Sziasztok lányok!
Én is eltűntem, bár itthon voltam, de nem akartam gépezni, mert az a munkára emlékeztet:(
Ehelyett ipari mennyiségben hímeztem, nagyon jól haladok a kis gobelinemmel, brutál munkás egy darab, de most vhogy sok az időm.
Apjának be kellett mennie szombat este dolgozni, hajnali fél 4kor (na jó, fél háromkor) jött haza, úgyhogy ugrott a tervezett délelőtti edzés, én is bealudtam vele, mostanában keltünk.
Tegnap nagy lelkesen elindultam reggel kismamajógára, erre nem elmaradt? Hogy a 3 napos ünnep miatt nem lett volna érdeklődés

Na, csattoghattam haza jógázatlanul
Úgy döntöttem, hétfőn elmegyek a terheléses cukorra, mert a dokim erőszakos, hogy csináltassam mg minél előbb - mondjuk jobb túlesni rajta. Titkon az a mániája, hogy biztos cukros vagyok, és azért vagyok ilyen kövér

Rettegek attól, hogy baj lesz, és diétára fognak, amikor ilyen farkaséhes vagyok állandóan. De hát, fegyelem kérdése, kínoztam én már magam diétával eleget életem során, mondjuk terhesség alatt nem terveztem
Hízás: egy kiló lement abból az immár hétből, ami feljött, úgyhogy 6 kilónál tartok, így, hogy újra edzek. De vissza kéne vennem az édességből
Edit, megnéztem a kacsát

nagyon édes, de apa kivágna, ha hazaállítanék vele
Amúgy köztudomású, hogy én is a kukacos lányok táborát erősítem, nagyon lányt akartam, de most már teljesen megszoktam Bercike gondolatát. Berci amúgy átállt az örökmozgó üzemmódra, most már szinte állandóan érzem, reggel (délben

) is az ébresztett fel, hogy rugdos. Nem tudom, ki mondta, de ez a hasfalnak feszülés nálam is megvan, teljesen kitolja magát, nekiveti a hátát a hasfalamnak, vagy mi.
És sajnos most már nekem is feszül a hasam szex után, úgyhogy akciós napokon beveszek még egy magnéziumot, mert úgy kevésbé szar...
Na, most megyünk ebédelni szüleimhez, párolt káposzta lesz, imádom!
Szép napsütős napot!