mancsa: tényleg nagyon jó mindkét vonalzód! Levinek jó az ízlése.
Hogy van a szemecskéje? Helyrejött már?
naspi: nagyon édes Miló. Mekkorát nőtt már ő is. A fésülködős csuda édes!
tucsinke: te gyerkőceid is nagyon-nagyon szépek. Lilinek micsoda fürtös haja van.
jaffa: gyógypuszik mennek Milunak, remélem hamar helyrejön. Szupi a hálózsák. Milyen jók a dédimamák....
Dorkát nem tudom zsákban altatni, mert meghülyül tőle, és le akarja tépni magáról, meg a rugdalózó lábát is tépi le...úgyhogy marad a pizsi és a zokni, bár a zoknit is leszedi este, de én meg visszacsempészem rá, amikor elalszik.
anyany: szegény hugicád. Így tényleg rossz lehet, hogy nem is tudják vizsgálni rendesen. Jajjhhh. Nekem is tervben volt a császár, nekem egy gyerekkori autóbaleset, medencecsont törés miatt...
Zsófi édes lehetett, kis plázacica.
babaruhák: mi is tesco-ban veszünk sokmindent, de ha Fehérváron járunk, nagy előszeretettel nézek be a Falközbe. Sok jó cucc van ott.
Kismama nacikat én még a C&A-ban vettem, de akkor ott voltak leárazások, és 4-5 ezerért is tudtam venni, meg egy ismerőstől is vettem párat.
Megvolt a nagy Pesti kirándulásunk. Nagymamám nagyon aranyos volt, eljöttek unokatesómék is a kislányukkal, ő 3 hónappal idősebb Dorkánál, ők is nagyon rendesek. Persze apám nem volt otthon, mert inkább lelépett, mert szégyellte magát. Hát van miért, főleg mostmár. Legalább az unokáját megnézhette volna, ha rám nem volt kíváncsi.
Kávét kever
Dédi hintáztatja
Unokatesómmal, és Nórikával
Sütivel etetem