakott járda. de a játszótéren van sok gyerek, ami azért itt hiányzik, és Lizi nagyon szociábilis tud lenni, szinte minden korosztállyal. 2004.08.07 20:12
Hogy viseli a lábán? Tud benne rendesen lépegetni? A neonzöld ruha nem semmi
Biztos nagyon élvezi Ákos! Általában minden gyerek szereti. Anyukáméknál van egy lestarpált kistraktor, ha Bence meglátja rögtön sikítozik, rá kell tenni és tologatni. Nagyon élvezi csak épp az én derekam szakad le. Bencusnak előreláthatólag szülinapi ajándék lesz egy bébitaxi, kíváncsi vagyok mit szól majd hozzá.
Nem tudtunk mást csinálni csak röhögni, nagyon vicces volt ahogy nézett ránk utána meglepetten
Még mindig milyen kék a szeme
Tegyél csak fel sok-sok képet, szeretjük nézegetni!
Olyan édesek ilyenkor (is)
Bence a szemét tudja, bár az enyémet még inkább. Szeretné kinyomni
Meg kapott klassz hőlégbalonos lámpát a szobájába, és azt is bőszen mutogatja ha kérdezzük hol van. Ja, és kapcsolgatni kell, mert hol a lámpára mutat, hol a kapcsolóra
Tényleg nálatok most milyen idő van?
Jók a képek nagyon, a nyaralósakat is megnézegettem, biztos nagyon jó lehetett a nyaralás, látszik a képeken. Gratula Fannninak az álláshoz
Látod csak be kell jelentkezni a neurológiára, és azonnal csinálnak valami újat a gyerkőcök
Nagyon vagány kiskrapek lett belőle. Picinek is szép volt, de most is az nagyon
Szép játékokat kapott, és tök jó hogy épp ott vannak nálatok a férjed szülei, így legalább ők is láthatták az épp 1éves Ádámkát!
2004.08.07 20:21
Majd tegyél fel képeket! Tök aranyosak mikor bedühödnek egy játékon és elegük van. Legalábbis nekem ilyenkor is nagyon tetszik amit Bencus is művel. Lökdösi a kisautót, mérgében húzgálja ide-oda, és ha felborul meg ha kiborít belőle mindent, akkor jó
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|